Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان از افتتاح چندین پروژه حوزه پسماند شهرداری اصفهان مبتنی بر دانش و فناوری در قالب برنامه «هر یکشنبه یک افتتاح» و با اعتبار 490 میلیارد ریال خبر داد و گفت: در این زمینه پیشرفته ترین تکنولوژی های دنیا را برای حفظ محیط زیست به خصوص در حوزه پردازش پسماند به کار گرفتیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش خبرگزاری برنا در اصفهان، رحیم محمدی با اشاره به افتتاح پروژه های شاخص سازمان مدیریت پسماند مبتنی بر حوزه های مختلف دانش و فناوری اظهار کرد: احداث و بهره برداری از خطوط جدید پردازش پسماند با ظرفیت هر یک 250 تن به منظور افزایش راندمان پردازش پسماند، افزایش کیفیت کود آلی و کاهش دفن پسماند یکی از پروژه های کلیدی سازمان مدیریت پسماند است که با استفاده از تکنولوژی های جدید و بهبود محیط کار به بهینه سازی پردازش پسماندهای تر، جداسازی بخش های قابل بازیافت و بهبود کیفیت کود کمپوست منجر می شود.  

وی با اشاره به اینکه یکی دیگر از پروژه های کلیدی سازمان در این زمینه هاضم بیهوازی است، گفت: بومی سازی تکنولوژی خارجی به منظور مدیریت هزینه ها، استفاده بهینه از انرژی موجود در پسماندها در قالب بیوگاز، جلوگیری از انتشار شیرابه و تولید کود کمپوست مرغوب از اهداف این پروژه است که در حال حاضر فاز پایلوت آن در حال اجراست و به زودی در فازهای انبوه به بهره برداری می رسد.

تولید سوخت از پسماند برای کمک به محیط زیست و اقتصاد شهر

محمدی ادامه داد: همچنین امضای تفاهم نامه احداث و بهره برداری از فاز اول پیرولیز به عنوان یکی دیگر از پروژه های شاخص سازمان با هدف مدیریت بخش غیرارگانیک پسماند و دستیابی به توسعه پایدار کلید خورده که در این پروژه هدف اصلی ایجاد ارزش افزوده اقتصادی، کاهش دفن در بخش غیر آلی پسماندها و پردازش آنها برای به دست آوردن موادی با پایه نفتی است که زمینه کاهش دفن پسماند و تولید سوخت از پسماند برای کمک به محیط زیست و اقتصاد شهر را فراهم می کند.

وی با اشاره به پروژه توسعه و ساماندهی لاگون های تبخیری شیرابه و کانال های آن اظهار کرد: این پروژه نیز با رویکرد کنترل و مدیریت آسیب زایی شیرابه و تبعات زیست محیطی و بهداشتی این مایع خطرناک اجرایی شده و با بودجه ای معادل چهار میلیارد تومان برای تحقق اهدافی چون بهبود فرآیندهای عملیاتی کارخانه پردازش پسماند و توسعه پایدار در مدیریت پسماند شهر اصفهان به انجام رسیده و می تواند به جلوگیری از نفوذ شیرابه به منابع آبی و خاکی و پیشگیری از آلودگی های زیستی آن در شهر اصفهان کمک کند.

نخاله های ساختمانی از مبدا کنترل می شود

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان ادامه داد: راه اندازی سامانه یکپارچه مدیریت پسماندهای عمرانی و ساختمانی نیز به عنوان پروژه ای مهم در راستای مدیریت اصولی بخش عمده ای از پسماندهای عادی شهر به انجام رسیده که به استانداردسازی فرآیند مدیریت پسماندهای عمرانی و ساختمانی از مبدأ تولید تا محل نهایی دفع منجر می شود.

وی افزود: این طرح، از امحای غیرمجاز پسماندهای ساختمانی و انتشار ریزگردهای ناشی از نخاله ها جلوگیری می کند.

محمدی با تاکید بر ضروت راه اندازی سیستم مکانیزه ثبت و تحلیل آمار به عنوان پروژه ای مهم و اثربخش در افزایش سرعت و دقت ثبت و تحلیل آمار و اطلاعات بیان کرد: بهره برداری از این پروژه می تواند به کیفیت بخشی به تصمیم گیری ها و اقدامات مدیریتی کمک کند و خدمات قابل ارائه به شهروندان را بهینه سازی کند.

وی با بیان این که رویکرد آموزشی سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان سیطره گسترده ای دارد، افزود: تولید 80 هزار جلد کتاب آموزشی و فرهنگی در قالب مجموعه های متنوع برای گروه های سنی مختلف، 16 عنوان کلیپ موشن گرافیک و ده ها محصول آموزنده شامل پازل، پیکسل، بروشور، پوستر و غیره در زمینه فرهنگ سازی و آموزش و عرضه آنها در قالب پکیج های آموزشی با عنوان «بسته آموزشی پاکیمن» گویای این است که در روند عرضه محصولات متنوع، شهروندان عناصر اصلی هستند و مسیر توسعه پایدار و رسیدن به شاخص های قابل قبول در زمینه مدیریت پسماند با آموزش و مشارکت آنها هموار می شود.

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان همچنین به طراحی اپلیکیشن کاربردی جامع مدیریت پسماند به منظور افزایش همکاری شهروندان و تقویت فضای تعاملی در زمینه مدیریت پسماند اشاره و تصریح کرد: این اپلیکیشن ضمن ارائه اطلاعات مفید و کاربردی، امکان خدمات رسانی آنلاین در زمینه های مختلف مدیریت پسماند برای شهروندان را فراهم می کند و در صدد آن است که بتواند علاوه بر حذف فعالیت عوامل غیرمجاز، خدمات رسانی و برقراری ارتباط با شهروندان را تسهیل کند.

محمدی اضافه کرد: این پروژه ها فردا و در راستای توسعه خدمات زیرساختی، فرهنگی و اجتماعی مدیریت پسماند افتتاح می شود و انتظار می رود با بهره برداری از آنها شاهد ارتقای شاخص های کمی و کیفی مدیریت پسماند از جمله کاهش دفن پسماند، افزایش بهره وری در بازیافت و بهبود رفتار شهروندان باشیم.

وی اضافه کرد: برای بهره برداری از پروژه های شاخص سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان 490 میلیارد ریال هزینه شده است.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اصفهان شاخص شهرداری فناوری محیط زیست سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان بهره برداری پردازش پسماند محیط زیست کاهش دفن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۱۴۱۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساماندهی محل دفن پسماند گتوند در کوتاه مدت

قهرمان رمزدان رئیس اداره حفاظت محیط زیست گتوند ضمن تشریح وضعیت پسماند شهرستان، ساماندهی محل دفن پسماند در کوتاه مدت، تفکیک از مبدأ، استقرار دستگاه بازیافت را ضروری دانست و به اجرای آن تأکید کرد. 

او خواستار اجرای الزامات از قبیل جانمایی، اخذ مجوز زیست‌محیطی محل دفن در برنامه دراز مدت از شهرداری‌ها شد.

رمردان ادامه داد: علی رغم پیگیری‌های که برای رفع مشکلات موجود از طریق مسئولان صورت می‌گیرد، شهرداران می‌بایست نگاه مدیریتی خودشان را در رابطه با حل مسائل پسماند شهری و رفع امورات حوزه مسئولیتی خود تغییر دهند تا شاهد یک اتفاق و اقدام خوب برای شهروندان عزیز در منطقه باشیم. 

به گفته او موضوعاتی همچون نخاله‌های ساختمانی، سگ‌های ولگرد، انباشت مصالح در خیابان‌ها و معابر شهری و مدیریت پسماند، از مهمترین مسائل محیط زیستی شهرستان گتوند است که می‌تواند نارضایتی عموم را بیشتر کند و نیاز است شهرداران با جدیت بیشتر و تلاش دوچندان نسبت به انجام وظایف خود اقدامات نتیجه بخشی نشان دهند.

رئیس اداره حفاظت محیط زیست گتوند به لزوم ساماندهی پسماند شهری و جایگاه دفع پسماند به عنوان یکی از مصوبات مهم شهرستان اعلام کرد و گفت: جمع آوری مصالح انباشته شده در سطح شهر و جمع آوری نخاله‌های انباشت شده در معابر و خیابان‌های شهری، لزوم افزایش تعداد باکس‌های پسماند در سطح شهر‌ها و... از جمله مهمترین مصوبات مورد مطرح و تصویب شده در کارگروه مدیریت پسماند شهرستان بوده است.

باشگاه خبرنگاران جوان خوزستان اهواز

دیگر خبرها

  • معضل جدی مدیریت پسماند در گناباد
  • تولید سالانه ۲.۵ میلیون تن پسماند پزشکی در هرمزگان ‌
  • تولید سالیانه یک میلیون و ۳۰۰ هزار تن پسماند صنعتی در هرمزگان
  • استفاده از توانمندی‌ دانش‌بنیان‌ها برای رشد و توسعه مدیریت شهری اصفهان
  • آموزش تفکیک پسماند به بیش از ۱۰۰۰ دانش‌آموز پیش‌دبستانی در اصفهان
  • محیط زیست عرصه تقویت بنیان‌های اجتماعی با بهره گیری از توان بانوان است
  • پسماند‌ها به معضل محیط زیستی کشور تبدیل شده است
  • افت شاخص عملکرد محیط‌زیست نسبت به سال‌های گذشته/ دفن تنها ۶/۶۹ درصد پسماند‌ها در سطح دنیا
  • ساماندهی محل دفن پسماند گتوند در کوتاه مدت
  • تجهیز محیط بانان با به‌روزترین فناوری‌های دنیا