Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-01@12:07:24 GMT

شریعتمداری: می‌آیم تا امنیت شغلی کارگران تضمین شود

تاریخ انتشار: ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۹۱۵۴۳۰

شریعتمداری: می‌آیم تا امنیت شغلی کارگران تضمین شود

وزیر کار دولت روحانی گفت: می‌آیم تا امنیت شغلی کارگران تضمین شود، از آنها که بیکار شده اند حمایت کنم، مسکن و تامین اجتماعی برای همه مردم ایران بویژه کارگران را با همراهی خودشان تامین کنم.

به گزارش مشرق، محمد شریعتمداری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی که بعدازظهر امروز با حضور در ستاد انتخابات کشور، در انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری ایران ثبت‌نام کرده، با حضور در نشست خبری در محل ستاد و با قرائت بیانیه ای، دیدگاههای خود را در خصوص شرایط کشور و انتخابات آینده تشریح کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متن بیانیه محمد شریعتمداری به این شرح است؛

«وَلا تَنازَعوا فَتَفشَلوا وَتَذهَبَ ریحُکُم ﴿۴۶﴾

و نزاع (و کشمکش) نکنید، تا سست نشوید، و قدرت (و شوکت) شما از میان نرود!

انتخابات ریاست جمهوری و حق انتخاب مردم یکی از بزرگترین دستاوردهای انقلاب اسلامی و مظهر " خداباوری، مردم‌باوری و خودباوری" است. این ایام، زمانی است که هر آنکه به توسعه  و پیشرفت ایران و حق زیستن با آرامش و عزتمند ایرانیان می اندیشد باید  نسبت به مسئولیت خود به ایران، مردم و نظام عمل کند.

اینک من محمد شریعتمداری فرزند نورالدین با استعانت از خداوند باری تعالی و با اندیشه اصلاحگرانه برای تقویت نظام جمهوری اسلامی ایران، در عرصه انتخابات ریاست جمهوری حاضر می‌شوم. نه به این دلیل که خودپسندانه توانمندی‌های دیگران را منکر شوم  و نه به این دلیل که بخواهم با سراب قدرت آرامش و آسایش مردم را سلب کنم و نه به این دلیل که نسبت به مشکلات و چالش های کشور بیگانه هستم، بلکه می آیم چون  تنگ نظری در اداره کشور را شایسته ایران متکثر، متنوع و بزرگ نمی دانم، می‌آیم تا حاکمیت قانون را پاس بدارم، سیاست را با زندگی مردم اشتی دهم و دولت رفاه فراگیر  تشکیل دهم.

می‌دانم مردم از کشمکش مداوم مدیران خسته و فرسوده اند انها رئیس جمهوری نمی خواهند که با طرح مطالبات انحرافی و غیر ممکن به اختلافات دامن زند، بلکه به دنبال رئیس جمهوری هستند که برای مشکلات اصلی و ضروری آنها راه حل داشته باشد. آمده ام تا با همراهی مردم و اصالت دادن به گفت‌وگو، مدارا و تحمل، به منازعات و جدلهایی که امید به آینده را می کشد پایان دهم و دولت گفت و گوی اجتماعی فراگیر، اصلاحگر و کارافرین با توان حل منازعات را تشکیل دهم.   باور دارم تا زمانی که  محیط عمومی کشور مملو از جدال و منازعه است و امید و اعتماددر حال فروپاشی است هیچ برنامه و وعده سیاسی اقتصادی محقق نخواهد شد.

پژوهش های معتبر نشان می دهد از سال ۳۹۶ ۱ که کشور با تشدید تحریم شروع شد و سیاست های مناسب حمایت از مردم بدلیل اختلافات بین قوا به اجرا در نیامد، جمعیت زیر خط فقر به دوبرابر افزایش یافت و من با درک از این شرایط آمده ام تا با پایان دادن به منازعات درونی و مخاصمات بیرونی، زمینه را برای اجرای سیاست های کارآمد، مشارکت جویانه و شهروندمدارانه، حمکرانی داده محور مبتنی بر اطلاعات موثق، کاهش فقر و حمایت از معیشت و سفره مردم را محور ائتلاف فراگیر قرار دهم.

معتقدم از مرزی که کامیون عبور نکند لاجرم  تانک عبور خواهد کرد، نگاه فرصت محور به مرزهای گسترده ایران بزرگ در دولت من جایگزین نگاه امنیت محور به مرزها خواهد شد. آمده ام هم میدان و هم دیپلماسی را با رعایت اصول سه گانه عزت حکمت و مصلحت در خدمت زندگی مردم و عزت ایرانیان  قرار دهم.

می آیم تا امنیت شغلی کارگران تضمین شود، از آنها که بیکار شده اند حمایت کنم، مسکن و تامین اجتماعی  برای همه مردم ایران بویژه کارگران را با همراهی خودشان تامین کنم و تضمین امنیت اقتصادی و کفایت مستمری و تکریم بازنشستگان را تداوم  بخشم.

می دانم هزینه های آموزشی دهک های ثروتمند کشور ۶۰ برابر دهک های فقیر است. آمده ام تا عدالت آموزشی را برقرار کنم تا فرزندان این سرزمین از سیستان و بلوچستان تا خوزستان از کرمان تا کرمانشاه از تحصیل باز نمانند، می آیم تا آموزش با کیفیت و بیمه کامل درمانی برای ایرانیان را بجای بیمه های تکمیلی گروه های خاص را برای همه ایرانیان محقق سازم. می آیم تا اشتغال جوانان فقط در حده وعده و شعار باقی نماند.

می آیم تا  اشتغال جوانان وطن، مسائل و مطالبات صنعتگران، کشاورزان، کارفرمایان، معلمان، ورزشکاران، دانشجویان، دانشگاهیان و هنرمندان در هیاهو و نزاع های سیاسی  فراموش نشود.

می دانم مردم از بورکراسی اداری به ستوه آمده اند، می آیم تا به به عنوان جوان‌ترین وزیر کابینه خاتمی و جوانگراترین وزیر کابینه دوازدهم با  تکیه بر جوانگرایی نخبگانی، شفافیت و پاسخگویی،   نظام اداری را نوسازی کنم. متعهد هستم زنان و جوانان از همه اقوام و مذاهب در کابینه من بیشترین سهم را داشته باشند. همانگونه که در وزرات تعاون کار ورفاه اجتماعی عمل کردم.
می دانم هیچ پیوند وفاداری، بدون تامین حقوق اساسی مردم پابرجا نمی ماند، آمده ام تا از حقوق همه اقوام دفاع کنم. آمده ام با بوجود آوردن احساس  مشترک برابری و تعلق پایدار بین همه اقوام و مذاهب  این سرزمین، یکپارچکی ملی و سرزمینی و توسعه پایدار ایران را تضمین کنم.

آمده ام با ایجاد برابری و عدالت مبتنی بر قانون اساسیو گام دوم انقلاب حقوق اساسی زنان در عرصه های فرهنگی اجتماعی و مشارکت در فرایند توسعه را پاس بدارم. می دانم زنان و دختران سرزمینم به طور تاریخی انواع بی عدالتیها و تبعیض را شاهد بوده اند آمده ام از رکن رکین جامعه یعنی خانواده حمایت کنم و حقوق اساسی در عرصه های فرهنگی اجتماعی و مشارکت انان در فرایند توسعه را پاس بدارم.

حفظ جان و سلامت مردم بر هر مصلحتی اولی است. آمده ام تا با کمک پزشکان و پرستاران شریف میهنم  برنامه کامل و ۷ محوری واکسیناسیون عادلانه وشفاف را اجرا و با اتخاذ سیاست های کارآمد برگرفته از نظرات کارشناسان و صاحب نظران آثار اجتماعی و اقتصادی این ویروس منحوس را مهار کنم.

و اما سخن آخر متعهد  هستم همه آنچه به مردم می گویم  بازنمای اندیشه، دانش و سوابق اجراییم در ۴۰ سال گذشته باشد. برای کسب رای نه دروغی می گویم، نه فریبی می دهم. می آیم تا برای دفاع از حقوق اساسی مردم این سرزمین برای دفاع از  آزادی، استقلال، امنیت و همه آرمان هایی که بهشتی ها، چمران ها، صیاد شیرازی ها، بابایی ها، خرازی ها، باقری ها، باکری ها، همت ها، جهان آراها و سلیمانی ها در پای آن جان داده اند  تا پای جان دفاع کنم.   در انتها برای همه مردم سرزمینم آرزوی زندگی با عزت و کمال دارم و  از ایزدمنان می خواهم در این مسیر سخت مرا یاری کند که ما باو توکل کرده ایم که فمن یتوکل علی الله فهو حسبه  ...... گر مرد رهی میان خون باید رفت ... وز پای فتاده سرنگون باید رفت

تو پای به راه در نهو هیچ مپرس ...  خود راه بگویدت که چون باید رفت»

منبع: فارس

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا انفجار افغانستان فلسطین کابینه دوازدهم تعاون کار و رفاه اجتماعی ستاد انتخابات کشور انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری ایران محمد شریعتمداری انتخابات 1400 انتخابات ریاست جمهوری حقوق اساسی آمده ام برای همه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۱۵۴۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۳۵ هزار نفر به لیست بیمه شدگان اجباری مرکزی

به گزارش خبرنگار مهر، جمشید امیدی عصر سه شنبه در آیین تجلیل از کارگران استان مرکزی اظهار کرد: مرکزی جزو استان های صنعتی و کارگری است که امنیت شغلی در این استان باید مورد توجه ویژه مسؤولان امر باشد.

وی افزود: امنیت شغلی کارگران به مشروط به قراردادی یا رسمی بودن نیست بلکه به دوام و بقای کارگاه است.

امیدی گفت: در سه سال گذشته بیش از ۳۵ هزار نفر به لیست بیمه شدگان اجباری علاوه بر افراد جایگزین، اضافه شده است که این مهم حاصل تعامل مثبت و هم افزایی میان تشکل‌های کارفرمایی و کارگری است و به طور حتم با افزایش تعاملات، شاهد رویدادهای مناسب تری در این راستا خواهیم بود.

مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی تصریح کرد: انتظار است کارفرمایان بسرمایه گذاری خود را در استان توسعه دهند و با انجام این مهم به طور حتم، امنیت شغلی کارگران افزایش پیدا می کند.

۶۵ درصد جمعیت استان مرکزی کارگری هستند

دبیر اجرایی خانه کارگر اراک نیز در این آیین گفت: بالغ بر ۶۵ درصد جمعیت استان مرکزی کارگری هستند.

علی قیاسی افزود: بر اساس فرمایشات مقام معظم رهبری، جهش تولید با حضور و بازوان توانمند قشر کارگر محقق می شود که امید است مسئوولان در راستای رفع نیازهای کارگران گام‌های مؤثرتری بردارند و دولتمردان بیانات مقام معظم رهبری را الگو و اسوه قرار دهند.

وی تاکید کرد: امسال افزایش مزدکارگران برابر قانون اعمال نشد که اکنون این جامعه هدف، خواهان اجرای قانون کار هستیم و اکنون میزان پرداختی دستمزد کارگران رضایت‌بخش نیست.
دبیر اجرایی خانه کارگر اراک افزود: در سال ۱۴۰۱ با افزایش ۵۷ درصدی دستمزدها، تورمی ایجاد نشد و کارگران بیشتر به سمت صنعت گرایش یافتند اما در سال‌های اخیر که بحث بند ۲ قانون ۴۱ رعایت نشده، صنایع روز به روز در حال خالی شدن هستند و به جای تعدیل کردن کارفرمایان، کارگران خود از محیط کار خارج می‌شوند.

قیاسی گفت: دولتمردان باید هرچه سریعتر دستمزدها را ترمیم کنند و دستیابی به سایر سطوح معیشتی کارگران مانند مسکن را برای این قشر تسهیل کنند.

وی بیان کرد: افزایش بهره وری در تولید در گرو رفع مشکلات جامعه کارگری است و امنیت شغلی یکی از موارد مهم بهره وری و بهره وری عامل جهش تولید است.

قیاسی گفت: انتظار است تامین مسکن در قالب طرح نهضت ملی مسکن برای کارگران ساختمانی نیز مورد توجه ویژه قرار گیرد.

وی با بیان اینکه امروز با معضلی تحت عنوان ایمنی درگیر هستیم گفت: تشکل های کارگری باید در این حوزه آموزش همگانی داشته باشند و این وظیفه ذاتی تشکل ها است.

دبیر اجرایی خانه کارگر اراک تصریح کرد: متاسفانه در چند سال گذشته به دلیل تصویب نادرست در مجلس، کارگران ساختمانی نتوانستند از سهمیه بیمه استفاده کنند که این نیز باید بازنگری شود.

قیاسی افزود: برای اصلاح بیمه سال گذشته لایحه‌ای در کمیسیون امور اجتماعی تنظیم شد و طرح بسیار مناسبی ارائه شد که متاسفانه نمایندگان مجلس مخالف کردند.

وی اظهار کرد: امید است در مجلس جدید به قول‌های مساعدی که داده شد، عمل شود و مجدد این موضوع در کمیسیون مطرح و لایحه‌ای ارایه شود.

قیاسی اضافه کرد: انتظار است دولتمردان اصل سه‌جانبه‌گرایی را رعایت کنند و نباید نمایندگان شورای عالی کار، مصوبه تعیین دستمزد را بدون امضا کردن رها می‌کردند.

کد خبر 6093539

دیگر خبرها

  • لایحه «امنیت شغلی» قانونی مضاعف و غیرکارشناسی
  • پیگیری لغو مصوبه «افزایش سن بازنشستگی» در مجلس آینده
  • دلالان در پی حذف ماده ۲۷ قانون کار هستند
  • افزایش ۳۵ هزار نفر به لیست بیمه شدگان اجباری مرکزی
  • وزارت کار بدنبال بهبود امنیت شغلی کارگران است
  • بهترین راه برای حمایت از کارگران اصلاح «قانون کار» است
  • امنیت شغلی و تامین مسکن کارگران دغدغه دولت است
  • توضیحات وزیر کار درباره حق مسکن کارگران
  • توضیحات وزیر تعاون درباره حق مسکن کارگران
  • بازوان توانمند کارگران تضمین کننده توسعه و رونق تولید در جامعه است