Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-05-05@03:41:15 GMT

تلاش برای اصلاح ساختار آب کشور

تاریخ انتشار: ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۹۱۵۵۹۴

تلاش برای اصلاح ساختار آب کشور

وزیر نیرو با اشاره به اقدام های انجام شده در اصلاح ساختار آب کشور گفت: در حال حاضر وزارت نیرو به سمت تشکیل یک سیستم حکمرانی با قلمروهای پایدار در حوضه‌های آبریز در حرکت است.

 «رضا اردکانیان» امروز شنبه در جلسه مشترک با روسای حوضه‌های آبریز ۹ گانه کشور افزود: فعالیت‌های خیلی خوبی در زمینه اصلاح ساختار آب کشور طی مدت کم انجام شده و مسیر باقیمانده نیز با توانمندی، احساس مسئولیت، تعهد لازم و یک برخورد حرفه‌ای انجام خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: وقتی مرزهای ثابتی داشته باشیم، رودخانه‌های اصلی مشخص است و می‌توانیم به سمت یک سیستم حکمرانی با قلمروهای پایدار به معنای حوضه‌های آبریز حرکت کنیم، باید به سمتی برویم که نه یکباره و یکجا بلکه در یک مسابقه منطقی و معقول بتوانیم کم‌کم سازمان‌های حوضه آبریز را تشکیل دهیم و این روش و تجربه‌ای ‌است که در دنیا انجام شده و به صورت کامل کار می‌کند.

اردکانیان با اشاره به اینکه این سیستم در دنیا امتحان پس داده است، خاطرنشان کرد: مردم دنیا در حالی که جمعیت ۷ میلیاردی دارند، در مناطق توسعه یافته از همین روش استفاده و آب را مدیریت می‌کنند.

وی با بیان اینکه در زمینه اصلاح ساختار آب کشور گام‌های اصولی برداشته‌ایم، افزود: برای اصلاح این ساختار می‌بایست مقدمه و پیش نیازهایی مانند طرح‌های سازگاری با کم‌آبی در استان‌ها، لایحه قانون جامع آب، تفویض اختیارات به استان‌ها، تغییر ساختار معاونت آب و آبفا، یکپارچه‌سازی شرکت‌های آب و فاضلاب شهری و روستایی و غیره صورت می‌گرفت. هر چند برای تغییر ساختار، چنین پیش نیازهایی را لازم داریم اما شکل گرفتن همین پیش نیازها هم نیازمند آماده شدن فضا و تغییر نگاه به موضوع مدیریت بوده است.

وزیر نیرو با بیان اینکه اقدام های خوبی در این زمینه انجام شده است، خطاب به روسای حوضه‌های آبریز گفت: شرکت مدیریت منابع آب و روسای حوضه آبریز کشور باید دو لایه برنامه مشترک و غیرمشترک را تدوین کرده و نباید همه برنامه‌ حوضه‌ها یکسان باشد.

وی با اشاره به لزوم تبدیل ستاد به محل تنظیم ساز و کارها خاطرنشان کرد: پویش #هرهفته_الف_ب_ایران نیز یکی از پیش نیازها بود که توانستیم از طریق آن، ساز و کارها را در کنار ساخت و سازها قرار دهیم، بنابراین لازم است به‌عنوان ستاد بیشتر روی ساز و کارها متمرکز شویم.

به‌گفته اردکانیان، تشکیل کمیسیون‌های حوضه‌های آبریز، از ضروری‌ترین کارهایی است که باید انجام شود تا از ظرفیت موجود در سازمان‌ها استفاده لازم را برد.

وی با تاکید بر اطلاع‌رسانی در زمینه حوضه‌های آبریز، گفت: روابط عمومی به‌عنوان یک قسمت پشتیبان باید در تهیه بروشور و نقشه‌های حوضه‌های آبریز فعال باشد.

/ایرنا

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: اصلاح ساختار آب کشور حوضه های آبریز انجام شده حوضه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۱۵۵۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۰ هزارتن شیرخشک در کارخانجات دپو شده است

سیاوش سلیمی در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: با توجه به عدم اصلاح ارزش پایه گمرکی توسط گمرک ناچارا هرکیلو شیرخشک را در بازارهای جهانی ۲ دلار عرضه می‌کنیم، درحالیکه با نرخ ۲.۶۵ دلار باید به سامانه نیما برگردانیم.

به گفته او، رفع تعهد ارزی صادرات در برابر واردات محدود شده است به طوریکه صادرات حتما در قبال واردات کالاهای کشاورزی باید باشد که دست تولیدکننده شیرخشک بسته است که همین امر منجر به رکود بازار شده است.

سلیمی با اظهار نگرانی نسبت به افزایش قیمت شیرخام افزود: اگر قیمت شیرخام افزایش غیر متعارفی داشته باشد، بدون تردید صادرات شیرخشک و کره دچار مشکل می‌شود و شیرخام تولیدی بدلیل عدم جذب توسط کارخانجات جذب نخواهد شد.

رئیس هیئت مدیره انجمن شیرخشک ادامه داد: با افزایش قیمت شیرخام، سرانه مصرف داخل تحت تاثیر قرار می‌گیرد، از این رو انتظار می‌رود که تصمیم منطقی در خصوص اصلاح قیمت صورت بگیرد.

او با بیان اینکه سالانه ۱۱ میلیون تن شیرخام در کشور تولید می‌شود، افزود: بنابر آمار ماهانه ۱۸ هزارتن شیرخشک در کشور تولید می‌شود که با ورود به فصل گرما درصدی از تولید کاهش می‌یابد و مجدد در نیمه دوم سال افزایش می‌یابد.

سلیمی با بیان اینکه سالانه ۷۰ تا ۸۰ هزارتن شیرخشک در کشور مورد استفاده قرار می‌گیرد، گفت: با احتساب مصرف داخل، مابقی شیرخشک تولیدی باید به بازارهای هدف صادر شود که متاسفانه در بحث اصلاح ارزش پایه گمرکی به رغم موافقت وزارت جهاد، تاکنون گمرک اصلاح نکرده است که در صورت تسهیل با نگرانی کمتری به سمت افزایش قیمت شیرخام می‌رویم.

او از دپوی ۵۰ هزارتن شیرخشک در کارخانجات خبر داد و گفت: با اصلاح ارزش پایه گمرکی، میزان دپوی شیرخشک در کارخانجات کاهش می‌یابد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • سیلاب‌های خوزستان با مدیریت سدها مهار شد/ ذخیره سدها به 81 درصد رسید
  • ۸۱ درصد مخازن سدهای خوزستان پر شد/ آخرین وضعیت سد دز
  • فرآیند تخلیه و بارگیری بنادر هرمزگان با الگوگیری از بندرشانگهای چین اصلاح خواهد شد
  • یک سد مهم کشور پُر شد؛ مردم مراقبت کنند
  • رویه‌های بندری در هرمزگان اصلاح می‌شود
  • ۵۰ هزارتن شیرخشک در کارخانجات دپو شده است
  • افشاگری کیهان از مخالفت دولت با لایحه حجاب | گیر داستان کجاست؟
  • افشاگری کیهان درباره مخالفت دولت با لایحه عفاف و حجاب
  • دور دوم انتخابات بسیار تعیین‌کننده است/ لزوم اصلاح ساختار بودجه
  • خلجی: آرایش دشمن رسانه‌ای است