Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-28@10:24:34 GMT

نخستین سامانه‌های خورشیدی عشایر کوچنده در قوچان نصب شد

تاریخ انتشار: ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۹۱۵۸۹۸

نخستین سامانه‌های خورشیدی عشایر کوچنده در قوچان نصب شد

به گزارش روز شنبه شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی، هادی مهدیزاده افزود: طرح برق رسانی به عشایر کشور در اجرای مصوبه هیات وزیران مبنی بر اینکه هر دستگاه اجرایی باید بخشی از منابع مالی خود را به خدمت رسانی به عشایر اختصاص دهد، اجرا شده است.

وی ادامه داد: طراحی سامانه خورشیدی قابل حمل ویژه عشایر از دو سال قبل آغاز و استانداردهای کیفی آن از پژوهشگاه نیرو در وزارت نیرو اخذ شد و در نهایت مشخصات فنی این دستگاه به ثبت رسید که کار خرید منطقه ای این سامانه ها برای چند استان از سوی شرکت توانیر به شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی واگذار و معین ۱۱ استان دیگر شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مجری طرحهای عمرانی و برق رسانی شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی گفت: طی چندین نشست جزئیات ساخت سامانه های خورشیدی متناسب با سبک زندگی عشایری و چگونگی استفاده از این سامانه ها بررسی شد که در نهایت این سامانه ها آماده توزیع بین عشایر گردید.

وی افزود : ۹۰ درصد از هزینه تامین سامانه های خورشیدی قابل حمل به میزان هشت میلیون و ۲۰۰ هزار تومان به صورت بلاعوض بوده و ۱۰ درصد از هزینه کل هر سامانه، سهم خانوار عشایری است.

مهدیزاده ادامه داد: هر یک از سامانه های خورشیدی قابل حمل ظرفیت تولید ۱۰۰ وات برق با استفاده از نور خورشید را دارد و با برق شهری نیز قابل شارژ است، علاوه بر آن این سامانه قابلیت جابه‌جایی از ییلاق به قشلاق و بالعکس را همراه با سایر اثاثیه عشایر دارا می‌باشد.

معاون توسعه و امور زیربنایی اداره کل امور عشایری خراسان رضوی نیز در این باره گفت: هفت هزار و ۱۴۵ نفر جمعیت عشایر این استان در مناطق ییلاقی و قشلاقی در حال کوچ هستند.

محمدحسین جعفری افزود: ۶۰ درصد مراتع خراسان رضوی قلمرو و محل تردد عشایر خراسان رضوی است که ۹۹۵ هزار راس دام را در اختیار دارند و با وجود جمعیت اندک نقش تاثیرگذار در حوزه تولید ایفا می کنند.

وی ادامه داد: طرح تحویل سامانه های خورشیدی به عشایر از سال ۱۳۹۶ آغاز و ثبت نام از عشایر در این خصوص انجام شد که تا سال ۹۹ اقدامات مربوط به طراحی و ساخت این سامانه ها و تطبیق آن با استانداردهای مورد نیاز انجام و آماده تحویل گردید.

معاون توسعه و امور زیربنایی اداره کل امور عشایری خراسان رضوی گفت: میزان تولید انرژی سامانه های خورشیدی جدید برای عشایر این استان به ۱۰۰ وات افزایش یافت و مقرر شد این سامانه ها به عشایر مستقر در مناطق ییلاقی و قشلاقی که دسترسی به شبکه برق ندارند، اختصاص یابد.

برچسب‌ها مشهد جامعه عشایری صفحات خورشیدی شركت توزيع نيروی برق خراسان رضوی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مشهد جامعه عشایری صفحات خورشیدی مشهد جامعه عشایری صفحات خورشیدی شركت توزيع نيروی برق خراسان رضوی اخبار کنکور سامانه های خورشیدی برق خراسان رضوی سامانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۱۵۸۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت‌های ملی برای ارائه خدمت به عشایر تنگستان استفاده شود

به گزارش خبرنگار مهر، احمد لطفی بعد از ظهر جمعه در نشست شورای عشایری تنگستان که با حضور مدیرکل عشایری استان بوشهر برگزار شد، اظهار داشت: از ابتدای دولت سیزده کارهای خوبی در حوزه عشایری شهرستان تنگستان صورت گرفته است.

وی تصریح کرد: ارائه خدمات به عشایری و افزایش ۱۰ برابری اعتبارات در این دولت نشان از پشتیبانی و نگاه بلند دولت سیزدهم به حوزه عشایری در کشور است.

فرماندار تنگستان ادامه داد: عشایر به عنوان قشری قابل احترام و مولد و سرمایه اجتماعی واقعی نظام به شماره می آیند و پشتوانه و پشتیبان نظام و انقلاب اسلامی و همیشه همراهی خود با حضور حداکثری در انتخابات با اهداف بلند انقلاب نشان دادند.

لطفی اضافه کرد: عشایر در حوزه اقتصادی با تحمل سختی، مشقت و تلاش برای تولید و برآوردن کردن نیازهای اولیه مردم را تأمین کردند عشایر قشری که به عنوان صف اول خدمت به مردم هستند.

فرماندار تنگستان خاطرنشان کرد: باید قشر زحمت کش و تلاشگر عشایر را دریابیم و خدماتی که لازم است در همه حوزه‌ها به این قشر ارائه شود.

وی با اشاره به اینکه در حوزه‌های آب رسانی، برق و بهداشت در تنگستان کارهای خوبی برای عشایر انجام شده است، افزود: در حوزه عشایری ۲۰۰ خانوار ییلاقی و قشلاقی در شهرستان زندگی می‌کنند که باید تلاش شود بیشتر از گذشته خدمات رفاهی و به این قشر ارائه شود.

لطفی اضافه کرد: ضروری است تمام نیازهای عشایر را تحت عنوان یک برنامه عملیاتی تهیه و تدوین کرده و کارهایی که دستگاه‌های اجرایی باید انجام بدهند مشخص و دریک زمان مشخص در اختیار آنها گذاشت شود تا به عشایر خدمات لازم ارائه شود.

فرماندار تنگستان با اشاره به اینکه باید از ظرفیت ملی به عشایر شهرستان خدمات ارائه شود یاد آور شد: یکی از کارهای مهمی که در دستور کار ماست پشتیبانی از عشایر در سطح شهرستان است و اما آنچه نیاز است باید از ظرفیت کشوری در جهت ارائه خدمات به عشایر شهرستان استفاده شود.

وی ادامه داد: بعضی افراد در زمین‌های مراتع چرای عشایر در شهرستان اظهار مالکیت کردند اگر در مالکیت هر فردی است باید از طریق دستگاه قضا دنبال کند و خود سرانه اجازه ندارند مزاحمتی برای عشایر ایجاد کنند و نیاز است در این خصوص مسئول اداره امور عشایری شهرستان گزارش لازم به فرمانداری داشته باشند.

لطفی اضافه کرد: در حوزه آموزش فرزندان عشایر در تنگستان مجموعه آموزش و پرورش شهرستان برنامه لازم جهت ارائه خدمات آموزشی بیشتر به دانش آموزان عشایری داشته باشند

کد خبر 6089302

دیگر خبرها

  • زندگی ۸۲۰۰ خانوار عشایری در استان خراسان رضوی
  • آغاز به کار ستاد برگزاری نخستین المپیاد هنر در مشهد
  • اختصاص پنل‌های خورشیدی برای تأمین درآمد پایدار دهیاری‌ها ضرورت دارد
  • بازدید مدیر امور عشایر تفتان از مناطق عشایری
  • ضرورت اختصاص پنل‌های خورشیدی برای تأمین درآمد پایدار دهیاری‌ها
  • ظرفیت‌های ملی برای ارائه خدمت به عشایر تنگستان استفاده شود
  • نخستین شورای عشایری استان سمنان در سال جاری برگزار شد
  • ۸۲۰۰ خانوار عشایری در استان خراسان رضوی زندگی می‌کنند
  • پیشگامی خراسان رضوی در نصب برق خورشیدی چاه‌‎های کشاورزی
  • بازگشایی جاده تربت جام -صالح آباد