Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا به نقل از روز شنبه روابط عمومی استانداری محمدعلی شجاعی در جلسه بررسی روند انجام کار پروژه های توسعه مجموعه تاریخی عمارت مفخم و بارگاه امامزاده سید عباس ابن موسی بن جعفر (ع) در بجنورد اظهار داشت: منبع اصلی  تامین مالی برای اجرا و اداره طرح توسعه بارگاه امامزاده عباس ابن موسی بن جعفر و  عمارت تاریخی مفخم باید از محل درآمدهای  خود پروژه باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: باید با تعریف فضاهای تجاری مختلف و با توزیع جغرافیایی مناسب زمینه حضور سرمایه گذاران در این طرح را فراهم کنیم.
وی با اشاره به فضای ۳۳ هکتاری اجرای طرح توسعه امامزاده سید عباس (ع) گفت: برای تعریف فضاهای تجاری باید قوانین و الزامات دستگاه های اجرایی مربوط مانند سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، اوقاف و شهرداری لحاظ شود.
نماینده عالی دولت در خراسان شمالی اظهار داشت: فضای چند منظوره  برای تجمعات مراسم های ملی و مذهبی بایددر این طرح به طور ویژه دیده شود.
استاندار خراسان شمالی بر پیش بینی فضاهای ورزشی مسقف و غیر مسقف، موزه مردم شناسی، سالن های چند منظوره در این پروژه تاکید کرد و گفت: دسترسی آسان مردم به این فضاها به‌خوبی باید تعریف شود.
شجاعی افزود: دستگاه های اجرایی مربوطه باید دریافت مجوزهای لازم برای اجرای این دو پروژه که از سطح اختیارات استان خارج است را از وزارتخانه ها و سازمان های ملی متبوع پیگیری کنند.
نماینده عالی دولت در استان خراسان شمالی با تاکید بر تعیین تکلیف تملک اراضی و ساختمان های مسکونی دولتی و شخصی در این پروژه ها، گفت: کارها باید در چارچوب قوانین و مقررات شتاب بگیرد و با اعمال نظرات شخصی کارها متوقف نشود.
شجاعی بر توجه ویژه مدیران اجرایی استان نسبت به اجرای پروژه های توسعه مجموعه مفخم و امامزاده سید عباس (ع) افزود: یکی از دلایل پایین بودن پوشش بیمه تامین اجتماعی و بالا بودن تعداد مددجویان نهادهای حمایتی نبود فضای کسب و کار بالا در استان است و باید بدانیم اجرای این قبیل از پروژه ها موجب توسعه فضای کسب و کار و اقتصاد مردم خواهد شد.

مجموعه فرهنگی، تاریخی عمارت مفخم، باشکوه‌ترین بنای برجای مانده از دوره قاجار در بجنورد، مرکز خراسان شمالی قرار است با ساماندهی و تغییراتی در محدوده پیرامونی آن، نقشی نو را برای رونق گردشگری این استان بازی کند.
استان خراسان شمالی یکهزار و ۲۰۰ آثار تاریخی دارد که تاکنون ۵۰۹ اثر تاریخی، ۴۲ اثر طبیعی، ۷۰ اثر ناملموس به ثبت ملی رسید و ۱۱ اثر نیز  ثبت جهانی شد.

گفتنی است آرامگاه امامزاده سلطان سید عباس (ع) در جنوب شهر بجنورد واقع شده است.

برچسب‌ها بجنورد استانداری خراسان شمالی دوره قاجار خراسان شمالی میراث فرهنگی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بجنورد استانداری خراسان شمالی دوره قاجار بجنورد استانداری خراسان شمالی دوره قاجار خراسان شمالی میراث فرهنگی اخبار کنکور خراسان شمالی پروژه ها سید عباس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۱۶۳۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه و بهسازی راه‌های استان زنجان با اجرای ۷ پروژه

به گزارش خبرگزاری مهر، اصغر اسماعیلی گفت: بخشی از پروژه‌های بهسازی و توسعه در کریدورهای اصلی زنجان - بیجار، زنجان - دندی - تخت سلیمان، زنجان - بناب، منجیل، سه‌راهی سلطانیه به قیدار و همدان و همچنین بهسازی کلور به درام از حوزه شهرستان طارم است که امسال با جدیت بیشتری دنبال می‌شود.

وی راه و حمل‌ونقل را یکی از مؤلفه‌های توسعه هر کشوری عنوان کرد و افزود: استان زنجان به جهت موقعیت جغرافیایی و واقع شدن در کریدور اصلی کشور به عنوان محور حیاتی در بحث حمل‌ونقل شناخته می‌شود که توجه به ایمنی محورهای مواصلاتی این استان از اولویت‌های حمل‌ونقل جاده‌ای است.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای زنجان نگهداری راه‌ها اعم از راه‌های فرعی و اصلی را از مهمترین وظایف راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان دانسته و گفت: با توجه به اعتبارات تخصیصی بازسازی و روکش رویه راه‌ها نیز از دیگر مواردی است که همواره مورد توجه است.

وی اولویت اصلی راهداری را حفظ ایمنی راه‌ها دانست و ادامه داد: با اعتبارات تخصیص داده شده، بخشی از آزادراه زنجان - قزوین طی قراردادی که در سال گذشته منعقد شد بازسازی وبهسازی شد.

اسماعیلی از برگزاری مناقصه ۳۵ کیلومتر از آزادراه زنجان - قزوین از کیلومتر صفر تا ۳۵ در باند شمالی و جنوبی در سال ۱۴۰۳ خبر داد و گفت: در دو لاین این آزادراه به طول ۳۵ کیلومتر بهسازی و روکش انجام خواهد شد که با تعیین شدن نتیجه مناقصه و پیمانکار، حدود ۷۰ درصد مشکلات آزادراه حل می‌شود.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان زنجان در ادامه به هزینه‌های بالای ساخت راه اشاره کرد و ادامه داد: ساخت یک کیلومتر راه اصلی حدود ۱۵ الی ۲۰ میلیارد تومان هزینه دارد که با شرایط اقتصادی حاکم و محدودیت‌های اعتباری باید از ظرفیت‌های خارج از اعتبارات دولتی که می‌تواند به پروژه‌ها تزریق شود استفاده کرد.

وی با بیان اینکه استان زنجان ۵ هزار و ۸۰۰ کیلومتر از کل راه‌های کشور را به خود اختصاص داده است، گفت: ۲۰۰ کیلومتر از این راه‌ها آزادراه، ۱۴۰ کیلومتر بزرگ‌راه، ۳۵۰ کیلومتر محور اصلی، ۹۵۰ کیلومتر راه فرعی و ۴ هزار و ۲۰۰ کیلومتر آن راه روستایی است.

کد خبر 6090434

دیگر خبرها

  • اجرای ۷۹ پروژه بازآفرینی شهری در محلات خراسان جنوبی
  • اراک با مدیریت تعاملی به سمت توسعه و تعالی پیش می‌رود
  • افتتاح طرح‌های حوزه سلامت نقش مهمی در رفع محرومیت‌ها دارد
  • توسعه و بهسازی راه‌های استان زنجان با اجرای ۷ پروژه
  • افتتاح پروژه‌های حوزه سلامت نقش مهمی در رفع محرومیت‌های خراسان شمالی دارد
  • کلنگ زنی و افتتاح پروژه‌های بهداشتی و درمانی خراسان شمالی با حضور معاون وزیر بهداشت
  • ۴.۵ میلیون زوج نابارور تحت پوشش بیمه قرار گرفتند
  • ۱۰ پروژه درمانی امروز در خراسان شمالی به بهره‌برداری رسید
  • گردشگری در شادگان رونق و توسعه یابد
  • رهاسازی ۷ هزار قطعه ماهی گرمابی در مزارع شیروان