Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-02@04:55:05 GMT

قوانین جدید ساخت تراس و پشت بام های سبز

تاریخ انتشار: ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۹۱۷۷۰۱

خبرگزاری آریا - شهر: مدیرکل معماری و ساختمان معاونت شهرسازی و معماری شهرداری تهران گفت: در قوانینی که پیش بینی می شود دنبال آن هستیم که فضای باز و نیمه باز را از جریان اقتصادی مسکن خارج کنیم و تعریف هایی برای آنها داشته باشیم که در تراکم و سطح اشغال محاسبه نشوند و به نوعی قابل پوشاندن و محصور شدن در آینده نباشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگر به هر آپارتمانی 6 متر فضای باز یا نیمه باز می دادیم، در روزهای پاندومی کرونا شهروندان روزهای بهتری را سپری می کردند.
معضلات معماری ساختمان ها که در دوره قرنطینه کرونا خود را نشان داد. مهدی صالحی، مدیرکل معماری و ساختمان معاونت شهرسازی و معماری شهرداری تهران در گفتگو با خبرنگار شهر بررسی کرده و با اشاره به این که از دوره این پاندومی کرونا عبور خواهیم کرد، تاکید کرد: پاندومی کووید-19 علاوه بر معایبی که داشت، محاسنی هم در پی داشته است. باید شهرسازی منطبق با فضا بیماری اینچنینی باشد که قرنطینه های طولانی در پی دارد. باید تجربیات به نوعی ثبت و ضبط که در آینده به قوانین و مقررات و دستورالعمل ها شود که اگر مردم با بیماری های اینچنینی روبرو شدند، روزهای بهتری طی کنند.
او افزود: قصه سوداگری مسکن باعث شده که یک متر مسکن هم ارزشمند باشد. به نوعی جریان را طوری هدایت کرده که فضای باز و نیمه باز مورد استقبال سازندگان نباشد. اما در قوانینی که پیش بینی می شود دنبال آن هستیم که فضای باز و نیمه باز را از جریان اقتصادی مسکن خارج کنیم و تعریف هایی برای آنها داشته باشیم که در تراکم و سطح اشغال محاسبه نشوند و به نوعی قابل پوشاندن و محصور شدن در آینده نباشد. اگر به هر آپارتمانی 6 متر فضای باز یا نیمه باز می دادیم، در روزهای پاندومی کرونا شهروندان روزهای بهتری را سپری می کردند.
مهدی صالحی با اشاره به این که فضای بام سبز نیز مد نظر شهرداری است، گفت: طبیعتا الگوی بلندمرتبه و میان مرتبه سازی برای این بود که فضای باز شهری در تسخیر ساخت و ساز قرار نگیرند و توسعه عمودی مد نظر قرار گرفت. طرح جامع این دوره تهران نسبت به دوره های گذشته رشدی نداشت و علیرغم این که بر جمعیت تهران افزوده شده، شهر بزرگتر نشد. فضاهای باز قابل استفاده آپارتمان ها حیاط ملک ها بود که در تسخیر خودروها قرار گرفت. برای این مجبوریم سراغ گزینه های جایگزینی برویم که دنیا هم از آن استفاده کرده است. این گزینه هایی مانند بام های سبز و تراس های متوسطی که کنار پلاک ها تعریف می شود، استفاده خواهیم کرد.
مدیرکل معماری و ساختمان معاونت شهرسازی و معماری شهرداری تهران با اشاره به این که عمده شهر ساخته شده است و به راحتی تملکی صورت نخواهد شد. شاید راه کارهای جدید مانند بام های سبز را باید دنبال کنیم.
خبرنگار: پریسا هاشمی

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: فضای باز نیمه باز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۱۷۷۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرسودگی فضای آموزشی در کوهدشت/ ۱۴ مدرسه تخریبی است

رئیس اداره آموزش‌وپرورش کوهدشت از وجود ۱۴مدرسۀ تخریبی در شهرها و مدارس این شهرستان خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کوهدشت، امین امینی‌پویا، صبح امروز، در نشست خبری با خبرنگاران گفت: فضای آموزشی در این شهرستان سال‌ها است که فرسوده و ناایمن است.

او با اشاره به وجود 34هزار نفر فرهنگی و دانش‌آموز در کوهدشت، اضافه کرد: خبرنگاران باید خیرّان را برای سرمایه‌گذاری در ایجاد و نوسازی مدارس ترغیب کنند.

رئیس اداره آموزش‌وپرورش کوهدشت با اعلام اینکه برخی از مدارس این شهرستان زیبندۀ دانش‌آموزان و معلمان نیست، تأکید کرد: امکانات و سرانۀ آموزش‌وپرورش جوابگوی نوسازی مدارس نیست.

احداث 216 مدرسه در مناطق محروم لرستان

امینی‌پویا با بیان ضرورت استفاده از مشارکت خیّران در ساخت و گسترش فضاهای آموزشی کوهدشت، یادآور شد: انتظار داریم که خیرّان در ساخت و تعمیر مدارس این شهرستان مشارکت بیشتری داشته باشند.

او در پاسخ به پرسش خبرنگار تسنیم دربارۀ تعداد مدارس تخریبی در کوهدشت، اعلام کرد: 14مدرسه در شهرها و مدارس این شهرستان تخریبی است و باید نوسازی شود.

رئیس اداره آموزش‌وپرورش کوهدشت خاطرنشان کرد: مدرسۀ پسرانۀ راهنمایی شاهد و مدرسۀ دخترانۀ معرفت ر تازه‌آباد در داخل این شهر ناایمن شناخته شده‌است و این مدارس باید هرچه سریع‌تر نوسازی شود.

امینی‌پویا با بیان اینکه بین 600 تا 800میلیون تومان اعتبار برای ساخت مدارس یک‌کلاسه نیاز است، گفت: حداقل یک‌میلیارد و 200میلیون تومان برای ساخت مدارس دوکلاسه نیاز است.

رئیس اداره آموزش‌وپرورش کوهدشت با ذکر اینکه این شهرستان فاقد خانۀ رفاهی فرهنگیان است، مطرح کرد: مسئولان باید برای نوسازی مدارس کوهدشت پای‌کار بیایند.

او اعلام کرد: ما در حال تلاش برای رفع مشکل اداری درمانگاه فرهنگیان کوهدشت هستیم و این درمگاه طی روزهای آینده افتتاح می‌شود.

امینی‌پویا در پاسخ به پرسش خبرنگار تسنیم در ارتباط با وضعیت سیستم‌های گرمایشی مدارس در کوهدشت، بیان کرد: 2میلیارد و 500میلیون تومان اعتبار برای گرمایش مدارس این شهرستان هزینه کرده‌ایم.

رئیس اداره آموزش‌وپرورش کوهدشت در پاسخ به پرسش خبرنگار تسنیم دربارۀ تعداد دانش‌آموزان شرکت‌کننده در دور نخست کنکور، اذعان کرد: حدود 3هزار و 600نفر در تمام مقاطع تحصیلی در کنکور اردیبهشت‌ماه 1403شرکت کردند.

انتهای پیام/ 644/.

دیگر خبرها

  • رویداد علمی «خشتانه» چه هدفی دارد؟/از ساخت عناصر معماری در قالب کوچک تا ورکشاپ‌های تخصصی
  • از جوابیه جواد هاشمی به ماجرای رپ خوانی تا حاشیه ای برای «نون.خ»
  • تشکری هاشمی: قرارداد ۲ میلیارد یورویی با چین را فقط در سایت‌ها و فضای مجازی دیده‌ام
  • ضرورت به روز رسانی قوانین حوزه رسانه
  • ۳۰۰ مدرسه در یزد فرسوده هستند
  • فرسودگی فضای آموزشی در کوهدشت/ ۱۴ مدرسه تخریبی است
  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • هوای تهران دوباره سرد و بارانی می شود | پیش بینی هوای پایتخت در روزهای پایان هفته
  • کیفیت هوای پایتخت در روز جاری/ تعداد روزهای پاک از ابتدای سال
  • چه کسی ناظر بر ابتذال جاری در آپارات است؟