Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه ازدواج و خانواده گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، غلبه بر ترس برای موفقیت شما ضروری است و آینده متعلق به افرادی است که مخاطره‌پذیر هستند و کمتر به دنبال امنیت دائمی هستند و علاوه بر این، هرچه بیشتر به دنبال امنیت باشند، کمتر از آن بهره‌مند خواهند شد، اما هرچه بیشتر به دنبال فرصت باشند، احتمال دستیابی به امنیتی که می‌خواهند بیشتر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دیگر نگران نباشید و شجاعت خود را افزایش دهید

یک راه برای جلوگیری از نگرانی و جرأت پیدا کردن برای انجام یک کار، برنامه‌ریزی و آماده‌سازی کامل از قبل است. بنابراین، اهداف مشخصی را برای خود تعیین کرده و سپس اطلاعات را جمع‌آوری کنید.

بیشتر بخوانید

۳ ویژگی بارز افراد نابغه

در زمینه انتخابی خود مطالعه و تحقیق کنید و برنامه‌های دقیق عملی را بنویسید و سپس اولین قدم را برای رفع استرس بردارید.

نوع دوم شجاعت داشتن است. یعنی شجاعت تحمل کردن، مقاومت کردن و ثابت‌قدم ماندن پس از شروع یک کار است، زیرا مقاومت کردن برای انجام یک کار، نوعی صبر شجاعانه است و یکی از نادرترین صورت‌های شجاعت محسوب می‌شود.

صبر شجاعانه داشتن، توانایی ایستادن پس از شروع کار و قبل از دریافت بازخورد یا نتیجه اقدامات خود است که لازم است برای کار خود برنامه‌ریزی کنید و برنامه خود را انجام دهید؛ به طوری که  حتی در مواجهه با ناامیدی و عقب‌ماندگی‌های غیرمنتظره، به طور صبورانه پابرجا باشید.

به طور آگاهانه، معاشرت کردن و هم‌نشین شدن با دیگر مردان و زنانی که به نظر می رسد مثبت هستند و از زندگی نمی ترسند را انتخاب کنید و در عوض، از افراد منفی و کسانی که همیشه به دنبال امنیت می‌گردند و احساس ترس نسبت به زندگی دارند، دوری کنید.

اگر می‌خواهید به فردی استثنایی تبدیل شوید، محیط پیشنهادی خود به ویژه محیط انسانی خود را به دقت کنترل کنید.

تشویق کردن دیگران در هر فرصتی به دلیل قانون بیان، یک روش فوق‌العاده برای ایجاد شجاعت در خود و جلوگیری از نگرانی است. بنابراین، به دیگران بگویید "دنبال آن بروید! " و اینکه "شما می‌توانید این کار را انجام دهید! " چراکه هرچه دیگران را بیشتر تشویق و تقویت کنید، احساس دلگرمی و اعتماد به نفس بیشتری خواهید داشت.

آخرین نوع ترس، نگرانی است که نوعی هدف‌گذاری منفی محسوب می شود

نگرانی نوعی ترس پایدار و ناشی از بلاتکلیفی است و اگر به صورت طولانی، درباره چیزی نگران باشید، می‌خواهید آن را به زندگی خود جذب کنید، اما واقعیت این است که بیشتر مواردی که مردم نگران آن ها هستند، هرگز اتفاق نمی‌افتند.

یکی از قدرتمندترین تکنیک‌هایی که تا کنون برای غلبه بر ترس، جلوگیری از نگرانی و تسکین استرس ایجاد شده است، عوض کردن منفی‌نگری نسبت به اتفاقات زندگی است که می توان آن ها را به مثبت‌اندیشی تغییر داد و با این کار می‌توان امید داشت که اثرگذاری در زندگی افزایش پیدا کند.

۴ قدم اساسی برای کنار گذاشتن نگرانی و غلبه بر ترس

قدم اول این است که مشکل یا وضعیتی که نگران آن هستید را به طور واضح و مکتوب تعریف کنید و بهترین روش برای این کار، این است که یک کاغذ بردارید و یک خط از بالا به پایین بکشید. در سمت چپ کاغذ، توضیح واضحی از مشکل خود بنویسید و به این سؤال پاسخ دهید: «من دقیقاً نگران چه چیزی هستم؟»

به طور کامل، ۵۰ درصد از کل مشکلات در این مرحله از تعریف قابل حل است زیرا پزشکان می‌گویند که «تشخیص دقیق، نیمی از درمان است.» و بسیاری از نگرانی‌های ما به این دلیل است که ما وقت نگذاشته‌ایم، بنشینیم و به وضوح تعریف کنیم که چه چیزی ما را آزار می‌دهد.

مرحله دوم، نوشتن بدترین نتیجه ممکن از وضعیت نگرانی است

در سمت راست کاغذی که مشکلاتتان را نوشته‌اید، به این سؤال پاسخ دهید: «بدترین اتفاق ممکن که در نتیجه این مشکل رخ می‌دهد، چیست؟» که در پاسخ شاید بنویسید ممکن است پول یا رابطه خود را از دست دهید و حتی امکان دارد شغل، سرمایه‌گذاری، سلامتی یا اعتبار خود را از دست دهید. بنابراین، هرچه وجود دارد را یادداشت کنید.

مراحل یک و دو باعث می شوند به سرعت استرسی که باعث نگرانی شده است، ازبین برود و آنچه که ما دریافته ایم این است که مقاومت کردن در مواجهه با بدترین نتیجه، ممکن است که بیشترین اضطراب و استرس مربوط به نگرانی را ایجاد کند. بنابراین، از نوشتن بدترین اتفاق ممکن که می‌تواند رخ دهد، متوجه نگرانی خود شوید. 

مرحله سوم غلبه بر ترس خود، قبول کردن بدترین نتیجه‌ای است که ممکن است به وقوع بپیوندد که در این صورت، فقط به خود بگویید: «اگر این طور شود، من یاد می‌گیرم که با آن زندگی کنم.»

هنگامی که تصمیم گرفتید بدترین مورد را بپذیرید، در صورت بروز آن، دیگر جای نگرانی ندارید و تمام استرس ناشی از آن کار، با امتناع از مواجهه با بدترین شرایط ممکن، ناگهان از بین می‌رود.

مرحله چهارم این است که بلافاصله شروع به کار کنید تا بدترین حالت را بهبود ببخشید. یعنی پس از تصمیم به پذیرفتن بدترین شرایط، در صورت بروز آن، اکنون به همه کار‌هایی که ممکن است انجام دهید، فکر کنید تا از به وقوع نپیوستن بدترین حالت، اطمینان حاصل کنید.

هنگامی که دیگر نگران نباشید و تصمیم بگیرید که بدترین چیز را بپذیرید، ذهن شما به صورت آرام و روشن، فعالیت می کند و قادر به تفکر خلاقانه خواهد بود و در این میان، با غلبه بر ترس در موقعیتی هستید که می‌توانید کاری سازنده را انجام دهید.

غلبه بر ترس و رشد شجاعت از پیش‌نیاز‌های اساسی یک زندگی شاد و موفق است

شما سرانجام به مرحله ای خواهید رسید که ترس شما به حدی کاهش پیدا می کند تا دیگر نقش مهمی در تصمیم‌گیری شما نداشته باشد و شما شجاعت تعیین اهداف بزرگ، چالش‌برانگیز و مهیج را خواهید داشت و اطمینان خواهید داشت که می‌دانید می‌توانید به آن‌ها برسید.

شما قادر خواهید بود با آرامش و اعتماد به نفس در هر موقعیتی قرار بگیرید و از کسی و چیزی نمی‌ترسید و در این میان، هرچه ترس شما کمتر شود، شهامت شما افزایش می‌یابد و پتانسیل شما نامحدود می‌شود.

برگرفته از مقاله برایان تریسی

بیشتر بخوانید

ویژگی‌های مثبت افراد خلاق/ شما هم تمرین کنید تا خلاق شوید

ترجمه از فاطمه میرزایی

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: غلبه بر ترس موفقیت در زندگی روانشناسی غلبه بر ترس انجام دهید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۱۷۹۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: اسرائیل خاورمیانه را دچار بدترین چرخه خشونت کرده است/ تلاش‌ها برای راه حل دو دولتی باید افزایش یابد

به گزارش جماران؛ به نقل از ایرنا، جوسپ بورل مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا با اشاره به جنگ غزه و بحران انسانی در این باریکه تصریح کرد که پاسخ نامتناسب (رژیم) اسرائیل به عملیات هفتم اکتبر (طوفان الاقصی)، خاورمیانه را دچار بدترین چرخه خشونت کرده است.

بورل که به انگلیس سفر کرده است، روز جمعه در سخنانی در جمع دانشجویان دانشگاه آکسفورد، گفت: «آنچه پس از گذشت هفت ماه در غزه رخ می‌دهد بسیار وحشتناک است.»

وی با تکرار مواضع خصمانه غرب علیه عملیات جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) علیه رژیم صهیونیستی عنوان کرد: «اما یک اتفاق وحشتناک نمی‌تواند اتفاق وحشتناک دیگری را توجیه کند.»

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در بخش دیگری از سخنان خود، به معیارهای دوگانه غرب در قبال جنگ در اوکراین و غزه اعتراف کرد و گفت: مردم واکنش سریع و قاطع ما را در حمایت از اوکراین مشاهده کردند اما نسبت به رفتار ما در قبال فلسطین تردید دارند. برداشت آنها این است که ارزش غیرنظامیان اوکراینی با مردم غزه، جایی که بیش از ۳۴ هزار غیرنظامی کشته شده و گرسنگی کودکان فلسطینی را می‌کشد، متفاوت است.

وی با اشاره به اینکه (رژیم) اسرائیل قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش‌بس در غزه را نقض کرده است تصریح کرد: ما باید در ادبیات خود به طور یکپارچه و منسجم عمل کنیم. اگر در جایی اعلام می‌کنیم که جنایت جنگی رخ داده است باید در هرجای دیگری که چنین اتفاقی رخ می‌دهد، با همین ادبیات سخن بگوئیم.

بورل همچنین خواستار افزایش تلاش‌ها برای تحقق راه‌ حل موسوم به دو دولتی شد و ادعا کرد که این مسیر، تنها راه رسیدن به صلح در خاورمیانه است.

به گزارش ایرنا، رژیم صهیونیستی طی نزدیک به هفت ماه گذشته، کشتار گسترده‌ای را در غزه به راه‌ انداخته و ضمن بستن تمام گذرگاه‌ها و جلوگیری از ورود کمک‌های امدادی، این منطقه را به یک ویرانه تبدیل کرده است.

این رژیم همچنین به بهانه نابودی حماس قصد دارد تا به شهر مرزی رفح، جایی که بیش از یک میلیون فلسطینی پناه گرفته‌اند، حمله کند. این مساله نگرانی‌های بین‌المللی را برانگیخته و به رژیم صهیونیستی هشدار داده‌اند که چنین اقدامی بحران انسانی در نوار غزه را وخیم‌تر می‌کند.

شورای امنیت سازمان ملل متحد ماه پیش قطعنامه‌ای را در حمایت از برقراری آتش‌بس فوری در نوار غزه برای انتقال فوری کمک‌های بشردوستانه تصویب کرد؛ اما رژیم صهیونیستی با حمایت تمام‌قد واشنگتن این قطعنامه را نادیده گرفته است و به کشتار مردم فلسطین ادامه می‌دهد.

بر اساس گزارش‌ها، تاکنون افزون بر ۳۴ هزار فلسطینی شهید و بیش از ۷۷ هزار نفر دیگر مجروح شده‌اند.

دیگر خبرها

  • نکونام: بازیکنان پرسپولیس را کنار تیم ما بگذارید بعد قضاوت کنید
  • بدترین اتفاق برای پرسپولیس در آستانه بازی حساس با نساجی
  • بدترین اتفاق برای پرسپولیس در آستانه بازی با نساجی
  • نگرانی‌های جدی مقامات اسرائیلی از این تصمیم آمریکا
  • ممنوعیت‌های بیشتر در انتظار تیک‌تاک
  • نگرانی از اعتراضات ضدصهیونیستی در عربستان،‌ مصر و اردن
  • بدترین خبر برای بایرن مونیخ در آستانه بازی با رئال مادرید؛ رافائل گریرو مصدوم شد! + عکس
  • غلبه بر عفونت سینوس بدون نیاز به دارو
  • غلبه بر عفونت سینوس : ترفندهای ساده و موثر بدون نیاز به دارو (اینفوگرافی)
  • مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: اسرائیل خاورمیانه را دچار بدترین چرخه خشونت کرده است/ تلاش‌ها برای راه حل دو دولتی باید افزایش یابد