Web Analytics Made Easy - Statcounter

اولین اسناد دولتی ایالتی در هند نشان می‌دهد که موضوع رها شدن اجساد قربانیان کرونا در رودخانه‌های این کشور صحت دارد.

به گزارش عصر ایران به نقل از رویترز، ترس و فقر عامل احتمالی رها کردن اجساد قربانیان کرونا در رودخانه‌های مناطق دور افتاده و محروم هند محسوب می‌شود.

تصاویر جنازه‌هایی که در حاشیه رود گنگ (رود مقدس آئین هندو) دیده شده‌اند، باعث شوک این کشور شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کشوری که در حال حاضر بدترین موج کرونایی جهان را تجربه می‌کند.

مردی با ماسک و لباس محافظتی جسد یکی از اقوامش را قبل از سوزاندن در منطقه "Garhmukteshwar" نزدیک به ساحل رودخانه "گنگ" در شمال ایالت "اوتار پرداش" هند لمس می‌کند/ عکس آرشیوی رویترز

اگرچه گزارش‌های رسانه‌ها افزایش شمار جنازه‌های شناور در انشعابات رودخانه گنگ را با بیماری همه‌گیر کرونا مرتبط می‌داند اما ایالت 240 میلیون نفری "اوتار پرادش" تا کنون به صورت علنی دلیل مرگ یا پیدا شدن اجساد در رودخانه را فاش نکرده است.

"مانوج کومار سیک" یکی از مقامات ارشد ایالت "اوتار پرادش" در نامه‌ای اعلام کرد: دولت اطلاعاتی دارد که نشان می‌دهد قربانیان بیماری کرونا یا بیماری‌های دیگر به جای نابودی در مراسم آئینی در رودخانه رها شده‌اند. این نامه در 14 می از سوی رویترز دیده شده است.

 وی افزود: در نتیجه برخی از اجساد در بسیاری از  بخش‌های رودخانه کشف و  جمع شده‌اند.

این موضوع پس از درخواست روز شنبه "نارندرا مودی" نخست‌وزیر هند از مقامات بهداشتی برای تقویت منابع در مناطق روستایی تائید شد. او از مراکز بهداشت خواست منابع را در مناطق روستایی تقویت کرده و از گسترش سریع ویروس در این مناطق مبارزه کنند. این در حالیست که تاخت و تاز سریع کرونا در مناطق شهری هند آسیب های گسترده و شدیدی به بار آورده است.

 ایالت "اوتار پرادش" که محل زندگی تعداد زیادی برزیلی و پاکستان محسوب می‌شود دومین شهر کرونا زده هند در موج دوم این بیماری ویروسی است. کارشناسان بهداشت می‌گویند تعداد زیادی از مبتلایان کرونا در روستاهای این ایالت به ویژه روستاهای پر چمعیت هنوز شناخته و ثبت نشده اند.

"مانوج کومار سیک" مقام ارشد ایالت اوتار پرداش در یادداشت خود به بخشداران گفت: کمبود بودجه برای خرید موادی مانند هیزم برای سوزاندن اجساد، اعتقادات مذهبی در برخی جوامع و خانواده‌هایی که قربانیان کرونا را به دلیل ترس از بیماری در رود رها می‌کنند از دلایل اصلی رها شدن اجساد در رودخانه است.

وی از مسئولان روستا خواست تا مطمئن شوند که هیچ جسدی به آب انداخته نمی شود و افزود مقامات ایالتی به خانواده‌های قربانیان کرونا 5 هزار روپیه (68 دلار) می دهند تا اجساد را بسوزانند یا دفن کنند. این ایالت همچنین از پلیس خواست تا برای جلوگیری از این عمل در رودخانه‌ گشت بزنند.

هند در دو هفته گذشته و به صورت رسمی از مرگ 4 هزار بیمار کرونایی خبر داده است اما کارشناسان می‌گویند به دلیل آزمایش‌های ضعیف تر در مناطق روستایی و سایر عوامل تعداد جانباختگان بیشتر است.

افزایش مرگ و میرها در بسیاری از روستاها باعث تلنبار شدن اجساد و چند برابر شدن هزینه مراسم سوزاندن جسد شده است.

"ناونینت سهگال" سخنگوی ایالت "اوتار پرادش" در روز جمعه گزارش رسانه‌های محلی برای جمع آوری حدود 2 هزار جسد از قربانیان احتمالی کرونا در ایالت‌های "بیهار" و "اوتر پرادش" را رد کرد.

سهگال افزود: ما هر از گاهی 10 تا 20 جسد را جمع‌آوری می‌کنیم. وی گفت:  براساس آئین هندو  برخی از  ساکنان روستاهای اطراف رودخانه جنازه مردگان خود را در دوران خاص مذهبی نمی‌سوزانند.

بیشتر بخوانید: هند/ رها کردن اجساد قربانیان کرونا در رودخانه گنگِ کرونا در هند؛ بازار سیاه و سفید دارو و اکسیژن/ رواج درمان خانگی سرنوشت عجیب جنازه ها در مناطق مختلف جهان (+عکس) لینک کوتاه: asriran.com/003I2a

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: اجساد قربانیان کرونا در رودخانه اوتار پرادش شدن اجساد شده اند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۲۰۰۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیل وارد برخی مناطق مسکونی در شهرستان نهبندان شد

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، حسین ظفری معاون سازمان مدیریت بحران کشور در خصوص  وضعیت بارندگی‌های استان خراسان جنوبی بیان کرد:

- سدهای شوسف و چهار فرسخ پرشده است اما مشکلی وجود ندارد.

- سیل وارد برخی مناطق مسکونی در شهرستان نهبندان شده است. 

- به علت ورود سیل به محور خوسف به قله زری، تردد تنها با خوردو های کمک دار مقدور است.

- تاکنون جانباخته و تخریب واحد مسکونی گزارش نشده است.

- وضعیت بارش در شهرستان خوسف بیشتر از باقی نقاط استان است.

- بیشترین بارش مربوط به شهرستان خوسف روستای بیشه با بیش از ۵۸ میلیمتر است.

-سیل و آبگرفتگی در باقی نقاط استان به صورت عادی است.

همچنین ایشان در خصوص وضعیت محورهای استان خراسان جنوبی ناشی از سیل بیان کردند که 

- تمامی محورهای بخش سرداران شهرستان نهبندان و محور چاهداشی به میغان به‌ علت جریان یافتن سیل شدید و محور عشق آباد به بردسکن به علت طغیان رودخانه‌ها و آبگرفتگی آبنماها بسته است.

- محور فرعی سرچاه عماری به بصیران و میغان نهبندان محدوده روستای صمدآباد نیز به علت طغیان رودخانه‌های فصلی تا اطلاع بعدی مسدود است.

- محور عشق آباد به بردسکن مسدود است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • (ویدئو) سیل و فروریختن یک سد در جنوب برزیل
  • معلم شهید پس از ۳۹ سال به میهن بازگشت/جزئیات تشییع پیکر در ورامین
  • تشییع پیکر شهید حجت‌الله یوسفیه در ورامین
  • تشییع باشکوه پیکر شهید معلم در ورامین برگزار می شود
  • سیل وارد برخی مناطق مسکونی در شهرستان نهبندان شد
  • هشدار هواشناسی برای مناطق کوهستانی مازندران
  • پیش بینی باران بهاری برای امروز
  • هشدار هواشناسی در مازندران
  • اعلام جزئیات مراسم تشییع و تدفین پیکر شهید عشیری لیوسی
  • دستور وزیر ورزش به معاونت قهرمانی در مورد مراسم تدفین مرحوم اسکویی