Web Analytics Made Easy - Statcounter

۲۷ اردیبهشت‌ماه روز جهانی ارتباطات، فرصت مناسبی برای بررسی تحولات این عرصه و چشم‌انداز آینده محسوب می‌شود که حوزه روابط‌عمومی نیز از سیر شتابان تحولات این عرصه مستثنا نیست.

با شیوع کرونا، جامعه روابط عمومی ایران اطلاع رسانی موبایلی را به عنوان یک راهبرد ویژه در دستور کار خود قرار داد چرا که شیوع این ویروس در کشور باعث شد تا ارتباطات و تعاملات اجتماعی چهره به چهره به میزان زیادی کاهش یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


ویروس مخوف قرن، ارتباطات چهره‌به‌چهره و مراجعات فیزیکی مردمی به ادارات بخصوص روابط‌عمومی‌ها را کاهش داد و به همین نسبت ارتباطات مجازی برپایه اینترنت و شبکه های اجتماعی گسترش یافت.
در این روزها،‌ روابط عمومی‌ها به تبعیت از تحولات این حوزه در عرصه بین‌الملل، با بهره گیری بیش از گذشته از  تکنولوژی های روز دنیا از امکانات ارتباط غیر حضوری بهره برداری می‌کنند.
سازمانهای اداری در بخش دولتی و خصوصی در عصر کرونا، روشهای نوینی مثل ویدیو کنفرانس‌ها و آموزش‌های تحت شبکه، تولید کلیپ ها، پادکست و حتی اینفوگرافی‌ها را به عنوان جایگزین‌های روش‌های قدیمی، بیش از پیش مورد توجه قرار داده‌اند.
در اثر افزایش و ترویج برنامه‌ها و اپلیکیشن‌های کاربردی  در زمان شیوع ویروس باعث شد تا مردم به ارتباطات نوین وابستگی بیشتری پیدا کنند و  ضمن افزایش سرانه مطالعه‌، با اشتیاق بیشتری در دوره‌های مهارتی  شرکت می کنند.
از منظر برخی صاحب‌نظران، در میان راهکارهای نوین و تکنولوژیک، تلفن همراه بیش از سایر تجهیزات و سیستم‌ها مورد اقبال عمومی قرار گرفت که برخی دلایل این اقبال عمومی، سهولت دسترسی و حمل و نقل، چند کاره بودن تلفن‌های هوشمند و اتصال ساده به اینترنت است  و از سویی تعدد اپلیکیشن‌های شبکه‌های اجتماعی به جذابیت این دستاورد بشری افزود تا جایی که در روابط عمومی ها مبحث روابط عمومی موبایلی جایگاه ویژه ای پیدا کرده است.
روابط عمومی موبایلی شیوه ای نوین ،چالاک و به روز برای ترمیم ضعف ارتباطی در زمان شیوع کرونا و پساکرونا خواهد بود.
اگر چه روابط عمومی های سازمانها و ادارات کشور با افت و خیزهای ناشی از عدم تخصص و یا فقدان امکانات لازم  با این فضای نوین برخورد داشتند اما به هر حال میزان بهره گیری از این امکانات رشد محسوسی داشته است .
نکته قابل توجه اینکه با نزدیک شدن به تکمیل زنجیره واکسیناسیون جهانی و تحت کنترل قرار گرفتن کووید ۱۹ جامعه پساکرونایی دیگر با روشهای گذشته و فاقد تکنولوژی های جدید ارتباط برقرار نخواهد کرد.
اکنون مخاطبان بسیار بیشتری نسبت به دوران قبل از شیوع کرونا با روش های ارتباط گیری با دستگاه های اداری و سازمانی از طریق اینترنت و دولت الکترونیک آشنا شده‌ و در این مدت توانسته‌اند بسیاری از درخواستها و مشکلات خود را در ساختارهای مجازی رفع و رجوع نمایند.
بنابراین باید گفت روابط عمومی موبایلی در دوران کرونا اگرچه یک راهکار کوتاه مدت برای عبور از بحران مورد استفاده قرار گرفته است اما باید برای پساکرونا و استفاده از تکنولوژی های روز پیش بینی و برنامه ریزی شود.
ضرورت دارد صاحب نظران و کارشناسان با تئوریزه سازی و طرح مباحث نظری کاربردی در این زمینه ، روش ها و راهکارهای توسعه ای را مورد توجه قرار دهند./ایرنا

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: روابط عمومی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۲۰۱۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام اسامی چند فرآورده سلامت فاقد مجوز از سوی سازمان غذا و دارو

روابط عمومی سازمان غذا و دارو، اسامی تعدادی از فرآورده‌های سلامت را که فاقد مجوز بهداشتی بوده یا ادعای درمانی داشته‌اند؛ اعلام کرد.

به گزارش ایسنا؛ روابط عمومی سازمان غذا و دارو در اطلاعیه‌ای فرآورده گیاهی قطره تقویت جنسی Desi Mumy، فرآورده‌های گیاهی سیلی بین Silibin، فرآورده گیاهی SATONiNE، فرآورده‌های perfecto و Vitomix و فرآورده تیزن مخلصه سعال حکیم مومن تبریز را به دلیل نداشتن مجوزهای بهداشتی غیرمجاز و تقلبی معرفی کرد.

در این اطلاعیه همچنین محصولاتی چون چای گیاهی لاغری (گیاهان شفا بخش)، فرآورده معجون فاقد مجوز Lukaci Epimediumlu، شربت گیاهی تری تراپیست (مدبرغدیر) و فرآورده پودر گیاهی بهنوشان ۲ از سوی اداره کل فراورده های طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو غیرمجاز شمرده می شوند.

روابط عمومی سازمان غذا و دارو در ادامه با اعلام اینکه این معرفی اسامی به قصد مبارزه با ارائه محصولات غیر مجاز در سطح عرضه صورت می گیرد؛ از افرادی که محصولات نامبرده را در مراکز فروش مشاهده می‌کنند خواست که معاونت‌های غذا و داروی دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور و نیروی انتظامی را مطلع سازند تا نسبت به جمع‌آوری آنها اقدام لازم را به عمل آورند.

در پایان، شماره تلفن 66462026روابط عمومی سازمان جهت دریافت مشخصات مکان‌های عرضه فرآورده‌های غیرمجاز اعلام شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • برخورد با یک راننده تاکسی به دلیل حمل عجیب بار + عکس
  • سرپرست مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت منصوب شد
  • حریق گالن‌های قیر در پشت بام یک ساختمان در حال ساخت  
  • ضرورت ارتقاء روابط با پاکستان پس از سفر رئیس جمهور
  • به عنوان یک مطالبه عمومی ایجاد یک سکو دائمی برای عرضه پوشاک عفیفانه ضروری است
  • تاثیر هنر در حفاظت از محیط زیست
  • اعلام اسامی چند فرآورده سلامت فاقد مجوز از سوی سازمان غذا و دارو
  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود
  • روزی به نام تلفن!/الو... صدا میاد؟
  • پایه اصلی هر سازمانی بر دوش روابط عمومی است