Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، جعفر قیصری رییس شهرک علمی وتحقیقاتی اصفهان گفت: شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان به عنوان نخستین سازمان مؤسس مراکز رشد و پارک‌های علم و فناوری در کشور با هدف حمایت از ایجاد و توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان و تولید ثروت از علم راه‌اندازی شده است.

رییس شهرک علمی وتحقیقاتی اصفهان با بیان اینکه این شهرک فعالیت اجرایی خود را از سال ۱۳۸۰ با راه‌اندازی نخستین مرکز رشد در کشور و با هدف حمایت و هدایت شرکت‌های فناور نوپا که ایده‌های نوآورانه و فناورانه داشته و امکانات لازم برای عملیاتی کردن آن را ندارند، آغاز کرد، افزود: شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان به عنوان حلقه واسط میان دولت، صنعت و دانشگاه در راستای توسعه اقتصاد مبتنی بر دانش و در نهایت تبدیل علم به ثروت در کشور ایفای نقش کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



او گفت: شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با استقرار هسته‌های فناور در دوره رشد مقدماتی، شرکت‌های فناور نوپا در مراکز رشد فناوری و شرکت‌های فناور رشدیافته در پارک‌های علم و فناوری زمینه شکل‌گیری و رشد و توسعه جمع زیادی از شرکت‌های فناور را در زمینه‌های مختلف تخصصی فراهم آورده است.

شهرک علمی وتحقیقاتی اصفهان بستری برای اشتغال پایدار فارغ‌التحصیلان

قیصری با اشاره به اینکه در سال ۱۳۹۹ بیش از ۵۸۰ واحد فناور در شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان مستقر بودند، بیان کرد: این واحد‌ها در زمینه فعالیت ICT، بیوتکنولوژی، نانوتکنولوژی، کشاورزی و محیط‌ زیست، ساخت و تولید، تجهیزات پزشکی، اتوماسیون، شیمی، مواد و متالورژی و هنر و صنایع دستی در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان فعال هستند.

رییس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با اشاره به وجود ۵۸۲ واحد فناور مستقر در شهرک علمی وتحقیقاتی اصفهان افزود: در شرایطی که معضل بیکاری فارغ‌التحصیلان، یکی از دغدغه‌ها و نگرانی‌های اصلی کشور است و در بعضی از رشته‌ها بالای ۲۰ درصد است، شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان توانسته است با ایجاد محیطی خلاق و پویا، بستر مناسبی برای اشتغال پایدار فارغ‌التحصیلان دانشگاهی و جلوگیری از مهاجرت نخبگان فراهم کند.

او با اشاره به اینکه در خارج از شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان ۱۰ درصد احتمال این وجود دارد که یک فارغ‌التحصیل تبدیل به یک فعال اقتصادی موفق شود، اما نرخ موفقیت در شهرک ۷۵ درصد است، گفت: در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، هر فارغ‌التحصیل کارآفرین می‌تواند یک کسب و کار دانش‌بنیان ایجاد کند و هر کسب و کار حداقل برای ۱۰ تا ۱۵ نفر شغل ایجاد می‌کند.

قیصری با بیان اینکه هزینه ایجاد هر شغل برای یک فارغ‌التحصیل دانشگاهی در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان در مقایسه با آمار‌های رسمی کشور حداقل یک چهارم هزینه ایجاد اشتغال معمول است، بیان کرد: اشتغال دانش‌آموختگان دانشگاهی در شهرک حالت تکاثری دارد و در بسیاری موارد زمینه اشتغال غیرمستقیم را نیز فراهم می‌کند.


رییس شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان با بیان اینکه در سال گذشته ۷ هزار و ۵۸۲ نفر نیروی انسانی متخصص در واحد‌های فناور مستقر در شهرک مشغول به کار بودند، بیان کرد: محصولات و خدمات حاصل از تجاری‌سازی دستاورد‌های فناوری شرکت‌ها و مؤسسات مستقر، این شرکت‌ها را به مجموعه‌ای اقتصادی با گردش‌های مالی و توان اقتصادی بالا تبدیل کرده است.

شهرک علمی وتحقیقاتی اصفهان مجموعه‌ای با توان اقتصادی بالا

او با بیان اینکه ۳ هزار و ۶۵۲ میلیارد تومان حاصل گردش مالی واحد‌های فناور مستقر در شهرک در سال گذشته بوده است، تصریح کرد: محصولات و خدمات حاصل از تجاری‌سازی دستاورد‌های فناوری شرکت‌ها و مؤسسات مستقر، این شرکت‌ها را به مجموعه‌ای اقتصادی با گردش‌های مالی و توان اقتصادی بالا تبدیل کرده است.

قیصری با اشاره به اینکه ۱۲ هزار متر مربع سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در اراضی شهرک علمی وتحقیقاتی اصفهان در سال گذشته بوده است، اضافه کرد: علاوه بر استقرار در فضا‌های استیجاری، شرکت‌ها و مؤسسات بخش خصوصی می‌توانند با عقد قرارداد بلندمدت اجاره زمین و سرمایه‌گذاری نسبت به ایجاد فضا‌های کالبدی اختصاصی خود اقدام کنند.

منبع:فارس

انتهای پیام/م

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شهرک علمی و تحقیقاتی توسعه شرکت های دانش بنیان اشتغالزایی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان شهرک علمی وتحقیقاتی اصفهان تحقیقاتی اصفهان رییس شهرک علمی شرکت های فناور شهرک علمی شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۲۰۹۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت ستاد توسعه فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی

دبیر ستاد فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری در بازدید از شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان بر حمایت از شرکت‌های فناور این شهرک در حوزه مواد و ساخت تأکید کرد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مصطفی میلانی با اشاره به ظرفیت بالای اصفهان در زمینه مواد و ساخت، نقش ستاد‌های معاونت علمی به ویژه ستاد مواد را حمایت از فناوری‌های اولویت‌دار کشور عنوان کرد و گفت: تجاری‌سازی، تأمین مالی، ارتباط سازی بین شرکت‌ها با ارگان‌های دولتی و اطلاع رسانی دستاورد‌های فناوری از جمله اقدامات ستاد در جهت توسعه فناوری‌های حوزه مواد و ساخت است.

دبیر ستاد فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری به برگزاری نشست‌های نخبگانی و استفاده از ظرفیت‌ها و پیشنهاد‌های فعالان این حوزه اشاره کرد و خاطرنشان کرد: ستاد مواد آمادگی دارد تا با برگزاری جلسات و رویداد‌های تخصصی، در راستای رفع مشکلات شرکت‌های فناور و دانش بنیان شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان گام بردارد.

تأکید بر اهمیت شیرین‌سازی آب و توسعه سرامیک‌های پیشرفته

دبیر ستاد فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته، شیرین سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی، توسعه سرامیک‌های پیشرفته، تکمیل زنجیره ارزش محصولات پتروشیمی و جلوگیری از خام‌فروشی را از جمله اولویت‌های ستاد برشمرد.

میلانی تصریح کرد: با توجه به خشکسالی‌های اخیر، فناوری‌های شیرین‌سازی آب از اهمیت بالایی برخوردار هستند و ستاد مواد آماده است تا از طرح‌های فناورانه در این زمینه حمایت کند.

همچنین وی بر آمادگی ستاد برای تسهیل فرآیند تأمین مالی، ضمانت قرارداد‌ها و پذیرش ریسک فناوری‌های نوین تأکید کرد و خواستار همکاری شرکت‌های دانش‌بنیان شهرک برای توسعه فناوری‌های مواد و ساخت شد.

اصفهان، قطب توسعه فناوری‌های مواد و ساخت کشور

وی در ادامه با اشاره به حضور شرکت‌ها و مراکز فناور متعدد در اصفهان گفت: استان اصفهان به لحاظ زیرساخت‌های صنعتی و تحقیقاتی و ظرفیت نیروی انسانی متخصص، یکی از قطب‌های اصلی کشور در حوزه فناوری‌های مواد و ساخت محسوب می‌شود.

میلانی افزود: شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان به عنوان یکی از موفق‌ترین مراکز رشد و پارک‌های فناوری کشور، نقش مهمی در توسعه فناوری‌های پیشرفته مواد و ساخت ایفا می‌کند و ستاد مواد آمادگی دارد تا با حمایت از شرکت‌های مستقر در این شهرک، زمینه تجاری‌سازی دستاورد‌های فناورانه آن‌ها را فراهم آورد.

لزوم توجه به مدیریت پسماند‌ها و پساب‌های صنعتی

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته با تأکید بر اهمیت مدیریت پسماند‌ها و پساب‌های صنعتی گفت: با توجه به تعدد صنایع مادر همچون فولاد، پتروشیمی و نیروگاه‌ها در اصفهان، لازم است تا فناوری‌های مربوط به مدیریت، تصفیه و بازیافت پسماند‌ها و پساب‌های صنعتی در اولویت قرار گیرد.

به گفته او، ستاد مواد علاوه بر حمایت‌های مالی، آماده است تا با برقراری ارتباط میان شرکت‌های دانش‌بنیان و صنایع، زمینه تجاری‌سازی و اجرای طرح‌های فناورانه در حوزه مدیریت پسماند را تسهیل کند.

میلانی در پایان بر لزوم تقویت زیست‌بوم نوآوری و فناوری در استان اصفهان تأکید کرد و مشارکت همه دستگاه‌ها و سازمان‌های متولی را در این زمینه خواستار شد.

دیگر خبرها

  • ایجاد ۲۲ هسته پژوهشی حوزه‌های علوم شناختی در دانشگاه‌های کشور
  • گردش مالی اوراسیا از مرز ۸.۷ میلیارد دلار عبور کرد
  • حمایت ستاد توسعه فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی
  • گامِ مهم «جهاددانشگاهی» برای رشد اقتصادی کرمانشاه
  • رونمایی از برات الکترونیک زنجیره تامین مالی
  • حمایت معاونت علمی از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی
  • «اشتغال تخصصی و گردش مالی» نوع تقسیم‌بندی دانش‌بنیان‌ها و حمایت‌ها را مشخص می‌کند/ سازوکار‌های حمایتی متناسب‌تر شدند + فیلم
  • برات الکترونیک زنجیره تامین مالی رونمایی شد
  • اصفهانی‌ها یک روز جهانی را به نام خود ثبت کردند؛ روز جهانی گز
  • اتمام طرح تحقیقاتی تهیه و تدوین نقشه راه صنعت استان کرمانشاه