Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر پیشین انجمن صنفی صنایع روغن نباتی گفت: حدود ۸۰ درصد روغن کشور توسط ۵ کارخانه تولید می‌شود و علیرغم افزایش تولید، همچنان در حوزه مواد خام و بسته بندی این محصول اساسی، شاهد سوءاستفاده واسطه‌ها و دلالان هستیم.

قدس آنلاین: داریوش محمودی در پاسخ به سؤال قدس آنلاین مبنی بر اینکه چرا علیرغم افزایش تولید همچنان شاهد کمبود روغن جامد و مایع خوراکی در سطح شهر هستیم، افزود: روغن به عنوان یکی از کالاهای اساسی و پرمصرف خانوارها تحت تاثیر شرایط اقتصادی قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این ماده خوراکی از نظر مدت زمان نگهداری قابلیت سوء استفاده دارد و تخصیص غیرحرفه ای ارز ۴۲۰۰ تومانی چنین شرایط نامطلوبی را برای بازار این محصول رقم زده  است.

این فعال اقتصادی معتقد است شرایط ایجاد شده برای روغن نباتی، فرصت مناسبی برای نزدیک شدن به قیمتهای منطقی بازار و قیمتهای جهانی بود که نسبت به آن بی توجهی شد.

محمودی گفت: با شهامت اعلام می‌کنم اگر تخصیص ارز ۴۲۰۰ تومانی برای روغن حذف شود این محصول ارزان تر خواهد شد. در حال حاضر سود به جیب تولیدکننده نمی‌رود و اجازه نمی‌ دهند دست نامرئی بازار کارش را به درستی انجام دهد.

به باور وی حذف ارز دولتی روغن تجربه موفق آزادسازی قیمت شکر را رقم خواهد زد. وی افزود: اگر ارز دولتی روغن حذف شود حدود ۴۰ درصد تولیدکنندگان غیراقتصادی، دیگر انگیزه‌ای برای تولید نخواهند داشت و حذفشان خلایی در تولید ایجاد نخواهد کرد.

خاطر نشان می‌شود علیرغم وعده پایان سالی وزارت صمت مبنی بر تنظیم بازار روغن نباتی ظرف یک ماه هنوز این بازار با تلاطم قیمتی، نبود و کمبود روغن جامد و مایع مواجه است و در روز جاری خبر افزایش ۳۵ درصدی قیمت انواع روغن مایع و ۳۰ درصدی روغن جامد هم منتشر شده است که باید دید قیمتهای جدید تا چه حد زمینه ساز تغییرات قیمتی جدید خواهد شد.

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: روغن قیمت روغن نباتی افزایش قیمت روغن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۲۱۲۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توجه به زیرساخت‌های حوزه امنیت غذایی یک ضرورت است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، مدیرکل غله و خدمات بازرگانی مازندران گفت: مازندران به عنوان نگین سرسبز ایران از مزیت‌های ویژه‌ای در تولید و تامین محصولات کشاورزی برخوردار می‌باشد به نحوی که رتبه اول در تولید بسیاری از محصولات کشاورزی را به خود اختصاص داده و برخورداری از موهبت دریا و بنادر مستعد و قابل توسعه منطقه ویژه اقتصادی و قرار گرفتن در جایگاه منطقه آزاد تجاری، فرصت‌های بسیار مناسبی را در تامین امنیت غذایی و کالا‌ها و محصولات مورد نیاز کشور دارد که توجه مسئولین بر ایجاد و توسعه زیرساخت‌های آن یک امر ضروری می‌باشد.

وفائی نژاد با بیان اینکه در سال‌های اخیر اقدامات خوبی در جهت رشد و توسعه فعالیت‌های تجاری با کشور‌های حوزه خزر شکل گرفته است، افزود: برخورداری و مزیت‌های حوزه خزر از جهت توسعه صادرات، خصوصا محصولات کشاورزی و نیز تامین کالا‌های مورد نیاز کشور از جمله روغن خام، گندم، دانه‌های روغنی، خوراک دام و ... همچنین ورود موقت کالا و ترانزیت و سوآپ آن می‌تواند منجر به توسعه چندوجهی استان و رشد اقتصاد دریاپایه گردد.

وی تسریع در توسعه زیرساخت‌های مورد نیاز از جمله توسعه فعالیت‌های حمل و نقل ریلی و ایجاد شرکت‌های حمل و نقل سراسری و بین المللی و توسعه راه‌ها و ایجاد سیلو‌ها و مخازن را از ضروریات توسعه فعالیت‌های تجاری بر شمرد و تصریح کرد: این امر می‌تواند در راستای تحقق شعار سال و رونق تولید و اشتغال و سرمایه گذاری و خلق موقعیت‌های جدید برای توسعه استان گردد.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان ضرورت توجه به سرمایه گذاری پایدار برای ذخیره استراتژیک کالا از جمله ایجاد سیلو و مخازن روغن خام در استان را فرصتی مناسب برای دور زدن تحریم‌ها و پدافند غیرعامل در مقابل تهدیدات برشمرد و افزود: پروژه ساخت ۲۵ هزار تن مخازن روغن نکا و ضرورت تسریع در مصوبات دولت در این خصوص موجب رشد سرمایه گذاری بخش خصوصی در این زمینه خواهد بود.

وفائی نژاد در پایان به مزیت‌های تامین کالا‌های اساسی از جمله واردات ۸۰۰ هزار تن گندم و روغن خام که در دولت سیزدهم از مسیر بنادر استان مازندران صورت گرفت، اشاره کرد و اظهار داشت: بهره برداری از ظرفیت بنادر شمالی می‌تواند فرصت مناسبی برای افزایش تراز تجاری و رونق اقتصادی و توسعه مبادلات تجاری با کشور‌های حاشیه خزر، تامین مواد اولیه واحد‌های تولیدی و کالا‌های اساسی و استراتژیک کشور و دور زدن تحریم ها، کاهش هزینه‌های تمام شده واردات کالا‌های اساسی و صرفه جویی در منابع را فراهم کند.

دیگر خبرها

  • یک پیش‌بینی جدید درباره قیمت خودرو در روز‌های آینده؛ زمان خرید خودرو هست یا خیر؟
  • تولید ۵.۵تن گندم آبی در هر هکتار از مزارع لرستان
  • توجه به زیرساخت‌های حوزه امنیت غذایی یک ضرورت است
  • پیاز ارزان می شود | اعلام زمان عرضه گسترده نوبرانه ها در بازار | جدیدترین قیمت ملون، طالبی، توت‌ فرنگی، سیب و موز را ببینید
  • افت قیمت در اغلب خودروهای داخلی و مونتاژی + جدول
  • چگونه از خرید لاستیک، روغن و فیلتر تقلبی خودرو در امان باشیم؟ | لوازم یدکی اصل را از اینجا تهیه کنید
  • ادامه روند نزولی قیمت خودرو در بازار؛کدام خودرو ۴۰ میلیون تومان ارزان شد؟ | جدول قیمت ها
  • چرا قیمت سکه کاهشی شد؟
  • تاثیر ۲۰ درصدی روغن موتور در رشد قیمت کرایه حمل و نقل
  • انتقاد روزنامه دولتی ایران از تصمیم ایران خودرو/ بانک مرکزی: ۳۰۲ میلیون دلار نیمایی بدون مشتری ماند/ پیمان پاک: گوشت نه تنها افزایش قیمت نداشت، بلکه ارزان هم شد