Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/مازندران طغیان کرونا به نظر می‌رسد در مازندران فروکش کرده و تداوم سیر نزولی آن، ناشی از همین علت است، هرچند در برخی روزها، شاهد فراز و فرود تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در میان مازندرانی‌ها هستیم اما در مجموع، با بستری ۶۴۰ بیمار مبتلا به کووید ۱۹، پیک چهارم کرونا، از این استان، عبور کرده است.

سیدعباس موسوی رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران در این زمینه، اظهار کرده که در ۲۴ ساعت گذشته تعداد ۶۹ بیمار مشکوک به کرونا بر اساس تشخیص بالینی در بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مازندران در سطح استان بستری شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرده که، همین مدت تعداد ۷۲ نفر از افراد مشکوک بستری شده ، از بیمارستان ها مرخص شدند و  تکمیل روند درمانی خود را در منزل ادامه خواهند داد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران خاطرنشان کرده که، ۴۹۳ بیمار مشکوک به کرونا بر اساس تشخیص بالینی در این مراکز بستری هستند که از این تعداد ۱۱۳ نفر نیز با علائم حاد تنفسی در بخش های مراقبت ویژه بستری هستند.

وی همچنین با هشدار نسبت به????عادی انگاری مردم در مقابله با کرونا، این موضوع را خطرناک دانست و معتقد است این عادی انگاری می‌تواند دوباره اوضاع را بر هم بزند.

موسوی در جسله ستاد مبارزه با کرونا مازندران، با بیان اینکه روند بیماری رو به کاهش است و میزان بستری و میزان ورودی بیماران به یک سوم میزان پیک کاهش یافته است، افزود: با توجه به گرمای هوا و بسته شدن پنجره‌ها امکان انتقال ویروس را بالا می‌رود و افراد باید از هر گونه تجمع خودداری کنند.

وی با بیان اینکه با توجه به پایان ماه مبارک رمضان جنب و جوش و رفت و آمد افراد نیز افزایش می‌یابد، ادامه داد: شروع فصل کشاورزی و اجتماع کارگرها در زمین‌های باغی و کشاورزی خطر آفرین است و باید نسبت به این موضوع توجه ویژه‌ای شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه تزریق واکسن کرونا برای افراد ۷۵ سال به بالا احتمالا از این هفته آغاز می‌شود، گفت: در مازندران ۱۲۰ هزار واکسن دوز تزریق شد که برخی از این واکسن برای دوز دوم افراد بوده است.

موسوی افزود: تزریق واکسن کرونا برای ۸۰ سال به بالا در مازندران انجام شد و افراد جا مانده در این گروه سنی نیز به زودی واکسینه می‌شوند.

از سوی دیگر، بر اساس اعلام روابط‌عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، در حال حاضر ۱۴۷ بیمار مشکوک به کرونا در بیمارستان‌های بابل بستری هستند.

بر این اساس، در ۲۴ ساعت گذشته ۱۶ بیمار جدید بستری و ۱۰ بیمار هم ترخیص شدند، ۳۳ بیمار در بخش‌های مراقبت‌های ویژه بستری هستند.

تزریق واکسن ایران کوبا به ۴۷۰ بابلی تا روز گذشته

دکتر مصطفی جوانیان معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بابل، در این زمینه، اظهار کرد: فاز سوم کارآزمایی بالینی مربوط به واکسن مشترک کوبا و انستیتو پاستور ایران از سه شنبه ۲۱ اردیبهشت شروع شده و امروز که ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۰ است بیش از ۳ هزار نفر به عنوان داوطلب ثبت نام کردند.

وی تصریح کرد: تاکنون به ۴۷۰ نفر واکسن ایران کوبا تزریق شد و ۵۷ درصد تزریق‌شدگان آقایان و ۴۳ درصد بانوان بودند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بابل خاطرنشان کرد: سهمیه دانشگاه بابل ۳ هزار نفر هنور هم می‌شود ثبت نام کرد.

جوانیان با بیان اینکه سنین ۱۸ تا ۸۰ سال می توانند در این کارآزمایی بالینی شرکت کنند، تصریح کرد: خوشبختانه هیچ گونه عارضه‌ای تا بحال در ارتباط با این واکسن گزارش نشده است.

وی افزود: همشهریان و هم استانی های عزیز می‌توانند جهت ثبت‌نام در این کارآزمایی به آدرس www.pasteurcovac.ir مراجعه نمایید یا با شماره ۳۵۰۲ تماس بگیرید.

به گزارش ایسنا، هم‌اکنون 640 بیمار مبتلا به کووید 19 و یا مشکوک به ویروس کرونا در مراکز درمانی زیرنظر دانشگاه‌های علوم پزشکی مازندران و بابل بستری هستند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: محدودیت های کرونایی همه باهم علیه کرونا کروناویروس دانشگاه علوم پزشکی مازندران بستری هستند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۲۱۷۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون

به گزارش خبرآنلاین، آسترازنکا شرکت بزرگ تولیدکننده دارو سرانجام پس از چندسال تایید کرد که واکسن کرونای این شرکت می‌تواند عوارض جانبی لخته خون و کاهش پلاکت‌ ایجاد کند.

تسنیم در خبری نوشت: آسترازنکا ـ شرکت بزرگ تولیدکننده دارو ـ سرانجام پس از چندسال تایید کرد که واکسن کرونای این شرکت با نام تجاری کوویشیلد (Covishield) که در سطح گسترده‌ای استفاده شده، ممکن است عوارض جانبی نادر از جمله لخته خون و کاهش پلاکت‌ خون ایجاد کند.

شرکت بریتانیایی ـ سوئدی آسترازنکا، کوویشیلد را با همکاری دانشگاه آکسفورد ساخت و تولید آن در دوران همه‌گیری کرونا در مؤسسه سرم هند انجام شد. این واکسن در بیش از ۱۵۰ کشور از جمله انگلیس و هند تزریق شد.

یافته‌های برخی پژوهش‌های انجام‌شده در دوره همه‌گیری نشان می‌داد که این واکسن در محافظت مقابل ویروس کرونای جدید بین ۶۰ تا ۸۰ درصد مؤثر است.

با وجود این، یافته‌های پژوهش‌های بعدی نشان داده که این واکسن ممکن است در برخی افراد باعث ایجاد لخته خون شود که می‌تواند مرگبار باشد.

تعدادی از افراد در بریتانیا یک شکایت جمعی را ثبت و اعلام کرده‌اند که این واکسن منجر به بروز مرگ و میر و صدمات شدید منجر شده و در پی دریافت غرامت تا ۱۰۰ میلیون پوند برای حدود ۵۰ قربانی هستند.

در حالی که آسترازنکا ادعای افراد را رد می‌کرد، برای اولین بار در یکی از مدارک دادگاه تایید کرده است که این واکسن در موارد بسیار نادر، باعث سندرم لخته خون می‌شود که علامت اصلی ایجاد لخته خون و تعداد پایین پلاکت خون در انسان است.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901644

دیگر خبرها

  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • حس خوب حمایت
  • اهدای عضو بیمار مشهدی نجات‌ بخش جان ۶ بیمار
  • اعضای بیمار مرگ مغزی به ۶ نفر در مشهد اهدا شد
  • اهدای عضو بیمار مشهدی نجات‌بخش جان ۶ بیمار
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • حمایت دانشگاه علوم پزشکی شیراز از بیماران مبتلا به به سلیاک
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون