Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر نیرو با اشاره به اقدامات انجام شده در اصلاح ساختار آب کشور گفت: در حال حاضر وزارت نیرو به سمت تشکیل یک سیستم حکمرانی با قلمرو‌های پایدار در حوضه‌های آبریز در حرکت است.

به‌گزارش «انرژی امروز» از پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت نیرو (پاون)، رضا اردکانیان در جلسه مشترک با روسای حوضه‌های آبریز ۹ گانه کشور اظهار کرد: فعالیت‌های خیلی خوبی در زمینه اصلاح ساختار آب کشور طی مدت کم انجام شده و مسیر باقیمانده نیز با توانمندی، احساس مسئولیت، تعهد لازم و یک برخورد حرفه‌ای انجام خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: وقتی مرزهای ثابتی داشته باشیم، رودخانه‌های اصلی مشخص است و می‌توانیم به سمت یک سیستم حکمرانی با قلمرو‌های پایدار به معنای حوضه‌های آبریز حرکت کنیم، باید به سمتی برویم که نه یکباره و یکجا بلکه در یک مسابقه منطقی و معقول بتوانیم کم‌کم سازمان‌های حوضه آبریز را تشکیل دهیم و این روش و تجربه‌ای ‌است که در دنیا انجام شده و به صورت کامل کار می‌کند.

اردکانیان با اشاره به اینکه این سیستم در دنیا امتحان پس داده است، اضافه کرد: مردم دنیا در حالی که جمعیت ۷ میلیاردی دارند، در مناطق توسعه یافته از همین روش استفاده و آب را مدیریت می‌کنند.

وی با بیان اینکه در زمینه اصلاح ساختار آب کشور گام‌های اصولی برداشته‌ایم، تصریح کرد: برای اصلاح این ساختار می‌بایست مقدمه و پیش نیاز‌هایی مانند طرح‌های سازگاری با کم‌آبی در استان‌ها، لایحه قانون جامع آب، تفویض اختیارات به استان‌ها، تغییر ساختار معاونت آب و آبفا، یکپارچه‌سازی شرکت‌های آب و فاضلاب شهری و روستایی و غیره صورت می‌گرفت. هر چند برای تغییر ساختار، چنین پیش نیازهایی را لازم داریم اما شکل گرفتن همین پیش نیاز‌ها هم نیازمند آماده شدن فضا و تغییر نگاه به موضوع مدیریت بوده است.

وزیر نیرو با بیان اینکه اقدامات خوبی در این زمینه انجام شده است، خطاب به روسای حوضه‌های آبریز گفت: شرکت مدیریت منابع آب و روسای حوضه آبریز کشور باید دو لایه برنامه مشترک و غیرمشترک را تدوین کرده و نباید تمامی برنامه‌ حوضه‌ها یکسان باشد.

وی با اشاره به لزوم تبدیل ستاد به محل تنظیم ساز و کارها خاطرنشان کرد: پویش #هرهفته_الف_ب_ایران نیز یکی از پیش نیازها بود که توانستیم از طریق آن، ساز و کارها را در کنار ساخت و سازها قرار دهیم، بنابراین لازم است به‌عنوان ستاد بیشتر روی ساز و کارها متمرکز شویم.

به‌گفته اردکانیان، تشکیل کمیسیون‌های حوضه‌های آبریز، از ضروری‌ترین کار‌هایی است که باید انجام شود تا از ظرفیت موجود در سازمان‌ها استفاده لازم را برد.

وی با تاکید بر اطلاع‌رسانی در زمینه حوضه‌های آبریز، گفت: روابط عمومی به‌عنوان یک قسمت پشتیبان باید در تهیه بروشور و نقشه‌های حوضه‌های آبریز فعال باشد.

برچسب هاایران پایگاه اطلاع رسانی وزارت نیرو (پاون) رضا اردکانیان وزارت نیرو

منبع: انرژی امروز

کلیدواژه: ایران رضا اردکانیان وزارت نیرو آسیا اروپا انرژی امروز ایران بین الملل تحریم خبرگزاری بین المللی خبرگزاری داخلی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا ریاست جمهوری سازمان های بین المللی سازمان کشورهای صادر کننده نفت اوپک سایتهای اینترنتی شرکت ملی نفت ایران NIOC شرکت های بین المللی مجلس شورای اسلامی وزارت نفت وزارت نیرو حوضه های آبریز وزارت نیرو انجام شده حوضه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۲۳۱۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از همه منابع برای تامین آب پایدار در روستاها استفاده شود

ایسنا/چهارمحال و بختیاری استاندار چهارمحال و بختیاری بر تامین آب پایدار در شهرها و روستاهای ناغان تاکید کرد و گفت: از همه منابع برای تامین آب پایدار در روستاها استفاده شود.

غلامعلی حیدری ششم اردیبهشت ماه در شورای اداری بخش ناغان اظهار کرد: به منظور بررسی میدانی و احصای مشکلات بازدیدهای میدانی انجام می‌شود، از طرفی اعتبارات خوبی برای نیازهای واقعی استان تخصیص و شاهد تحول و سازندگی خوبی در شهرستان‌ها هستیم،.

وی با اشاره به اینکه امنیتی که در کشور حاکم بوده به برکت ایثارگری و فداکاری نیروهای مسلح است، افزود: عملیاتی که از سوی سپاه و ارتش در قالب وعده صادق انجام شد دل مردم را شاد کرد.

حیدری در ادامه گفت: می‌توان از ظرفیت ارتش در زمینه آبرسانی و بحث خانه بهداشت در بخش ناغان استفاده کرد، همچنین در این جلسه بر تعیین تکلیف طرح نهضت ملی مسکن شهری و روستایی طی یک ماه تاکید شد.

استاندار چهارمحال و بختیاری ادامه داد: در کنار این موارد لازم است زمین جوانی جمعیت در شهرها و روستاها دنبال و با سرعت اقدامات لازم انجام شود، زیرا این اقدام از برنامه‌های اولویت‌دار دولت است.

حیدری در ادامه بیان کرد: یکی از مسائل و مطالبات جدی مردم جاده شلمزار_ناغان به کارون ۴ است که در سفر اول اعتباری به این پروژه اختصاص و فعال شد، البته دو منبع به منظور تامین اعتبار این پروژه از جمله ماده ۲۳ و ماده ۵۶ در نظر گرفته شده است.

وی بر پرداخت مطالبات پیمانکار تونل زره و سرعت‌گیری در انجام کار تاکید و یادآور شد: لازم است در بحث مرمت و روکش جاده‌ها، بهسازی و رفع نقاط حادثه خیز اهتمام ویژه انجام شود.

حیدری افزود: لازم است فرمانداران و بخشداران مصوباتی که در این جلسه مطرح شده از سوی دستگاه‌های مربوطه پیگیر شوند.

استاندار چهارمحال و بختیاری بر سرعت‌دهی به طرح هادی روستایی و غیر رایگان از سوی بنیاد مسکن تاکید کرد و افزود: اعتباراتی که ماهانه از محل عوارض و مالیات مستقیماً به حساب دهیاران و شهرداری‌ها واریز می‌شود بسیار ارزشمند است و باید سرعت دهی به طرح هادی روستا، آسفالت و بازسازی معابر انجام شود.

حیدری با اشاره به پروژه کشاورزی ناغان، تصریح کرد: در سفر اول ۵۰ میلیارد تومان اعتبار برای پمپاژ پروژه کشاورزی ناغان اختصاص یافت، این امر می‌تواند تحولی را در بحث کشاورزی در این بخش ایجاد کند که باید سرعت گیرد و مطالبه مابقی اعتبار انجام شود تا پروژه به ثمر برسد.

وی بر تامین آب پایدار در شهرها و روستاها تاکید کرد و گفت: در روستاهایی که آب پایدار ندارند لازم است این کار دنبال و از همه منابع برای تامین آب پایدار در روستاها استفاده شود، همچنین تسریع در فاضلاب ناغان صورت گیرد.

حیدری بر تسریع در توسعه دامداری‌ها، توسعه گلخانه و تبدیل آبیاری سنتی به نوین در بخش ناغان تاکید کرد.

استاندار چهارمحال و بختیاری تاکید کرد: لازم است اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان در بحث تعمیر و بازسازی و نوسازی مدارس اقدامات لازم را انجام دهد و اعتباراتی که در سفر اول و دوم اختصاص پیدا کرده تخصیص آن انجام شود.

وی با بیان اینکه منابع طبیعی در بحث نهالکاری اقدامات لازم را انجام دهد، تصریح کرد: در صورتی که درختان بلوط در این منطقه وجود دارد باید برنامه‌ریزی‌های لازم در راستای صیانت از این گونه انجام شود، همچنین در بحث اخذ مجوزها در راستای توسعه کشاورزی، دامداری و طرح‌های مردمی منابع طبیعی همکاری لازم را انجام دهد.

حیدری افزود: فرماندار شهرستان کیار بحث پسماند را دنبال و تصمیمات لازم به منظور دفن پسماند در شهرستان را انجام دهد.

وی رفع و تامین آب شهرک صنعتی، تسهیلات معادن، تامین گاز گلخانه‌ها، توسعه ورزش در شهر و بخش ناغان به منظور ایجاد نشاط و مقابله با آسیب‌های اجتماعی، پرداخت تکالیف بانک‌ها در زمینه فرزندآوری جوانی جمعیت، ازدواج، مسکن پروژه‌های کشاورزی و دامداری، تامین پنل‌های خورشیدی، مرمت ایل‌راه‌ها، تسریع در اعطای مجوزهای گردشگری و بوم گردی، تسریع در فیبر نوری و تخصیص اعتبارات ماده ۲۳ از جمله مصوبات جلسه بود و مورد تاکید دستگاه‌های مربوطه قرار گرفت.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مرزبانی ایران: ۶ مرزبان خراسان جنوبی به کشور بازگشتند
  • ماجرای بازداشت مرزبانان ایرانی توسط طالبان چه بود؟
  • بازگشت ۶ مرزبان خراسان جنوبی به کشور
  • از همه منابع برای تامین آب پایدار در روستاها استفاده شود
  • تشکر وزیر دفاع از مجلس برای مصوبه تشکیل سازمان سپند
  • تشکر وزیر دفاع از مجلس بابت تصویب تشکیل «سپند»
  • سردار رادان با اشاره به طرح نور: در قلمرو انتظامی هیچ ماموریتی حساس تر از این ماموریت وجود ندارد/ 90 درصد تذکرگیرندگان رفتار و پوشش خود را اصلاح و با پلیس همکاری کرده‌اند/ پلیس در کنار طرح نور، از دیگر ماموریت‌های خود غافل نخواهد شد
  • وزیر کشور: فراجا نیرو‌های خود را توجیه کرده که بین اهمال‌کنندگان و ساختارشکنان تفاوت قائل شوند
  • انسداد ۲۵۷ حلقه چاه غیرمجاز در لرستان
  • هدفگذاری ۲ میلیون هکتار کشت فراسرزمینی در برنامه هفتم توسعه