Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش «نماینده» مهرداد گودرزوندچگینی عضو کمیسیون برنامه، بودجه ومحاسبات مجلس با بیان اینکه متاسفانه بانک‌ها طی سه دهه گذشته بعد از جنگ بیشتر به دنبال بنگاهداری و طلب سود بیشتر حرکت کرده‌اند، گفت: هیچ کشوری به بانک‌های خود اجازه نمی‌دهد،  به این شکل اقدام کنند و براین اساس مجلس قانون رفع موانع تولید و خروج بانک‌ها از بنگاهداری را تصویب کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم رودبار در مجلس ادامه داد: بانک‌ها باید واسط میان مردم و صنعت و تولید باشند و هدایتگری را انجام دهند. سیاست بانک‌ها باید جذب سرمایه و نقدینگی مردم و ارائه آن به صورت وام کم بهره به تولیدگران باشد.

گودرزوندچگینی تصریح کرد: ادامه بنگاهداری بانک‌ها برخلاف قانون به سیاست‌های بانک مرکزی و دولت باز می‌گردد، اگر دولت وظیفه هدایتگری و نظارت خود بر بانک‌ها را طی این سالها انجام داده بود، یقینا تاکنون بخشی از مشکلات حل می‌شد.

عضو کمیسیون برنامه، بودجه ومحاسبات مجلس بیان کرد: دولت‌ها در مقاطعی به صورت دستوری از بانک‌ها استفاده کرده‌اند و این دستوری استفاده کردن از منابع بانک‌ها موجب مشکلاتی برای مردم شده و بانک ها هم مجبور به رفتن به سمت بنگاهداری شده‌اند. دولت باید دستش را از جیب بانک‌های دولتی و حتی خصوصی خارج کند تا آنها برای جبران خسارت‌های خود به دنبال بنگاهداری و افزایش نرخ بهره بانکی نباشند.

وی تاکید کرد: بنگاهداری و افزایش نرخ بهره بانکی به ضرر اقتصاد و مردم است و باید بانک‌ها تعامل و تعادل خود را با بازار سرمایه حفظ کنند تا مشکلات کشور حل شود.

منبع: نماینده

کلیدواژه: بنگاه داری عضو کمیسیون برنامه بودجه و محاسبات بانک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namayande.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نماینده» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۲۳۲۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شما یا نمیدانید یا میخواهید که ندانید!

به گزارش انتخاب، عبدالناصر همتی رئیس کل اسبق بانک مرکزی در شبکه اجتماعی «ایکس» نوشت : خبرگزاری رسمی دولت ⁩، به طور بسیار مبتدی، مدعی شد که تحلیل اینجانب در مورد ‌ نرخ تورم ⁩ اشتباه است! 

‏این خبرگزاری متوجه این موضوع هست که من نیز به مانند رئیس جمهور دولت سیزدهم که در مقام مقایسه عملکرد،به امار تورم بانک مرکزی در شهریور ۱۴۰۰ استناد می کردند،به آمار بانک مرکزی در خصوص نرخ تورم سال ۱۴۰۲ استناد نموده ام، نه به نرخ تورم نقطه به نقطه اعلام شده توسط مرکز آمار!

یک دانشجوی کارشناسی سال اول اقتصاد، تفاوت تورم نقطه به نقطه و تورم سالانه را به خوبی می داند ولی شما یا نمی دانید یا میخواهید که ندانید. 

‏هر توجیهی که بیان کنید، دولت بایستی پاسخگوی کوچک شدن سفره مردم و کاهش ارزش ریال باشد. 

‏این دو مورد را چگونه توجیه می کنید؟!

دیگر خبرها

  • گلایه تولیدکنندگان از کمبود نقدینگی و تأخیر بسیار بانک مرکزی در تخصیص ارز/ سیاست‌هایی که در حال متوقف کردن تولید است/ خودتحریمی، بدتر از تحریم خارجی است
  • گلایه تولیدکنندگان از کمبود نقدینگی و تأخیر بسیار زیاد بانک مرکزی در تخصیص ارز/ سیاست‌هایی که در حال متوقف کردن تولید است/ خودتحریمی بدتر از تحریم خارجی است
  • گلایه تولیدکنندگان از کمبود نقدینگی و تأخیر بسیار زیاد بانک مرکزی در تخصیص ارز/ سیاست‌هایی که در حال متوقف کردن تولید است/ خودتحریمی در کشور بدتر از تحریم خارجی است
  • ارز دیجیتال می‌تواند به عنوان مهریه تعیین شود؟
  • ایزدخواه نماینده مجلس : جراحی در سفره مردم هنر نیست / نباید هر جا که کم آوردیم دست به سفره مردم ببریم و یا نرخ ارز را آزاد کنیم
  • ایزادخواه، نماینده مجلس : جراحی در سفره مردم هنر نیست / نباید هر جا که کم آوردیم دست به سفره مردم ببریم و یا نرخ ارز را آزاد کنیم
  • نماینده مجلس: نباید هر جا که کم آوردیم دست به سفره مردم ببریم
  • شما یا نمیدانید یا میخواهید که ندانید!
  • تولیدکنندگان آلومینیوم مواد اولیه را به قیمت دلار ۶۰ هزار و ۵۰۰ تومان خریداری می‌کنند
  • نرخ تورم در دولت رئیسی چند؛ ۳۰، ۴۰، ۵۰، ۶۰ یا بیشتر؟