Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز یکشنبه وزارت جهاد کشاورزی، «حسین اکبرپور» افزود: پیشنهاد این اعتبار حمایتی در قالب سرمایه در گردش و تسهیلات سرمایه ثابت برای زنبورداران طی چند هفته اخیر از سوی معاونت امور تولیدات دامی به دفتر مدیریت بحران وزارتخانه ارائه شده است.

وی اظهار داشت: بر اساس این پیشنهاد، مبلغ دو هزار و ۴۵۰ میلیارد تومان برای تامین سرمایه در گردش به منظور خرید نهاده شکر و غذای آماده زنبورعسل و مبلغ سه هزارو ۴۰۰  میلیارد تومان به منظور جایگزینی کلنی های زنبور در زنبورستان های آسیب دیده از خشکسالی، پیش بینی کرده ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 مجری طرح توسعه زنبورداری کشور اضافه کرد: در استان های آسیب دیده از خشکسالی برای خرید زنبورعسل به ازای هر کلنی ۷۰۰ هزار تومان تسهیلات ارزان در نظر گرفته شده است.

وی با بیان این که بر اساس گزارش های سازمان هواشناسی، میزان بارش ها در فروردین امسال نسبت به میانگین مدت مشابه ۵۲ سال قبل، ۴۳ درصد افت داشته است، به زنبورداران کشور توصیه کرد در شرایط خشکسالی و افت بارندگی، نهاده شکر و غذای کمکی برای تغذیه و زنده ماندن زنبورهای عسل خود تامین کنند تا هم ملکه تحریک به تخم ریزی شود و هم پروتئین مورد نیاز زنبورهای عسل تامین شود.

اکبرپور، ادعای مطرح شده درباره تلفات ۵۲ درصدی زنبور عسل در برخی از استان های کشور را رد کرد و گفت: این آمار مستدل نیست و تاکنون از هیچ استانی آمار تلفات ۴۰ یا ۵۲ درصدی تلفات زنبور عسل دریافت نشده است.

وی ادامه داد: در شرایط طبیعی در زمستان به طور متوسط بین ۱۰ تا ۲۰ درصد تلفات زنبورعسل داریم و در میانگین جهانی این رقم ۱۴ درصد است.

مجری طرح توسعه زنبورداری کشور با بیان این که مرگ زنبورهای عسل معمولا ناشی از بیماری به ویژه در مناطق مرطوب، سمپاشی باغات و مزارع یا بر اثر خشکسالی است، اذعان داشت: افت بارندگی موجب می شود زنبورهای عسل نتوانند از شهد و گرده گیاهان در عرصه های منابع طبیعی استفاده کنند و از این رو تاکید می کنیم زنبورداران نهاده شکر و غذای کمکی برای تغذیه زنبورهای عسل خریداری کنند.

وی با اشاره به این که در سال گذشته ۳۲ هزار تن نهاده شکر حمایتی با قیمت هر کیلوگرم ۶۶۵۰ تومان برای کمک به تغذیه زنبورهای عسل از وزارت صمت درخواست کردیم، گفت: در سال گذشته برای زمستان گذری زنبورداران کشور ۱۵ هزار تن نهاده شکر با قیمت هر کیلو گرم ۶۶۵۰ تومان تخصیص داده شد.

اکبرپور افزود: بقیه نهاده شکر مورد نیاز به میزان ۱۷ هزار تن بر مبنای ارز نیمایی و به قیمت ۱۱ هزار و ۵۰۰ تومان به ازای هر کیلوگرم در سامانه وزارت صمت بارگذاری شده که به علت افزایش هزینه ها، برخی از زنبورداران نتوانستند این نهاده را خریداری کنند.

به گزارش ایرنا، سال گذشته ۱۱۲ هزار و ۵۰۰ تن عسل، سه تن و ۳۰۰ گرم  ژل رویال، ۲۸۵ تن گرده گل، ۱۲۴ تن بره موم و دو هزار و ۲۲۰ تن موم در کشور تولید شد.

بر اساس آخرین سرشماری سال ۹۸، حدود ۹۸ هزار زنبورستان و نزدیک به ۱۰ میلیون و ۶۰۰ هزار کلنی زنبور عسل در کشور وجود داشت و ایران به لحاظ تعداد کلنی زنبورعسل و میزان تولید عسل در رتبه چهارم جهان قرار دارد.

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی دفتر امور طیور زنبور عسل کاظم خاوازی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی زنبور عسل وزارت جهاد کشاورزی زنبور عسل کاظم خاوازی اخبار کنکور زنبورهای عسل نهاده شکر زنبور عسل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۲۷۸۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشنهاد ایران به بانک توسعه اسلامی برای تأمین مالی تأیید شد

  احسان خاندوزی با بیان جزئیاتی در این زمینه افزود: قرار شد بار مالی ناشی از این پنجره مالی توسط کشورهایی که جزو سهامداران این بانک هستند و جمع‌بندی اقتصادی مناسبی در حوزه اقتصاد کلان دارند، تأمین شود و در نتیجه بتوانیم شاهد این باشیم که در سال آینده بانک توسعه اسلامی برای نخستین‌بار از روش‌های تأمین مالی ترجیحی هم به‌عنوان یک پنجره تشویقی و ترجیحی استفاده کند.وزیر اقتصاد در توضیح بیشتر تأمین مالی ترجیحی متذکر شد: یکی از روش‌های بانک‌های توسعه بین‌المللی و چندجانبه، برای کمک ویژه به پروژه‌های خاصی که مورد تأکید بانک است یا نیازهای ویژه‌تری دارند، استفاده‌ از ظرفیت پنجره ترجیحی است؛ البته با نرخ‌های ترجیحی برای آن پروژه‌های مورد تأیید بانک که این شرایط تا‌به‌امروز در بانک توسعه اسلامی وجود نداشت اما امسال این پیشنهاد ارائه شد و اکثریت اعضا نیز با این پیشنهاد موافق هستند.وی ادامه داد: ما در بیانیه رسمی ایران به بانک توسعه اسلامی، هم موافقت خودمان با این پنجره را اعلام کرده بودیم و هم شرایطی را در ارتباط با مسأله تأمین مالی پیشنهاد داده بودیم؛ این‌که چه بخش‌هایی، بسته به اولویت‌های توسعه‌ای کشورهای اسلامی، پروژه‌های عمدتا دانش‌بنیان و پروژه‌های حوزه فقرزدایی محسوب می‌شوند تا بتوان در زمینه‌های مختلف از پنجره تأمین مالی ترجیحی استفاده کرد؟ که این امر با استقبال ۵۷ کشور عضو بانک توسعه اسلامی مواجه شد. وزیر اقتصاد کشورمان در پنجاهمین نشست مجمع سالانه بانک توسعه اسلامی پیشنهاد کرد که سرمایه‌گذاری در تحقیق و توسعه راه‌حل‌های فین‌تک (فناوری مالی)، تأمین مالی اسلامی برای بهبود دسترسی به خدمات مالی و دستیابی به بستری برای تسهیل مبادلات مالی بین کشورهای اسلامی به‌دلیل مزایای زیاد آن به‌صورت جدی مورد توجه بانک قرار گیرد. وی ادامه داد: بی‌تردید گروه بانک توسعه اسلامی به‌عنوان یک بانک پیشرو در امت اسلامی قادر خواهد بود نقشی اساسی ایفا کند و ایران نیز با به اشتراک گذاشتن دانش و تجربیات خود آمادگی‌اش برای همکاری با بانک و کشورهای عضو را اعلام می‌دارد.

دیدار وزرای اقتصاد ایران و عمان
در دیدار سعیدبن محمد الصقری، وزیر اقتصاد عمان باسیداحسان خاندوزی،وزیر اقتصاد ایران هر دو کشور بر تجدید تفاهمنامه‌های مشترک گمرکی و سرمایه‌گذاری بین دو کشور تأکید کردند و قرار شد لیستی از سرمایه‌گذاران کشور عمان که به ورود به بازار ایران علاقه‌مندند، تهیه و به تهران ارسال شود. همچنین قرار شد در اولین فرصت، کمیته مشترک و دوجانبه هر دو کشور در موضوعات تکنیکی همکاری‌ها تشکیل و در اولین سفر وزیر اقتصاد ایران به مسقط، این مسأله نیز نهایی شود. در ادامه سعیدبن محمد الصقری، وزیر اقتصاد عمان نیز با ابراز رضایت از علاقه‌مندی کشورش نسبت به تحکیم رابطه با ایران، بر تسریع عملیاتی و اجرایی‌شدن تفاهمنامه‌های بین دو کشور تأکید کرد. چندی پیش در سفر سلطان عمان به ایران یک توافق‌نامه حوزه سرمایه‌گذاری به‌عنوان کمیته مشترک سرمایه‌گذاری بین دو کشور به امضا رسید و هر دو کشور برای حمایت از سرمایه‌گذاری به توافق رسیدند که پس از طی مراحلی در مجلس عمان به امضای دو طرف نیز رسید.

دیگر خبرها

  • تخصیص تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی برای سازندگان شهر هوشمند
  • اعطای تسهیلات ۵۰ میلیون تومانی به بیماران خاص و صعب العلاج
  • پیشنهاد ایران به بانک توسعه اسلامی برای تأمین مالی تأیید شد
  • انجام کارهای بی‌منت در گرو داشتن تفکر بسیجی است
  • انجام کارهای بی‌منت در گروه داشتن تفکر بسیجی است
  • تفاهم‌نامه ۲۵۰۰ میلیارد تومانی برای ساخت ۱۴۳ کلاس درس در استان بوشهر
  • پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه ۱۰ میلیون تومانی به مددجویان
  • توزیع ۷۰۰ تن نهاده دامی در مناطق عشایری شهرستان ارومیه
  • نماینده مجلس: پرداخت وام در کشور به کلی تعطیل شده
  • ارایه تسهیلات ارزان به شرکت‌های دانش بنیان صادرات محور