Web Analytics Made Easy - Statcounter

به  گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از خرم آباد،سید موسی خادمی ،استاندار لرستان ا بیان اینکه لرستان به نوعی قدیمی‌ترین زیستگاه بشر در ایران بوده و با آثار تاریخی فراوان از دوره‌های مختلف همراه است اظهار کرد: به لحاظ جغرافیایی در مسیر ارتباطی استان‌های شمالی به جنوب و مرکز کشور واقع شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خسارت سیلاب به حوزه زیرساخت‌ها هنوز کامل جبران نشده است

او بیان داشت: مهمان نوازی مردم لرستان در کنار طبیعت، آب فراوان، کوه‌ها و رسومات مناطق عشایری محیط بسیار خوبی برای حضور گردشگران فراهم آورده است.

استاندار لرستان با اشاره به اینکه سیل لرستان یکی از حوادث مهیب و ناگوار طبیعی بود که به دلیل همزمانی با سایر نقاط کشور به درستی به آن پرداخته نشد تصریح کرد: حجم خسارات وارده از سیل به استان طبق برآورد‌های انجام شده حدود ۱۱ هزار میلیارد تومان بود که فرصت‌ها و داشته‌های بسیاری را در استان از بین برد.

خادمی افزود: خسارات سیل لرستان در دو بخش مردمی و زیرساخت‌های عمومی قابل تعریف است که در بخش مردمی این خسارات به خوبی جبران شده و در بخش عمومی هنوز جای کار وجود دارد.

او ادامه داد: احداث ۱۲ هزار و ۹۷۶ واحد مسکونی، تعمیر ۲۱ هزار واحد مسکونی خسارت دیده، تهیه حدود هشت هزار بسته لوازم خانگی، جبران خسارات مربوط به بخش کشاورزی و تجاری از جمله اقدامات صورت گرفته در حوزه سیل سال ۹۸ است.

استاندار لرستان با اشاره به اینکه الحاق حدود ۴۰ هکتار زمین به محدوده شهر معمولان و روستا‌های اطراف آن با هدف ایجاد مسکن در مناطق امن انجام پذیرفت عنوان کرد: حرائم و بستر رودخانه‌ها با هدف پیشگیری از حوادث مشابه اصلاح و ایجاد دیواره‌های ساحلی برای شهر‌های پلدختر، معمولان و ایجاد فاصله امن برخی روستا‌های در معرض خطر با رودخانه‌ها صورت گرفت.

وعده افزایش حجم ذخیره آب سد‌ها

خادمی تاکید کرد: در بحث آبخیزداری اعتباری بالغ بر ۲۰۰ میلیارد تومان برای جلوگیری از وقوع سیل هزینه شده و با اجرای این طرح ۳۵۰ هکتار کار آبخیزداری در ۷۰ نقطه لرستان صورت گرفته است.

او با بیان اینکه در حوزه سد‌ها اقدامات خوبی صورت گرفته و حجم ۲۰۰ میلیون متر مکعبی استان با احداث سد‌های جدید به ۴۵۰ میلیون متر مکعب افزایش می‌یابد گفت: با طراحی جدید ایجاد فاصله بین رودخانه‌ها و خطوط زیرساختی مانند جاده‌ها، آب، برق، گاز و تلفن با هدف پیشگیری از خسارت به آن‌ها صورت گرفته است.

استاندار لرستان با اشاره به اینکه با اقدامات انجام شده امنیت استان به ویژه منطقه پلدختر در مقابل سیل افزایش یافته است تصریح کرد: حدود ۱۰۰ پل جدید پس از سیل سال ۹۸ در لرستان احداث و بازسازی شده است.

خادمی بیان داشت: چند اثر تاریخی استان از جمله پل کشکان در سیل دچار آسیب شد که البته اعتبارات مناسبی برای حفظ این آثار پیش بینی و اقدامات مورد نیاز انجام شده است.

فلک الافلاک در خطر است

او  افزود: قلعه فلک الافلاک نیز به علت قرار گرفتن بر روی یک تپه در مرکز شهر خرم آباد از لحاظ ایمنی دچار خطر است و قبلاً در زلزله‌های استان ترک‌هایی در بنا به وجود آمد که بحث استحکام بخشی و ایمن سازی آنکه از سال‌ها قبل شروع شده و اقدامات پیشگیرانه در حال انجام است.

استاندار لرستان در ادامه سخنان خود گفت: کرونا در لرستان آسیب‌های جدی به حوزه گردشگری که در دولت تدبیر و امید در حال شکل گیری بود، وارد آورده است.

خادمی با بیان اینکه کرونا علاوه بر خسارات جانی، در بحث اقتصادی نیز خسارات بسیاری به استان وارد کرد گفت: در حوزه اشتغال، لرستان و چند استان زاگرس نشین دیگر متأسفانه از گذشته به دلایل مختلف نرخ بیکاری بالایی داشته‌اند.

او بیان داشت: در سال‌های اخیر اقدامات زیرساختی مناسبی برای حضور سرمایه گذاران با توجه به وجود فرصت‌های مناسب سرمایه گذاری فراهم شده است.

پیشرفت ۲۵ درصدی فاز ۴ سیمان دورود

استاندار لرستان، گفت: چهار بانده کردن جاده‌ها، منظم شدن پرواز‌های فرودگاه، وجود انرژی به اندازه کافی و زمین‌های آماده برای واگذاری به سرمایه گذاران از جمله اقداماتی است که برای جذب سرمایه گذاری در استان فراهم آمده است.

او  عنوان کرد: روزانه ۷۰۰ هزار بشکه فرآورده نفتی از استان عبور می‌کند و ایجاد شهرک صنعتی مخصوص پتروشیمی و مینی پالایشگاه پلدختر طی سال‌های اخیر در همین راستا صورت گرفته است.

استاندار لرستان با بیان اینکه لرستان در حوزه سنگ ظرفیت‌های قابل قبولی دارد و در زمینه گیاهان دارویی با وجود کارخانه‌های اکسیر و فارمد زاگرس و زیر کشت رفتن ۷ هزار هکتار از اراضی استان می‌تواند قطب تولید دارو در کشور باشد گفت: استان در حوزه شیلات رتبه اول تولید ماهی قزل آلا را در بین استان‌های غیر ساحلی کشور با تولید سالانه حدود ۳۰ هزار تن ماهی به خود اختصاص داده است.

خادمی بیان داشت: کارخانه سیمان دورود از قدیمی‌ترین واحد‌های صنعتی در استان است که به لحاظ فنی، تکنولوژی و زیست محیطی دچار فرسودگی شده است.

او گفت: راه حل پایدار برای حل مشکل این کارخانه ایجاد جایگزین برای آن است و با پیگیری‌های صورت گرفته در دو سال اخیر، با حمایت وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی کلنگ زنی مجموعه جدید تحت عنوان فاز چهارم کارخانه سیمان انجام و تاکنون حدود ۲۵ درصد پیشرفت فیزیکی در کنار خرید تجهیزات را داشته است.

منبع : مهر

انتهای پیام/ب

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: استانداری لرستان گردشگری استاندار لرستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۳۱۶۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید بیش از ۸۵ نوع صنایع دستی در فارس

ایسنا/فارس استاندار فارس با بیان اینکه این استان در صنعت گردشگری در کشور مطرح است، افزود: بیش از ۸۵ نوع صنایع‌دستی توسط صنعتگران و هنرمندان ما در فارس تولید می‌شود.

محمدهادی ایمانیه امروز، ۱۰ اردیبهشت‌ماه در حاشیه رونمایی  از ۵ طرح گردشگری و صنایع‌دستی فارس در نمایشگاه ایران اکسپو  گفت: چنانچه صنایع‌دستی در زنجیره ارزش قرار گیرد و مسئله صادرات آن پیش‌بینی شود، می‌تواند بسیار کمک‌کننده به نسل‌های بعدی که ادامه‌دهنده هنر پدران و مادران خود باشند.

وی با مثبت ارزیابی کردن معرفی توانمندی‌های استان فارس در حوزه‌های مختلف در نمایشگاه اکسپو ایران گفت: برگزاری این نمایشگاه فرصت ارزشمندی برای نمایش تلاش‌هایی است که در حوزه اقتصادی طی دو سال گذشته در فارس انجام ‌شده تا مورد استفاده و ملاحظه شرکت‌کنندگان قرار گیرد.

استاندار فارس ادامه داد: طی دو روز گذشته ۶۴ تفاهم اولیه با سرمایه‌گذارانی از ایران و خارج از کشور انجام‌شده و امید است قراردادهای آن‌ها به‌زودی منعقد شود.

ایمانیه با اشاره به تکلیف قانونی فارس از نظر وزارت کشور در باب دو زنجیره ارزش گیاهان دارویی و فولاد، گفت: زنجیره ارزش گندم و حلزون از جمله این تکلیف‌هاست که به‌عنوان ‌مثال حلزون استفاده دارویی برای لوازم‌آرایشی، بهداشتی و استفاده خوراکی برای غیر ایرانی‌ها خواهد داشت.

استاندار فارس همچنین به رونمایی از یک سامانه هوشمند بازاریابی مربوط به صادرات فارس در این نمایشگاه هم اشاره کرد و گفت: مذاکرات اولیه با اتاق‌های بازرگانی ایران و کشورهای دیگر انجام‌شده و امید در آینده‌ای نزدیک سایر اتاق‌های بازرگانی هم به این سامانه بپیوندند.

امروز، طی مراسمی که در غرفه استان فارس در نمایشگاه اکسپو ایران با حضور استاندار فارس و تنی چند از مسئولان و مدیران دستگاه‌های اجرایی استان برگزار شد از کتابچه دوزبانه صنایع‌دستی استان فارس، کمپین کرامت مثلت نور با رویکرد گردشگری مذهبی بین سه استان فارس، خراسان رضوی و قم، همچنین کمپین مثلث طلایی با رویکرد مسیرهای کمتر شناخته‌شده و مقاصد گردشگری جدید بین استان‌های فارس یزد و اصفهان، سند چشم‌انداز صنایع‌دستی استان، کمپین خلیج‌فارس با رویکرد توسعه گردشگری دریایی بین استان‌های فارس بوشهر و هرمزگان رونمایی شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تولید بیش از ۸۵ نوع صنایع دستی در فارس
  • دلجویی معاون استاندار کردستان از کارگران آسیب‌دیده سنندج
  • آسیب‌ها و مشکلات لرستان باید به‌تدریج رفع شوند
  • نمایی از دریاچه طبیعی کیو خرم آباد + تصاویر
  • آسیب جدی به بناهای تاریخی کاشان وارد نشده است
  • تاکید استاندار بر پیشگیری و کاهش آسیب‌های اجتماعی دانش آموزی
  • تاسیس انجمن در جهت کاهش آسیب اجتماعی در بین دانش‌آموزان
  • استغاندار هرمزگان: نگران توسعه صنعتی هرمزگان هستیم
  • پذیرش بیش از ۳ هزار دانشجو در دانشگاه های لرستان
  • آکادمی پارالمپیک، مرجع اعلام وضعیت مصدومان والیبال نشسته