Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، هشتمین جشنواره آموزش دانشگاه تهران دوشنبه ۲۷ اردیبهشت ماه ۱۴۰۰ در محل این دانشگاه برگزار شد.

سید حسین حسینی در این نشست با بیان این که جشنواره امسال به دلیل رعایت پروتکل‌های بهداشتی با جمع اندکی برگزار شده، اظهار کرد: در ابتدا لازم است یاد و خاطره همه استادان فقید دانشگاه تهران را گرامی بدارم، به خصوص استادانی که در هفته‌های اخیر به دیار باقی شتافتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به این که جشنواره آموزشی فرصتی است که ضمن تکریم علم و عالم، توجه خود را به نقطه عطف دانشگاه یعنی آموزش و سرآمدی آموزش جلب کنیم، افزود: سرآمدی آموزش مستلزم نظامی نوین، پویا و به روز است و وظیفه همه ارکان دانشگاه از استادان، مدیران و کارشناسان این است که دانشگاه تهران را همچنان به عنوان دانشگاه سرآمد آموزش کشور حفظ کنیم.

حسینی با تاکید بر این که دانشگاه تهران افتخار دارد که این جایگاه ویژه را حفظ کند، گفت: در گزارش اخیر پایگاه استنادی آمده است که دانشگاه تهران رتبه یک کشور در زمینه آموزش است و این باعث افتخار است که این دانشگاه، قریب ۹۰ سال این جایگاه را حفظ کند.

معاون آموزشی دانشگاه تهران در ادامه خاطرنشان کرد: این افتخار نه تنها وظیفه سنگینی را برای دانشگاه تهران ایجاد می‌کند، بلکه باید ارتقا هم بخشیده شود و دانشگاه باید نقاط قوت و ضعف خود را بشناسد.

وی با بیان این که حوزه معاونت آموزشی دانشگاه تلاش می‌کند برای حفظ و ارتقای کیفیت آموزشی اقداماتی انجام دهد، یادآور شد: معاونت آموزشی دانشگاه تهران در سالهای اخیر توجه ویژه‌ای به حوزه بین‌رشته‌ای داشته است، مانند تدوین و تصویب رشته‌ها با رویکرد بین‌رشته‌ای.

حسینی با اشاره به این که دانشگاه تهران معمولا در حوزه تدوین و ارائه رشته‌های جدید، مبدع بوده است، افزود: در دوره‌های گذشته فعالیت‌هایی انجام شده است و امروز هم سعی ما این است که در حوزه بین‌رشته‌ای فضای آموزشی مناسبی برای دانشجویان فراهم کنیم.

معاون آموزشی دانشگاه تهران با تاکید بر این که در دو سه سال اخیر توجه به سمت اجرای رشته‌ها در مدل دو وجهی است، گفت: شرایطی را فراهم کردیم که دانشجویان رشته‌های مختلف در چارچوب مصوب رشته‌های خودشان، اجازه داشته باشند ۱۵ تا ۲۰ واحد در رشته‌های دیگر هم آموزش ببینند.

وی ادامه داد: ۸۰ برنامه از ۱۰۰ برنامه کارشناسی ما بر اساس این مدل بازنگری شده است. همچنین تشویق و تسهیل فعالیت‌های بین رشته‌ای انجام شده است، به طوری‌که هیئت ممیزه دانشگاه تهران تصویب کرده که استادان بتوانند پایان‌نامه‌های مشترک داشته باشند و امتیازاتی در نظر گرفته شده است. این اقدامات در ارتقای کیفی دانشگاه تهران موثر است.

حسینی درباره دیگر اقدامات دانشگاه تهران گفت: تنقیح، اصلاح و بازنگری قوانین و مقررات آموزشی در دانشگاه تهران انجام شده است. این کار دشواری بود که به همت معاونین آموزشی واحدها انجام شد. در حوزه قوانین و مقررات اعضای هیئت علمی هم تغییراتی اتفاق افتاد. همچنین آیین‌نامه استخدامی دانشگاه هم بازنگری شد و اصلاحاتی در حوزه ارتقا و ترفیع اتفاق افتاد.

وی با بیان این که سه ترم از درگیر دانشگاه‌ها با کرونا می‌گذرد، افزود: در این مدت همه مدیران همت گذاشته‌اند که چرخ آموزش بچرخد. به همین دلیل فعالیت‌های آموزشی دانشگاه، هرگز متوقف نشده است. همه امور اجرایی از ورود دانشجویان تا فارغ‌التحصیلی و امور هیئت علمی بدون اختلال انجام شده است.

معاون آموزشی دانشگاه تهران در پایان با اشاره به این که چرخ‌های دانشگاه در حوزه آموزش همچنان می‌‎چرخد؛ اما کیفیت آموزش در مقطعی تحت تاثیر این شرایط قرار گرفت، اظهار کرد: رضایتمندی دانشجویان در دوران کرونا زیر ۴۰ درصد آمد؛ اما با تلاش‌های همکاران ما در اردیبهشت به ۸۰ درصد رسید. امیدواریم وزارت بهداشت، واکسیناسین دانشجویان را در اولویت قرار دهد و شور و نشاط  به دانشگاه برگردد. 

انتهای پیام/

عاطفه نظارتی‌زاده کد خبر: 1095839 برچسب‌ها دانشگاه تهران علوم میان‌رشته‌ای آموزش عالی آموزش مجازی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه تهران علوم میان رشته ای آموزش عالی آموزش مجازی آموزشی دانشگاه تهران دانشگاه تهران انجام شده بین رشته ای انجام شد رشته ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۳۴۵۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتباع غیرمجاز افغان دستگیر و از کشور خارج می شوند /۵۰ درصد اتباع در کدام شهر ساکن هستند؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین به نقل از پایگاه اطلاع رسانی استانداری تهران، علیرضا فخاری سه‌شنبه شب در نخستین جلسه شورای اداری ۱۴۰۳ که با حضور وزیر کشور برگزار شد، اظهار کرد: نزدیک به ۵۰ درصد از اتباع حاضر در کشور در استان تهران ساکن هستند و اقدامات لازم به کمک سایر نهادها در حال انجام است که اتباع غیرمجاز را دستگیر و از کشور خارج شوند.

به گفته وی، اتباع مجاز را نیز چه در حوزه اقتصادی چه در حوزه اجرایی و فرهنگی باید سازماندهی کنیم، بخشی از ظرفیت‌های ما اکنون در اختیار اتباع است که باید برون دادهایشان را در این زمینه نمایان کنند.

فخاری سپس با اشاره به عملیات «وعده صادق» اظهار کرد: تغییر مواضع کشورها پس از این اقدام سلحشورانه سپاه پاسداران نشان از عزت و اقتدار کشور ما است، در این عرصه با این دست برتر باید با برنامه ریزی صحیح از فرصت‌ها استفاده کنیم.

استاندار تهران با بیان اینکه شهر و استان تهران با ویژگی‌های خاص خود مظلوم است، افزود: از نمایندگان مجلس می‌خواهیم که نسبت به اوضاع این شهر و استان همت کافی را داشته باشند چرا که شان تهران این نیست که در جایگاه ۳۱ بودجه کشور و رشد ۴ درصد قرار بگیرد.

وی ادامه داد: بودجه تهران از اولین استان یعنی اصفهان، ۲۷ رتبه پایین‌تر است که رشد در این امر جنب‌وجوش، برنامه و رعایت چارچوب‌ها و اصول را برای تغییر وضعیت می‌طلبد و اگر این کار صورت نپذیرد این مظلومیت باقی می‌ماند، ما اراده نکردیم ولی جمعیت ناسازگاری که نقش مصرف‌کننده دارند، برغم اینکه یک چهارم تولید، ۵۲ درصد سهم مالیاتی کشور و ۵۰ درصد شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه استان تهران است، با ظرفیت اقتصادی‌مان فاصله زیادی داریم.

فخاری با انتقاد از ضعف شدید در جریان برنامه ریزی استان، تصریح کرد: هیچ سازمان و دستگاهی در استان تهران برای ۱۴۰۳ نباید بدون برنامه باشد و باید نظام بودجه‌بندی و اولویت‌های آن مشخص باشند.

وی با تاکید بر اینکه جهت‌گیری‌های ما باید برای یک برنامه پنج ساله در دستور کار قرار بگیرد، افزود: تدبیر از وحدت نظرها بیرون می‌آید، ما باید بتوانیم در جهت‌گیری‌های استان با اهداف مشخص قدم برداریم، اگر در نظر وحدت داشته باشیم در عمل نیز وحدت خواهیم داشت.

استاندار تهران در بخش دیگری از سخنان خود به مسوولان‌استان توصیه کرد با هادیان جامعه، به خصوص ائمه جمعه همکاری وتعامل داشته باشند.

وی برگزاری انتخابات اسفند ماه را فارغ از هرگونه مشکل و حاشیه، بسیار مطلوب عنوان کرد و اظهار کرد: قدردان همه عزیزانی که در انتخابات تلاش کردند هستیم، شما توانستید تلاش دشمن را خنثی کنید.

فخاری با بیان اینکه همه باید کمک کنند تا در ۲۱ اردیبهشت‌ماه و در مرحله دوم انتخابات نیز در چنین جایگاهی بمانیم و ادامه دهیم، گفت: ما باید برای انتخابات سال آینده از الان تلاش کنیم و جهت‌گیری‌های ما جهت‌گیری‌های مشخصی باشد.

استاندار تهران مشارکت و جامعیت را عامل قدرت ملی خواند و افزود: امینت یک امر نادیدنی اما قابل حس است، به لطف خدا متولیان امر به زیبایی عمل کرده و صحنه‌های زیادی را برای رقابت ایجاد کردند.

فخاری اظهار کرد: بزرگترین آفتی که ما با آن مواجه هستیم توجه نکردن به فرآیندها، خروجی‌ها و نتیجه‌گیری‌ها است.

وی گفت: ضروری است که مدیریت برنامه و بودجه در حوزه آمایش سرزمین، آخرین وضعیت همه سازمان‌ها و ادارات را ارائه دهد تا متوجه ضعف خود شوند، استان تهران در یک سرزمین کوچک با حجم بزرگ و جریان های نامتجانس قرار گرفته است.

استاندار تهران یکی از مسائل مهم پایتخت را مساله آب دانست و افزود: پروژه‌هایی در دست اقدام داریم، اما بحث، چگونگی تعیین اولویت‌ها است و باید اولویت ها مشخص شوند، برای ارائه برنامه حتماً اولویت سازمان ها را می خواهیم.

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901671

دیگر خبرها

  • باید ریل‌گذاری در آموزش عالی تغییر کند/ سند آمایش استان کرمان در حوزه آموزش عالی تدوین می‌شود
  • مراد صحرایی: در دولت سیزدهم مرگ سند ۲۰۳۰ را اجرا کردیم / تغییر عناوین و حجم دروس مدارس برای اجرای برنامه‌های پرورشی
  • کارگروه آمایش و مدیریت طرح تحول آموزش عالی استان برگزار شد
  • چالش‌های حوزه تعلیم و تربیت چبست؟/ در نسل چهارم دانشگاه‌ها دنبال تمدن‌سازی هستیم
  • ۱۴۳ طرح و پروژه آموزشی در استان بوشهر تامین اعتبار شد
  • تغییر در محتوای آموزش‌های پلیسی / تحلیل عملیات‌های انتظامی با کمک خبرگان
  • اتباع غیرمجاز افغان دستگیر و از کشور خارج می شوند /۵۰ درصد اتباع در کدام شهر ساکن هستند؟
  • تغییر در محتوای آموزش‌های پلیسی/ تحلیل عملیات‌های انتظامی با کمک خبرگان
  • اقدامات لازم برای خروج اتباع غیرمجاز استان تهران از کشور در حال انجام است
  • بررسی بودجه آموزش و پرورش در لایحه ۱۴۰۳/ همان چالش همیشگی باطعم بی قانونی!