Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر انجمن واردکنندگان برنج گفت: از کارگروه تنظیم بازار درخواست کردیم که یا دوره ممنوعیت واردات برنج را کاهش دهد یا آن را حذف کند تا کشور دچار کمبود برنج نشود.

مسیح کشاورز در گفت وگو با ایسنا با بیان اینکه ممنوعیت واردات برنج خارجی در راستای حمایت از برنج ایرانی از ۳۱ تیرماه آغاز می شود و تا آذر ماه ادامه دارد، اظهار کرد: وقتی برنج ایرانی و خارجی از نظر قیمت فاصله ای ندارند این ممنوعیت  معنادار نیست و حتی ممکن است برای دوره ممنوعیت کسی تمایل به وارد کردن برنج نداشته باشد و از آن طرف هم برنج ایرانی کم برداشت شود و به طور کل با کمبود برنج در کشور مواجه شویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: اگر سال های قبل ممنوعیت برقرار می شد برای این بود که تقاضای برنج خارجی در کشور وجود داشت و برای واردکننده هم انگیزه ایجاد می شد ولی در حال حاضر که تقاضایی وجود ندارد و قیمت های آن هم بالاست برای واردکننده صرفه اقتصادی ندارد که برای دوره ممنوعیت برنج را وارد و در انبارها ذخیره کند.

دبیر انجمن واردکنندگان برنج اضافه کرد: از کارگروه تنظیم بازار درخواست کردیم که یا دوره ممنوعیت واردات برنج را کاهش دهد یا آن را حذف کند که کشور از این جهت دچار کمبود نشود.

وی با اشاره به اینکه برنج از خردادماه سال گذشته تغییر گروه کالایی داد و ارز آن ۴۲۰۰ تومان به نیمایی تبدیل شد، اظهار کرد: اگر بازار با همین شرایط پیش برود برنج از سفره اقشار آسیب پذیر حذف خواهد شد. پیشنهاد می کنیم که دولت یا به طور مستقیم با تخصیص ارز ترجیحی برای واردات یا غیر مستقیم با ارائه یارانه به خریداران حمایت های لازم را داشته باشد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: برنج ممنوعیت واردات برنج دوره ممنوعیت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۳۵۸۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا مافیا جلوی واردات خودوی برقی را گرفته است؟+فیلم

سخنگوی شورای شهر گفت: برخی هرچه می توانند انجام می دهند که مدیریت شهری این دوره نتواند توفیق پیدا کند؛ تا بتوانند در انتخابات بعدی استفاده‌اش را ببرند.

علیرضا نادعلی، سخنگوی شورای شهر در گفتگو با خبرنگار سرویس اجتماعی خبرگزاری دانشجو در رابطه با مافیای خودرو اظهار داشت: اگر بخواهم خیلی صریح و قابل لمس بگویم، به هر دلیلی و بدون قضاوت کردن، در دوره گذشته و در چهارسال پیش از دوره‌ی ما در خصوص نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی (مترو، اتوبوس، تاکسی و ون) اتفاقات مناسبی نیوفتاده است.

 

وی افزود: حتما باید پای صحبت آن عزیزان نیز بنشینیم، شاید دلایل خاص خودشان را، مانند در عدم همکاری دولت وقت داشته باشند. چون به هر حال این امری است که اگر در آن کمک های دولت در ادوار مختلف اگر اتفاق نیوفتاده باشد، شهرداری توفیقی نیز نداشته است.

 

وی بیان داشت: اما چیزی که توصیف می شود کرد و به دست ما رسید، ناوگانی فرسوده با تعداد اندک بود که مردم را به شدت در وضعیت بدی قرار می داد. علی الخصوص در زمان همه گیری کرونا که ما لازم داشتیم مردم در اتوبوس ها و مترو با فاصله تردد بکنند وجود داشت.

 

نادعلی گفت: به هر حال توصیف شرایط وظیفه ما نیست. مسئولیت ما این است که شرایط را به رسمیت بشناسیم و به دنبال برطرف کرد موانع برویم.

 

وی افزود: در این دوره مدیریت شهری دولت کمک کرد، رئیس جمهور و وزرای صمت پای کار آمدند. با این حال فضای بروکراتیک عظیمی که برای هر اتفاق این چنینی در کشور وجود دارد و شرایط بد خارجی، موجب می شود که هر اتفاقی که بخواهد رقم بخورد، یک همت بالایی به آن معطوف شود و این همت در تمامی قسمت ها وجود داشته است.

 

نادعلی در رابطه با مشکلات پیش رو بیان داشت: باید در نظر داشت که حتی اگر ما تمام کارها را انجام دهیم، بازهم ساخت برعهده ما نیست و ممکن است طرف مقابل بد قولی کند. و یا مثل الان، برخی سعی می ‌کنند چوب لای چرخ کار بگذراند که متاسفانه مردم نتیجه این کار را می‌بینند.

 

وی افزود: برخی هرچه می توانند انجام می دهند که مدیریت شهری این دوره نتواند توفیق پیدا کند؛ تا بتوانند در انتخابات بعدی استفاده‌اش را ببرند. این کارهای سیاسی همواره به کارهای خدماتی در کشور لطمه زده است. هرگاه سیاست زدگی کنار کار فنی و خدماتی می‌آید، مردم لطمه می‌خورند.

 

وی در ادامه گفت: امسال آخرین سال دوره مدیریت شهری ما است، و حتی اگر ما در نتیجه گیری به این دوره از مدیریت شهری نرسیم و نتیجه اتفاقات در دوره‌ی بعد باشد، بازهم کار مهم در دوره ما اتقاق افتاده است.

 

سخنگوی شورای شهر افزود: ما می توانستیم بگوییم که ممکن است این کار سنگ بزرگ زدن باشد و حتی احتمال نشدن آن وجود داشته باشد، پس ورود نمی کنیم. اما افتخار این کار برای هرکسی که می خواهد باشد، مهم این است که مشکلات مردم حل شود و شهروندان یک کلان شهر که تمام نگاه ها روی آن است بتوانند شرایط بهتری را تجربه کنند.

 

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • تصویب ممنوعیت واردات اورانیوم از روسیه در سنای آمریکا
  • نسخه برزیلی برای خودروسازی ایران
  • کمبود زمین برای ساخت مدرسه در البرز/ درخواست کمک از دستگاههای ملی
  • همراه پرخرج
  • افزایش ۱۷ درصدی درآمدگمرکات مازندران از تجارت خارجی
  • کاهش ۸۳۰ میلیون دلاری ارزبری برنج طی یکسال گذشته/ برنج ایرانی ۹ درصد ارزان شد
  • افزایش ۱۷ درصدی درآمد گمرکات مازندران از تجارت خارجی
  • چرا مافیا جلوی واردات خودوی برقی را گرفته است؟+فیلم
  • ایرتاکسی فرصتی برای رونق مسیرهای کم تقاضا
  • ممنوعیت به‌کارگیری اتباع خارجی غیرمجاز در زنجان