Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل ورزش و جوانان فارس گفت: دوره مجازی دانش افزایی مدیران مراکز مشاوره ازدواج و خانواده وزارت ورزش و جوانان با حضور 220 شرکت کننده به میزبانی استان فارس در شهر شیراز برگزارمی شود.

به گزارش خبرنگار برنا ازفارس، عباس حاجی زاده در نهمین دوره ملی دانش افزایی مدیران مراکز تخصصی مشاوره ازدواج و خانواده که در استان فارس  برگزار می شود، اظهارداشت: این دوره آموزشی ملی که دربستر مجازی اجرا می شود درتاریخ 27 و 28 اردیبهشت ماه با تدریس سعیده هادی، سیامک سامانی، نازنین هنرپروران، فاطمه حسنی، اسمعیل اکبری با همکاری دفتر   برنامه‌ریزی و توسعه اجتماعی جوانان وزارت ورزش و جوانان و اداره کل ورزش و جوانان فارس در شهر شیراز برگزار می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
وی ادامه داد : این دوره های آموزشی می تواند کمک کند تا بامسائل مختلفی که هرروزه درحوزه جوانان دستخوش تغییر  است  آشنا شویم و  در یک فضایی علمی و با به اشتراک گذاشتن تجربیات  مدرسین برای  حل آنها چاره اندیشی کنیم. مدیرکل ورزش و جوانان فارس افزود: این دوره ها زمینه ساز بازآموزی مدیران مراکز مشاوره و روانشناسان است تا آنها بتوانند خود را به روز کنند  و به شکل مناسب مهم ترین مسائل حوزه جوانان را بررسی کنند و پاسخگو باشند. حاجی زاده خاطر نشان کرد: این دوره ها می تواند کمک کند که  مسائل مشکلات موجود درحوزه ازدواج جوانان به سیاستمدارن منتقل شود تا آنها بتواند راه حل های مناسبی برای این موضوع پیدا  کنند و تصمیمات راه گشا گرفته شود. وی درپایان ضمن تشکر از   دفتر برنامه‌ریزی و توسعه اجتماعی جوانان وزارت ورزش و جوانان که به استان فارس فرصت میزبانی نهمین دوره ملی دانش افزایی مدیران مراکز تخصصی مشاوره ازدواج و خانواده  را داده است، بیان کرد:  به واقع این دوره های آموزشی نیاز امروز جامعه است که با توجه به تخصص اساتید انتخاب شده در زمینه حل معظلات و مشکلات جوانان بسیار مفید خواهد بود. 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: مراکز مشاوره فارس دانش افزایی دانش افزایی مدیران مراکز مشاوره ازدواج و خانواده وزارت ورزش و جوانان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۳۶۰۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مربی تیم جوانان: فوتبال پایه برای نتیجه گرفتن نیست

به گزارش "ورزش سه"، استان فارس و فوتبال شیراز با حضور تیم فجر شهید سپاسی همیشه در تاریخ فوتبال کشورمان، یکی از استان‌های کلیدی به شمار می‌رود و در بحث استعدادیابی همواره بازیکنان شیرازی زیادی در لیگ برتر فوتبال ایران در قامت بازیکنان پرسپولیس و استقلال توپ زده‌اند. 

حتی در گزارشی که پیش‌تر در ورزش سه در رابطه با بحث اصالت بازیکنان لیگ برتری منتشر شده بود، استان فارس پس از چهار استان مازندران، خوزستان، تهران و گیلان، پنجمین استان در زمینه تعداد بازیکنان لیگ برتری محسوب می‌شد که نشان از فوتبالی بودن این استان است.  

اکنون در شرایطی که بحث استعدادیابی برای ساخت نسل جدید فوتبال ایران در اولویت قرار گرفته، حسین عبدی سرمربی تیم ملی جوانان که در مدت اخیر توانسته اتفاقات درخشان زیادی را برای نسل جدید رقم بزند درباره وضعیت کنونی فوتبال این استان گفت: شیراز همیشه معدن استعداد بوده و این موضوع در فوتبال بیش از پیش هم بوده. اگر به گذشته نگاه کنید، در گذشته که ما فوتبال بازی می‌کردیم و از همان شروع فوتبال در ایران، یکی از پایگاه‌های استعدادیابی فوتبال همین استان فارس و شیراز بوده. خیلی از استان‌ها تیم در لیگ نداشتند، اما شیراز پای ثابت لیگ برتر بود. به عقب باید برگشت و از گذشته درس بگیریم و ببینیم چگونه این اتفاقات می‌افتاد.

او ادامه داد: باید خودمان را آپدیت کنیم و تیم‌های بهتری داشته باشیم. من نصیحتم به مربیان این است که حتما نتیجه برنده شدن نیست، نتیجه یعنی آینده‌ای بهتر برای جوانان خودمان و جوانان شیراز!

عبدی در پایان تاکید داشت: ما یک ملت هستیم با فرهنگ‌های متفاوت و نتیجه‌ای که می‌خواهیم این است که توسعه فوتبال و بالندگی این ورزش را در همه جا ببینیم. یک بازخورد از عقب بگیریم و به گذشته برگردیم تا ببینیم این اتفاق به درستی افتاده یا نه. اگر این کیفیت و رابطه انسانی بین مربی، بازیکن و تیم‌ها فارغ از نتیجه و برد و باخت شکل نگرفته باشد یعنی اشتباه رفتیم. من دوست دارم وقتی بازی در رده‌های سنی تمام می‌شود همه آدم‌ها دست بزنند و خوشحال باشند. در نهایت آینده برای این بچه‌ها خواهد بود و باید تلاش کرد این بچه‌ها قوی باشند. باید ماحصل این لیگ‌ها این باشد که تیم ملی قوی و خوبی داشته باشیم که این یک استراتژی قوی در تمام دنیاست.

دیگر خبرها

  • حضور داور چهارمحالی در دوره دانش افزایی داوران لیگ برتر کشور
  • حضور داور چهارمحال و بختیاری در دوره دانش افزایی داوران لیگ برتر کشور
  • افتتاح مرکز مشاورزه ازدواج و تحکیم خانواده شهرستان اسکو
  • واکنش وزیر ورزش به تغییر نام باشگاه استقلال
  • مربی تیم جوانان: فوتبال پایه برای نتیجه گرفتن نیست
  • انتصاب مدیرکل ورزش و جوانان استان فارس
  • تغییر نام استقلال جنجالی شد | وزارت ورزش واکنش نشان داد
  • واکنش وزارت ورزش و جوانان به تغییر نام باشگاه استقلال
  • واکنش وزارت ورزش به تغییر نام استقلال
  • واکنش منفی وزارت ورزش به تغییر نام استقلال