Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین گیلان ،دکتر ارسلان سالاری رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان توسعه امکانات روبنایی و زیربنایی را یکی از اولویت‌های دانشگاه علوم پزشکی گیلان برشمرد و اظهار کرد: توسعه خدمات بهداشتی، درمانی، آموزشی، فرهنگی و دانشجویی بدون شک مستلزم فراهم بودن زیرساخت‌های مکفی و قابل‌دسترس است.

وی با بیان اینکه گیلان به اذعان مسئولان ارشد کشور، ازجمله استان‌های کم برخوردار و عقب‌مانده در حوزه سلامت بود، افزود: این عقب‌ماندگی با شیوع ویروس کرونا، افزایش بار بیماری و مراجعه بیش‌ازپیش بیماران به مراکز ارائه‌دهنده خدمات بیشتر خود را نشان داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ازاین‌رو تصمیم گرفته شد تا بخش عمده‌ای از توان مدیریتی را در توسعه زیرساخت‌ها به کار بگیریم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با تأکید بر اینکه وضعیت موجود نظام سلامت گیلان به‌هیچ‌وجه زیبنده مردم فرهیخته و بافرهنگ گیلانی نیست، گفت: اصلاح، احداث و بهسازی فضاهای متناسب با نیاز بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در گیلان مهم‌ترین دغدغه ما بوده که در جهت ارتقا و بهبود آن‌ها از تمام ظرفیت‌های ملی به‌ویژه در سازمان برنامه‌وبودجه، وزارت بهداشت و همچنین نیروهای مسلح استفاده‌شده است.

دکتر سالاری با بیان اینکه بهبود وضعیت بهداشت و درمان گیلان، علاوه بر داشتن نیروهای توانمند انسانی، نیازمند همگرایی و تلاش مضاعف است، تصریح کرد: در سایه اتحاد، همگرایی و تلاش مضاعف و پیگیری مستمر، هر مجموعه‌ای به رشد، بالندگی و توسعه دست پیدا خواهد کرد، در غیر این صورت، باید برای تأمین کوچک‌ترین نیاز های آن مجموعه با چالش های فراوان روبرو شد.

دکتر سالاری با بیان اینکه اصلاح زیرساخت‌های درمانی یکی از دغدغه‌های دانشگاه طی دو سال اخیر بوده، خاطرنشان کرد: اصلاح زیرساخت در بیمارستان های آموزشی و درمانی همچون رازی رشت با توجه به بار مراجعات بالا در پی شیوع کرونا، از اولویت‌های دانشگاه علوم پزشکی گیلان بوده که اقدامات قابل‌توجهی نیز در آن به‌ویژه در احداث و توسعه آزمایشگاه تخصصی تشخیصی انجام‌شده است.

وی با اشاره به مراجعه بالای بیماران در آزمایشگاه مرکز دانشگاهی رازی و نیاز ضروری این بخش به افزایش و توسعه فضای فیزیکی، گفت: خوشبختانه با تلاش‌ها و پیگیری‌های مستمر از سازمان برنامه‌وبودجه و همچنین وزارت بهداشت، توانستیم فاز نخست آزمایشگاه تخصصی و فوق تخصصی این مرکز را به اتمام و به بهره‌برداری برسانیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با بیان اینکه برای آزمایشگاه تخصصی و فوق تخصصی مرکز دانشگاهی رازی بالغ‌بر ۱۸ میلیارد تومان اعتبار صرف شده، گفت: فاز نخست آزمایشگاه این مرکز با یک میلیارد و ۶۵۰ میلیون تومان اعتبار احداث و همچنین با ۱۷ میلیارد تومان دیگر تجهیز شده و اکنون آماده افتتاح است.

دکتر سالاری با بیان اینکه در فاز نخست آزمایشگاه مرکز دانشگاهی رازی رشت، ۴۵۰ مترمربع به فضای آزمایشگاهی بیمارستان افزوده‌شده، گفت: این مرکز می‌تواند به‌صورت ۲۴ ساعته به بیماران با سرعت و دقت بیشتری خدمات اورژانسی و تخصصی ارائه کند.

وی با برشمردن برخی از مزیت‌های آزمایشگاه تخصصی و فوق تخصصی رازی رشت، گفت: در این آزمایشگاه جدید، همه تجهیزات به‌روزرسانی شده‌اند و تست‌ها نیز از نظر کمیت و کیفیت افزایش‌یافته‌اند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان یکی دیگر از مزیت‌های آزمایشگاه جدیدالاحداث رازی رشت را افزایش فضای فیزیکی دانست و گفت: فضای فیزیکی این مرکز آزمایشگاهی جدید از ۲۰۰ متر به ۶۰۰ متر افزایش‌یافته و علاوه بر آن از ارجاع تست‌های بیماران به بیرون از بیمارستان جلوگیری شده است.

دکتر سالاری با بیان اینکه همه تجهیزاتی که در این آزمایشگاه استفاده می شوند، دارای پشتیبان هستند، افزود: سطح تست‌ها به سه پله ارتقا پیداکرده‌اند و خوشبختانه در حال حاضر تمامی آزمایشات تخصصی و فوق تخصصی بیمارستان، در این مرکز آزمایشگاهی انجام می‌شود.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: ارسلان سالاری علوم پزشکی گیلان استان گیلان رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان دکتر سالاری فاز نخست آزمایشگاه تخصصی و فوق تخصصی آزمایشگاه تخصصی رازی رشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۳۶۹۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌برداری از بیمارستان رزن نیازمند اهتمام دانشگاه علوم پزشکی

به گزارش خبرگزاری مهر، علی اصغر غفاری آثار صبح سه‌شنبه در دیدار با رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان همدان بیان کرد: دانشگاه علوم پزشکی استان به منظور اتمام پروژه بیمارستان ۱۵۰ تختخوابی در حال ساخت شهرستان رزن اهتمام و پیگیری های لازم را انجام دهد که در دهه مبارک فجر بتوانیم از این پروژه برای خدمت رسانی به مردم بهره‌برداری کنیم.

وی ضمن تقدیر و تشکر از حضور رییس دانشگاه علوم پزشکی استان در شهرستان و نگاه ویژه ایشان به بهره‌مندی مردم شهرستان رزن از خدمات شبکه بهداشت و درمان شهرستان به بیان نیازهای درمانی شهرستان رزن پرداخت و گفت: نیاز شهرستان به پزشک متخصص و جراح از ضروریات و مطالبات اساسی شهرستان است که لازم است به این مسأله توجه ویژه شود.

فرماندار رزن ادامه داد: در سطح شهرستان صرفاً یک پزشک به مدت ۸ روز از ماه داریم که نیازمند حضور پزشک ثابت در تمامی روزهای هفته هستیم.

غفاری آثار افزود: در بخش رادیولوژی و سونوگرافی فقط یک پزشک به مدت ۱۵ روز از ماه داریم و ضرورت دارد تا به این مهم نیز توجه شود.

غفاری‌آثار با بیان اینکه فقط یک پزشک بیهوشی در مدت ۱۵ روز از ماه داریم اضافه کرد؛ پزشک متخصص چشم، متخصص گوش، حلق و بینی نداریم و متخصص اورولوژی فقط یک روز در هفته در سطح شهرستان در حال خدمت رسانی است که پاسخگوی نیاز مردم نیست.

فرماندار رزن همچنین ضمن بیان اینکه فقط یک پزشک عمومی داریم خواستار افزایش پزشک عمومی به سه پزشک عمومی شد و گفت: بخش آزمایشگاه بیمارستان ولیعصر عج شهر رزن نیاز به تامین دستگاه اتوآنالایزر دارد.

وی در پایان از دکتر مجذوبی درخواست کرد تا به منظور اتمام و تکمیل مراکز جامع سلامت روستاهای چایان و سورتجین تا هفته دولت اقدامات و حمایت‌های لازم را انجام دهند.

دکتر محمد مهدی مجذوبی رییس دانشگاه علوم پزشکی در این دیدار نیز گفت: شهرستان رزن یکی از شبکه‌های پرتلاش و فعال در بیشتر شاخص‌های استان است.

وی افزود: مرکز بهداشت و درمان این شهرستان در بسیاری از شاخص‌ها رتبه اول و دوم را به خود اختصاص داده و در حوزه درمان نیز با بهره برداری از بیمارستان ۱۵۰ تختخوابی و افزایش چشمگیر تخت‌های بستری و همچنین بخشهای پاراکلینیکی و تجهیزات تشخیصی و درمانی که منجر به افزایش خدمات درمانی بهتری در این شهرستان رقم خواهد خورد و امیدوارم با حمایت‌های شخص فرماندار و تعامل سایر دستگاه های مرتبط، همکاران حوزه سلامت با بهره برداری از بیمارستان در حال احداث شهرستان رزن بتوانیم در خدمت رسانی به مردم شهرستان موفق تر عمل کنیم.

کد خبر 6092561

دیگر خبرها

  • اعضای بیمار مرگ مغزی در مشهد جان چهار نفر را نجات داد
  • مراجعه روزانه ۴۰۰ بیمار چشمی به بیمارستان امام (ره) اهواز
  • بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF
  • بهره‌برداری از بیمارستان رزن نیازمند اهتمام دانشگاه علوم پزشکی
  • اجرای درمان رایگان کودکان در بیمارستان‌های علوم پزشکی تهران
  • افتتاح دستگاه MRI بیمارستان رازی رشت، به زودی
  • راه‌اندازی مرکز نوآوری ملی و تخصصی حوزه فناوری‌های شناختی در شمال کشور
  • راه اندازی دستگاه CT اسکن در بیمارستان ۱۷ شهریور رشت
  • مرکز رشد فناوری‌های بالینی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افتتاح شد
  • افتتاح نمایشگاه صنایع‌دستی و هنر‌های وابسته در زابل