Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام عباسی گفت: تجهیز معلمان به علوم روز و تدوین سرفصل متناسب با نیاز جامعه ضروری است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از اراک، حجت الاسلام «دکتر سیدعباس موسوی» مراسم تجلیل و تقدیر از مدرسان برتر مراکز آموزش علمی کاربردی استان مرکزی با عنوان جشنواره انتخاب مدرسان برتر سال 1400، گفت: معلی شغل انبیا و اولیای الهی است و معلمان و استادان نقش موثری در پرورش صحیح نسل های آینده دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مسئول نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور در ادامه با اشاره به اهمیت و جایگاه مقام معلمی در اسلام و آیات سوره مبارک الرحمان بیان کرد: همانطور که در این سوره ذکر شده است مقام معلمی از سوی خداوند شروع شده و ارزش و اهمیت این شغل را به خوبی نشان می دهد.

 

وی با تاکید بر اینکه جایگاه معلمی جایگاه انبیاء الهی است و آن بالاترین جایگاهی است که یک انسان می تواند در آن قرار گیرد، افزود: معلمان و اساتید دانشگاهی باید خود را به علوم روز مجهز کنند و سرفصل های جدید متناسب با نیازهای جامعه تدوین نمایند.

 

این مقام مسئول با تاکید بر اینکه دین اسلام دین تمام و کمالی است و همه علوم و معارف در کتاب مقدس مسلمانان بیان شده است، ادامه داد: همه علوم، علوم دینی هستند، برخی با شواهد عینی و تجربی خدا را اثبات می کنند بعضی دیگر با فلسفه و به صورت نظری.

 

مسئول دفتر نهاد رهبری دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه در قرآن کریم در کنار تعلیم همواره تزکیه آمده است، گفت: بر همین اساس استاد و معلمان باید از نظر تقوا همیشه در حال پیشرفت و تکامل باشند.

 

حجت الاسلام موسوی در بخشی دیگر از سخنانش با اشاره به انقلاب اسلامی ایران و تحولات سیاسی، گفت: امام خمینی (ره) قیام خود را در سن شصت و سه سالگی آغاز کرد که نشان از امید بالای ایشان داشت.

 

وی با تاکید بر اینکه اساتید باید از روحیه بالایی برخوردار باشند و همیشه به آینده خویش و محیط پیرامونی خود امیدوار باشند، ادامه داد: دانشجویان امید داشتن را از اساتید فرا می گیرند پس باید اساتید در این زمینه تلاش کنند.

 

مسئول دفتر نهاد رهبری دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور در پایان اضافه کرد: امید است که اساتید با بهره گیری از دانشجویان مستعد و کارآفرین در تدوین سرفصل های مهارتی جدید فعال باشند تا بتوانند در رفع مشکلات جامعه سهیم باشند.

 

در این مراسم که مدرسین و کارکنان مراکز آموزش علمی کاربردی سراسر استان به صورت مجازی حضور داشتند، مهتاب عشقی عراقی و محمد ابراهیمی مدرسان مرکز آموزش علمی کاربردی ماشین سازی اراک و ملیحه عرفان طلب مدرس مرکز آموزش علمی کاربردی آلومینیوم ایران به عنوان مدرسان برتر دانشگاه مورد تقدیر قرار گرفتند و از آنها با اهدای لوح سپاس تجلیل به عمل آمد.

پایان پیام/177

منبع: شبستان

کلیدواژه: دانشگاه جامع علمی کاربردی استان مرکزی اراک آموزش علمی کاربردی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۳۷۲۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اهمیت تلاش برای توسعه پژوهش‌های کاربردی در جهان اسلام

ایسنا/فارس رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز بر اهمیت تلاش برای توسعه پژوهش‌های کاربردی و عملیاتی در جهان اسلام تاکید کرد.

سیدوحید حسینی امروز، ۸ اردیبهشت در دیدار با رئیس موسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام (ISC)، با اشاره به اهمیت توسعه پژوهش در مجموعه دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: فعالیت‌های تحقیقاتی و مستندسازی پژوهشی با توجه به تحریم‌ها و چالش‌های مختلف موجود، توسعه یافته است.

وی، اقدامات عملیاتی و کاربردی در حوزه پژوهشی و فناوری را در پیشبرد اهداف این حوزه ضروری خواند و با تاکید بر اهمیت گام برداشتن در مسیر توسعه دانش  و مقالات علمی، از روند افزایشی تعداد مقالات و تحقیقات علمی در مجموعه سلامت فارس با شیب معناداری خبر داد.

رئیس موسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام  (ISC) نیز در این نشست، دانشگاه علوم پزشکی شیراز و دانشگاه شیراز را ریشه تنومند حوزه علمی استان و کشور معرفی و بر تلاش برای افزایش همکاری و اقدامات مشترک این موسسه با مجموعه سلامت فارس تاکید کرد.

سید احمد فاضل‌زاده از برگزاری ۱۵ نشست مشترک مسئولان موسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام  (ISC) با مراکز عالی علمی در استان‌های مختلف کشور خبر داد و بر تداوم نشست مشترک با محوریت مشارکت داده‌ها و تبادل تجربه‌ها، دانش و علم تاکید کرد.

وی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری پیرامون فعالیت در این حوزه، گزارشی از معرفی فعالیت‌های موسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام(ISC) با محوریت رصد و پایش وضعیت علم و فناوری جمهوری اسلامی ایران و کشورهای اسلامی و همچنین دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی استان فارس ارائه داد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • گام‌های بلند دانشگاه علمی کاربردی برای اشتغالزایی در کردستان + فیلم
  • چالش‌های سلامت دهان و دندان در ایران
  • چالش‌های سلامت دهان و دندان در ایران/ مشکل افزایش دندانپزشک نیست
  • وزیر علوم: تعداد کمی از اساتید در سطح دانشگاه‌ها اخراج شدند/ هیچ اخراجی بدون دلیل و با نگاه سیاسی نبوده است
  • اهمیت تلاش برای توسعه پژوهش‌های کاربردی در جهان اسلام
  • وزیر علوم: جوسازی‌های ایجادشده در خصوص اخراج استادان صحت ندارد
  • افتتاح مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی آبادان
  • آغاز به‌کار مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه آبادان ‌
  • وزارت علوم برنامه های مطلوبی برای ماندن نخبگان در کشور تدوین کرده است
  • تدوین برنامه های مطلوب وزارت علوم برای ماندن نخبگان در کشور