Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-04-28@14:35:20 GMT

مدیریت دورکاری: چالش‌ها و راهکارهای آن در دنیای امروز

تاریخ انتشار: ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۹۳۷۶۴۱

مدیریت دورکاری: چالش‌ها و راهکارهای آن در دنیای امروز

دورکاری: استراتژی دیرین جهانی در شرکت‌های بین‌المللی

دورکاری از سال‌های دور به عنوان نوعی از اشتغال در سازمان‌ها وجود داشته و با ورود فناوری اطلاعات به عرصه زندگی بشر دورکاری هم به‌طور چشم‌گیری توسعه یافته است. دورکاری جدید که به طور عمده بر ابزارهای رایانه‌ای مبتنی است، از سـال 1970 شروع شده است. دولت‌ها و شرکت‌های بزرگ صنعتی جهان که به دنبال افزایش بهره‌وری و افزایش ارتقا کیفیت زندگی کارکنان خود بودند، از این پدیده استقبال و منافع زیادی را نصیب خود و کارکنانشان کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این موضوع پس از شیوع ویروس کرونا در کشور ما نیز پررنگ‌تر شد و کارفرمایان و کارکنان درصدد یافتن راهکاری برای غلبه بر چالش‌های آن شدند.

پتانسیل دورکاری در کدام بخش‌ها بیشتر است؟                

واضح است که امکان استفاده از دورکاری در مشاغل مختلف، متفاوت است. طبق تحقیقات انجام شده توسط شرکت مشاوره مدیریت مک کنزی اند کمپانی، پتانسیل دورکاری در چند بخش صنعت متمرکز شده است. برای مثال حوزه‌های مالی و بیمه که در آن سه چهارم زمان افراد صرف فعالیت‌هایی می‌شود که انجام آن‌ها از راه دور و بدون کاهش میزان بهره وری امکان‌پذیر است، از بالاترین پتانسیل دورکاری برخوردارند. در سوی دیگر اگرچه کشوری مانند هند، در سطح جهان به پیشرفته بودن صنایع و خدمات مالی پیشرو شناخته شده است، اما اکثریت قریب به اتفاق 464 میلیون نیروی کار آن در مشاغلی مانند خدمات خرده فروشی و کشاورزی اشتغال دارد که نمی‌توان آن‌ها را از راه دور انجام داد.

تقویت زیرساخت‌های دیجیتال از ملزومات دورکاری

 در صنایع مختلفی که پتانسیل دورکاری وجود دارد نیز بزرگ‌ترین دغدغه‌ی سازمان‌ها برای ارتباط با مشتریان و کارمندان خود، موضوع امنیت و کیفیت برقراری ارتباط است. حالت مطلوب این است که دغدغه‌های زیرساختی در حوزه ارتباطات برطرف شود تا سازمان‌ها بتوانند با خاطری آسوده به حوزه تخصصی کسب‌وکارشان بپردازند و دغدغه‌ای در این باره نداشته باشند. راهکارهای ارتباطی‌ که منجر به افزایش درآمد و کاهش هزینه‌های سازمان شود و بهره‌وری سازمان را بالاتر ببرد از خواسته‌های هر زمان پیشرو و موفق است.

قطعا تمامی سازمان‌ها با توجه به حوزه صنعت یا فعالیت‌شان و نیازمندی‌های ویژه برای توسعه، به راهکارهای سفارشی سازی شده و متناسب با کسب‌وکار خود نیازمندند. راهکاری که بهره‌وری کارکنان را افزایش دهد، فعالیت کارکنان سازمان از هر جایی را ممکن و پاسخ‌گویی به مشتریان سازمان را بدون وقفه یا خدشه امکان‌پذیر سازد. اکنون سازمان‌ها افزون بر نیازهای قبلی خود به مشاورانی احتیاج دارند که بهترین راه‌حل ممکن را پیشنهاد دهند و با یک ساز و کار منظم و پشتیبانی قابل اتکا در ۷ روز هفته و ۲۴ ساعت شبانه‌روز، پاسخ‌گوی این نیازهای جدید باشند. به گونه‌ای که کسب و کار شما حتا برای لحظه‌ای دچار اختلال نشود.

سازمان‌ها باید بتوانند همواره منعطف و کارآمد فعالیت کنند؛ با تغییرات روز و اتفاقات غیرقابل پیش‌بینی هماهنگ شوند و پاسخی درخور برای شرایط در حال تغییر داشته باشند.

 ما همواره کامپیوترها و تلفن‌های همراه‌مان را ارتقا می‌دهیم و سعی می‌کنیم با روند رو به رشد تکنولوژی همراه شویم، اما آیا این اتفاق در سازمان ما و خدماتی که در سازمان‌مان از آن بهره می‌بریم هم رخ می‌دهد؟

قطعا در دنیای رقابتی امروز، هیچ تماسی از سوی مشتری نباید از دست برود و ارتباط موثر با مشتریان نباید حتا برای لحظه‌ای قطع شود. اما سازمان‌ها مسئولیت مهم‌تری نیز در مقابل کارکنان و حفظ سلامت آنان دارند. باید شرایطی برای دورکاری پرسنل فراهم آید که به کمک آن هم به نگرانی‌های موجود در حوزه منابع انسانی پاسخ داده شود و هم بتوان کسب و کار را حتا در شرایط دورکاری بدون محدودیت توسعه داد.

شاتل؛ راهکاری قابل اتکا در کنار کسب‌وکار شما

گروه فناوری ارتباطات و اطلاعات شاتل با تکیه بر خدمات سازمانی خود و به کمک مهندسان فروش و مشاوران متخصص در حوزه ارتباطات به هر گونه دغدغه‌ی سازمان شما در حوزه ارتباطات پاسخ و راهکاری متناسب با کسب و کارتان به شما ارایه می‌دهد. در این فرآیند شما حتا برای لحظه‌ای در تمام روزهای هفته و سال، تنها نخواهید بود و می‌توانید با خاطری آسوده به تخصص‌ها، فناوری‌های و تجارب این مجموعه اعتماد کنید.

خدمات پهنای باند اینترنت اختصاصی، تلفن سازمانی، خدمات جامع مرکز داده‌ها و میزبانی سرور، خدمات تلفن همراه سازمانی شاتل‌موبایل و بسیاری خدمات ارتباطی دیگر، سبد کاملی از راهکارهای ارتباطی سازمانی شاتل را تشکیل می‌دهند.

شاتل این راهکارها را با ویژگی‌هایی منحصر به فرد به شما ارایه خواهد کرد:

- راه‌اندازی سریع

- هزینه نگه‌داشت بسیار پایین‌

- پشتیبانی ۲۴ ساعته

- بدون هزینه راه‌اندازی

- بدون پرداخت حق اشتراک ماهانه

- قابلیت اتصال از هر نقطه‌ای در کشور

- مدیریت متمرکز شعب و دفاتر مختلف از یک نقطه

- تغییر سریع مسیر ارتباطی در صورت بروز هر گونه حادثه‌ی پیش‌بینی نشده (Disaster Plan)

- امنیت بالا در حفظ اطلاعات باارزش سازمان شما

چگونه می‌توان از خدمات سازمانی شاتل استفاده کرد؟

شاتل در همه روزهای هفته برای ارایه راهکارهای متناسب با کسب و کار شما و مشاوره برای مهندسی نیازهای سازمان‌تان آماده‌ی پاسخ‌گویی است. برای ارتباط با این بخش و بهره‌گیری از راهکارهای سازمانی شاتل می‌توانید با دفتر مرکزی این شرکت و یا دفتر نمایندگی‌های شاتل در سراسر کشور، تماس بگیرید.

o تلفن اختصاصی خدمات سازمانی: 91000999

o نشانی ایمیل: B2B@shatel.ir

o نشانی وب‌سایت: Shatel.ir/B2B

   این مطلب تبلیغاتی است و محتوای آن توسط سفارش دهنده تهیه شده است.    

منبع: ساعت24

کلیدواژه: پهنای باند ارتباطات دیجیتال اینترنت اختصاصی رپور سازمانی شاتل سازمان ها کسب و کار بهره وری ی سازمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۳۷۶۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرمایه وقف به سمت رفع نیاز مردم در حرکت است

به گزارش حوزه فرهنگ و هنر خبرگزاری تقریب، حجت الاسلام سیدمهدی خاموشی در حاشیه نمایشگاه دستاوردهای سازمان اوقاف و امور خیریه در نشست هم اندیشی و بررسی چالش های پیش رو در جمع مسئولان شرکت‌های دانش بنیان اظهار داشت: سرمایه وقف به سمت رفع نیاز مردم در حرکت است و هر نیازی دانشمندان و بازار بگوید ضرورت دارد به همان سمت طی مسیر کنیم.

رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه گفت: معضل تکمیل نبودن «زنجیره تولید» از تولید تا صادرات از چالش‌ها است، به عنوان مثال در صنعت تولید پرورش ماهی همه روی تولید کار می کنند، اما چقدر امکان صادرات وجود دارد؟ بررسی چالش‌های قانونی و حاکمیتی و رفع موانع آن در تکمیل غذا، پرورش و فناوری نیز از دیگر موارد اعلام شده بود.

وی تصریح کرد: موضوع بیمه بحث دیگری که در نشست هم اندیشی و بررسی چالش های پیش رو از سوی برخی شرکت‌های دانش بنیان عنوان شد که اوقاف کار خود را در این حوزه به نحو احسن انجام داده اما مدیران سازمان‌ها باید همکاری کنند موانع برطرف شود.

خاموشی ادامه داد: در کشورمان اقلیم خشک و مرطوب داریم در جایی ۶۰۰ میلیمتر بارش و در جایی دیگر، ۱۰ میلیمتر بارش داریم. مدیریت ما باید علمی شود. در اقلیم استوایی کارهای انجام نشده داریم که باید انجام دهیم. استان هایی مانند هرمزگان، بوشهر، جنوب فارس، کرمان و سیستان و بلوچستان زمین مساعد برای کشت‌های خاص دارند. در جنوب فارس فعالیت خود را شروع کرده ایم و سطح کشت را افزایش داده ایم.

وی با بیان اینکه فرآوری در کشورمان در حال رشد است، عنوان کرد: باید در رابطه با بهره‌وری زمین‌های خشک فکر کنیم. رهبر معظم انقلاب اسلامی مکرر به سواحل مکران اشاره کرده اند، در این زمین ها کشت انبه، آلوورا و کاکتوس بسیار مناسب است.

نماینده ولی فقیه در سازمان اوقاف و امور خیریه بیان داشت: بحث دوم اینکه ما در کشورمان بحران گوشت قرمز داریم و قیمت تمام شده برای مصرف‌کننده زیاد است و تولید کننده هم مشکل دارد باید دام ها را به سمت جایی ببریم که نزولات زیاد دارد و سطح کشت بالاست. ارزان سازی خوراک را می توانیم داشته باشیم.

خاموشی افزود: در استان گلستان این تجربه را داریم؛ در حال توسعه دام سبک هستیم. در بحث دریا می خواهیم سطح اشتغال در دریا را افزایش دهیم. با افزایش تولید اشتغال خرد ایجاد می شود، فروش زیاد و میادین فعال می شود و زنجیره ۵ هزار تن تولید، دو هزار نفر را مشغول می کند.

وی گفت: به زودی در بوشهر به ۵ هزار تن تولید می‌رسیم. آبزی پروری باید بر روی رژیم غذایی مردم تاثیر بگذارد. با قیمت‌های رقابتی این اتفاق محقق می‌شود.

نماینده ولی فقیه در سازمان اوقاف و امور خیریه بیان کرد: باید تبلیغ و توجیه پزشکی وجود داشته باشد. ما باید ۲۰ درصد بازار را هدف گذاری کنیم. کشور آفریقا برای انعقاد تفاهم نامه در حوزه پرورش ماهی در قفس بسیار استقبال کردند. صادرات با روش علمی، صحیح و درست کار کردن محقق می شود. اگر به چند صد هزار تن تولید برسیم صادرات شکل می گیرد.

رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه افزود: صنایع باید ارزآوری داشته باشند، جایگزین کردن کالای داخلی در ارزبری مهم است. کاری که با مشارکت اوقاف و جهاد دانشگاهی در شرکت سینافناوران ماندگار شکل گرفت که دام ممتاز تولید شد. در این زمینه نیز با آفریقا تفاهم نامه منعقد شده که ارزآوری خواهد داشت. ما وظیفه داریم در کل زمین‌ها و رقبات‌ به بهره‌وری بالا فکر کنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • چالش سازمان لیگ در هفته آخر لیگ/ استقلال و پیکان بدون تماشاگر در ورزشگاه پاس قوامین
  • راه‌اندازی سامانه مدیریت هوشمند پارک حاشیه‌ای خودرو در اردبیل
  • ۱۶۰ میلیون نفر سالانه قربانی بیماری‌های ناشی از کار می‌شوند | راهکارهای ارتقاء فرهنگ ایمنی در محل کار
  • آغاز نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴ با حضور ایرانسل
  • پروژه شهرک بازیافت در مرحله واگذاری به پیمانکار قرار دارد
  • نرخ ساخت منطقی نیست/ ابلاغ تعرفه حق‌الزحمه مهندسان نظام مهندسی
  • سرمایه وقف به سمت رفع نیاز مردم در حرکت است
  • کنترل و مدیریت آسیب‌های اجتماعی زنان سرپرست خانوار
  • چالش‌های موجود در ارائه خدمات به زنان سرپرست خانوار
  • تعیین‌کننده بودن رسانه در دنیای امروز انکارناپذیر است