Web Analytics Made Easy - Statcounter

  دورکاری: استراتژی دیرین جهانی در شرکت‌های بین‌المللی
دوركاری از سال‌های دور به عنوان نوعی از اشتغال در سازمان‌ها وجود داشته و با ورود فناوری اطلاعات به عرصه زندگی بشر دوركاری هم به‌طور چشم‌گیری توسعه یافته است. دوركاری جدید که به طور عمده بر ابزارهای رایانه‌ای مبتنی است، از سـال 1970 شروع شده است. دولت‌ها و شركت‌های بزرگ صنعتی جهان كه به دنبال افزایش بهره‌وری و افزایش ارتقا كیفیت زندگی كاركنان خود بودند، از این پدیده استقبال و منافع زیادی را نصیب خود و كاركنانشان کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این موضوع پس از شیوع ویروس کرونا در کشور ما نیز پررنگ‌تر شد و کارفرمایان و کارکنان درصدد یافتن راهکاری برای غلبه بر چالش‌های آن شدند.
پتانسیل دورکاری در کدام بخش‌ها بیشتر است؟                               
واضح است که امکان استفاده از دورکاری در مشاغل مختلف، متفاوت است. طبق تحقیقات انجام شده توسط شرکت مشاوره مدیریت مک کنزی اند کمپانی، پتانسیل دورکاری در چند بخش صنعت متمرکز شده است. برای مثال حوزه‌های مالی و بیمه که در آن سه چهارم زمان افراد صرف فعالیت‌هایی می‌شود که انجام آن‌ها از راه دور و بدون کاهش میزان بهره وری امکان‌پذیر است، از بالاترین پتانسیل دورکاری برخوردارند. در سوی دیگر اگرچه کشوری مانند هند، در سطح جهان به پیشرفته بودن صنایع و خدمات مالی پیشرو شناخته شده است، اما اکثریت قریب به اتفاق 464 میلیون نیروی کار آن در مشاغلی مانند خدمات خرده فروشی و کشاورزی اشتغال دارد که نمی‌توان آن‌ها را از راه دور انجام داد.
تقویت زیرساخت‌های دیجیتال از ملزومات دورکاری
 در صنایع مختلفی که پتانسیل دورکاری وجود دارد نیز بزرگ‌ترین دغدغه‌ی سازمان‌ها برای ارتباط با مشتریان و کارمندان خود، موضوع امنیت و کیفیت برقراری ارتباط است. حالت مطلوب این است که دغدغه‌های زیرساختی در حوزه ارتباطات برطرف شود تا سازمان‌ها بتوانند با خاطری آسوده به حوزه تخصصی کسب‌وکارشان بپردازند و دغدغه‌ای در این باره نداشته باشند. راهکارهای ارتباطی‌ که منجر به افزایش درآمد و کاهش هزینه‌های سازمان شود و بهره‌وری سازمان را بالاتر ببرد از خواسته‌های هر زمان پیشرو و موفق است.  
قطعا تمامی سازمان‌ها با توجه به حوزه صنعت یا فعالیت‌شان و نیازمندی‌های ویژه برای توسعه، به راهکارهای سفارشی سازی شده و متناسب با کسب‌وکار خود نیازمندند. راهکاری که بهره‌وری کارکنان را افزایش دهد، فعالیت کارکنان سازمان از هر جایی را ممکن و پاسخ‌گویی به مشتریان سازمان را بدون وقفه یا خدشه امکان‌پذیر سازد. اکنون سازمان‌ها افزون بر نیازهای قبلی خود به مشاورانی احتیاج دارند که بهترین راه‌حل ممکن را پیشنهاد دهند و با یک ساز و کار منظم و پشتیبانی قابل اتکا در ۷ روز هفته و ۲۴ ساعت شبانه‌روز، پاسخ‌گوی این نیازهای جدید باشند. به گونه‌ای که کسب و کار شما حتا برای لحظه‌ای دچار اختلال نشود.
سازمان‌ها باید بتوانند همواره منعطف و کارآمد فعالیت کنند؛ با تغییرات روز و اتفاقات غیرقابل پیش‌بینی هماهنگ شوند و پاسخی درخور برای شرایط در حال تغییر داشته باشند.
 ما همواره کامپیوترها و تلفن‌های همراه‌مان را ارتقا می‌دهیم و سعی می‌کنیم با روند رو به رشد تکنولوژی همراه شویم، اما آیا این اتفاق در سازمان ما و خدماتی که در سازمان‌مان از آن بهره می‌بریم هم رخ می‌دهد؟
قطعا در دنیای رقابتی امروز، هیچ تماسی از سوی مشتری نباید از دست برود و ارتباط موثر با مشتریان نباید حتا برای لحظه‌ای قطع شود. اما سازمان‌ها مسئولیت مهم‌تری نیز در مقابل کارکنان و حفظ سلامت آنان دارند. باید شرایطی برای دورکاری پرسنل فراهم آید که به کمک آن هم به نگرانی‌های موجود در حوزه منابع انسانی پاسخ داده شود و هم بتوان کسب و کار را حتا در شرایط دورکاری بدون محدودیت توسعه داد.
شاتل؛ راهکاری قابل اتکا در کنار کسب‌وکار شما
گروه فناوری ارتباطات و اطلاعات شاتل با تکیه بر خدمات سازمانی خود و به کمک مهندسان فروش و مشاوران متخصص در حوزه ارتباطات به هر گونه دغدغه‌ی سازمان شما در حوزه ارتباطات پاسخ و راهکاری متناسب با کسب و کارتان به شما ارایه می‌دهد. در این فرآیند شما حتا برای لحظه‌ای در تمام روزهای هفته و سال، تنها نخواهید بود و می‌توانید با خاطری آسوده به تخصص‌ها، فناوری‌های و تجارب این مجموعه اعتماد کنید.
خدمات پهنای باند اینترنت اختصاصی، تلفن سازمانی، خدمات جامع مرکز داده‌ها و میزبانی سرور، خدمات تلفن همراه سازمانی شاتل‌موبایل و بسیاری خدمات ارتباطی دیگر، سبد کاملی از راهکارهای ارتباطی سازمانی شاتل را تشکیل می‌دهند.
شاتل این راهکارها را با ویژگی‌هایی منحصر به فرد به شما ارایه خواهد کرد:
-          راه‌اندازی سریع
-          هزینه نگه‌داشت بسیار پایین‌
-          پشتیبانی ۲۴ ساعته
-          بدون هزینه راه‌اندازی
-          بدون پرداخت حق اشتراک ماهانه
-          قابلیت اتصال از هر نقطه‌ای در کشور
-          مدیریت متمرکز شعب و دفاتر مختلف از یک نقطه
-          تغییر سریع مسیر ارتباطی در صورت بروز هر گونه حادثه‌‌ی پیش‌بینی نشده (Disaster Plan)
-          امنیت بالا در حفظ اطلاعات باارزش سازمان شما
چگونه می‌توان از خدمات سازمانی شاتل استفاده کرد؟
شاتل در همه روزهای هفته برای ارایه راهکارهای متناسب با کسب و کار شما و مشاوره برای مهندسی نیازهای سازمان‌تان آماده‌ی پاسخ‌گویی است. برای ارتباط با این بخش و بهره‌گیری از راهکارهای سازمانی شاتل می‌توانید با دفتر مرکزی این شرکت و یا دفتر نمایندگی‌های شاتل در سراسر کشور، تماس بگیرید.
o        تلفن اختصاصی خدمات سازمانی: 91000999
o        نشانی ایمیل: B2B@shatel.ir
o        نشانی وب‌سایت: Shatel.ir/B2B
 

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: مدیریت دورکاری شاتل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۳۹۷۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تنش آبی و نبود صنایع تبدیلی از چالش‌های مهم خدابنده است

به گزارش خبرگزاری مهر، پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» تلاش دارد با آماده کردن بستری مناسب برای معرفی داوطلبان نمایندگان دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گامی در جهت کمک به مردم برای انتخاب اصلح و برگزاری پرشور انتخابات بردارد.

«سعید رفیعی» از حوزه انتخابیه خدابنده به پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» در دور دوم انتخابات پیوست. متن گفت‌وگوی وی با خبرگزاری مهر را در ادامه می‌خوانید:

*در مجلس آینده تقسیم بندی حزبی و سیاسی را چگونه پیش بینی می‌کنید؟

می‌توان با نگاهی دقیق‌تر ترکیب و آرایش سیاسی مجلس آتی را بررسی کرد؛ مجلسی که تاکنون از چند نظر نکات قابل توجهی در خود داشته است. مهم‌ترین نکته در خصوص این مجلس میزان مشارکتی است که پس از تلاش‌های بسیار جریان‌های اپوزیسیون و معاند در جهت تحریم انتخابات رقم خورد و باید توجه داشت اگرچه کاهش مشارکت به زیر ۵۰ درصد در دو دوره اخیر مجلس حامل پیام‌های سیاسی متعدد است، اما این میزان مشارکت با وجود هجمه‌های سنگین رسانه‌ای که هدف کاهش مشارکت تا کمتر از ۲۰ درصد را دنبال می‌کرد اتفاق افتاده است.

علاوه بر این در انتخابات اخیر شاهد حجم بالایی از ثبت‌نام‌کنندگان و تأیید صلاحیت شدگان بودیم که سبب شد تا با تأیید صلاحیت بیش از ۷۵ درصد متقاضیان، در ازای هر کرسی مجلس، ۵۲ نامزد با یکدیگر به رقابت بپردازند، همین مسئله سبب شد تا در انتخابات مجلس دوازدهم شاهد لیست‌های متعدد جریانات سیاسی مختلف به‌ویژه جریان اصولگرایی، در شهرهای بزرگ باشیم، اما نگاهی به راه‌یافتگان مجلس دوازدهم نشان می‌دهد بسیاری از مردم بدون پایبندی به کلیت یک لیست، ترجیح داده‌اند به افراد مطلوب خود رأی دهند و در نتیجه همین اتفاق، برای اولین بار در تهران تنها ۱۶ تن از نامزدهای انتخاباتی توانستند به‌طور مستقیم به مجلس دوازدهم راه پیدا کنند و تکلیف ۱۴ نماینده دیگر تهران در دور دوم انتخابات مشخص خواهد شد.

به‌طور کلی شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی، شورای وحدت اصولگرایان، اُمناء (ائتلاف مردمی نیروهای انقلاب)، جبهه صبح ایران و صدای ملت (با محوریت چهار حزب اصلاح‌طلب کارگزاران سازندگی، اعتدال و توسعه، اعتماد ملی و ندای ایرانیان) اصلی‌ترین جریان‌های سیاسی حاضر در انتخابات اخیر بودند که در نگاه کلی متوجه این موضوع می‌شویم درصد بسیار بالایی از نمایندگان راه یافته به دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی افراد حاضر در لیست شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی، شورای وحدت اصولگرایان و دیگر لیست‌های انقلابی می‌باشند و درصد اندکی از افراد حاضر در سایر لیست‌ها مانند صدای ملت و … حضور داشتند که به مجلس راه پیدا کردند.

*مهم‌ترین موضوعی که با توجه به حوزه تخصصی شما باید بیشتر در مجلس آینده مورد توجه قرار بگیرد، چیست؟

اما یکی از مطالبات جدی مردم تأمین مسکن لازم برای عموم آحاد جامعه است و مردم انتظار دارند مشکلات این حوزه اعم از خرید مسکن یا اجاره‌بهای آن حل شود؛ و از سویی صدها شغل نیز مرتبط با این حوزه مطرح است که از بیکاری قابل‌توجهی رنج می‌برند. آنچه جای تأسف دارد این‌که به علت کاهش ورود متخصصین به فضای انتخابات و همچنین سیاست زدگی تشکل‌ها و احزاب سیاسی از امور تخصصی، پرداخت به مسائلی مانند مشکلات حوزه مسکن خیلی کم‌رنگ شده است و ذکری از آن در محافل سیاسی و انتخاباتی نمی‌شود.

همه به یاد دارند که همین امسال به خاطر تغییر قانون پرداخت حق بیمه ساختمان و اصلاحات آن، چندین ماه مردم بلاتکلیف بودند و عملاً صدور پروانه ساختمانی، مختل و به‌نوعی متوقف گردیده بود. رفع موانع موجود بر سر راه تولید از تأکیدات مهم مقام معظم رهبری در سال‌های اخیر بوده است.

برای رفع مشکلات و موانع موجود بر سر راه تولید مسکن نیاز به عزم جدی مدیران مرتبط و همچنین نمایندگان محترم مجلس خصوصاً; مجلس آینده، وجود دارد. به نظر بنده برای برون‌رفت از وضع موجود نیاز به یک نقشه راه داریم؛ و جهت ارکان این نقشه و پلان راهبردی موارد زیر به‌صورت فهرست‌وار پیشنهاد می‌گردد:

۱- بررسی مشکلات موجود با حضور همه ذی‌نفعان شامل بهره‌برداران مسکن، سازندگان، مشاوران، تولیدکنندگان مصالح ساختمانی، مهندسین، دانشگاه‌ها و …

۲- بررسی و آسیب‌شناسی فرآیندها و قوانین موجود با حضور دستگاه‌های حاکمیتی مرتبط مانند سازمان‌های راه و شهرسازی، شهرداری‌ها، نظام‌مهندسی، سازمان ثبت، سازمان استاندارد، بانک‌ها، ادارات گاز، آب، برق، مخابرات و…

۳. دسته‌بندی مشکلات در فازهای مختلف تولید مسکن اعم از الف – مرحله صدور پروانه ب-مرحله ساخت ج- مرحله پایان کار

۴_ اصلاح قوانین مرتبط با مشکلات فوق‌الذکر و صدور دستورالعمل‌های وحدت رویه لازم در تسهیل هرکدام از مراحل فوق جهت برون‌رفت از وضع موجود به‌صورت سریع و فوری

۵_ اصلاح قانون بیمه کارگران ساختمانی، اصلاح قانون نظام مهندسی، مجری ذیصلاح، تعیین مهندسین ناظر و…

۶_ اجرای قانون جهش تولید مسکن مصوب مجلس به‌صورت کامل (تأمین منابع مالی –تأمین زمین –تأمین خدمات –تأمین مصالح)

۷_ هماهنگی بین دستگاه‌های ذیربط جهت رفع مشکلات موجود مانند مشکل بین شهرداری و راه و شهرسازی و…

۸_ اصلاح فرآیندِ ارسال و تأیید از شورای عالی معماری و شهرسازی و تفویض اختیار بیشتر به کمسیون‌های ماده

*اولویت شما در مجلس آینده برای حضور در کدام کمیسیون خواهد بود؟

با توجه به مشکلات موجود در شهرستان خدابنده، کمیسیون عمران و کمسیون اقتصاد مجلس شورای اسلامی اولویت بنده خواهد بود.

*مهمترین چالش استان خود را چه می‌دانید و برای حل آنچه راه‌کاری دارید؟

راه‌های مواصلاتی زنجان: مشکل جاده‌های استان در زمینه جذب گردشگر و ورود صنعت نیز اثرگذار بوده است. سال هاست شهرستان خدابنده از عدم اتصال به شبکه سراسری راه آهن رنج می‌برد و جاذبه‌های بی نظیر گردشگری ماهنشان، متأثر از کیفیت نامناسب جاده هاست.

مشکلات آبی زنجان: الگوی نامناسب استقرار جمعیت، شیوه کشاورزی ناکارآمد و سوءمدیریت آب از دلایل عمده این مشکل است. تنها هفت درصد از آب مصرفی کشور در منازل استفاده می‌شود، وقتی بیشتر آب در کشاورزی و صنعت مصرف می‌شود، صرفه جویی خانگی عملاً تأثیر محسوسی در کاهش مصرف آب ندارد. اگر این آب مصرفی موجب افزایش تولید و صادرات و ارز آوری بود کمتر جای حسرت بود، ولی متأسفانه به علت عدم وجود الگوی کشت و صنایع تبدیلی، دسترنج کشاورز که با هزینه‌ای بالا تولیدشده، با بهره وری کمی همراه است.

همچنین در حوزه صنعت علی الخصوص شهرستان خدابنده نبود صنایع تبدیلی بیشتر به چشم می‌آید و در صورت راه اندازی این صنایع مشکلات عمده این شهرستان در این حوزه حل و بر طرف می‌شود. مشکل بعدی معادن در استان وجود ۸ الی ۱۰ معدن در مناطق حفاظت شده است که موجب تعارضاتی با سازمان محیط‌زیست است که باید این موضوع حل و فصل شود.

همچنین مهمترین موضوع و مسئله حوزه انتخابیه شهرستان خدابنده بحث راه‌های مواصلاتی که راهکار آن پیگیری مجدانه تأمین اعتبار و تعریض و ایمن سازی راه‌های شهرستان و با توجه به پیش بینی‌های کارشناسی مبنی بر بحران کم آبی در سال‌های آتی، احداث سد و بندهای معیشتی جهت جلوگیری از این بحران امری ضروری است. همچنین فعال کردن واحدهای صنعتی برای اشتغال آفرینی در حوزه صنعت و به کارگیری جوانان از اهم برنامه‌ها می‌باشد.

کد خبر 6079581

دیگر خبرها

  • قهرمان المپیک به همراه 9 ستاره دیگر از WWE اخراج شدند
  • ۶ چالش مامایی در قانون جوانی جمعیت
  • ۶ چالش مامایی در قانون جوانی جمعیت/ اصلاح پرداخت تعرفه زایمان
  • اولین آزمون استخدامی سال ۱۴۰۳ برگزار شد
  • جزیره قشم در نگاه سازمان مدیریت بحران جایگاه ویژه‌ای دارد
  • چالش کمبود معلم در چهارمحال و بختیاری رفع شد
  • سازمان مردم نهاد در حوزه HSE تشکیل شود/ تصمیم‌گیری‌های ما مسئولیتی بین‌نسلی است
  • وابستگی اقتصاد به بانک‌ها چالش‌آفرین است
  • خانه ملت محلی برای حزب‌بازی نیست
  • تنش آبی و نبود صنایع تبدیلی از چالش‌های مهم خدابنده است