Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-06@23:02:53 GMT

چالش شدید در روند تولید تخم مرغ

تاریخ انتشار: ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۹۴۱۲۰۳

چالش شدید در روند تولید تخم مرغ

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از مهر؛ ناصر نبی پور میانگین قیمت هر کیلوگرم تخم مرغ را درب مرغداری بین ١٠ هزار و ٢٠٠ تومان تا ١٠ هزار و ٣٠٠ تومان اعلام کرد و گفت: در دو ماه اخیر قیمت تخم مرغ روند نزولی شدید داشته و هم اکنون به ۴ هزار تومان زیر نرخ مصوب رسیده است.

وی با اشاره به اینکه شرکت پشتیبانی امور دام در چنین شرایطی باید به بازار ورود و تخم مرغ مازاد را جمع آوری کند، افزود: پیگیری‌های ما در این زمینه منجر به نتیجه نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این فعال بخش خصوصی با اشاره به اینکه وقتی شرایط بازار بحرانی شود، مسئولان تولیدکنندگان را مقصر قلمداد می‌کنند، گفت: تولیدکننده اگر در تعیین قیمت نقش داشت در حال حاضر تخم مرغ را کیلویی ١٠ هزار تومان نمی‌فروخت.

نبی پور اضافه کرد: ما به مسئولان پیشنهاد دادیم که به تشکل‌ها اجازه ذخیره سازی ١٠ هزار تن تخم مرغ را بدهند تا در زمان کمبود بتوانیم از این ذخایر استفاده کنیم و دولت در ازای این ذخیره سازی به مرغداران نهاده بدهد.

وی با بیان اینکه قیمت تمام شده تولید تخم مرغ در شرایط کنونی حدود ١٧ تا ١٨ هزار تومان است، افزود: این زیان منجر می‌شود مرغداران مرغ‌های خود را به کشتارگاه بفرستند و حداکثر تا دوماه آینده با بحران شدید در بازار تخم مرغ مواجه خواهیم شد.

پربیننده ترین وقتی فروش دام به دلال از تولید به‌ صرفه‌ تر است / دامدار دام سبک در حال نابودی است آشفتگی در بازار شکر قیمت انواع ماهی در بازار (اردیبهشت۱۴۰۰) + جدول معادله چند مجهولی قیمت نان گرانترین و ارزانترین میوه ها در بازار چند؟

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: تخم مرغ انتخابات ۱۴۰۰ تخم مرغ ١٠ هزار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۴۱۲۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام آمادگی ۵ استان برای افزایش سطح زیرکشت گوجه‌فرنگی

به گزارش خبرنگار مهر، آمار تولید و نیاز بازار سبب می‌شود تا محصولات مورد نیاز به ویژه در صنایع غذایی دچار کم‌بود و پیش‌بود نباشد. کم‌بود سبب افزایش قیمت و زیان مصرف کننده و پیش‌بود موجب کاهش قیمت و ضرر کشاورز می‌شود.

کشاورزان به دلیل عدم برنامه ریزی از سوی نهاد متولی، بر اساس تجربه و رخدادهای کوتاه مدت محصولی را برای کشت انتخاب می‌کنند. به عنوان مثال اگر سال گذشته تولید پیاز با حجم بالا بود و بازار با کم‌بود سیب زمینی رو به رو شد امسال کشاورزان حجم زیادی سیب زمینی کاشتند.

قیمت سبزی و صیفی جات از اواخر فروردین سال جاری روند افزایشی داشت و این امر به ویژه در بازار پیاز و گوجه فرنگی محسوس‌تر بود. در این باره رئیس اتحادیه میوه و تره بار افزایش قیمت‌ها را مربوط به نرخ محصولات از سوی بارفروشان اعلام کرد و گفت، تعیین قیمت در بازار بارفروشان بر اساس عرضه و تقاضا بوده که نوعی هرج و مرج به وجود آورده است.

در حوزه تأمین بازار گوجه فرنگی مدیرکل دفتر امور سبزی‌ها و گیاهان جالیزی وزارت جهاد کشاورزی هم گفت: دو پروژه مهم در استان‌های نیمه شمالی و جنوبی کشور برای تأمین گوجه‌فرنگی مورد نیاز در فصل پاییز پیگیری می‌شود.

حسین اصغری عنوان کرد: طی برنامه‌ریزی و مشورت با استان‌ها، پروژه افزایش تولید در مناطق جنوبی کشور از طریق افزایش سطح زیر کشت و عملکرد تولید در واحد سطح و پروژه نگهداری مزارع تولید تابستانه در استان‌های نیمه شمالی کشور برای تولید پاییزه گوجه‌فرنگی در دستور کار این دفتر قرار گرفته است. انتظار داریم با اجرای این دو پروژه حدود ۳۰۰ هزار تن گوجه‌فرنگی در فصل پاییز با هدف تأمین نیاز بازار داخلی و خارجی تولید شود.

وی با بیان اینکه مباحث مربوط به این دو پروژه از آذر ۱۴۰۲ پیگیری می‌شود، بر توسعه کشت داربستی گوجه‌فرنگی در استان‌های شمالی کشور مانند قزوین، آذربایجان شرقی و آذربایجان‌غربی تاکید کرد و گفت: برای توسعه کشت داربستی این محصول حداقل باید در سطح یک هزار هکتار کار کنیم که در حال حاضر هم نمونه‌های موفقی از کشت داربستی در استان‌های قزوین و بخشی از استان فارس وجود دارد.

وی با بیان اینکه علت تاکید بر توسعه کشت داربستی گوجه‌فرنگی این است که با افزایش تولید، قیمت کنترل شود ادامه داد: برای تولید گوجه‌فرنگی در کشت داربستی، از ارقام فضای باز استفاده می‌شود هر چند که ارقام مشترک و دومنظوره فضای باز و گلخانه‌ای هم وجود دارد.

اصغری توسعه کشت گوجه‌فرنگی در فضای باز در مناطق مستعد با هدف افزایش تولید را از دیگر برنامه‌های این دفتر عنوان کرد و گفت: استان‌هایی مانند هرمزگان، سیستان و بلوچستان، فارس، بوشهر و خوزستان برای افزایش سطح زیرکشت گوجه‌فرنگی اعلام آمادگی کرده‌اند. ‌

کد خبر 6092417 فاطمه امیر احمدی

دیگر خبرها

  • تغییر شدید قیمت‌ها در بازار خودرو/ آخرین قیمت سمند، دنا، رانا، کوییک و شاهین + جدول
  • قیمت حبوبات از خرداد کاهشی می‌شود
  • تنظیم بازار و جهش تولید با مشارکت تشکل ها
  • چرا بورس درجا می‌زند؟!
  • روند روبه‌رشد تولیدات حوزه کشاورزی لرستان
  • روند رو به رشد تولیدات کشاورزی لرستان
  • قیمت طلا، سکه و ارز امروز ۱۶ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳/ ریزش شدید قیمت‌ها در بازار
  • میوه‌های نوبرانه ارزان می‌شود
  • شیب تند کاهش قیمت خودرو در بازار / ریزش سنگین پژو پارس
  • اعلام آمادگی ۵ استان برای افزایش سطح زیرکشت گوجه‌فرنگی