Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجتبی شادلو نایب رئیس اتحادیه باغداران تهران در گفت و گو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به اینکه بخش کشاورزی جایگزین مناسبی برای بی نیازی از درآمدهای نفتی است، اظهار کرد: بارها اعلام کرده ایم که در بخش باغبانی اگر شرایط بازار پایدار و شفاف باشد، ظرفیت تولید بیش از ۲ تا ۳ برابر شدن محصول وجود دارد و چنانچه بازار بی ثبات و ناپایدار باشد، دچار مشکلاتی می شویم‌ که ضربه مهلکی به تولید وارد می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با توجه به اقلیم ۴ فصل، قرار گرفتن در چهارراه استراتژی جهانی بین قاره آسیا، اروپا، کشورهای سی آی اس و دریای آزاد فرصت خوبی ایجاد شده تا بتوان با توسعه صادرات از درآمدهای نفتی بی نیاز شد و چنانچه این فرصت برای هر کشور دیگری بود، اقتصاد درخشان داشت که ما هم از این ظرفیت بی نظیر خدادادی باید استفاده کنیم.

نایب رئیس اتحادیه باغداران ادامه داد: در ۶۰ سال پیش که صادرات نفت نداشتیم، با صادرات دیگر کالاها همچون محصولات کشاورزی ارزآوری داشتیم، درحالیکه تنوع تولید همانند زمان فعلی نبود، اما متاسفانه نا بسامانی ها و عدم تعادل بازار منجر به گلایه مندی تولیدکنندگان شده است، درحالیکه بهره برداران پای انقلاب ایستاده اند و باید حمایت شوند چرا که فرصت خوبی در کشور داریم.

شادلو در پایان با تاکید بر این مسئله که توسعه صادرات محصولات کشاورزی تنها جایگزین درآمدهای نفتی است، گفت: اگر تولید از دور خارج شود، کاشت درخت جدید و رسیدن به ثمر حداقل ۱۰ سال طول می کشد تا میوه نوبرانه دهد و ۲۰ تا ۳۰ سال زمان می برد تا اقتصادی شود.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بازار میوه صادرات میوه محصولات کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۴۲۰۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات محصولات کشاورزی ایران از مرز ۶ میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار فراتر رفت

صادرات انواع محصولات کشاورزی تا پایان سال گذشته از ۶ میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار فراتر رفت.

به گزارش ایسنا، حامد نجفی علمدارلو - قائم‌مقام معاون برنامه‌ریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی گفت: همزمان با مدیریت مصرف و کاهش واردات، برنامه‌ریزی صورت گرفته منجر به بهبود تجاری این بخش به میزان بیش از ۲ میلیارد دلار شده است.

وی افزود: براساس آمار گمرک، صادرات محصولات کشاورزی در سال گذشته ۶.۲ میلیارد دلار بوده که نسبت به سال ۱۴۰۱، یک میلیارد دلار افزایش را نشان می‌دهد.

نجفی گفت: همچنین میزان واردات در بخش کشاورزی در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱، یک میلیارد دلار کاهش و در مجموع تراز تجاری ۲ میلیارد دلار بهبود یافته است.

وی با بیان اینکه کارشناسی‌های انجام شده نشان می‌دهد مراقبت از شرایط فوق و تداوم آن نیازمند افزایش تولید است، گفت: تامین مالی، ریالی، ارزی و به‌هنگام زنجیره تامین محصولات کشاورزی، راهکار اساسی رشد تولید است.

قائم‌مقام معاون برنامه‌ریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی تصریح کرد: ارزش افزوده بخش کشاورزی با صادرات آن رابطه دوطرفه دارد و تجارب موفق نشان داده است، اختصاص ارز به نهاده‌های تولیدی بخش کشاورزی، اگر به لحاظ زمانی در اولویت تامین و تخصیص قرار گیرد، منجر به کاهش واردات محصول نهایی و افزایش صادرات می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ایجاد یک‌هزار شغل با شناسایی ۴۲ فرصت سرمایه‌گذاری در مازندران
  • سیاست‌گذاری هوشمندانه حوزه انرژی، توسعه درآمدهای ارزی کشور در شرایط تحریم را میسر کرد
  • صادرات محصولات کشاورزی ایران از مرز ۶ میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار فراتر رفت
  • کسب سهم مناسب از بازار با کارِ گروهی در سال ۱۴۰۲/ تحقق شعار "جهش تولید با مشارکت مردم" با طراحی و تولید محصولات جدید
  • توسعه صادرات گیاهان دارویی با تکمیل زنجیره ارزش
  • تحقق شعار جهش تولید با مشارکت مردم با طراحی و تولید محصولات جدید
  • کسب سهم مناسب از بازار با کارِ گروهی در سال ۱۴۰۲/ تحقق شعار “جهش تولید با مشارکت مردم” با طراحی و تولید محصولات جدید
  • ‌بازار دائمی صادرات ۱۵ میلیون قطعه‌ای مرغ
  • سیاست ارزی غلط دلیل احساس نشدن درآمدهای سرشار نفتی و رشد اقتصادی در زندگی مردم
  • تنوع کشت گیاهان دارویی رونق‌بخش اقتصاد در کردستان