Web Analytics Made Easy - Statcounter

امتداد - محمد احمدی‌آذر رئیس اداره روابط عمومی و تبلیغات بانک تجارت در پیامی، فرا رسیدن 27 اردیبهشت «روز ارتباطات و روابط عمومی» را به فعالان این عرصه تبریک گفت.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ،  متن پیام احمدی آذر به شرح زیر است:

 

 

بسمه تعالی

روابط عمومی ها در عصر دیجیتال و در سایه‌ی پیشرفته‌ترین فناوری‌های ارتباطی، دچار دگرگونی‌های عمیقی در نقش و کارکرد خود شده‌اند و دیگر نمی‌توان این بخش از سازمان را با تعابیری همچون «واحد مدیریت تبلیغات، ارتباطات مشتریان و دریافت و مخابره اخبار و اطلاعات» تقلیل معنا داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امروزه ابزارهای نوین ارتباطی به ویژه تلفن‌های همراه هوشمند و ظهور شهروند – خبرنگار ها و شبکه‌های اجتماعی اهمیت نگاه تخصصی‌تر به روابط عمومی را بیش از پیش برجسته کرده است.

می‌دانیم که پاسخگویی به ذینفعان ابتدایی‌ترین وظیفه‌ی یک واحد روابط‌عمومی است. لذا این واحد عملیاتی می‌تواند با بهره‌مندی از ابزارهای نوین پایش رسانه‌ها، در کنار مدیریت و فرآوری مجموعه‌ی گسترده‌ای از اقدامات و دستاوردهای سازمان خود، لابه‌لای انبوهی از بازخوردهای دریافتی ذینفعان، رضایت خاطر آنان را جلب نماید. شفاف‌سازی اقدامات مجموعه و پاسخگویی صریح به پرسش‌ها و درخواست‌های عمومی و تخصصی دریافت‌کنندگان خدمات در قالب مسئولیت‌های اجتماعی امری مهم در این عرصه به شمار می‌رود.

با حضور مدل‌های تعاملی ارتباط با مشتریان و مخاطبین در شرکت‌های بزرگ دنیا و ارتباط شخصی سازی شده با مخاطب و فراتر از آن ایجاد زیست بوم‌های تعاملی گروه محور به جای مدل سنتی فرد محور، فصل جدیدی از مدل های ارتباطی در ذهن مخاطبین ایجاد شده است و چه بخواهیم یا نخواهیم در سالیان آتی باید پاسخگوی مطالبه افکار عمومی در اصلاح و بهبود سطح ارتباطات میان سازمان و افکار عمومی باشیم و لازمه پاسخگویی به این نیاز، هوشمندسازی رابط های ارتباطی و تحلیل و پردازش محتوا در روابط عمومی ها است.

اغراق نیست اگر بگوییم شیوع بیماری کرونا زندگی و نوع روابط انسان‌ها را به دوبخش قبل و بعد از کرونا تبدیل کرد. ویروسی کوچک که چالش‌ها و تحولات شگرفی را در زندگی انسان‌ها و همچنین سازمان‌ها به وجود آورد. در این عرصه، پویایی و چابکی واحد روابط عمومی و واکنش سریع و متناسب با شرایط جدید بسیار حیاتی بوده است. فراموش نکنیم، جایی که جان انسان‌ها در میان باشد، حساسیت‌ها به حد اعلای خود رسیده است، اینجاست که روابط عمومی سازمان‌ها وارد عمل شدند و با تهیه و توزیع خوراک اطلاعاتی مورد نیاز در زمینه پیشگیری از شیوع این بیماری به صورت مستمر و پویا واکنش نشان دادند.

جامعه اطلاعاتی مبتنی بر فعالیت‌های متنوعی است که به‌صورت مستقیم با تولید و گردش اطلاعات مرتبط می‌شود. از لحاظ آکادمیک دو مقوله‌ی روابط عمومی و جامعه اطلاعاتی لازم و ملزوم یکدیگرند و هر اندازه در زمینه روابط عمومی حرفه‌ای عمل شود، در فرآیند توسعه جامعه اطلاعاتی نیز شاهد پیشرفت خواهیم بود. بنابراین برای دستیابی به جامعه اطلاعاتی دقیق، کارآمد و قابل اتکا لازم است بر روی روابط عمومی های سازمان‌های مختلف سرمایه‌گذاری و تمرکز بیشتری صورت پذیرد.

روابط عمومی کنش‌گر در شکل پیشرفته‌ی خود باید از این امکان برخوردار باشد که هم‌راستا با منافع سازمان و ذینفعان بر روی افکار عمومی تاثیر مثبت و سازنده گذارد. در این آوردگاه موضوعی تحت عنوان برندینگ وارد عمل می‌شود. روابط عمومی باید به عنوان عامل پیش‌برد سیاست‌های برندینگ سازمان به‌صورت هدفمند بر افکار عمومی حوزه فعالیت خود تاثیرگذاشته و تصویری قدرتمند و قابل اتکا از مجموعه‌ی متبوع خود به نمایش در آورد.

در اردیبهشت ماه 1400 ضمن تبریک روز ارتباطات و روابط عمومی به اهالی فرهیخته این حوزه نقش انکار ناپذیر و مهم همکارانم در سازمان‌ها و مجموعه‌های مختلف کشور را یادآور شده و امیدوارم این واحد مهم و کلیدی، جایگاه شایسته و در خور شأن و منزلت خود را به دست آورد.

منبع: امتداد نیوز

کلیدواژه: جامعه اطلاعاتی افکار عمومی روابط عمومی سازمان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۴۲۱۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام اسامی تعدادی از فرآورده‌های سلامت فاقد مجوز

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان همدان، روابط عمومی سازمان غذا و دارو در اطلاعیه‌ای فرآورده‌های گیاهی سیلی بین Silibin، فرآورده گیاهی SATONiNE، فرآورده‌های perfecto و Vitomix و فرآورده تیزن مخلصه سعال حکیم مومن تبریز را به دلیل نداشتن مجوز‌های بهداشتی غیرمجاز و تقلبی معرفی کرد.

در این اطلاعیه همچنین محصولاتی، چون چای گیاهی لاغری (گیاهان شفا بخش)، فرآورده معجون فاقد مجوز Lukaci Epimediumlu، شربت گیاهی تری تراپیست (مدبرغدیر) و فرآورده پودر گیاهی بهنوشان ۲ از سوی اداره کل فراورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو غیرمجاز شمرده می‌شوند.

روابط عمومی سازمان غذا و دارو در ادامه با اعلان اینکه این معرفی اسامی به قصد مبارزه با ارائه محصولات غیر مجاز در سطح عرضه صورت می‌گیرد؛ از افرادی که محصولات نامبرده را در مراکز فروش مشاهده می‌کنند خواست که معاونت‌های غذا و داروی دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور را مطلع سازند تا نسبت به جمع‌آوری آنها اقدام لازم را به عمل آورند.
در پایان، شماره تلفن ۶۶۴۶۲۰۲۶ روابط عمومی سازمان جهت دریافت مشخصات مکان‌های عرضه فرآورده‌های غیرمجاز اعلام شده است.

دیگر خبرها

  • فرآورده‌های گیاهی غیر مجاز اعلام شد
  • این فرآورده‌های گیاهی غیرمجاز هستند
  • برخورد با یک راننده تاکسی به دلیل حمل عجیب بار + عکس
  • اعلام اسامی تعدادی از فرآورده‌های سلامت فاقد مجوز
  • اعلام اسامی چند فرآورده سلامت فاقد مجوز از سوی سازمان غذا و دارو
  • اسامی فرآورده‌های گیاهی درمانی غیرمجاز اعلام شد
  • اعلام فرآورده‌های گیاهی درمانی غیر مجاز
  • سقوط مرگبار ون در محور صیدون به امامزاده عبدالله
  • تلاش برای ایجاد، احیاء، انسجام‌بخشی و توانمندسازی واحدهای روابط عمومی بخش خصوصی
  • سمینار تخصصی «هوش مصنوعی مولد در روابط عمومی» در اتاق تبریز برگزار شد