Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-03@13:39:23 GMT

تشکیل پرونده قضایی برای بی توجهی به پسماند زباله

تاریخ انتشار: ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۹۴۲۲۱۶

تشکیل پرونده قضایی برای بی توجهی به پسماند زباله

ایسنا/گیلان فرماندار شهرستان بندر انزلی گفت: اداره محیط زیست در صورت بی توجهی به نظارت ها و پیگیری در حوزه زباله و پسماند، موضوع را در قالب تهدید علیه بهداشت عمومی جامعه به صورت مستند به دستگاه قضایی ارایه دهد.

اسماعیل میرغضنفری در جلسه پسماند بندر انزلی که در سالن اجتماعات فرمانداری این شهرستان برگزار شده بود، اظهار کرد: از اصحاب رسانه و فعالان فضای مجازی و NGO ها که پیگیر وضعیت پسماند هستند و مشاهده شده که گاهی اوقات از این وضعیت گله می‌کنند سپاسگزاریم زیرا این امر باعث می شود تلاش مضاعفی برای برون رفت از مشکلات داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرماندار شهرستان بندر انزلی تاکید کرد: نکته مهم این است که این قشر در کنار انتقاد، راهکار مناسب ارایه دهند و باید برای حل این معضل در کنار هم باشیم نه در مقابل هم. تا بتوانیم این معضل را مدیریت کنیم.

وی با اشاره به اینکه برای تصفیه خانه تالاب دو میلیارد و ۷۵۰ میلیون تومان هزینه شده و برای تکمیل آن به همین میزان اعتبار نیاز داریم تا این طرح به مرحله قابل قبول برسد، افزود: اما واقعیت مطلب این است که در سال‌های اخیر معضل زباله نه تنها در این شهر بلکه در استان‌های شمالی کشور حل نشده و از شکلی به شکل دیگر تغییر یافته است.

میرغضنفری با انتقاد از اینکه در سیاست‌های سازمانی خود مواردی را اعلام می‌کنیم ولی در عمل اجرا نمی‌کنیم، تصریح کرد: در شهرستان انزلی بیش از ۲۰ سال است که بحث تفکیک از مبدا زباله مطرح است؛ هر چند از اقدامات خوب شهرداری در این زمینه غافل نیستیم، هنوز این اتفاق کامل رخ نداده و نیازمند این هستیم تا سبک زندگی خود در این حوزه را تغییر دهیم.

فرماندار شهرستان بندر انزلی با اشاره به اینکه در بحث زباله سه بخش اصلی داریم، تاکید کرد: بحث اولین علمی تخصصی است که مربوط به دوستان در حوزه علمی دانشگاه است. مسئله بعدی مدیریتی و اجرایی است که متولیان خود را دارد و موضوع بعدی بحث فرهنگی است که در بخش فرهنگی و اجتماعی تفکیک زباله بسیار کمرنگ هستیم.

وی افزود: در پروژه‌های بزرگی که اجرا می‌شود الزام قانونی است که پیوست زیست محیطی داشته باشند ولی کدام پروژه ما در حوزه شهری این مسئله را رعایت کرده است که این مسئله در کشور وجود دارد و در شهرهای شمالی بیشتر به چشم می‌خورد.

میرغضنفری با اشاره به اینکه معمولا مشاهده شده شرکتی که مسئول جمع آوری زباله است زباله ها را از یک محل جمع آوری و چند کیلومتر بالاتر تخلیه می‌کند، گفت: محیط زیست یا دستگاه قضایی باید ورود کنند؛ متاسفانه ما در حوزه فرهنگ‌سازی ضعیف بودیم.

فرماندار شهرستان بندر انزلی با اشاره به اینکه طبق مستندات، بخشی از بیماری‌هایی که امروز در خانواده‌ها شاهد هستیم مربوط به زباله و شیرابه هایی است که وارد آبهای سطحی می شود، گفت:  تکلیف محیط زیست در این زمینه زیاد است و میتواند از نیروهای موسسات مردم نهاد که دغدغه این موضوع را دارند به عنوان نیروهای کمکی استفاده کند و حتی شهرستان بندر انزلی در این زمینه به عنوان شهرستان پایلوت باشد.

وی خطاب به اداره حفاظت محیط زیست شهرستان بندر انزلی گفت: اگر نظارت ها جواب نداد در هر جایی که موردی را مشاهده کردید موضوع را در قالب تهدید علیه بهداشت عمومی جامعه به صورت مستند به دستگاه قضایی ارائه دهید زیرا سلامت جامعه برای ما مهم است و این مشکل یک مسئله شخصی نیست.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی شهرستانها پسماند بندر انزلي تصفیه خانه فاضلاب فرماندار شهرستان بندر انزلی محیط زیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۴۲۲۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دادسرا رکن اصلی تشکیل پرونده است

به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین یزد، حجت الاسلام والمسلمین حسین طهماسبی در نشست با قضات دادسرای عمومی و انقلاب یزد، اظهار داشت: شاکله پرونده در دادسرا بسته می شود و بسیار مهم است که این پرونده تا قبل از صدور قرار و ارسال به محاکم جزایی از حیث تحقیق و مدارک مورد نیاز کامل باشد.

وی تصریح کرد: دادسرا خط مقدم تشکیل پرونده و محل پر تردد ارباب رجوع دستگاه قضایی است که باید از حیث نیروی انسانی، امکانات و تجهیزات در اولویت برنامه ریزی قرار گیرد.

رئیس کل دادگستری استان یزد توجه به ابعاد و لایه های پنهان دستورات و تصمیمات قضایی را خواستار شد و بیان کرد: تصمیمات قضایی می تواند در امنیت روانی، اجتماعی، اقتصادی و ... جامعه اثر گذار باشد، که از این رو توجه و دقت به لایه های بعدی تصمیمات از سوی قضات مورد تأکید است.

حسین طهماسبی افزایش صبر و بردباری را لازمه کار قضایی دانست و گفت: بیش از دانش قضایی، حلم، بردباری، صبر و شکیبایی مقام قضایی است که می تواند مشکلات را حل، مردم را آرام و آرمش خاطر را به مراجعین ارائه دهد.

رئیس کل دادگستری استان یزد، حل مشکلات اداری و فرایندی را منوط به ارائه راهکار های اجرایی و عملیاتی عوامل دخیل در موضوع ذکر کرد و گفت: در بسیاری از مواقع در بازدیدها و بازرسی ها، مسائل و موضوعاتی به عنوان گلایه و یا مشکلات اداری و فرایندی طرح می گردد که انتظار است مدیریت مجموعه برای حل آن اقدام نماید، اما باید توجه داشت، معمولا بهترین و کاملترین راهکار حل مشکلات نیز از سوی همان عوامل دخیل می تواند ارائه گردد.

شایان ذکر است در اولین بازدید رئیس کل دادگستری استان یزد از مجموعه دادسرای عمومی و انقلاب یزد، ضمن سرکشی به چند شعبه، یک جلسه نیز با تمام قضات دادسرا با حضور دادستان و معاون قضایی رئیس کل منعقد شد.

دیگر خبرها

  • دادستان شفت: برای آتش‌سوزی روستای امامزاده ابراهیم پرونده قضایی تشکیل می‌شود
  • تشکیل پرونده قضایی برای حادثه دیروز در امامزاده ابراهیم
  • پرونده قضایی برای حریق بازارچه امامزاده ابراهیم شفت گیلان تشکیل شد
  • پرونده قضایی برای آتش‌سوزی روستای امامزاده ابراهیم تشکیل می‌شود
  • دادسرا رکن اصلی تشکیل پرونده است
  • سند جامع مدیریت پسماند ایلام تهیه می‌شود
  • تعلیق فعالیت یکی از اعضای شورای شهر بندر امام (ره)
  • تشکیل پرونده قضایی برای ضاربان یک آمر به معروف
  • پرونده قضایی برای ضاربان شهید الداغی تشکیل شد
  • از لزوم جدیت در تفکیک زباله، تا سهم فاضلاب خانگی در آلودگی رودخانه های رشت