Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- رئیس کل بیمه مرکزی گفت: بیش از 100 میلیارد تومان خسارت بیمه‌ای به کسب و کار‌های آسیب دیده از کرونا پرداخت می‌شود.
به گزارش خبرگزاری آریا، غلامرضا سلیمانی در حاشیه مراسم پرداخت خسارت به دارندگان بیمه‌نامه توقف کسب و کار ناشی از کرونا افزود: این محصول بیمه‌ای با همکاری بیمه تعاون در سال 99 تصویب و عرضه شد و تاکنون بیش از 3 هزار و 600 واحد کسب و کار به ویژه در استان‌های تهران و البرز این بیمه‌نامه را خریداری کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی گفت: بر اساس تعهد بیمه‌گر و میزان حق بیمه پرداختی به مدت 60 روز و روزانه 500 هزار تومان تا 12 میلیون تومان خسارت ناشی از توقف و کسب و کار در این بیمه نامه قابل پرداخت است.
سلیمانی افزود: بر این اساس کسب و کار متوقف شده می‌تواند بین 30 تا 720 میلیون تومان از این خسارت بیمه‌ای استفاده کند.
وی گفت: بر اساس تصمیم ستاد مقابله با کرونا برای توقف کسب و کارها، بیمه تعاون متعهد به پرداخت این خسارات شد که تاکنون پرداخت بیش از 100 میلیارد تومان خسارت به این منظور محاسبه شده است.
رئیس کل بیمه مرکزی افزود: با تعهد شرکت بیمه‌گر این خسارت‌ها در حال پرداخت است که امروز نیز به طور نمادین به برخی از کسب و کار‌ها خسارت‌های مربوطه پرداخت شد.

پرداخت 8 هزار میلیارد تومان بیمه به بیمارستان‌ها در دوران کرونا
رییس کل بیمه مرکزی گفت: بیمه مرکزی پس از شیوع کرونا، از اسفند 98 تا پایان سال 99، هشت هزار میلیارد تومان به بیمارستان‌های کشور پرداخت کرد.
آقای غلامرضا سلیمانی در مراسم پرداخت خسارت به دارندگان «بیمه‌نامه توقف کسب و کار ناشی از اپیدمی» به 2 هزار واحد صنفی تحت پوشش که با همکاری بیمه تعاون انجام شده است افزود: در مجموع هشت هزار میلیارد تومان از اسفند 98 تا 99 پرداختی به بیمارستان‌ها داشتیم که عمده آن مربوط به کروناست البته کلینیک‌ها، درمانگاه‌ها و پاراکلینیک‌ها نیز در این رقم اعلامی محاسبه نشده است.
سلیمانی تصریح کرد: در سطح کشور با شیوع بیماری کووید 19 مشکلات زیادی داشتیم و همچنان هم ادامه دارد و دولت بار مسئولیت و هزینه‌های درمان را به دوش کشیده است.
وی افزود: یکی از دغدغه‌های صنعت بیمه این بود که محصول بیمه‌ای داشته باشیم تا به مردم کمک شود که خوشبختانه مردم، خیران و نیکوکاران هم خوب کمک کردند.
سلیمانی با اشاره به ایجاد «بیمه توقف کسب و کار ناشی از اپیدمی» گفت: ویژگی این بیمه نامه این است که ما میزان خسارت را بررسی نمی‌کنیم و تعطیلی موقت یا تعطیلی کامل بررسی نمی‌شود، چون میزان خسارت و تعطیلی آن‌ها کاملا مشخص است.
رییس کل بیمه مرکزی افزود: شعار ما این است هر بیمه یک محصول برای مردم داشته باشد همه شرکت‌های بیمه‌ای در بحث کرونا در این دوره خوب کمک کردند.
رییس کل بیمه مرکزی افزود: امروز به نمایندگی از 2 هزار و 200 کسب و کار خسارت دیده از کرونا به 10 نفر از این افراد، خسارت بیمه‌ای پرداخت شد تا این اقدامات نشان دهد که ما پیگیر مشکلات واحد‌های صنفی متضرر از کرونا هستیم.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: آسیب دیده کرونا توقف کسب و کار میلیارد تومان کل بیمه مرکزی تومان خسارت بیمه نامه بیمه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۴۷۴۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لغو شرط پرداخت عوارض آزادراهی برای صدور بیمه شخص ثالث

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، با ابلاغ رسمی بیمه مرکزی از ۱۷ تیرماه سال ۱۴۰۲ صدور کد یکتای بیمه‌نامه شخص ثالث منوط به مفاصاحساب عوارض آزادراهی و بزرگراهی شد و در صورت بدهی بیمه‌گذار، سامانه سنهاب کد یکتا صادر نمی کرد.

بیشتر بخوانید: شرط صدور بیمه شخص ثالث لغو شد؟

بیمه مرکزی البته تأکید کرده بود که بدهی جریمه‌های راهنمایی و رانندگی ربطی به بیمه‌ها ندارد و فقط بدهی عوارض آزادراهی و بزرگراهی در صدور بیمه‌نامه شخص ثالث بررسی می‌شود.

این بخشنامه البته واکنش های متعددی را درباره کاهش آمار بیمه شخص ثالث را به همراه داشت و نامه ‌نگاری هایی درباره لغو این شرط با وزیر اقتصاد انجام شده بود.

برهمین اساس نیز رئیس کل بیمه مرکزی در بخشنامه ای به صنعت بیمه شرط صدور بیمه نامه شخص ثالث بعد از تسویه بدهی عوارض آزادراهی را لغو و تأکید کرد: شرط اخذ مفاصاحساب بدهی‌های ناشی از عوارض آزادراهی از متقاضیان خدمات بیمه شخص ثالث توسط شرکت‌های بیمه گر لغو شد.

انتهای پیام/

کد خبر: 1229051 برچسب‌ها پرداخت عوارض آزاد راهی

دیگر خبرها

  • پرداخت حدود هزار میلیارد تومان غرامت بیمه به کشاورزان
  • کشاورزان مکلف به نظارت بر استخرهای کشاورزی
  • مقایسه پوشش‌های بیمه شخص ثالث در شرکت‌های مختلف در سال ۱۴۰۳
  • لغو شرط پرداخت عوارض آزادراهی برای صدور بیمه شخص ثالث
  • ۲۵۰ میلیارد تومان برای ساخت دیوار و پل روستای بیشه پیشنهاد دادیم
  • حذف شرط پرداخت عوارض آزادراهی برای صدور بیمه شخص ثالث
  • جبران خسارت‌های سیل به روستای قطرم بافق
  • پرداخت ۴۷ میلیارد تومان خسارت بدنی به علت حوادث رانندگی در کهگیلویه و بویراحمد
  • دلجویی معاون استاندار کردستان از کارگران آسیب‌دیده سنندج
  • روایت عجیب از تلاش‌ها برای تعطیلی خانه امن زنان | درها را قفل کردیم، دخترها در آشپزخانه جمع شده و گریه می‌کردند!