Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان بازرسی کل کشور با تشریح برنامه‌های این سازمان در حمایت از تولید در کشور گفت: نتیجه پیگیری‌های این سازمان ممانعت از تعطیلی و افزایش تولید ۴۴۸ بنگاه اقتصادی و واحد تولیدی در سال ۹۹ بوده است.

قدس آنلاین؛ حسن درویشیان، رئیس سازمان بازرسی کل کشور صبح امروز میهمان برنامه "چاپ اول" شبکه خبر بود و در آن به تشریح برنامه‌های این سازمان در حمایت از تولید و سرمایه‌گذاری پرداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سامانه رصد تکالیف دستگاه‌های اجرایی رونمایی می‌شود

درویشیان گفت: هم در سند تحول قوه قضائی و هم در قانون سازمان بازرسی مأموریت‌هایی برای این سازمان پیش‌بینی شده است از جمله ایجاد زیرساخت‌های لازم برای نظارت که با هدف پیشگیری از وقوع جرم صورت می‌گیرد. یکی از این زیرساخت‌ها ایجاد سامانه‌ای است برای مطرح کردن تمام تکالیف دستگاه‌های اجرایی و رصد انجام این تکالیف از سوی دستگاه‌ها که این سامانه در حال طراحی است. تمام دستگاه‌های اجرایی مشمول نظارت سازمان بازرسی، باید وظایف خود را در این سامانه اعلام کنند. انجام این وظایف از سوی سامانه رصد می‌شود که چه میزان انجام شده و اگر از باب کوتاهی به آنها عمل نشده از منظر ترک فعل آن را دنبال و برای رفع آن پیگیری می‌کند.

دفتر حمایت از تولید ملی و سرمایه‌گذاری در سازمان بازرسی کل کشور فعال شده است

وی با اشاره به فعالیت دفتر حمایت از تولید و سرمایه‌گذاری در سازمان بازرسی کل کشور گفت: مقام معظم رهبری به دلیل اهمیت موضوع اقتصاد و تولید و سرمایه‌گذاری که تأثیرگذار در همه عرصه‌هاست، نام‌های سال‌های اخیر به ویژه در دهه کنونی را در حوزه اقتصادی گذاشتند و برای نمونه امسال، سال "تولید، پشتیبانی‌ها و مانع‌زادیی‌ها" است. به جهت اهمیت موضوع از سال‌های گذشته در ساختار تشکیلاتی سازمان بازرسی کل کشور، دفتری را تحت عنوان "دفتر حمایت از تولید ملی و سرمایه‌گذاری" ایجاد کردیم که در یکی دو سال اخیر تقویت شده از مجموعه‌های یکی از معاونت‌های سازمان به زیرمجموعه رئیس سازمان درآمده است.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور افزود: در دو سال گذشته اقدامات گسترده‌ای برای حمایت از تولید و سرمایه‌گذاری انجام شده که البته فقط منوط به این دفتر نیست؛ موضوع بخش قابل توجهی از بازرسی‌ها و نظارت‌های سازمان بازرسی بحث تولید و سرمایه‌گذاری است. حدود ۲۵ درصد از برنامه‌هایی که در هر سال برای مرکز و استان‌ها پیش‌بینی می‌کنیم در حوزه سرمایه‌گذاری و تولید است.

ساختارهای ناکارآمد نظام تولید شناسایی شده‌اند

درویشیان گفت: از سال گذشته نظام مسأله‌محوری که مورد تأکید مقام معظم رهبری است را طراحی و در آن تعدادی مسایل اصلی کشور را شناسایی کردیم که بخشی از آنها مربوط به ساختارهای ناکارآمد و مقررات دست و پا گیر و خلأهای قانونی است. این مسایل را با توجه به همه جواب آن بررسی و راهکارهای موجود را اعلام، و اگر تأخیر و قصوری شده باشد با آن برخورد می‌کنیم.

تشکیل ۲۱۰ پرونده بازرسی مرتبط با موانع تولید در سال ۹۹

این مقام عالی قضائی در ادامه درباره آمارهای عملکرد این سازمان در سال گذشته برای حمایت از تولید و سرمایه‌گذاری گفت: سال گذشته ۲۱۰ پرونده بازرسی در رابطه با مشکلات و موانع پیش روی تولید و سرمایه‌گذاری تشکیل دادیم. همچنین ۷۸۱ پیشنهاد اصلاح امور و اصلاح ساختار ارائه کردیم که از این تعداد ۵۸ پیشنهاد مربوط به اصلاح مقررات و رویه‌های ناکارآمد تولید بوده است. این توضیح را هم بدهم که سازمان بازرسی کل کشور یکی از اعضای اصلی هیئت مقررات‌زدایی است که در دولت تشکیل می‌شود.

سال گذشته مانع تعطیلی و عامل افزایش تولید ۴۴۸ بنگاه اقتصادی شدیم

درویشیان ما منتظر اینکه سرمایه‌گذاران و کارآفرینان به سازمان بازرسی مراجعه کنند نیستیم، ادامه داد: در سال گذشته نمایندگان سازمان در ۲۲۰۶ جلسه، کارگروه، شورا و کمیسیون مرتبط با حمایت از تولید و سرمایه‌گذاری حضور و مشارکت داشتند. ۵۳۶ بازدید میدانی هم از واحدهای تولیدی صورت گرفت که در خلال آنها اقدامات مؤثری انجام شده است. نتیجه این بازدیدها و پیگیری‌ها ممانعت از تعطیلی و افزایش تولید ۴۴۸ بنگاه اقتصادی و واحد تولیدی بوده است. بعضی از مشکلات واحدهای تولیدی در خلال همین بازدیدها، رفع و حل شدند.

سال گذشته مشکلات ۶۴۷ واحد تولیدی در سازمان بازرسی بدون تشکیل پرونده رفع شد

وی در ادامه سخنانش از پیگیری و رفع مشکلات ۶۴۷ واحد تولیدی از سوی سازمان بازرسی کل کشور بدون تشکیل پرونده خبر داد و افزود: یکی از مشکلات تولید در کشور ما، فرآیند سخت و طولانی اخذ مجوزهای فعالیت اقتصادی است. مقام معظم رهبری در انتقاد به این وضعیت فرمودند که؛ ۷ خوان بلکه ۷۰ خوان را باید برای کسب مجوز بگذرانند. در همین باره تسریع و تسهیل مجوز برای ۴۳۹ واحد در دستور کار سازمان بازرسی است.

ارسال ۲۴۷ گزارش هشداری برای پیشگیری از وقوع جرم در سال گذشته

درویشیان ادامه داد: حسب قانون سازمان بازرسی، این اختیار را داریم تا برای مواردی که برای پیشگیری لازم است هشدار اعلام کنیم و در این باره در سال گذشته برای پیشگیری از وقوع تخلف ۲۴۷ گزارش هشداری مرتبط با حمایت از تولید و سرمایه‌گذاری داشتیم. از سویی دیگر ۳۳۶ فقره شکایت از کارآفرینان نسبت به دستگاه اجرایی در سازمان بازرسی ثبت شد که به ۱۸۲ مورد آن رسیدگی شده و باقی پرونده‌ها در حال رسیدگی است.

بیش از ۱۵ هزار واحد تولیدی در کشور تعطیل شده‌اند

وی افزود: طبق بررسی‌هایی که انجام دادیم بالغ بر ۵۵ هزار واحد تولیدی، کشاورزی، صنعتی و ... در کشور وجود دارد. از این تعداد ۳۴۳۵۲ واحد فعال، ۵۱۷۲ نیمه‌فعال و بیش از ۱۵ هزار واحد تعطیل هستند. تعدادی از اینها واحدهای تعطیل برای بانک‌های کشور است که از محل وثایق و عدم توانایی واحدها برای تسویه وام به آنها رسیده است. قرار شده که سازمان بازرسی و دادستانی کل کشور موضوع را پیگیری کنیم تا این واحدها هم در چرخه تولید قرار بگیرند. اقدامات لازم از چند روز قبل شروع شده تا مشکلات واحدهایی که امکان فعال شدن دارند شناسایی شود و با پیگیری‌های ما مرتفع شوند.

درویشیان درباره مشکلات مالی واحدهای تولیدی که به بانک رسیده‌اند، گفت: وام را نمی‌شود صفر کرد؛ اما می‌شود تسهیلات و مهلت‌هایی از سوی بانک مربوطه در نظر گرفته شود تا با توجه به شرایط موجود، واحد تولیدی به چرخه تولید برگردد. در همین راستا تعدادی از این واحدها که سازمان بازرسی و قوه قضائیه پیگیری کرده‌ایم به مالک اصلی برگشته و در حال فعالیت است.

دولت در بحث اقتصادی فقط باید سیاست‌گذاری، حمایت و توانمندسازی کند

وی تأکید کرد: دولت و بانک‌ها اداره‌کننده خوبی برای شرکت‌ها نیستند. کار تولیدی باید توسط بخش خصوصی و تعاونی‌ها باشد و دولت فقط باید سیاسیت‌گذاری و حمایت و توانمندسازی کند. این موضوع در سیاست‌های کلی ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری هم مورد تأکید است. همچنین معتقدیم که نوع مدیریت و مالکیت خصولتی هم پاسخ‌گو نیست؛ مگر در مواردی که در قانون سیاست‌های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی آمده که در اختیار حاکمیت باشد که خیلی محدود است.

افزایش ظرفیت بنگاه‌های کلان اقتصادی در سراسر کشور به ۷۱ درصد

عضو شورای عالی قضائی در بخش دیگری از این برنامه با بیان اینکه در سال ۱۳۹۹ و با هدف خروج واحدهای تولیدی از چرخه تولید ۸۵۱ واحد را مورد رصد قرار دادیم و مشکلات آن را پیگیری کردیم، گفت: در سال گذشته همچنین رفع مشکلات ۱۰ واحد بنگاه کلان تولیدی و اقتصادی در هر استان و در مجموع ۳۰۰ واحد در سطح کشور در دستور کار سازمان بازرسی قرار گرفت که عمده مشکلات آنها مجوز است که در برخی موارد باید تولیدشان افزایش یابد که با پیگیری‌ها افزایش ظرفیت این واحدها از ۵۷ درصد به ۷۱ درصد در پایان سال افزایش یافت.

شناسایی ۳۲۸ پروژه نیمه‌تمام در کشور

وی ادامه داد: یکی دیگر از رویکردهای ما پیگیری پروژه‌های نیمه‌تمام است. سرمایه‌گذرای عمده و فراوانی در قالب پروژه‌های مختلف داریم که درصدی از آنها اجرا شده و باقی آن به دلایل مالی متوقف شده است. یکی از رویکردهای ما در سال قبل و امسال پیگیری برای به بهره‌برداری رسیدن پروژه‌های نیمه‌تمام کشور است و در این خصوص ۳۲۸ پروژه نیمه‌تمام را شناسایی کردیم که در ادامه برای اتمام آنها کمک‌هایی شد و در این مدت شاهد رشد میانگین ۶۴ درصدی این پروژه‌ها هستیم.

راه‌های ثبت شکایت‌های مرتبط با تولید و سرمایه‌گذاری در سازمان بازرسی

رئیس سازمان بازرسی کل کشور در ادامه درباره راه‌های ارتباطی کسانی که می‌خواهند شکایات خود را در این سازمان با موضوع تولید و سرمایه‌گذاری مطرح کنند، گفت: سازمان بازرسی سامانه رسیدگی به شکایات دارد. تلفن ۱۳۶ هم مربوط به سازمان بازرسی است. همچنین افراد می‌توانند به دفتر حمایت از تولید و سرمایه‌گذاری سازمان بازرسی و ادارات کل بازرسی در استان‌ها مراجعه حضوری داشته باشند و شکایات خود را مطرح کنند. همچنین اگر افراد فسادی را ملاحظه می‌کنند و نسبت به آن مطلع می‌شوند می‌توانند به سامانه گزارشگران فساد مراجعه کنند که سال گذشته راه‌اندازی شده است.

سازمان بازرسی یاریگر تولیدکنندگان واکسن ایرانی کرونا

درویشیان در بخش دیگری از سخنانش اقدامات سازمان بازرسی در حمایت از تولید در بحث واکسن کرونا را شرح داد و طی آن گفت: از ابتدای شیوع بیماری کرونا تولید واکسن را پیگیری کردیم و در این باره سال گذشته مکاتباتی داشتیم به خصوص با ۴ شرکت تولیدکننده واکسن کرونا (برکت، پاستور، رازی و وزارت دفاع) و مشکلات مالی و ارزی که داشتند را پیگیری کردیم و بر اساس آن این ارز از سوی سازمان برنامه و بودجه تخصیص داده شد و شرکت‌های تولیدکننده واکسن به چرخه تولید آمدند. ترخیص کالا و مواد اولیه از گمرک، دیگر کمک سازمان بازرسی به شرکت‌های تولید کننده واکسن کرونا بود.

با ترک فعل‌ها برخورد می‌کنیم

درویشیان در ادامه با شرح قانون ارتقای سلامت اداری که در آن فساد را هر فعل یا ترک فعلی که منجر به تضییع اموال عمومی شود، بهداشت عمومی را تهدید کند و ... تعریف کرده است، گفت: در سال‌های گذشته فرصت‌ها و ظرفیت‌های فراوانی در کشور وجود داشت که برخی از مدیران این فرصت‌ها را از دست داده‌اند یا تکالیفی داشته‌اند که آنها انجام نشده است. باید آیین‌نامه تصویب و مقررات تدوین می‌کردند که انجام نشده و یا آیین‌نامه‌های مصوب را اجرا نکرده‌اند. یکی از این مباحث موضوع مسکن است که مسئول آن طبق قانون باید سامانه ایجاد می‌کرد و احداث واحدهای مورد نیاز کشور را انجام می‌داد که کوتاهی‌هایی شده و پرونده آن به زودی به قوه قضائیه ارسال می‌شود. یا مانند مالیات بر خانه‌های خالی که بسیاری از منافع و منابع مالیاتی دولت مربوط به خانه‌های خالی بود که چون اجرا نشده کشور از این درآمد محروم مانده است.

رئیس سازمان بازرسی در پایان سخنانش درباره جایگاه مردم در این سازمان اظهار کرد: سازمان بازرسی کل کشور بدون کمک و حمایت و همراهی و گزارش مردم نمی‌تواند مأموریت‌های قانونی خود را انجام دهد. برای همین ما اداره‌ای به نام دفتر نظارت همگانی و بازرسان افتخاری داریم که تعداد پرشماری بازرس افتخاری عضو آن هستند و گزارش‌های خود را به ما می‌دهند.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: سازمان بازرسی رئیس سازمان بازرسی کل کشور بنگاه اقتصادی رفع موانع تولید حمایت از تولید و سرمایه گذاری رئیس سازمان بازرسی کل کشور دفتر حمایت از تولید سازمان بازرسی مقام معظم رهبری واحدهای تولیدی سال گذشته واحد تولیدی چرخه تولید پیگیری ها نیمه تمام دستگاه ها پروژه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۴۷۵۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت دستگاه قضایی از کار و کارگر/ ۲ هزار و ۱۵۱ واحد تولیدی در سال ۱۴۰۲ احیا شد

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری آنا، به دلیل اهمیت موضوع اقتصاد، رهبر انقلاب چندین سال است که شعار سال را در رابطه با این موضوع و حمایت از تولید، اشتغال و مهار تورم اختصاص داده‌اند.

مقام معظم رهبری سال گذشته در پیام نوروزی، بر روی مسئله حمایت از تولید تاکید کردند و این سال را «مهار تورم و رشد تولید» نام گذاری کردند.

سال ۱۴۰۳ نیز از سوی رهبر انقلاب سال «جهش تولید با مشارکت مردم» نامگداری شده است که نشان می‌دهد ایشان همچنان بر روی مساله تولید و کار تاکید دارند.

رئیس قوه قضاییه در پیامی که به مناسبت سال ۱۴۰۳ منتشر کرد، اظهار کرد: در سال ۱۴۰۳ که مبتنی بر اولویت‌های کلان کشور از سوی رهبر معظم انقلاب با عنوان سال «جهش تولید با مشارکت مردم» نامگذاری شده است، مصمم هستیم برنامه‌ها و تدابیر طراحی شده خود را در راستای حمایت از تولید و تولیدکنندگان و فعالان و سرمایه‌گذاران اقتصادی، با قوت و قدرت هر چه تمام‌تر اجرایی سازیم و موانع مشارکت فعالانه اقتصادی و تولیدی مردم را با همکاری سایر قوا، مرتفع کنیم.

بدون تردید باید در سال جاری، با همدلی و همکاری همه‌جانبه، عقب‌ماندگی‌های حوزه تولید را جبران کنیم؛ در این مسیر خطیر، علاوه بر فعالان و سرمایه‌گذاران کلان و خرد اقتصادی و تولیدی، عموم مردم نیز می‌توانند یاریگر باشند؛ ما نیز در عدلیه تضمین می‌دهیم که از سرمایه‌های مردم که وارد عرصه تولید و اشتغال می‌شود، نهایت حفاظت و صیانت را داشته باشیم.

وی همچین گفت:در سال گذشته که از جانب رهبر حکیم انقلاب با عنوان «مهار تورم و رشد تولید» نامگذاری شده بود، دستگاه قضایی در چهارچوب مسئولیت‌ها و اختیاراتش، اقداماتی را در مسیر نیل به هدف مزبور انجام داد و برای تحقق امر مُعنونه، به دولت و مجلس، مساعدت‌هایی را داشت؛ علی‌رغم اقدامات و تلاش‌های صورت گرفته در هر سه قوه، معترف و مُقر هستیم که آنطور که مطمح‌نظر رهبر معظم انقلاب و شایسته مردم شریف ایران اسلامی بود، در تحقق شعار سال گذشته، توفیق حاصل نشد.

قدر مسلم، این نقیصه باید در سال جدید با مساعی مضاعف، جبران شود؛ لهذا در سال پیش‌رو نیز قوه قضاییه حداکثر توان خود را در چهارچوب اختیاراتش برای کمک به رشد تولید و شقوق این امر خطیر، نظیرِ حمایت از تولیدکنندگان، تأمین امنیت سرمایه‌گذاری و کاستن از موانع تولید، به کار خواهد بست.

قوه قضاییه در راستای تاکیدات مقام معظم رهبری و دستورات رئیس دستگاه قضایی در سال ۱۴۰۲ اقدامات زیادی در راستای حکایت از تولید، اشتغال و جلوگیری از تعطیلی واحد‌های تولیدی انجام داده است.

ستاد‌های حمایت از اقتصاد مقاومتی در دادگستری استان‌ها به صورت متناوب با تشکیل جلسه و بررسی مشکلات واحد‌های تولیدی، اقدامات موثری در جلوگیری از تعطیلی این واحد‌ها و رفع مسائل پیش روی آنها انجام داده‌اند.

با اقدامات دستگاه قضایی در جهت حمایت از تولید و رفع مشکلات حقوقی و قضایی کارخانه‌ها در سال گذشته، ۲ هزار و ۱۵۱ واحد تولیدی احیا و یا از تعطیلی آنها جلوگیری شد که این امر در مجموع از بیکاری ۱۹۱ هزار و ۲۶۸ نیروی کار در سراسر کشور نیز جلوگیری کرده است.

در همین زمینه استان آذربایجان شرقی با تشکیل جلسات ستاد حمایت از اقتصاد مقاومتی از تعطیلی ۷۰ واحد تولیدی و بیکاری یک هزار و ۹۵۰ نیروی کار جلوگیری کرد.

در استان آذربایجان غربی از تعطیلی ۸۱ واحد تولیدی و بیکاری حدود ۸ هزار کارگر جلوگیری شد. حل مشکلات صنایع آلومرول نوین اراک، ائل سون فولاد سلماس، مطالبات بانک صنعت و معدن از شرکت آجر ماشینی ارومیه، شرکت معدن کاوان گنجینه ظفر چالدران و مجتمع غذایی برادران فتحی میاندوآب نمونه از اقدامات دادگستری این استان است.

همچنین در استان اردبیل از تعطیلی ۲۶ واحد تولیدی و بیکاری ۶ هزار و ۱۵۹ کارگر جلوگیری شد.

ستاد حمایت از اقتصاد مقاومتی استان اصفهان مشکلات ۲۴ واحد تولیدی را رفع و به تداوم اشتغال ۴ هزار و ۴۴۹ نیروی کار کمک کرد و در استان البرز به ادامه فعالیت ۴۳ واحد تولیدی و اشتغال ۹ هزار و ۳۶۹ کارگر کمک شد.

در استان ایلام از تعطیلی ۱۹ واحد تولید و بیکاری ۱۲۶ کارگر جلوگیری شد و ستاد حمایت از اقتصاد مقاومتی استان بوشهر به تداوم فعالیت ۱۲ واحد تولیدی و اشتغال یک هزار و ۱۲۰ کارگر کمک کرد.

استان تهران نیز با فعالیت ستاد حمایت از اقتصاد مقاومتی استان از تعطیلی۵۲ واحد تولیدی و بیکاری ۶ هزار و ۵۸۵ کارگر جلوگیری کرد و استان چهارمحال و بختیاری با جلوگیری از تعطیلی ۴ واحد تولیدی مانع بیکاری ۳۰۰ کارگر شد.

ستاد حمایت از اقتصاد مقاومتی استان خراسان جنوبی در سال گذشته مشکلات ۱۹ واحد تولیدی را حل و به تداوم اشتغال ۳۵۰ نیروی کار کمک کرد.

حل مشکلات تأمین زیرساخت‌های آب، برق، گاز و فاضلاب شهرک تخصصی غیردولتی در مجاورت شهرک صنعتی بیرجند به مساحت ۱۰ هکتار و واحد تولیدی واشر در منطقه عشایری شهرستان سرایان با سرمایه‌گذاری ۵ میلیارد تومان و اشتغال ۴۲ نفری از جمله اقدامات این استان در حمایت از تولید است. 

در استان خراسان رضوی از تعطیلی ۶۷۰ واحد تولیدی و بیکاری ۵۱ هزار و ۹۰۰ کارگر جلوگیری شد. 

ستاد حمایت از اقتصاد مقاومتی استان خراسان شمالی با ادامه فعالیت ۲۱ واحد تولیدی و اشتغال۱۲۰ نیرو کار کمک کرد.

در استان خوزستان از تعطیلی ۲۷ واحد تولیدی با ۲۶ هزار و ۳۴۲ نیروی کار جلوگیری شد و حل مشکلات حقوقی شهرک تخصصی خودرویی کاریانا به ظرفیت اشتغال‌زایی ۳ هزار نفر و شرکت تخته فشرده آریانا به ظرفیت اشتغال‌زایی ۳۰۰ نفر از اقدامات از استان در حمایت از تولید است.

در استان زنجان از تعطیلی ۱۱ واحد تولیدی و بیکاری هزار و ۵۷۰ نیروی کار جلوگیری شد و در استان سمنان با جلوگیری از تعطیلی ۴۶۱ واحد تولیدی از بیکاری ۴ هزار و ۷۷۵ کارگر جلوگیری شد. 

در استان سیستان و بلوچستان به ادامه فعالیت ۳۴ واحد تولیدی و اشتغال ۳۷۷ کارگر کمک شد و ستاد حمایت از اقتصاد مقاومتی استان فارس به احیای ۲۰ واحد تولیدی با ۳ هزار و ۳۶۹ کارگر کمک کرد.

در ادامه فعالیت ستاد حمایت از اقتصاد مقاومتی استان قزوین نیز از تعطیلی ۲۲ واحد تولیدی و بیکاری ۲۵۳ کارگر جلوگیری شد و در استان قم از تعطیلی ۳۱ واحد تولیدی و بیکاری ۲ هزار و ۷۰۰ کارگر جلوگیری شد. 

ستاد حمایت از اقتصاد مقاومتی استان کردستان از تعطیلی ۲۱ واحد تولیدی و بیکاری۸۳۷ کارگر جلوگیری کرد و در استان کرمان از تعطیلی ۵۶ واحد تولیدی و بیکاری ۹ هزار و ۲۱۹ کارگر جلوگیری شد.

در استان کرمانشاه از تعطیلی ۲۱ واحد تولیدی و بیکاری یک هزار و ۵۰۰ کارگر جلوگیری شد که حل مشکلات اتوترانس غرب، بتن آماده فرامان غرب، شرکت سرکش خودرو، مجتمع خدمات رفاهی همت زاده، شرکت لبن گستر و شرکت گلمهر غرب از جمله این اقدامات است.

در استان کهگیلویه و بویراحمد از بیکاری ۳ واحد تولیدی و بیکاری ۶۵ نیروی کار جلوگیری شد.

با فعالیت ستاد حمایت از اقتصاد مقاومتی استان گلستان به احیای ۱۰۰ واحد تولیدی و جلوگیری از بیکاری۲ هزار و ۴۹۱ کارگر کمک شد و در استان گیلان نیز با تشکیل جلسات ستاد حمایت از اقتصاد مقاومتی از تعطیلی ۲۶ واحد تولیدی و بیکاری ۶ هزار و ۲۰۳ نفر جلوگیری شد.

در استان لرستان از تعطیلی ۳۲ واحد تولیدی و بیکاری ۶۳۴ کارگر جلوگیری شد و در استان مازندران به احیای ۱۴ واحد تولیدی با ۲ هزار و ۹ نیروی کار کمک شد.

ستاد حمایت از اقتصاد مقاومتی استان مرکزی از تعطیلی ۸۱ واحد تولیدی و بیکاری ۸ هزار و ۵۳۰ کارگر جلوگیری کرد و با فعالیت این ستاد در استان هرمزگان از تعطیلی۱۴ واحد تولیدی با ۱۰۵ کارگر جلوگیری شد.

همچنین در استان همدان ستاد حمایت از اقتصاد مقاومتی از تعطیلی ۱۱۴ واحد تولیدی باهزار و ۲۸۸ کارگر جلوگیری کرد و در استان یزد نیز از تعطیلی ۲۲ واحد تولیدی و بیکاری۲۸ هزار و ۵۷۳ کارگر جلوگیری شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مشکل کمبود شیرخشک در نشست سازمان بازرسی بررسی شد
  • تعیین تکلیف ۲۹ بنگاه اقتصادی در نشست کارگروه تسهیل فارس
  • حل نشدن مشکل نرخ تامین مالی برای فعال‌سازی بنگاه‌ها مانع از تحقق جهش تولید است
  • ۲ هزار و ۱۵۱ واحد تولیدی در سال ۱۴۰۲ احیا شدند
  • حمایت قضایی از تولید/ جلوگیری از بیکاری ۱۹۱ هزار ‌کارگر
  • حمایت دستگاه قضائی از کار و کارگر/ ۲ هزار و ۱۵۱ واحد تولیدی در سال ۱۴۰۲ احیا شد
  • حمایت دستگاه قضایی از کار و کارگر/ ۲ هزار و ۱۵۱ واحد تولیدی در سال ۱۴۰۲ احیا شد
  • جلوگیری از تعطیلی ۲ هزار واحد تولیدی و بیکاری ۱۹۸ هزار نیروی کار
  • دانشگاه بنگاه اقتصادی نیست/ لزوم تولید دانش کاربردی برای تبدیل به سرمایه
  • سازمان اوقاف از جهش اقتصادی و مؤسسات دانش‌بنیان حمایت می‌کند