Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین قزوین، حسنعلی اصغری، مدیرکل آموزش و پرورش استان در نشست شورای آموزش و پرورش استان با اشاره به اجرای طرح نماد در مدارس، گفت: این طرح به منظور مراقبت از دانش‌آموزان در برابر رفتار‌های پرخطر آسیب‌های اجتماعی و جرائم از طریق مداخله به موقع و مؤثر انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه طرح نماد از سال ۹۶ در استان قزوین آغاز شده است، تصریح کرد: در حال حاضر طرح نماد به عنوان نظام مراقبت اجتماعی دانش آموزان در برابر آسیب‌های اجتماعی به صورت پایلوت در شهرستان البرز در حال اجراست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اصغری تاکید کرد: در اجرای این طرح از معلمان و مدیران مدارس خواسته شده ارتباط صمیمانه‌تری با دانش آموزان خود داشته باشند تا زودتر برخی از مشکلات، مسائل و آسیب‌های که این قشر از جامعه با آن درگیر هستند شناسایی شده و برای حل آن اقدام شود.

مدیرکل آموزش و پرورش استان قزوین خاطر نشان کرد: در طرح نماد باید بتوانیم همدلی همه دستگاه‌ها را برای این امر مهم داشته باشیم تا از مشکلات و آسیب‌های اجتماعی پیشگیری کنیم.

وی اضافه کرد: آسیب‌های اجتماعی از معضلاتی است که این قشر مهم و تأثیرگذار را تحت تأثیر قرار می‌دهد بنابراین باید تمام همت خود را برای پاسداری از این سرمایه عظیم به کار گیریم.

اصغری با بیان اینکه خانواده کوچکترین و مهمترین واحد در تربیت دانش آموز است که اگر آسیب ببیند دانش آموزان دچار خسارت جدی می‌شوند، افزود: وظایف دست اندرکاران تعلیم و تربیت این است که اصلاح نگرش و توانمندسازی، ایجاد مهارت فرزند پروری، شناخت آسیب‌ها و تسلط بر آن‌ها و در گام دوم با برقراری ارتباط با خانواده و دانش آموز بتوانند اقدامات اساسی برای رفع مشکلات این قشر داشته باشند.

وی یادآور شد: سال تحصیلی جاری در سه حوزه غربالگری دانش آموزان انجام شده است که شامل خطرات فردی مانند خودزنی و اقدام به خودکشی، مصرف سیگار به ویژه در پسران و ازدواج زودهنگام در دختران در دوگروه به طور یکسان و بخش دوم شامل مشکلات خانوادگی مانند طلاق، بی سرپرستی و ... و در بحث خطرات مدرسه مواردی همچون درگیری با عوامل مدرسه، درگیری دانش آموزان با یکدیگر، غیبت طولانی در مدرسه، خرید و فروش مواد در اطراف مدرسه، ترک تحصیل در هر دو گروه بوده است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان یادآور شد: بیش از ۱۰ هزار نفر از دانش آموزان استان درگیر و یا در معرض خطر فردی هستند و بیش از ۲۱ هزار نفر در معرض خطرات خانوادگی و هزار و ۷۰۰ نفر در معرض خطرات مدرسه به ویژه در مناطق پرجمعیت قرار دارند.

وی اضافه کرد: شناسایی افراد در معرض آسیب با کمک خودِ دانش‌آموزان در مدارس و اقدامات بالینی از جمله فعالیت‌هایی است که در راستای کاهش آسیب بین دانش‌آموزان انجام می‌شود، اما اکنون با غیرحضوری شدن کلاس‌های آموزشی انجام اقدامات بالینی میسر نیست.

استان قزوین دارای ۲۳۵ هزار دانش آموز در مقاطع مختلف تحصیلی است.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: نشست شورا طرح معلمان و مدیران آموزش و پرورش استان آسیب های اجتماعی دانش آموزان طرح نماد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۴۸۸۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدرسه، جایی برای گفتگوی رو در رو با دانش‌آموزان

دبیرکل اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان گفت: جنگ امروز جنگ روایت‌ها است و آنقدر این جنگ خانمان سوز است که دشمن در تلاش است ذهن و فکر تمامی جوانان ما را از بین ببرد.

به گزارش ایسنا، حسین تاریخی در مراسم اختتامیه رویداد روایت دختران ایران گفت: رسانه‌های دشمن همواره به دنبال ایجاد یاس، ناامیدی و ترس در دل مردم ایران هستند؛  شاید برای برخی از افراد عجیب باشد اما در حوادث یک ماه اخیر و به دنبال شرارت‌های رژیم صهیونیستی در منطقه، برخی از دانش آموزان اعلام کردند که در مدرسه با فضای ترس مواجه بودیم؛ آنها به شدت ترسیده بودند که نکند اسرائیل حمله کند و جنگ بشود؛ حتی تعدادی از دانش‌آموزان هم به مدرسه نیامده بودند.

دبیرکل اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان گفت: جنگ امروز جنگ روایت‌ها است و آنقدر این جنگ خانمان سوز است که دشمن در تلاش است ذهن و فکر تمامی جوانان ما را از بین ببرد و هر کس که در ایران زندگی می کند را مایوس و ناامید کند. 

وی با اشاره به حوادث تلخ سال ۱۴۰۱ و تلاش‌های دشمن در تشویش و گمراهی اذهان عمومی گفت: آینده نوجوانان و جوانان ما به شدت مورد حمله ناجوانمردانه قرار گرفته است؛ اگر لطف الهی نبود؛ ممکن بود ما هم مورد حمله رسانه‌های دشمن قرار بگیریم؛ فکر ما آشفته شود؛ برای جلوگیری از این حوادث ما نیازمند تبیین اهداف و برنامه برای مردم هستیم؛  تبیین هم نیاز به کمک و روایت کردن دارد.

دبیرکل اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان گفت: ما باید در جایی که امکان رو در رو شدن با دانش‌آموزان را داشته باشیم روایتگری کنیم. جایی که می‌توانیم با او به تبادل نظر و گفتگو بپردازیم؛ حتما این کار را بکنیم  و این فرصت را غنیمت بشماریم. شاید نتوانیم در فضای مجازی به خوبی دشمن عمل کنیم اما مدرسه جایی است که در دست ماست. جایی که می‌توانیم به صورت هنرمندانه با مخاطبان نوجوان خود ارتباط برقرار کنیم. مدرسه یکی از جدی‌ترین فرصت‌های ماست که می‌تواند تعیین کننده باشد.

به گزارش روابط عمومی اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان، وی با اشاره به اینکه  گاهی خود ما هم باورمان نمی‌شود که به چه دستاوردهایی رسیدیم؛ افزود: اسرائیل از ابتدای طوفان الاقصی تاکید می کند همه کاره ایران است؛ آمریکا و اروپا دائما بر قدرت ایران تاکید کردند؛ اما باز هم کسانی هستند که قدرت دفاعی و نظامی ایران را دست کم می گیرند؛ این ندیدن قدرت داخلی آفتی بوده که صدها سال است در ایران وجود داشته است. دشمن هم بر این نقطه ضعف تمرکز دارد.

دبیر کل اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان خاطر نشان کرد: دشمن دائماً به فکر این است که از تفرقه‌های بین ما استفاده کند و ما باید هشیار باشیم و بهانه‌های واهی برای تفرقه افکنی را به دشمن ندهیم. 

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تاکید استاندار بر پیشگیری و کاهش آسیب‌های اجتماعی دانش آموزی
  • ظرفیت های مردمی در اجرای طرح نماد بکارگیری شود
  • انتقاد معاون استاندار از آپارتمان‌سازی در قم
  • ظرفیت‌های مردمی قزوین در اجرای «طرح نماد» به‌کارگیری شود
  • مدرسه، جایی برای گفتگوی رو در رو با دانش‌آموزان
  • تاسیس انجمن در جهت کاهش آسیب اجتماعی در بین دانش‌آموزان
  • سمن‌ها و گروه‌های مردمی بر حوزه دانش آموزان تمرکز کنند
  • ۴۲ مدرسه در شهرستان گناباد بازسازی شد
  • نظام آموزشی اردستان، معاونت آموزشی و پرورشی ندارد
  • طرح مراقبت‌های روانی اجتماعی دانش‌آموزان در سمنان اجرا شد