Web Analytics Made Easy - Statcounter

ابوالفضل عمویی در گفت وگو با عصر ایران با اشاره به مذاکرات وین، گفت: مذاکراتی که در حال حاضر در وین در جریان است منوط به این است که آمریکایی ها تصمیم قاطعی برای کنار گذاشتن سیاست فشار حداکثری بگیرند ،این سیاست چند وجه داشت و مهمترین ستون آن اعمال تحریم ها علیه کشور ما بود.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: آمریکایی ها اگر تصمیم قاطعی برای کنار گذاشتن این سیاست دارند که در اعترافات و اظهارات خودشان تاکید می کنند که این سیاست شکست خورده است باید بپذیرند اجزا این سیاست را هم کنار بگذارند که مهمترین عنصر آن تحریم هاست .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: تحریم ها هم خلاف برجام و هم خلاف اصول حقوق بین الملل و منافع مردم ما است ،

تحریم ها مانع انتقاع مردم ما از ارتباطات اقتصادی خارجی خودشان شده است و آمریکایی ها زمانی می توانند ابراز امیدواری کنند که حرکت موثری در لغو این تحریم ها انجام دهند.

در صورتیکه که آنها در جهت لغو تحریم ها گام بردارند و راستی آزمایی جمهوری اسلامی هم  نشان دهد که این تحریم ها لغو شده است؛ ایران هم با بازگشت به تعهدات‌ حسن نیت‌اش را نشان می دهد.

محل مذاکرات احیای برجام در وین


نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: ما اظهارت خوش بینانیه ای از آمریکایی ها در راستای مطالبات جمهوری اسلامی می شنویم اما این تا عرصه عمل فاصله دارد، آمریکایی ها اظهار می کنند که آماده هستند بخشی از تحریم ها را بردارند اما این از دید ما کافی نیست و تا موقعی که کفایت نکند مسیر برنامه هسته ای کشور ما همین مسیر فعلی است.

از جهتی آمریکایی ها حداقل آنقدر که ما می بینیم در محافل فکری خودشان و اندیشکده ها به صراحت اعتراف می کنند سیاست فشار حداکثری که در چند سال گذشته، علیه ایران اجرا شد شکست خورده است اما هنوز اقدام عملی از آنها شاهد نبودیم که بخواهند اجزا تحریمی این سیاست را بردارند.

برداشتن تحریم هاخواسته اساسی و حق ملت ماست و بدون برداشتن تحریم ها حتی اگر آمریکایی بخواهند اظهارات خوش بینانیه ای داشته باشند اما انتفاعی به مردم ما نمی رسد.

وی در پاسخ به این سوال که این مذاکرات چه تاثیری می تواند در بالا رفتن میزان مشارکت در انتخابات ریاست جمهوری داشته باشد، گفت: انتظارم این است که موضوع مذاکرات از موضوع سیاست های داخلی و خارجی جدا شود. در واقع باید این دو مسیر را از هم جدا ببینیم از جهت اینکه انتفاع اقتصادی در تعاملات خارجی برای هر دولتی در آینده موضوع مهم و اساسی است و امروز باید هرکسی هر حرکتی را می تواند در جهت لغو تحریم ها داشته باشد انجام دهد.

وی گفت: اینکه انتخابات بخواهد به اهرم فشاری بر گفت وگوهای [مذاکرات وین] تبدیل شود و بخواهد آنها را قبل از رسیدن به بلوغ به توافق برساند، حتما در جهت منافع ملی نیست.

عجله در مذاکرات ما را به نتیجه نمی رساند و به همین دلیل باید موضوع را با دقت دنبال کنیم دقت بر سرعت اولویت دارد .

وی در مورد زمان پایان مذاکرات گفت: از لحاظ زمان بندی نمی توان پیش بینی کرد که چه زمانی مذاکرات تمام می شود هر موقعی که آمریکایی ها تصمیم بگیرند که تمامی تحریم ها را لغو کنند می شود انتظار داشت که مذاکرات با سرعت به نتیجه برسد.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در پاسخ به این سوال که آیا به نتیجه رسیدن مذاکرات به مردم برای حضور در انتخابات دلگرمی نمی دهد گفت: خود موضوع انتخابات می تواند موضوع پررنگی باشد از این جهت که در انتخابات ما ایده های مختلفی را برای اداره کشور می بینیم آن چیزی که می تواند مشارکت را در انتخابات افزایش دهد طرح ایده های موثر برای حل مشکلات اقتصادی مردم است.

احیا برجام در صورتی می تواند به افزایش مشارکت در انتخابات کمک کند که لغو کامل تحریم ها را در پی داشته باشد.

بیشتر بخوانید: سخنگوی دولت: رسانه‌های برانداز و مخالفان داخلی در حمله به دولت به هم رسیدند وزیر نفت و گاز عمان: معطل احیای برجام مانده ایم تاثیر لغو سفر ظریف به اتریش بر "مذاکرات وین" لینک کوتاه: asriran.com/003IAF

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: مذاکرات وین آمریکایی ها تحریم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۴۹۳۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ممنوعیت تیک‌‌تاک در آمریکا تبدیل به قانون شد

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از رویترز، مجلس سنای آمریکا با اکثریت آرا به قانونی رأی مثبت داد که اگر مالک تیک تاک، شرکت فناوری چینی بایت دنس، نتواند برنامه ویدیوی کوتاه محبوب را طی ۹ ماه تا یک سال آینده واگذار کند، استفاده از این شبکه اجتماعی را در آمریکا ممنوع می‌کند.

این لایحه  به دلیل نگرانی گسترده قانونگذاران آمریکایی مبنی بر اینکه چین می‌تواند به داده‌های آمریکایی‌ها دسترسی پیدا کند یا با این برنامه از آنها نظارت کند، توسط مجلس نمایندگان آمریکا تصویب شد و جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا گفته است که روز چهارشنبه آن را امضا خواهد کرد.

سناتور مارکو روبیو، نماینده ارشد حزب جمهوری خواه گفت: سال‌ها به حزب کمونیست چین اجازه داده‌ایم یکی از محبوب‌ترین برنامه‌ها را در آمریکا کنترل کند که به طرز خطرناکی کوته بینانه بود. یک قانون جدید مالک چینی خود را ملزم می‌کند که این برنامه را بفروشد که اقدام خوبی برای آمریکا است.

نبرد چهار ساله بر سر تیک‌تاک که ۱۷۰ میلیون نفر در آمریکا از آن استفاده می‌کنند، تنها یک جبهه در جنگ بر سر اینترنت و فناوری بین واشنگتن و پکن است. هفته گذشته، اپل اعلام کرد که پکن به دلیل نگرانی‌های امنیت ملی چین به آن دستور داده است تا واتس اپ و موضوعات پلتفرم‌های متا را از اپ استور خود در چین حذف کند.

تیک‌تاک قرار است به دلیل اصلاحیه اول این لایحه را به چالش بکشد و انتظار می‌رود کاربران تیک‌تاک نیز دوباره اقدامات قانونی لازم را انجام دهند. یک قاضی آمریکایی در مونتانا در ماه نوامبر ممنوعیت ایالتی تیک‌تاک را با استناد به دلایل آزادی بیان مسدود کرد.

اتحادیه آزادی‌های مدنی آمریکا گفت ممنوعیت یا الزام واگذاری تیک‌تاک یک سابقه جهانی نگران‌کننده برای کنترل بیش از حد دولت بر پلت‌فرم‌های رسانه‌های اجتماعی ایجاد می‌کند.

تیک‌تاک که می‌گوید داده‌های کاربران آمریکا را با دولت چین به اشتراک نمی‌گذارد فوراً درباره این موضوع اظهارنظر نکرد، اما به کارمندان گفته است که به سرعت به دادگاه می‌رود تا این قانون را مسدود کند.

در سال ۲۰۲۰ میلادی تلاش دونالد ترامپ رئیس جمهور وقت آمریکا برای مسدودسازی تیک تاک و پیامرسان وی چت در این کشور با ممانعت دادگاه‌ها روبرو شد. با این حال، کارشناسان می‌گویند، اگر بایت دنس نتواند این برنامه را واگذار کند قانون جدید به دولت بایدن پایه قانونی قوی تری برای ممنوعیت تیک‌تاک می‌دهد

این لایحه همچنین ابزار‌های جدیدی را در اختیار کاخ سفید قرار می‌دهد تا فروش سایر اپلیکیشن‌های خارجی‌ها را که به نظر آنها تهدیدی امنیتی هستند، ممنوع یا اجبار کند.

سناتور دموکرات ران وایدن گفت که نگران است این لایحه اختیارات گسترده این قانون توسط دولت آینده برای نقض حقوق متمم اول آمریکایی‌ها مورد سوء استفاده قرار گیرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کره شمالی: تحریم‌های آمریکا به حلقه‌ای بر گردن واشنگتن تبدیل شده است
  • واکنش ایران به بیانیه کویت و اردن درباره میدان آرش
  • کنعانی مفاد بیانیه مشترک سفر امیر کویت به اردن را مردود دانست
  • واکنش ایران به ادعای کویت درباره میدان آرش | به کویت توصیه می‌کنیم ...
  • کنعانی: مفاد بیانیه مشترک کویت و اردن در مورد میدان آرش مردود است
  • ایران مفاد بیانیه مشترک سفر امیر کویت به اردن را درباره میدان آرش مردود خواند
  • ادعای یک‌جانبه پیرامون میدان آرش در بیانیه‌ای دوجانبه حقی برای مدعی ایجاد نمی‌کند
  • سخنگوی وزارت خارجه: مفاد بیانیه مشترک سفر امیر کویت به اردن در خصوص میدان آرش را مردود است/ این گونه بیانیه‌ها هیچ حقی را برای مدعی ایجاد نمی‌کند/ به کویت توصیه می‌کنیم از مسیر نادرست هیاهوی رسانه‌ای در این موضوع اجتناب کند
  • ممنوعیت تیک‌‌تاک در آمریکا تبدیل به قانون شد
  • آمریکا: مذاکره مستقیم برجامی با ایران نداریم