Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی با اشاره به تنقیح، بازنگری و اصلاح قوانین و مقررات این سازمان گفت: براساس یک برنامه فشرده،‌ ۲ هزار بخشنامه صادر شده به ۴۰ بخشنامه کاهش پیدا کرده است. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ مصطفی سالاری امروز در مراسم رونمایی مجموع تنقیح قوانین و مقررات تأمین اجتماعی اظهار کرد: در تمام دنیا مقرات‌زدایی یکی از اصول فعالیت آنهاست و از اهمیت بالایی برخوردار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: بحث مقررات‌گذاری و در ادامه مقررات‌زدایی دو مسئله بسیار مهمی هستند چرا که بسیاری از مقررات و قوانین در طول زمان نیاز به اصلاح ، بازنگری و ویرایش دارند و این موضوع باید در دستور کار قرار بگیرد.

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی ادامه داد: این سازمان با توجه به نوع فعالیت و خدمتش در طول سال‌های گذشته ارتباطات زیادی را با مردم و بیمه شدگان و کارفرمایان و ... داشته است و با بخشنامه‌های متعدد و انباشت شده‌ای روبه‌رو بوده است و در همین زمینه نیاز به بازنگری و اصلاح قوانین داشت که در دوره‌هایی قبل این مسئله آغاز شد اما در نهایت متوقف شد.

سالاری افزود: زمانی که بنده در سازمان تأمین اجتماعی حضور پیدا کردم، تأکید ویژه‌ای را بر بازنگری، اصلاح و تنقیح قوانین این سازمان داشتیم و جلسات متعددی در این زمینه انجام شد و شورای تنقیح تشکیل و بازنگری و اصلاح و تنقیح قوانین و بخشنامه‌ها در دستور کار قرار گرفت.

وی ادامه داد: با تشکیل شورای تنقیح از نمایندگان شرکای اجتماعی سازمان تأمین اجتماعی دعوت به عمل آمد و با توجه به نوع فعالیت معاونت بیمه‌ای سازمان بسیاری از بخشنامه‌ها در این حوزه مورد بازبینی، بازنگری و اصلاح قرار گرفت و در شورای تنقیح ذینفعان بخش‌های خصوصی و صنف‌های مختلف حضور و نظرات خود را مطرح و در نهایت این نظرات در بخشنامه‌های بازنگری شده مورد توجه قرار گرفت و این مسئله در صدور بخشنامه‌های جدید کمک قابل توجهی را داشت.

سالاری با اشاره به اینکه بیش از دو هزار بخشنامه در طول سال‌های گذشته از سوی سازمان تأمین اجتماعی به شعب و بخش‌های مختلف ابلاغ شده است، گفت: بسیاری از این بخشنامه‌ها منسوخ و باید مورد بازنگری و اصلاح قرار می‌گرفت و در نهایت این اتفاق در شورای تنقیح آغاز شد و به 40 بخشنامه کاهش پیدا کرد که در حال حاضر این 40 بخشنامه در 40 کتاب آماده شده است.

وی تصریح کرد: از 40 کتاب اشاره شده 20 کتاب آماده و به چاپ رسیده است و مابقی نیز طی یک الی دو هفته آینده به چاپ خواهد رسید اما همزمان با انتشار این کتاب‌ها، 40 بخشنامه اشاره شده در قالب قانون دسترسی آزاد بر روی سازمان تامین اجتماعی بارگذاری شده است چرا که قرار نیست بخشنامه‌هایی که صادر می‌شود از دسترس خارج شوند.

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی ادامه داد: با توجه به رویکرد این سازمان و در قالب طرح 3070 و ارائه خدمات به صورت غیرحضوری در آینده نیز چنانچه نیاز باشد بخشنامه‌ای اصلاح شود حتما این کار را انجام خواهیم داد.

وی با تأکید بر اینکه از این پس بخشنامه‌های جدید باید مورد عنایت و توجه شعب و بخش‌های مختلف سازمان تأمین اجتماعی قرار بگیرد، اضافه کرد: در تنقیح قوانین و بخشنامه‌های جدید سازمان تأمین اجتماعی، اسناد بالادستی و آیین‌نامه‌ها لحاظ شده است و هدف اصلی در این زمینه، رابطه ما با شرکای اجتماعی و شفافیت و رونق‌ بخشیدن به شرایط کسب و کار است.

سالاری در ادامه با اشاره به طرح 3070 از سوی سازمان تأمین اجتماعی خاطر نشان کرد: بسیاری از خدمات از سوی سازمان تأمین اجتماعی به صورت الکترونیکی ارائه می‌شوند که بر اساس طرح تحول دیجیتال باید 40 سرویس در این بخش قرار بگیرند که بالغ بر 20 خدمات به صورت غیرحضوری شدند و در آینده نزدیک نیز 40 سرویس اشاره شده در دستور کار خدمات غیرحضوری قرار خواهند گرفت.

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی تصریح کرد: حدود 80 درصد از مراجعه‌کنندگان نیازمند 40 سرویس اشاره شده هستند که با الکترونیکی کردن خدمات دیگر، ما مراجعه حضوری نخواهیم داشت.

میزان افزایش حقوق بازنشستگان و از کارافتادگی مشمول قانون کار در سال 1400 چقدر است؟زمان ثبت‌نام وام قرض الحسنه به بازنشستگان اعلام شدپرداخت مابه التفاوت حقوق فروردین بازنشستگان طی روزهای آینده/ صدور فیش‌های حقوق بازنشستگان در سال 1400

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سازمان تامین اجتماعی سازمان تامین اجتماعی مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی بازنگری و اصلاح تنقیح قوانین شورای تنقیح بخشنامه ها اشاره شده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۴۹۴۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضریب اشغال بیمارستان سبلان اردبیل به ۸۵ درصد رسید

مدیرکل درمان تأمین اجتماعی استان اردبیل گفت: ضریب اشغال تخت بیمارستان سبلان اردبیل به ۸۵ درصد رسیده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، مهدی نیک‌سیرت در جریان بازدید از مراحل تکمیل درمانگاه سبلان اردبیل، اظهار داشت: 2 بیمارستان تأمین اجتماعی در استان برای بیمه‌شدگان و اقشار مختلف مردم با ظرفیت کامل ارائه خدمات می‌کنند که بیمارستان سبلان در اردبیل و ارس در پارس‌آباد است.

وی از پیگیری‌ها برای صدور مجوز افزایش تخت‌های این بیمارستان‌ها خبر داد و تصریح کرد: در گام نخست تعداد تخت بیمارستان سبلان اردبیل قرار است از 160 تخت به 256 تخت ارتقا یابد که امیدواریم در سال‌جاری این برنامه توسعه اجرایی و عملیاتی شود.

مدیرکل درمان تأمین اجتماعی استان اردبیل گفت: با توجه به ضریب اشغال 85 درصدی تخت بیمارستان سبلان اردبیل در وضعیت فعلی، تلاش شد تا مجوز ارتقا تا 256 تخت به نام سبلان اردبیل گرفته شود.

نیک‌سیرت افزود: 96 تخت به مجموع تخت بیمارستانی سبلان افزوده می‌شود که 300 میلیارد تومان منابع برای اجرای این پروژه هزینه خواهد شد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: تلاش و رایزنی‌های ما برای گرفتن این اعتبار و ارتقای تخت بیمارستانی سبلان در سال‌جاری است تا بتوانیم بیشترین خدمات را به مراجعان به ویژه بیماران و بیمه‌شدگان تحت پوشش تأمین اجتماعی در مناطق مختلف شهری اردبیل بدهیم.

مدیرکل درمان تأمین اجتماعی استان اردبیل اضافه کرد: برای بیمارستان ارس پارس‌‌آباد نیز که شمال استان را پوشش می‌دهد، قرار است تعداد تخت از 64 به 96 تخت ارتقا یابد که در این زمینه نیز منابع مورد نیاز پیشنهاد شده است.

نیک‌سیرت بیان کرد: قرار است برای افزایش و تجهیز این بیمارستان به سی.تی.اسکن و سایر تجهیزات نیز تا 800 میلیارد تومان هزینه شود که در سفر اخیر مدیرعامل تأمین اجتماعی مجوز لازم گرفته شده و تاکید بر سرعت اجرای عملیاتی این پروژه‌ها است.

وی در ادامه سخنان خود یادآور شد: در کنار این 2 بیمارستان، قرار است سه درمانگاه نیز در نمین، گرمی و بیله‌سوار عملیاتی شود که اعتبار مورد نیاز برای احداث و تکمیل این درمانگاه‌ها و همچنین درمانگاه سبلان در حال انجام است.

مدیرکل درمان تأمین اجتماعی استان اردبیل تصریح کرد: درمانگاه سبلان که در محوطه بیمارستان قرار گرفته تا 2 ماه آینده آماده بهره‌برداری خواهد شد و بیش از 100 میلیارد تومان برای آن هزینه شده است.

نیک‌سیرت مساحت این درمانگاه را 4 هزار و 500 متر مربع و بهره‌برداری از آن را به صورت تخصصی یادآور شد و گفت: 4 هزار بیمه شده در مرکز استان از خدمات تأمین اجتماعی به ویژه بیمارستان سبلان و درمانگاه‌های تخصصی استفاده می‌کنند که امیدواریم با ارتقای این شرایط بتوانیم بهترین و کیفی‌ترین خدمات را به مراجعان و بیمه‌شدگان ارائه کنیم.

انتهای پیام/131/.

دیگر خبرها

  • خبر جدید سازمان تامین اجتماعی درباره افزایش مستمری بازنشستگان/ حقوق‌ها قرار است چه تغییری کند؟
  • اتمام پروژه‌های عمرانی اولویت‌ سازمان تأمین‌اجتماعی در سال جاری
  • ارتباط سازمان تامین اجتماعی با اصناف دوسویه بوده است
  • پرداختی بیمه‌ها به داروخانه‌ها شفاف‌سازی شود
  • پرداختی بیمه ها به داروخانه ها شفاف سازی شود
  • ضریب اشغال بیمارستان سبلان اردبیل به ۸۵ درصد رسید
  • سرپرست بیمارستان خلیج فارس منصوب شد
  • افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی در ۱۴۰۳ کی اعمال می‌شود؟
  • پیش‌بینی برداشت بیش از ۲۰۰۰ تن گل محمدی در خراسان رضوی
  • بیکاری در کشور تک رقمی شد