Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد محمدزاده گفت: سازمان جهاد کشاورزی استان در تعامل با کارخانجات تولید خوراک دام استان برنامه تبدیل نهاده های خام دامی به کنسانتره به منظور یکسان سازی خوراک دامی برای تمامی واحدهای دامی استان در قالب تولید کنسانتره را از فروردین ماه امسال در دستور کار قرار داده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد محمدزاده، معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی در گفت و گو با عصر اترک در پاسخ به نارضایتی و گلایه دامداران سبک و سنگین روستایی استان اظهار کرد: متاسفانه کاهش بارندگی ها در فصول پاییز و زمستان سال گذشته و فروردین ماه امسال و تاثیر منفی آن بر پوشش گیاهی مراتع استان، تغذیه کافی دام های سبک و سنگین روستایی استان را به شدت دچار مشکل کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمد زاده عنوان کرد: افزون بر این، مقدار سهمیه نهاده های خام اختصاصی وزارت جهاد کشاورزی برای دام های سبک و سنگین نیز پاسخگوی نیاز روزانه دام های روستایی استان نیست، بنابراین شرایط موجود موجب نگرانی و نارضایتی دامداران شده است.

وی گفت: با توجه به اینکه سهمیه نهاده های خام جو و ذرت اختصاص یافته از وزارت جهاد کشاورزی به استان برای هر ماه کم است و این دو نهاده خام با یکدیگر به استان ارسال نمی شوند، بنابراین سازمان جهاد کشاورزی استان در تعامل با کارخانجات تولید خوراک دام استان برنامه تبدیل نهاده های خام دامی به کنسانتره به منظور یکسان سازی خوراک دامی برای تمامی واحدهای دامی استان در قالب تولید کنسانتره را از فروردین ماه امسال در دستور کار قرار داده است.

وی گفت: به طور کلی در فروردین ماه امسال 12 هزار تن کنسانتره با قیمت دولتی به واحدهای دامی سبک و سنگین روستایی و صنعتی استان اختصاص یافت.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی در ادامه اظهار کرد: در عین حال، در فروردین ماه امسال، سازمان جهاد کشاورزی استان با مکاتباتی که با وزارت جهاد کشاورزی انجام داد، موفق شد تا 800 تن جو و 700 تن ذرت مازاد بر سهمیه ماه را دریافت کند، بنابراین سهمیه کنسانتره اردیبهشت ماه جاری هر راس دام سنگین روستایی استان از 70 کیلوگرم به 130 کیلوگرم و هر راس دام سبک روستایی استان نیز بین پنج تا 10 کیلوگرم شد.

وی همچنین اظهار کرد: سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی در راستای حمایت از اشتغال دامپروری و دامداری در استان و کمک به دامداران استان برای عبور از این شرایط سخت گرفتار شده، تقاضای امهال تسهیلات بانکی دامداران، اعطای تسهیلات ارزان قیمت به منظور تامین سرمایه در گردش واحدهای دامی فعال، تامین اعتبار برای آبرسانی سیار به واحدهای دامی، اجرای طرح فراگیر بیمه رایگان واحدهای دامی، انجام واکسیناسیون دام ها، احداث آبشخورها، ایجاد حمام های ضد کنه، خرید مواد مغذی مورد نیاز دام ها، خرید تضمینی گوشت قرمز دامداران و اجرای طرح دام امانی را از وزارت جهاد کشاورزی تقاضا کرده است که هنوز منتظر پاسخ این وزارت خانه هستیم.

محمدزاده افزود: برای انجام عقد قرارداد اتحادیه های دامی با کشاورزان در استان برای کشت محصولات سورگوم، ذرت علوفه ای و چغندرعلوفه ای درخواست اعتبار از وزارت جهاد کشاورزی انجام شده است.


انتهای پیام/قهرمانی

منبع: دانا

کلیدواژه: سازمان جهاد کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی فروردین ماه امسال روستایی استان سنگین روستایی نهاده های خام واحدهای دامی سبک و سنگین خوراک دام نهاده ها دام ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۵۰۳۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باغچه‌های سلامت خانگی راهی برای ترویج فرهنگ تغذیه سالم

ایسنا/خراسان رضوی سرپرست جهاد کشاورزی گلبهار باغچه‌های سلامت خانگی را راهی برای ترویج فرهنگ تغذیه سالم دانست.

محمد شجعی کلاتی در حاشیه ایجاد باغچه‌های سلامت خانگی در گفت‌وگو با ایسنا، از اجرای طرح ایجاد باغچه‌های سلامت خانگی در روستای اسجیل این شهرستان خبر داد.

وی بیان کرد: با اجرای این طرح تلاش می‌شود فرهنگ تغذیه سالم و بهبود وضعیت آن در بین زنان روستایی و گنجاندن سبزی و صیفی در برنامه غذایی را ترویج دهیم.

 سرپرست جهاد کشاورزی گلبهار تصریح کرد: در واقع باغچه‌های کوچک خانگی در منازل روستایی راهی برای دستیابی به غذای سالم است.

شجعی با بیان اینکه در برخی از سایت‌های آموزشی با اعطای بذر سالم از سوی جهاد کشاورزی شهرستان گلبهار، فراگیران مورد تشویق قرار می‌گیرند، افزود: توان‌افزایی زنان روستایی در توسعه پایدار منطقه یکی از دغدغه‌های جدی جهاد کشاورزی شهرستان گلبهار است.

سرپرست جهاد کشاورزی گلبهار در ادامه از هزینه‌بر بودن فرآیند دریافت گواهی استاندارد برای محصولات کشاورزی و غیراقتصادی بودن آن در سطوح کشت کوچک که امکان اجرا برای همه ذینفعان طرح میسر نیست، خبر داد.

وی در همین خصوص افزود: برای تحت پوشش قرار دادن تعداد بیشتری از دینفعان، فرهنگ‌سازی استفاده بهینه از نهاده‌های شیمیایی، آموزش و ترویج هر چه بیشتر فرایند مدیریت منابع پایه، بهبود تغذیه خانوار روستایی، حفاظت از محیط‌زیست و در نهایت دستیابی به محصولات سالم‌تر و بهبود کسب و کارهای سبز روستایی، طرح ایجاد باغچه‌های سلامت خانگی در دستور کار قرار گرفته است.

وی در ادامه به بازدید از مزارع گندم، جو، کلزا و گلخانه‌های سطح شهرستان گلبهار اشاره و اظهار کرد: با هدف بررسی روند فعالیت شبکه مراقبت و بررسی وضعیت گلخانه‌های شهرستان این بازدیدها انجام می‌شود.

وی گفت: سطح زیر کشت کلزا حدود ۱۵۰ هکتار، سطح زیر کشت غلات حدود ۱۰ هزار هکتار و سطح گلخانه‌های شهرستان حدود ۳۲ هکتار است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • وابستگی به واردات نهاده‌های دامی با جایگزینی علوفه کم آب کاهش می‌یابد
  • نخستین شورای عشایری استان سمنان در سال جاری برگزار شد
  • جبران خلاء بهره وری در تغذیه دام با استفاده از خوراک کامل
  • اجرای طرح ایجاد باغچه‌های خانگی کاشت سبزیجات سالم در شهرستان کرمان
  • تخلیه غلات ۱۰۱ فروند کشتی در بندر امیرآباد بهشهر
  • خانه‌های روستایی باید به کارگاه تولیدی تبدیل شود
  • تخلیه غلات ۱۰۱ فروند کشتی در بندر امیرآباد
  • نظارت بهداشتی قرنطینه‌ای ۲۳ هزار تن نهاده دامی درسیستان وبلوچستان
  • باغچه‌های سلامت خانگی راهی برای ترویج فرهنگ تغذیه سالم
  • صنایع کوچک روستایی در استان همدان توسعه می‌یابد