Web Analytics Made Easy - Statcounter

سعید خال مدیرعامل بهشت زهرا (س) در دیدار با سعید رضا عاملی دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، اظهار داشت: با شیوع بیماری کرونا در اول اسفند ۱۳۹۸ همه بخش‌ها دچار تحیر شده بودند و در تمام دنیا آمادگی برای مواجهه با این ویروس وجود نداشت.

به گزارش ایرنا، وی ادامه داد: ضمن این که پایان این بحران نیز نامعلوم بوده و هست و نمی‌توان پایانی برای آن در نظر گرفت و این شرایط را وخیم‌تر می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل سازمان بهشت زهرا (س) با تشریح فعالیت خستگی ناپذیر ۲ هزار و ۲۰۰ نفر کارکنان زحمت کش این سازمان، گفت: در امور متوفیان ۲۴ فرآیند اعم از تغسیل، تکفین، تدفین و مراسم و... انجام می‌شود که همکاران سازمان بی‌وقفه در این حوزه مشغول کار هستند و ۱۵۰ نفر از آن‌ها دچار بیماری کرونا شدند، ولی سلامت خود را به دست آوردند.

خال افزود: در این دوران چندین بار تست‌های لازم از کارمندان گرفته شد و امیدواریم بتوانیم حافظ سلامتی‌شان باشیم.

وی همچنین اظهار داشت: روزانه به طور متوسط ۲۰۰ نفر فوتی در بهشت زهرا (س) پذیرش می‌شد که با شیوع کرونا برخی روزها به ۴۰۰ نفر رسید؛ به طور متوسط ۱۷۰ نفر در روز متوفیان کرونایی داریم. ۴۰ درصد فوتی‌های کشور از کرونا در تهران اتفاق افتاده، ولی هیچگاه وقفه‌ای در انجام وظایف صورت نگرفته است.

مدیرعامل بهشت زهرا (س) گفت: با وجود این که برخی کشورها گورهای دسته جمعی یا موقت برای تدفین متوفیان از کرونا درست کرده‌اند و یا به سوزاندن اجساد روی آورده‌اند، اما براساس وظیفه شرعی و انسانی خود تنها کشوری هستیم که تطهیر متوفیان را با آب و براساس اصول شرعی انجام می‌دهیم. ضمن اینکه به متوفیان سایر ادیان رسمی کشور نیز در گورستان‌های اختصاصی خود یاری رسانده‌ایم.

تقدیر عاملی از رییس سازمان بهشت زهرا

در ادامه این جلسه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی از تلاش‌های مدیرعامل سازمان بهشت زهرا (س) تقدیر کرد و اظهار داشت: عوامل این سازمان در زمانی که بسیاری از افراد حاضر به حضور در صحنه مقابله با بیماری کرونا نبودند به خوبی و به صورت تخصصی و با رعایت کرامت انسانی بیش از ۳۰ هزار بیمار کرونایی از دنیا رفته مورد تغسیل و تکفین قرار دادند و با عزت مراسم خاک سپاری آن‌ها را انجام دادند و تسلی خاطر بازماندگان بودند.

عاملی گفت: در ایام دنیاگیری ویروس کرونا، این همکاران شما بودند که همراه با کادر درمان و گروه‌های داوطلب و جهادی جلوه‌های فراموش نشدنی و تاریخی از مواسات و همدلی به نمایش گذاشتند و با از خودگذشتگی لحظات زیبایی از نوع‌دوستی آفریدند.

وی تاکید کرد: تدفین متوفیان در مزارهایی که خودشان انتخاب می‌کنند امری پسندیده است؛ چرا که جداسازی آن‌ها می‌تواند مشکلات اجتماعی در آینده پدید آورد و اضطراب و نگرانی بازماندگان را افزایش دهد.

منبع: فرارو

کلیدواژه: کرونا در ایران بهشت زهرا فوتی های کرونا بهشت زهرا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۵۰۳۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود

حجت الاسلام هادی شیرازی مدیرعامل انتشارات خط مقدم در گفت‌وگو با خبرنگار مهر درباره حال و هوای این نمایشگاه در سال‌های گذشته گفت: شروع دوباره نمایشگاه بعد از قصه ویروس منحوس کرونا، شجاعتی می‌خواست که الحمدلله اتفاق افتاد و روال خوبی را پی گرفت و به نظر بنده سال به سال هم رشد کرد و مردم به نسبت سال‌های قبل استقبال بهتری داشتند. هرچند هنوز به آن سال‌های قدیمی‌تر و گذشته که خیلی اهالی هنر و ادب حضور چشمگیرتری داشتند و فضای شیرین‌تری نسبت به سال‌های نزدیک‌تر ما داشت، نرسیده ولی امیدوارم که این جریان نیز رخ دهد و آن حالت پدری که از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای حوزه فرهنگ می‌رود، اتفاق بیفتد.

وی درباره استقبال مخاطبان از این رویداد فرهنگی گفت: مردم با نمایشگاه کتاب قهر نیستند، اما مسأله کتاب باید بیشتر به عنوان یک نیاز جا بیفتد. هرچقدر اقتصاد مردم و خانوارها کوچک شود، تاکید بر کتاب به عنوان یک نیاز اساسی سخت‌تر می‌شود. باید بین همه مردم این نکته را جا بیندازیم که کتاب یک مسئله حل کن است و نیازهای آدمی را در مسیر زندگی حل می‌کند.

حجت‌الاسلام شیرازی افزود: در حال حاضر چند جایگزین برای کتاب پیدا شده است که یکی از آنها فضای مجازی و آموزش‌هایی در این فضاست. این فضا به نحوی جایگزین کتابخوانی مردم شده است که جایگزین دقیقی نیست؛ هر چیزی باید سر جای خودش قرار بگیرد. در عین حال مردم با کتاب آشتی‌اند، با نمایشگاه کتاب هم مشکلی ندارند ولی باید این اتفاق درست و جامع رخ دهد و مردم جایگاه کتاب را درک کنند تا نمایشگاه کتاب هم رونق اساسی به خود بگیرد.

وی درباره کیفیت کتاب‌ها در طی دوره‌های مختلف برگزاری نمایشگاه بین المللی کتاب تهران گفت: مسأله کیفیت کتاب یک موضوع نسبی است و به ناشران بستگی دارد. ممکن است یک ناشری کیفیت کارش را در طول این سال‌ها هم به لحاظ محتوا و هم به لحاظ تولید ارتقا داده باشد و ممکن است ناشرانی هم باشند که کیفیت کارشان مثل گذشته‌شان باشد. نمی‌توانم بگویم اتفاق مهمی در این سال‌ها رخ داده است. پیش از این در فضای ادبیات، فرهنگ و کتاب هر روز یک اتفاق و حرکت جدی ملی داشتیم، اما حالا به شدت جای خالی این حرکت‌ها حس می‌شود.

شیرازی افزود: مسایل صنعت نشر با یک یا دو ایده حل نمی‌شود. امروزه می‌گویند به دنبال رقم زدن زیرساخت‌ها هستند و این مسأله‌ای زمان بر است. اگر بخواهیم برای صنعت نشر اتفاق مبارکی بیفتد باید پای حرف جدی خود اهالی صنعت، به‌ویژه بخش خصوصی صنعت نشر نشست. اگر اهالی این حوزه و اهالی اکوسیستم نشر بگویند که دغدغه و مسئله‌شان چیست، آنگاه می‌توان به رخ دادن اتفاقات اساسی برای این صنعت امیدوار بود.

سی و پنجمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران از ۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت در مصلی امام خمینی تهران برپا می شود.

کد خبر 6087681

دیگر خبرها

  • اجرای طرح افزایش خدمات و ایمن‌سازی بزرگراه‌های پایتخت
  • اجرای طرح افزایش خدمات و ایمن‌سازی بزرگراه‌های پایتخت 
  • رفع معضل ترافیکی در غرب تهران
  • تجلیل از خانواده شهدای مدافع سلامت در هفته سلامت
  • خطیب نماز جمعه تهران: به زور کسی را به بهشت نخواهیم برد
  • افزایش ۱۶ درصدی متوفیان ناشی از تصادفات درون شهری
  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود
  • بازدید وزیر کشور از پروژه‌های سازمان نوسازی شهر تهران
  • قیمت آپارتمان در چیتگر چقدر است؟
  • بازدید مدیرعامل سازمان عمرانی شهرداری تهران از سه پروژه