Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ‏خبرگزاری فارس از تهران، فائزه مومنی روزنامه نگار فعال در حوزه شهری صبح نو روز گذشته برای تهیه گزارش از روند واکسیناسیون به یکی از این مراکز مراجعه کرده و بدون هیچ حاشیه‌ای و با هماهنگی مشاور وزیر بهداشت مشغول انجام وظیفه و رسالت خبری خود بود که مورد هتک حرمت قرار گرفت.

این روزنامه نگار در گفت‌وگو با خبرنگار فارس درباره این اتفاق اظهار کرد: دیروز صبح (۲۷ اردیبهشت) برای تهیه گزارش به مجموعه ورزشی ساعی واقع در میدان سپاه مراجعه کردم تا از جریان واکسیناسیون افراد ۷۵ سال به بالا گزارش تهیه کنم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با بیان اینکه رویکرد ما در تهیه این گزارش بازتاب مشکلات کادر درمان برای تزریق این واکسن‌ها بود تا منعکس‌کننده مشکلات آنها باشیم، گفت: وقتی به مجموعه وارد شدم با خانم دکتر سلیمانی صحبت کردم و او موافقت کرد همچنین با سایر افرادی که مشغول واکسیناسیون بودند صحبت و اصل امانت‌داری را هم رعایت می‌کردم؛ در تمام این مصاحبه‌ها هم کارت خبرنگاری خود را به افراد نشان می‌دادم تا هویت من مشخص باشد.

مومنی ادامه داد: شروع به مصاحبه کردم و سوالاتی در خصوص مشکلات و کمبودهای این مرکز از کادر درمان پرسیدم، در زمان مصاحبه مسؤلان از من خواستند تا اسمی از آن ها برده نشود من هم برای جلب اعتماد در ضبط صدا از هیچ اسمی استفاده نکردم.

وی با بیان اینکه بعد از اتمام کار، قصد خروج از مجموعه را داشتم، افزود: حراست مانع از خروج من شد و از من خواست تلفن همراه خودم را که حاوی اطلاعات شخصی بود در اختیارشان بگذارم! همچنین از من خواستند صوت مصاحبه‌هایی که گرفته‌ام را پاک کنم که من با این درخواست مخالفت کردم.

این روزنامه نگار اضافه کرد: نیروهای حراست با من کمی بحث کردند و از من مجوز می‌خواستند و زمانی که قصد خارج شدن از درب را داشتم یکی از نیروهای حراست با من درگیر شد و هر چه من خواهش کردم که به من دست نزند، توجه نکرد، در نهایت دست مرا گرفت و انگشت من را شکست. 

مومنی در ادامه بیان کرد: بعد از اینکه تلفن همراهم را در اختیارش نگذاشتم، کیف من را گرفت و با خود برد دوباره تقاضا کردم کیفم را بدهد تا بروم اما به من می‌گفت باید بمانم تا از سپاه بیایند من را ببرند و وقتی دستم را نشانش دادم شروع به مسخره کردن من کرد.

وی اظهار کرد: بعد از چند دقیقه با سردبیر صبح نو تماس گرفتم و این ماجرا را توضیح دادم که بعد از تماس با وهاب‌زاده مشاور وزیر بهداشت و بعد از چندین بار تماس با ۱۱۰، یک نفر نیرو به محل اعزام کردند و با گذشت یک ساعت، با همان دست شکسته و تنظیم شکایت پلیس کیفم را از حراست گرفتم. 

خبرنگار روزنامه صبح نو ادامه داد: بعد از رفتن به کلانتری و پزشکی قانونی، به بیمارستان امام حسین (ع) مراجعه کردم و با گرفتن عکس متوجه شدم دستم دچار شکستگی نوع حاد شده و استخوان دستم از هم جدا شده که مجبور به انجام عمل جراحی شدم. 

مومنی در پایان گفت: تاکنون هیچ برخوردی با حراست و عذرخواهی از طرف دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی انجام نگرفته، ضمن آنکه وهاب زاده مشاور وزیر بهداشت و زالی رییس ستاد کرونا بسیار پیگیر این موضوع بودند. 

انتهای پیام/۶۷۰۷۷

منبع: فارس

کلیدواژه: روایت یک خبرنگار دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی واکسیناسیون کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۵۳۷۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکمیل ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی

موسوی میرزایی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با اشاره به اینکه بیمارستان‌های خراسان جنوبی در ۲ سال گذشته تا کنون به بیش از ۶۰۰ مورد تجهیزات جدید، مجهز شده اند، گفت: در این مدت ۷۰ تخت ویژه آی سی یو با تجهیزات کامل، ۲۲ دستگاه آزمایشگاهی پیشرفته، ۳۱ دستگاه شاخص تشخیصی از جمله سه دستگاه ام ار آی برای قاین، فردوس و طبس، ۵۶۴ تخت بیمارستانی، دستگاه سی تی اسکن آنژیو (برای مرکز فوق تخصص قلب بیرجند) و یک دستگاه سی تی اسکن دیگر برای بیماران سرطانی و قلب و عروق با کمک دولت تأمین شده است.

او افزود: در دولت سیزدهم همچنین ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی تکمیل شده و علاوه بر طرح‌های توسعه بیمارستان‌های بشرویه، درمیان و سرایان، برای قاین، نهبندان، زیرکوه و طبس هم طرح فعال است.

موسوی میرزایی با بیان اینکه هم اکنون ۱۲۱ دستیار تخصصی پزشک در هشت رشته دانشگاه علوم پزشکی بیرجند مشغول به تحصیلند اظهار کرد: هم اکنون ۶۵ کد رشته در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند فعال است و علاوه بر آن ۲۱۱ دانشجوی تحصیلات تکمیلی هم در رشته‌های مختلف از جمله مغز و اعصاب، جراحی اعصاب، بیماری‌های داخلی، قلب، رادیولوژی و جراحی عمومی در حال تحصیلند تا به جمع جامعه‌ پزشکی بپیوندند.

بیشتر بخوانید

 بیش از هزار نفر از خدمات بانک امانات هلال احمر بهره‌مند شدند

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند بیان کرد: ۴۳ مرکز سلامت شهری، ۶۱ مرکز سلامت روستایی، ۷۱ پایگاه بهداشتی، ۳۲۶ خانه بهداشت، ۸۵ پایگاه اورژانس جاده‌ای و ۲ پایگاه امداد هوایی در خراسان جنوبی خدمات بهداشتی ارائه می‌کنند.

او گفت: افزایش کیفیت خدمات بهداشتی و درمانی در بخش خصوصی و دولتی مهمترین هدفگذاری در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند است که هم اکنون حدود ۹ هزار پرسنل دانشگاه، برای تحقق این هدف تلاش می‌کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • امیدواری وزیر بهداشت به افزایش پرداختی رزیدنت‌ها
  • روایت مشکل‌تراشی بی‌سابقه برای پزشکان زن؛ کمر شلوارت را پایین‌تر بکش!
  • امیدوارم بتوانیم حقوق دستیاران را به ۲۰ میلیون برسانیم
  • تکمیل ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی
  • بهترین اتوماسیون اداری برای دانشگاه های علوم پزشکی چیست؟
  • ارتقاء دانشگاه علوم پزشکی مشهد در رتبه بندی جهانی موضوعی
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رایگان شد
  • نشریات دانشجویی روایت‌گر جنبش‌های دانشجویی در حمایت از غزه باشند
  • بیمارستان نیایش به ابر بیمارستان تبدیل خواهد شد