Web Analytics Made Easy - Statcounter

زهرا ابراهیمی مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری سیستان و بلوچستان در گفت وگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، گفت : نخستین فاز این پروژه براساس تفاهمنامه معاونت زنان و خانواده ریاست جمهوری و ستاد مبارزه با مواد مخدر، در سیستان و بلوچستان توسط موسسه شور زندگی و صلح درون در ۱۴محله آسیب خیز با بیشترین ریسک اعتیاد ویژه خانواده های در معرض آسیب برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او  هدف از اجرای این طرح را ارتقای آگاهی و سلامت روانی جسمی و اجتماعی زنان و خانواده های آسیب دیده و در معرض اعتیاد عنوان کرد و گفت: توسعه فرهنگ مشارکت عمومی در راستای شناسایی و رفع موانع و مشکلات محلی بویژه اعتیاد و ارائه راهکارهای عملیاتی با هدف غلبه بر چالش های اجتماعی و محیطی از دیگر اهداف این طرح است که امیدواریم با اجرای آن در مناطقی که بر اساس شاخص های مورد نظر از مناظر مختلفی در معرض ریسک قرار دارند زمینه پایداری بهبود یافتگان را در همه حوزه ها فراهم کنیم.

مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری سیستان و بلوچستان افزود: امروزه مهارت‌های زندگی مهمترین مساله در مواجه با آسیب‌های اجتماعی محسوب می‌شود که بخش مهم آن مهارت ارتباطی و نحوه مواجه با آسیب‌ها و مخاطرات می باشد و تمام جوامع با این آسیب ها مواجه ‌اند و مساله مهم چگونگی عبور افراد، خانواده و جوامع از این آسیب‌ها و رسیدن به رشد و تعالی است و این طرح در فازهای بعدی نیز در برخی از مناطق استان توسط تسهیلگران آموزش دیده فاز یک و با بهره گیری از ظرفیت سمن ها و فعالین اجتماعی برگزار خواهد شد.

انتهای پیام/ع

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اشتغال بانوان استانداری سیستان و بلوچستان آسیب ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۵۴۳۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بافت تاریخی کرمان سرمایه مادی و معنوی است

فرماندار کرمان با اشاره به اهمیت استفاده از ظرفیت بافت تاریخی شهر به‌عنوان سرمایه‌ای مادی و معنوی، گفت: بازسازی و بهسازی فضای شهری و ارتقای سطح خدمات عمومی از جمله اقداماتی است که باید در بافت‌های فرسوده انجام شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمان و به نقل از روابط عمومی فرمانداری، علی بابایی در جلسه بازآفرینی شهری، اظهار کرد: با توجه به برنامه‌های وزارت راه و شهرسازی، ظرفیت بازآفرینی شهر کرمان به‌عنوان مرکز استان بسیار فراتر از وضع موجود است.

وی با اشاره به اهمیت استفاده از ظرفیت بافت تاریخی شهر به‌عنوان سرمایه‌ای مادی و معنوی، افزود: بازسازی و بهسازی فضای شهری و ارتقای سطح خدمات عمومی از جمله اقداماتی است که باید در بافت‌های فرسوده انجام شود و ارتقای شرایط کیفی زندگی در سکونتگاه‌ها از طریق ایمن‌سازی و مقاوم‌سازی ساختمان‌ها، توسعه و بهبود زیرساخت‌ها، تأمین خدمات شهری و امکان زندگی بهتر برای شهروندان از جمله نیازهای شهر کرمان است.

فرماندار کرمان با تاکید بر مزیت گردشگری بافت تاریخی شهری، این مناطق را دارای ظرفیت مطلوب برای تأمین مسکن دانست و گفت: ساماندهی و احیای بافت فرسوده در کرمان که مساحت قابل توجهی دارد، نیازمند همکاری و هم‌افزایی فرمانداری، شهرداری، راه و شهرسازی، میراث فرهنگی و دستگاه‌های خدمت‌رسان است.

وی با مطلوب خواندن پروژه‌هایی که اخیراً در میدان ارگ و اطراف آن اجرا شده است، تصریح کرد: بازسازی بافت تاریخی شهر کرمان نیازمند طرح کارشناسی و آینده‌نگر است و باید نیازهای مردم در آینده از قبیل پارکینگ، معابر، انشعابات و خدمات شهری در آن لحاظ شود.

محسن تویسرکانی، شهردار کرمان نیز در این جلسه با بیان اینکه پروژه بهسازی میدان ارگ یک اثر فاخر است که می‌تواند الگوی خوبی برای دیگر مناطق نیز باشد، اظهار کرد: لازم است از طرح‌های خلاقانه و کارشناسی استفاده شده و از پراکنده‌کاری پرهیز شود.

وی افزود: به لحاظ مسائل اجتماعی، ایجاد تعادل بین محلات و مناطق شهری اعم از حاشیه و مرکز بسیار مهم است و برای بهسازی بافت تاریخی، آسفالت یا سنگفرش معابر، اصلاح و پیش‌بینی انشعابات آب، برق و گاز نیز باید مورد توجه کارشناسان و طراحان این قبیل پروژه‌ها قرار گیرد.

کد خبر 748353

دیگر خبرها

  • بافت تاریخی کرمان سرمایه مادی و معنوی است
  • رویداد جامعه پرداز با هدف هم افزایی کنشگران حوزه زن، خانواده و فرزندآوری
  • آموزش فنی و حرفه ای رایگان برای ترک کنندگان
  • اجتماع ۳هزار نفری دختران در ارومیه
  • کاهش سرقت درچناران با جمع آوری معتادان متجاهر
  • طرح پزشک خانواده طرحی برای ارتقای نظام سلامت
  • محیط زیست عرصه تقویت بنیان‌های اجتماعی با بهره گیری از توان بانوان است
  • تاثیر فرهنگ ‌بر سلامت خانواده ‌
  • تاثیر فرهنگ فرهنگ ‌بر سلامت خانواده ‌
  • ایران جزو چهار کشور نخست دنیا در حوزه سدسازی است