Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-01@00:05:12 GMT

بزرگترین خانه خشتی جهان در رفسنجان همچنان در بلاتکلیفی

تاریخ انتشار: ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۹۵۶۲۶۲

بزرگترین خانه خشتی جهان در رفسنجان همچنان در بلاتکلیفی

ایسنا/کرمان رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری رفسنجان با اشاره به امضای تفاهم‌نامه ای بین مجتمع مس سرچشمه و اوقاف رفسنجان در خصوص مدیریت خانه حاج‌آقاعلی، تصریح کرد: سالیان سال خانه حاج آقا علی رفسنجان دستخوش تغییرات مدیریتی شده است، میراث هزینه‌هایی انجام داد و سپس شرکتی مربوط به اوقاف ورود کرد کارهای کلی‌تری انجام داد اما در مدیریت آن دچار مشکل شدیم و در مقطعی از زمان مقرر شد شهرداری مدیریت خانه را برای مدتی عهده‌دار شود و خانه در اجاره شهرداری باشد که به توافق نرسیدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

"حسن حسینی" در مراسم آیین گرامیداشت روز جهانی موزه و میراث فرهنگی در خانه حاج آقا علی رفسنجان اظهار کرد: با کار فرهنگی که در جامعه انجام شده دیدگاه ها نسبت به میراث فرهنگی تغییر کرده و اهمیت میراث و آثار تاریخی در ابعاد گوناگون مورد توجه قرار گرفته است.

وی با اشاره به اینکه در آیات کلام‌الله مجید که توصیه به گشت و گذار و سیر و سیاحت در اطراف و اکناف زمین برای عبرت گرفتن، شده است افزود: یکی از ابعاد توسعه پایدار جوامع، توسعه صنعت گردشگری‌ست که در بعد اقتصادی هم اهمیت زیادی دارد.

رئیس میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی رفسنجان تصریح کرد: رفسنجان یکی از نقاط تاریخی کشور و استان کرمان است به‌طوری که منطقه خنامان یکی از مراکز تمدنی استان کرمان است و نخستین سکونت‌گاه‌های بشر در استان کرمان است.

حسینی خاطرنشان کرد: شهرستان رفسنجان در کنار میراث طبیعی و ملموسی که دارد، آثار شاخصی چون دره راگه، ماسه های بادی، ظرفیت شکار و  ابنیه و آثار تاریخی فراوانی دارد.

رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری رفسنجان با اشاره به امضای تفاهم‌نامه ای بین مجتمع مس سرچشمه و اوقاف رفسنجان در خصوص مدیریت خانه حاج‌آقاعلی، تصریح کرد: سالیان سال خانه حاج آقا علی رفسنجان دستخوش تغییرات مدیریتی شده است، میراث هزینه‌هایی انجام داد و سپس شرکتی مربوط به اوقاف ورود کرد و کارهای کلی‌تری انجام داد اما در مدیریت آن دچار مشکل شدیم در مقطعی از زمان شهرداری مدیریت خانه را برای مدتی عهده‌دار شود و خانه در اجاره شهرداری باشد که به توافق نرسیدند.

حسینی اضافه کرد: طبق تفاهم‌نامه بین مس و اوقاف که در حضور وزیر صمت به امضا رسید موضوع مدیریت خانه حل شود و درب خانه به‌طور رسمی برای بازدید علاقه‌مند از سراسر کشور و  جهان باز شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی شهرستانها اخبار شهرستان ها کرمان میراث فرهنگی میراث فرهنگی مدیریت خانه خانه حاج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۵۶۲۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملیات اجرایی بزرگترین آب‌شیرین‌کن خشکی جهان سرعت می‌گیرد

هاشم امینی مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور بر تسریع روند احداث آب‌شیرین‌کن طرح تامین آب اضطراری سیستان و زاهدان تاکید کرد و گفت: افزایش جبهه‌های کاری می‌تواند در تسریع عملیات اجرایی پروژه اثرگذار باشد.

وی  در بازدید از مراحل راه اندازی آب شیرین کن طرح تامین آب اضطراری سیستان و زاهدان با اشاره به نشست تخصصی بررسی راهکار‌های تسریع عملیات اجرایی پروژه آب‌شیرین‌کن افزود: در این جلسه اقدامات انجام شده در بخش آب، برق، نصب تجهیزات و راه‌اندازی آب‌شیرین‌کن، ایستگاه پمپاژ و موارد مربوط به محوطه‌سازی و دیوارکشی مورد بررسی قرار گرفت و امیدواریم این پروژه هرچه سریع‌تر به بهره‌برداری برسد.

مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور، همچنین در جریان بازدید از سد جریکه در شهرستان زهک، چاه‌نیمه‌ها با اشاره به ضرورت تامین پایدار آب شرب و بهداشت شهروندان منطقه و اهمیت پروژه آب‌شیرین‌کن زاهدان از نظر ملی و توجه ویژه دولت به آن، گفت: افزایش جبهه‌های کاری می‌تواند در تسریع عملیات اجرایی پروژه اثرگذار باشد و علاوه بر این باید راهکار‌های متنوع دیگری نیز برای تسریع در تکمیل آن مورد توجه قرار گیرد.

وی خاطرنشان کرد: این پروژه به عنوان بزرگ‌ترین آب‌شیرین‌کن خشکی جهان با ظرفیت تامین ۱۰۰ هزار مترمکعب در شبانه‌روز به منظور تامین اضطراری بخشی از آب مورد نیاز سیستان و زاهدان در حال اجراست.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • می گوید: جسد موجود در تابوت‌ها سالم بودند اما...+ عکس | ماجرای ویدئوی جنجالی تابوت‌های باستانی خوزستان چیست؟
  • بازدید معاون امور مجلس، حقوقی و استان‌ها وزارت میراث‌فرهنگی از پروژه جداره‌سازی خانه گردشگری ارومیه
  • خانه انصاری ارومیه میزبان گردشگران خواهد شد
  • مناطق حاشیه‌نشین️، بزرگترین مشکل شهر ارومیه است
  • عملیات اجرایی بزرگترین آب‌شیرین‌کن خشکی جهان سرعت می‌گیرد
  • ماجرای ویدیوی منتشرشده در خصوص تابوت‌های جوبجی چیست؟
  • ویدیوی منتشرشده در خصوص تابوت‌های جوبجی مربوط به سال ۱۳۹۸است
  • ترکش‌های جنگ قیمتی در بزرگترین بازار خودروی جهان
  • دانشجوی آمریکایی: بزرگترین تهدید جهان اسرائیل و آمریکاست
  • لزوم ایجاد خانه‌های صنایع‌دستی در فارس