Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-04-27@14:33:57 GMT

مشکلات اجرای پروتکل‌های بهداشتی در امتحانات حضوری

تاریخ انتشار: ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۹۵۶۸۷۳

مشکلات اجرای پروتکل‌های بهداشتی در امتحانات حضوری

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، نخستین روز امتحانات حضوری دانش‌آموزان با برگزاری امتحان دینی 3 روز دوشنبه ( 27 ار یبهشت ) برگزار شد.

پروتکل بهداشتی نسبتاً سختگیرانه‌ای برای برگزاری امتحانات حضوری دانش آموزان تدوین شده بود و تصاویر و فیلم‌های منتشر شده از نخستین روز امتحانات حکایت از اجرای معقول این پروتکل توسط مدارس و دانش‌آموزان دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در تعدادی از حوزه‌های امتحانی با باز نکردن کامل درب‌ها در هنگام ورود و خروج دانش آموزان گلوگاهی برای تجمع  ایجاد شده و در برخی موارد اقدام به صف‌بندی دانش آموزان و ایراد سخنرانی قبل از ورود دانش‌آموزان به ساختمان شده است.

در این میان نباید از نظر دور داشت که وزارت آموزش و پرورش اطلاع‌رسانی در خصوص نحوه برگزاری امتحانات حضوری و پروتکل‌های بهداشتی آن را موکول به واپسین روزهای باقیمانده به برگزاری امتحانات کرد و تا این لحظه شماره تلفنی جهت دریافت شکایات مردم در خصوص عدم رعایت پروتکل ها اعلام نشده است.

در همین رابطه مهرزاد حمیدی؛ معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم درباره انتشار برخی تصاویر از تجمع دانش‌آموزان در حوزه‌های امتحانی آن هم در نخستین روز برگزاری امتحانات حضوری به تسنیم گفت: امروز با مدیران کل آموزش و پرورش استان ها وبینار داشتیم و با ناظران حوزه‌های امتحانی گروه مشترک تشکیل دادیم و مسائل مختلف را پیگیری می‌کنیم. آنچه در حوزه‌های امتحانی مشاهده می‌شود و اطلاعات ما، مبنی بر این است که چارچوب‌ها و پروتکل‌های ابلاغی رعایت می‌شود اما مواردی ممکن است در برخی حوزه‌ها اتفاق بیفتد و سیستم نظارت مدیران در تمام حوزه‌ها پیش بینی شده است.

تجمع نزدیک مدارس ممنوع 

وی افزود: تجمع دانش‌آموزان در حوزه‌های امتحانی بیشتر مربوط به روز نخست بود که برخی افراد همدیگر را ندیده بودند و احتمالا تجمعاتی شکل گرفت، مقرر شد تا فردی بیرون حوزه امتحانی حضور یابد و در صورت شکل‌گیری تجمع تذکرات لازم را بدهد.

معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش گفت: چهار موضوع تهویه هوا، رعایت فاصله دو متری، وجود مواد شوینده و ضدعفونی‌کننده و پیشگیری از تجمع در حوزه‌های امتحانی به شکل جدی پیگیری می‌شود؛ ممکن است افرادی بیرون از مدرسه و در فاصله دورتر تجمع کنند اما در کنار مدرسه و قبل و بعد از ورود به حوزه امتحانی باید از برگزاری تجمع جلوگیری شود.

حمیدی متذکر شد: اگر تجمعی اتفاق بیافتد و حوزه‌های امتحانی  این موارد را مدنظر قرار ندهند با مسئولان آن برخورد می‌شود.

تخلفات را چگونه گزارش دهیم؟

وی در خصوص نحوه گزارش تخلفات توسط مردم گفت: خانواده‌ها می‌توانند تخلفات را در سامانه شکایات آموزش و پرورش ثبت کنند یا موارد را از طریق تماس تلفنی به روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش اطلاع دهند. یکی از گزارش‌ها امروز به دست ما رسید و مقرر شد تا فردا حتما برای بازدید از آن حوزه امتحانی برویم.

گزارش‌هایی درباره تجمع در حوزه‌های امتحانی 

حمیدی با تاکید بر اینکه امتحانات دانش آموزان 24 خرداد به پایان می‌رسد و یک روز هم برای ما بسیار حیاتی است، وعده داد: اگر گزارشی از عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی در حوزه‌های امتحانی به دست ما برسد سریعا تیم‌های نظارت و بازرسی به حوزه امتحانی می‌روند. گزارش‌هایی درباره تجمع هنگام ورود و خروج منعکس شده است که هماهنگی لازم انجام شد تا تذکرات لازم را بدهند.

حمیدی در پایان گفت: از خانواده‌ها می‌خواهیم در کنار بررسی وضعیت پروتکل‌های بهداشتی توسط مدارس، تذکرات لازم را به فرزندان خود بدهند تا از هرگونه تجمعی اجتناب کنند، دانش آموزان برای ورود به حوزه امتحانی عجله نکنند و از ازدحام برای ورود پرهیز کنند.

صفیه رجایی هرندی کد خبر: 1096124 برچسب‌ها امتحانات دانش آموزان

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: امتحانات دانش آموزان وزارت آموزش و پرورش حوزه های امتحانی پروتکل های بهداشتی امتحانات حضوری حوزه امتحانی دانش آموزان پروتکل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۵۶۸۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سمن‌ها و گروه‌های مردمی بر حوزه دانش آموزان تمرکز کنند

محمد مهدی اعلایی استاندار قزوین در نخستین نشست شورای آموزش و پرورش استان گفت: امروز بیش از هر زمان دیگری نیاز به مداخلات مردمی و گروه‌های جهادی در رابطه با پیشگیری و کاهش آسیب‌های اجتماعی بین دانش آموزان داریم.

وی با اشاره به طرح نماد (نظام مراقبت اجتماعی دانش آموزان) تصریح کرد: اجرای این طرح در قزوین اتفاق خوبی است، اما باید از ظرفیت مردمی بیشتری برای این طرح استفاده کرد.

اعلایی با اشاره به گروه‌های دانشجویی و یا اعضای انجمن اولیا و مربیان، تصریح کرد: این اقشار می‌توانند در حوزه‌های تربیتی و فرهنگی ورود کنند و تشکیل تشکل‌ها و سازمان‌های مردم نهاد می‌تواند در این زمینه موثر باشد.

در ادامه استاندار قزوین با اشاره به نزدیک شدن به ایام گرامیداشت معلم اظهار کرد: همه مدیران استان باید با حضور در مدارس و جمع معلمان از زحمات آنان قدردانی کنند.

طرح نماد از آسیب‌های بزرگتر در جامعه پیشگیری می‌کند

نقی سیاهکالی مرادی مدیرکل آموزش و پرورش استان قزوین نیز در این نشست گفت: نظام مراقبت اجتماعی دانش آموزان که با عنوان اختصاری نماد خوانده می‌شود، طرحی در راستای کمک به آموزش و پرورش برای توانمندسازی دانش آموزان است.

سیاهکالی مرادی در این راستا با اشاره به راه اندازی خط تلفن ۱۵۷۰ افزود: کارشناسان از ساعت هشت تا ۲۰ توسط این شماره به سوالات دانش آموزان، والدین و عموم جامعه پاسخ می‌دهند.

وی اهداف راه اندازی این طرح را شناسایی به موقع دانش آموزان در معرض خطر و توانمندسازی معلمان دانست و ادامه داد: با اجرای این طرح می‌توان با مداخله سریع و به هنگام برای دانش آموزان آسیب دیده از بسیاری آسیب‌های بزرگتر پیشگیری کرد.

سیاهکالی مرادی همچنین کنترل و کاهش عوامل مخاطره آمیز و ارائه خدمات تخصصی و به موقع و رصد و پیگیری مستمر را از دیگر دستاورد‌های اجرای این طرح نامید.

این نظام با هدف هم افزایی ظرفیت‌های دستگاه‌های اجرایی برای پیشگیری و شناسایی، ارجاع، توانمندسازی، درمان و مددکاری اجتماعی برای دانش آموزان در معرض خطر، پرخطر، و دارای فوریت روانی و اجتماعی اجرایی می‌شود.

استان قزوین دارای ۲۵۰ هزار دانش آموز است.

باشگاه خبرنگاران جوان قزوین قزوین

دیگر خبرها

  • فعالیت مدارس استان بوشهر تا ۱۹ اردیبهشت
  • ظرفیت‌های مردمی قزوین در اجرای «طرح نماد» به‌کارگیری شود
  • تاسیس انجمن در جهت کاهش آسیب اجتماعی در بین دانش‌آموزان
  • سمن‌ها و گروه‌های مردمی بر حوزه دانش آموزان تمرکز کنند
  • سؤالات امتحانات نهایی سخت بوده است؟
  • سؤالات امتحانات نهایی با هدف ارزشیابی یادگیری طراحی می‌شود
  • برگزاری‌ مسابقات قرآن دانش‌آموزان و فرهنگیان در یزد
  • مسابقات قرآن دانش‌آموزان و فرهنگیان در یزد برگزار می‌شود
  • ۵۰ حوزه امتحان نهایی در استان سمنان تجهیز شده است
  • برگزاری امتحانات نهایی در ۵۰ حوزه امتحانی در سمنان