Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-02@13:39:43 GMT

داروی ۳ میلیونی کرونا درناصرخسرو!

تاریخ انتشار: ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۹۵۷۹۴۱

داروی ۳ میلیونی کرونا درناصرخسرو!

مدیرکل داروی سازمان غذا و دارو درباره فروش رمدسیویر برای درمان کرونا در ناصرخسرو به قیمت ۳ میلیون تومان و ادعای نشت آن از داروخانه‌ها توضیح داد. ناطقان:  رمدسیویر سه میلیون تومان در ناصر خسرو؛ فروش میلیونی این داروی درمان کرونا از آنجا آب می خورد که وقتی عزیزت بیمار می شود حاضری حتی فرش زیر پایت را بفروشی تا داروی مورد نیاز عزیزت را برایش تهیه کنی و این وسط هستند دلالانی که از آب گل آلود ماهی می‌گیرند و معلوم نیست چه چیزی را به اسم رمدسیویر به 4 برابر قیمت به مردم دردمند می فروشند، همانطور که در روزهای ابتدایی دوران شیوع کرونا همین دلالان پنی سیلین یا سفتریکسون را به قیمت 60 میلیون به خانواده بیماران فروختند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!




با کمبود این دارو در بیمارستان ها و داروخانه‌های منتخب مواجهه شده‌ایم چرا که در موج چهارم کووید 19 شاهد افزایش شمار مبتلایان بیماری کرونا بودیم و از طرفی کلینیک های سرپایی بستری موقت در بیمارستان ها راه اندازی شد و بیماران بسیاری در قالب بستری موقت رمدسیویر را دریافت کردند و میزان مصرف این دارو چند برابر شد و در نهایت با کمبود این داروی حمایتی مورد استفاده در درمان کرونا مواجه شدیم.

راه اندازی کلینیک‌های بستری موقت و افزایش‌ مصرف رمدسیویر
علیرضا رییسی سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا درباره گزارش‌هایی از کمبود داروی رمدسیویر بیان کرد: تعداد بیماران در این پیک افزایش یافت، برخی بیماران خیلی بدحال نیستند که بستری شوند اما صرفا برای دریافت رمدسیویر بستری می‌شوند و اگر در مرحله اولیه رمدسیویر دریافت کنند بسیار موثر خواهد بود.

رئیسی ادامه داد: یکی از افتخارات ما تولید داخلی رمدسیویر بود. هر آمپول رمدسیویر خارج از ایران ۳۹۰ دلار است و در ایران با ۲۰ دلار تولید می‌شود. ما در قالب بستری موقت در بیمارستان به بیمار رمدسیویر می دادیم سپس به منزل می رفت و برای مراجعه بعدی اقدام می کرد که این موضوع باعث شد تا یک تخت به ده ها بیمار اختصاص پیدا کند. درمان سرپایی موثر بار بیمارستانی را کم می‌کند، ما به ۴۵ هزار بیمار در پیک چهارم رسیدگی کردیم که نیاز به تخت اضافه نشد البته کمبود دارو در این موج با ارتفاع بلند داشتیم و با توجه به حجم بالای رمدسیویر که از تولید داخل استفاده می‌شد، وزیر دستور دادند تا رمدسیویر از خارج از کشور هم وارد شود.
تولید ماهانه ۲ میلیون دوز رمدسیویر برای درمان بیماران کرونایی

سید حیدر محمدی مدیرکل اداره دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو درباره کمبود رمدسیویر گفت: قبل از اوج بیکاری کرونا در موج چهارم رمدسیویر ایرانی به ۴ کشور یونان، ترکیه، عراق و سوریه صادر می‌شد و بیشتر رمدسیویر‌های ایرانی صادر می‌شدند و هند و چین هم خریدار رمدسیویر ایرانی هستند چرا که شیوع کرونا در هند بسیار بالا و شرایط بیماری در این کشور بغرنج است.

محمدی بیان کرد: در دنیا با کمبود ماده اولیه این دارو هم مواجه هستیم، ما اکنون یک تولید کننده ماده اولیه رمدسیویر در کشور داریم، اما میزان تولید ماده اولیه پایین است و با افزایش تولید در آینده مشکل کمبود ماده اولیه هم برطرف خواهد شد.

مدیرکل اداره دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو درباره میزان تولید رمدسیویر در کشور گفـت: ۸ تولیدکننده رمدسیویر در کشور داریم و هفته‌ای ۵۰۰ هزار رمدسیویر توزیع می‌شود و در موج چهارم کرونا به دلیل اینکه در برخی استان‌ها این دارو برای بیماران سرپایی تزریق می‌شود با کمبود به ویژه در شهر‌هایی مانند تهران رو به رو می‌شویم.
تولید رمدسیویر در موج چهارم کرونا ۱۰۰ برابر شد

محمدی با اشاره به اینکه میزان نیاز رمدسیویر مصرفی به شرایط بیماری کرونا در کشور بستگی دارد، از ۱۰۰ برابر شدن تولید رمدسیویر در موج چهارم کرونا خبر داد و گفت: میزان نیاز کاین دارو بیشتر در کلینیک‌های بستری موقت به بیماران کرونایی تزریق می‌شود و قبل از موج چهارم میزان مصرف به ۵ هزار عدد ویال رمدسیویر در هفته نمی‌رسید و در پیک چهارم کرونا این عدد به ۵۰۰ هزار در هفته رسید.

مدیرکل اداره دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو بیان کرد: در موج چهارم کرونا نیاز به شدت افزایش پیدا کرد و با کمبود در برخی استان‌ها مانند تهران مواجه شدیم البته ما اکنون از قله پیک چهارم کرونا عبور کرده ایم و مشکل کمبود به تدریج با کاهش تعداد بیماران در حال برطرف شدن است و اکنون کمتر گزارش کبمود داریم.

محمدی عنوان کرد: اکنون این دارو در داروخانه‌های بیمارستانی و منتخب توزیع می‌شود، در ابتدا این دارو فقط در داروخانه‌های بیمارستانی توزیع می‌شد، اما با توجه به افزایش موارد ابتلا و برای دسترسی بهتر بیماران مجوز توزیع رمدسیویر در داروخانه‌های منتخب سطح شهر صادر شد.
قیمت رمدسیویر ایرانی و میزان پرداختی بیماران

مدیرکل اداره دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو درباره قیمت رمدسیویر ایرانی گفت: قیمت رمدسیویر تولید داخل ۷۰۰ هزار تومان است و قیمت نمونه وارداتی یک میلیون ۱۰۰ تا یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان بود که با تولید این دارو دیگر محصول وارد نمی‌شود و نیاز کشور را از تولید داخل تامین می‌کنیم و مردم می‌توانند گرانفروشی این دارو را به سامانه ۱۹۰ وزارت بهداشت گزارش دهند.

وی در ادامه درباره هزینه پرداختی بیماران کرونایی بیان کرد: در بخش بستری ۹۰ درصد هزینه دارو را بیمه و ۱۰ درصد (۷۰ هزار تومان) را بیمار و در بخش سرپایی ۷۰ درصد هزینه دارو را بیمه و ۳۰ درصد (۲۱۰ هزار تومان) را بیمار پرداخت می‌کند البته برای درمان هر بیمار کرونایی ۶ عدد ویال رمدسیویر تجویز و تزریق می‌شود و مردم می‌توانند گرانفروشی این دارو را به سامانه ۱۹۰ گزارش دهند.

مدیرکل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو افزود: رمدسیویر بنابر مصوبه شورای عالی بیمه باید به دستور پزشک متخصص داخلی، فوق تخصص عفونی، متخصص طب اورژانس و فوق تخصص ریه تجویز شود تا دارو تحت پوشش بیمه باشد و اگر پزشک عمومی رمدسیویر را تجویز کند دیگر دارو تحت پوشش بیمه نخواهد بود.
نشت رمدسیویر از داروخانه به بازار سیاه صحت ندارد

محمدی درباره فروش رمدسیویر در ناصر خسرو به قیمت ۴ میلیون تومان و برخی ادعا‌ها مبنی بر نشت دارو از داروخانه‌ها به بازار سیاه بیان کرد: ما تاکنون گزارشی از نشت درمدسیویر اصلی از داروخانه به بازار سیاه نداشته ایم و باید توجه داشت که اگر یک مورد رمدسیویر با برچسب تی تک در بازار سیاه پیدا شود می‌توانیم بفهیم که دارو از مسیر تولید، توزیع یا داروخانه وارد بازار سیاه شده است.

مدیرکل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو ادامه داد:ما به هیچ وجه نشت دارو از داروخانه به بازر سیاه را تایید نمی‌کنیم و بار‌ها هم به مردم گفته ایم که دارو را فقط از داروخانه‌ها تهیه کنند و بدانند دارو‌های تقلبی در بازار سیاه به اسم رمدسیویر به فروش می‌رسد.

محمدی پیش‌تر مطالبات بیمارستان‌ها از بیمه‌ها را یکی از دلایل کمبود دارو در داروخانه‌های بیمارستانی عنوان کرد و گفت: اکنون برخی از مراکز درمانی رمدسیویر، فاویپیراویر و توسیلوزو‌مپ را که به عنوان دارو‌های خط اول درمان کرونا مطرح هستند، به دلیل بدهی به شرکت‌های پخش نمی‌توانند خریداری کنند. این یک زنجیره معیوب است که بیمه پول بیمارستان را نمی‌دهد، بیمارستان نمی‌تواند پول داروخانه را پرداخت کند و داروخانه هم نمی‌تواند پول شرکت پخش را بدهد. شرکت پخش هم می‌خواهد از تامین کننده دارو را بخرد. این یکی از مسائلی است که مبتلابه آن هستیم و امیدواریم رفع شود.
منبع: تابناک برچسب ها: دارو ، کرونا ، ناطقان ، ناصرخسرو ، داروخانه

منبع: ناطقان

کلیدواژه: دارو کرونا ناطقان ناصرخسرو داروخانه سازمان غذا و دارو درباره موج چهارم کرونا رمدسیویر ایرانی درمان کرونا بازار سیاه بستری موقت ماده اولیه هزار تومان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۵۷۹۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

داروی کاهش وزن به تسکین علائم آپنه خواب کمک می کند

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از هلث لاین، افراد مبتلا به چاقی که داروی کاهش وزن Zepbound را دریافت کردند، حوادث آپنه انسدادی خواب یا دوره های قطع تنفس در طول خواب کمتری داشتند.

«الی لیلی»، محقق و داروساز، می گوید: «افراد مبتلا به چاقی که از آپنه انسدادی خواب - یا دوره های قطع تنفس در طول خواب – رنج می بردند در هنگام مصرف داروی ضد چاقی Zepbound علائم شان تسکین یافت.»

نتایج حاصل از کارآزمایی بالینی دو ساله بر روی بیش از ۴۰۰ بیمار بزرگسال مبتلا به آپنه انسدادی خواب، شایع ترین نوع اختلال تنفسی مرتبط با خواب است.

در افراد مبتلا به آپنه انسدادی خواب، مجاری هوایی فوقانی مسدود می شود که باعث مکث کوتاهی در تنفس در هنگام خواب می شود. این وضعیت می تواند منجر به خستگی در طول روز، سردرد و سایر علائم کوتاه مدت و همچنین افزایش خطر بیماری های قلبی عروقی، دیابت و تغییرات سلامت روان شود.

دارو Zepbound توسط سازمان غذا و دارو آمریکا برای مدیریت وزن مزمن در نوامبر ۲۰۲۳ تایید شد. این سازمان قبلاً این دارو را برای درمان دیابت نوع ۲ تایید کرده بود.

Zepbound متعلق به دسته ای از داروهای شناخته شده به عنوان آگونیست های گیرنده GLP-۱ است. این دارو همچنین هورمون دیگری به نام GIP را هدف قرار می دهد که آن را به یک داروی دو اثر تبدیل می کند.

شرکت کنندگان در مطالعات جدید، دچار چاقی و آپنه انسدادی خواب متوسط تا شدید بودند، به این معنی که ۱۵ بار یا بیشتر در هر ساعت قطع تنفس در طول هر شب داشتند.

این شکل از آپنه خواب زمانی اتفاق می‌افتد که مغز سیگنال‌هایی را به‌درستی به ماهیچه‌هایی که تنفس را کنترل می‌کنند ارسال نمی‌کند.

شرکت‌کنندگان به‌طور تصادفی برای دریافت تزریق هفتگی Zepbound یا دارونمای غیرفعال تقسیم شدند.

پس از یک سال، افرادی که Zepbound دریافت کرده بودند به طور متوسط ۲۷.۴ بار حوادث آپنه خواب کمتر در ساعت داشتند، در مقایسه با کاهش متوسط ۴.۸ رویداد در ساعت برای گروه دارونما.

کد خبر 6093451

دیگر خبرها

  • کشف و ضبط داروی قاچاق و تاریخ گذشته
  • کشف و ضبط داروی قاچاق و تاریخ گذشته از داروخانه های پارس آباد
  • انسولین در داروخانه های هشتگرد به اندازه کافی موجود است
  • انسولین در داروخانه های هشتگرد به اندازه کافی موجود است 
  • یک فایده جالب داروی کاهش وزن
  • موج بالای مهاجرت پرستاران؛ عمانی‌ها ۶ برابر ایران حقوق می‌دهند | مقاومت عجیب با وجود کمبود پرستار!
  • داروی کاهش وزن به تسکین علائم آپنه خواب کمک می کند
  • انسولین «نوومیکس» در داروخانه‌های خوزستان توزیع می شود
  • ۵۹ داروی جدید تحت پوشش بیمه قرار گرفت
  • دردسر جدید بیمه‌ها برای داروخانه داران/ بدهی ۲۶ همتی سازمان‌های بیمه‌گر به داروخانه‌ها