Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، زالی فرمانده عملیات مقابله با کرونا در کلانشهر تهران در مراسم راه‌اندازی همزمان ۴ مرکز برای واکسیناسیون بیماران خاص (پیوندی و سرطانی) با اشاره به اهمیت راه اندازی این مراکز در بیمارستان‌ها اظهار کرد: برای واکسیناسیون بیماران خاص نیاز به غربالگری اولیه و ثبت علائم بیماران داریم  چرا که باید تلقیح واکسن برای این گروه‌ها با احتیاط بیشتری انجام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد: بیمارستان‌هایی که تک تخصصی و ایمن هستند برای واکسیناسیون بیماران خاص انتخاب شده اند. در محدوده دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ۴ بیمارستان‌ مهدیه، طرفه، اختر و امام حسین واکسیناسیون بیماران خاص را انجام می‌دهند. بیمارستان مجرب‌ترین کادر پرستاری و بهداشتی را برای واکسیناسیون بیماران خاص در نظر گرفته است.

واکسیناسیون بیماران خاص به اتمام رسیده است

فرمانده عملیات مقابله با کرونا در تهران ادامه داد: ما تاکنون ١١ هزار بیمار خاص را واکسینه کرده ایم، واکسیناسیون بیماران هموفیلی و تالاسمی به اتمام رسیده است. دیروز واکسیناسیون بیماران دیالیزی آغاز شد و امروز واکسیناسیون بیماران پیوندی و سرطانی را آغاز کردیم.

زالی گفت: اغلب مراجعان امروز بیماران پیوندی بودند و خبر خوشحال کننده این است که اکثر بیماران مراجعه کننده به دلیل رعایت نکات بهداشتی تاکنون به کرونا مبتلا نشده بودند و این نشان از فهم عمیق اجتماعی این افراد است چرا که خطر ابتلا و عوارض بیماری در این بیماران بیشتر است.

فرمانده عملیات مقابله با کرونا در تهران گفت: برای بیماران خاص پرونده‌های منظم وجود دارد، طبق آمار در استان تهران ٧٠ هزار بیمار خاص ثبت شده و ٣۵ هزار بیمار خاص در محدوده علوم پزشکی شهید بهشتی هستند.

به گفته او تا به امروز ۴۳ مرکز تجمیعی جهت تزریق واکسن کرونا در استان تهران افتتاح شده است.

زالی ادامه داد: مرکز شهید کمالی نژاد برای واکسیناسیون بیماران ام اس در نظر گرفته شده است و به دلیل شرایط بیماران خاص سعی کرده ایم از پشتیبانی بیمارستانی استفاده کنیم. برای فراخوان بیماران خاص از پرونده‌های آنها استفاده می‌کنیم زیرا بیماران پرونده‌های مدونی دارند و داروهای خاصی دریافت می‌کنند و اطلاعات آنها در اختیار ما قرار دارد.

فرمانده عملیات مقابله با کرونا در تهران با اشاره به آخرین وضعیت کرونا در تهران گفت: مجموع بیماران بستری در تهران ۶ هزار و ۶٠٠ بیمار است که حدود ١٨٠٠ بیمار در بخش های مراقبت ویژه بستری هستند.

او یادآوری کرد: تعداد بیماران بخش سرپایی در تهران رو به کاهش است، دیروز ۵ هزار و ٨٠٠ بیمار سرپایی داشتیم که نسبت به هفته قبل کاهش داشته است. دیروز ٨٧٠ بیمار بستری شدند از این تعداد ١۶٢ بیمار نیاز به مراقبت‌های ویژه داشتند و بیش از یک هزار و ٣٠٠ بیمار هم از مجموع ١٠۵ بیمارستان تهران ترخیص شدند.

زالی ادامه داد: میزان رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی افزایش داشته و به ٧١.٢ رسیده است اما در تهران بزرگترین چالش ما رعایت فاصله گذاری اجتماعی به ویژه در حمل و نقل عمومی است. رعایت شیوه نامه ها در حمل و نقل عمومی شبیه شوخی است و استفاده از ماسک نمی تواند خیلی سلامت افراد را  ضمانت کند. آمار رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی بیشتر مربوط به اصناف و گروه‌های خدماتی، تولیدی و توزیعی است و بیشترین آسیب را در بحث رعایت فاصله گذاری اجتماعی مربوط به حمل و نقل عمومی است.

بیشتربخوانید

جزئیات تزریق واکسن جامانده های دوز اول و دوز دوم اسپوتنیک

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ویروس کرونا واکسیناسیون کرونا فرمانده عملیات مقابله با کرونا برای واکسیناسیون بیماران خاص کرونا در تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۵۸۲۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت پنجمین اهدای عضو طی سالجاری درچهارمحال وبختیاری

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از چهارمحال وبختیاری، دکتر پانته آ رمضان‌نژاد در تشریح این خبر اظهار داشت: سید کریم هاشمی مطلق ۴۲ ساله اهل و ساکن باباحیدر از توابع شهرستان فارسان بر اثر عارضه مغزی در بیمارستان سیدالشهدا (ع) فارسان بستری بود.

وی افزود: پس از انتقال بیمار به مرکز آموزشی درمانی آیت الله کاشانی و تایید مرگ مغزی وی از سوی پزشکان، خانواده فهیم و نوع دوست بیمار رضایت به اهدای عضو دادند.

وی اضافه کرد: صبح امروز شنبه ۱۵ اریبهشت ماه ۱۴۰۳ همزمان با سالروز شهادت امام جعفر صادق (ع) عمل جداسازی کلیه ها و کبد این بیمار جهت اهدا به بیماران نیازمند عضو انجام شد.

وی در پایان از خانواده های ایثارگر اهدا کننده عضو بیماران مرگ مغزی تقدیر و برای این عزیزان از درگاه خداوند صبر جمیل و اجر جزیل مسئلت نمود.

گفتنی است: به منظور ترویج فرهنگ خداپسندانه اهدای عضو، علاقمندان می توانند از طریق وبگاه skums.ac.ir نسبت به تکمیل "فرم عضویت در خانواده بزرگ اهداکنندگان عضو" اقدام نمایند.

۴۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902929

دیگر خبرها

  • کاهش چشمگیر میزان تولد نوزاد مبتلا به تالاسمی/ تهران حدود ۲ هزار بیمار تالاسمی دارد
  • تلاش برای دسترسی به داروی مورد نیاز بیماران تالاسمی
  • حدود ۱۹ هزار بیمار تالاسمی در کشور وجود دارد
  • سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد؛ نجات جان ۱۵۴ میلیون نفر با تزریق واکسن در ۵۰ سال گذشته
  • حدود ۱۹ هزار بیمار تالاسمی در کشور داریم
  • واکسن ها در ۵۰ سال گذشته جان ۱۵۴ میلیون نفر را نجات داده اند
  • هزار حجاج استان سمنان برابر مننژیت واکسینه می‌شوند
  • ثبت پنجمین اهدای عضو طی سالجاری درچهارمحال وبختیاری
  • اگر واکسن آسترازنکا زده‌اید، بخوانید
  • تزریق واکسن پنوموکوک در ۷ استان کشور آغاز شد