Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر عامل سازمان بیمه خدمات درمانی نیرو‌های مسلح از تحت پوشش قرار گرفتن ۸ نوع پیوند اعضاء در قالب بیماری‌های خاص و صعب العلاج به منظور افزایش رضایت‌مندی بیمه‌شدگان نیرو‌های مسلح و گسترش چتر حمایتی پوشش بیمه‌ای خبر داد. خبرگزاری میزان - بنا به اعلام روابط عمومی وزارت دفاع، امیر نوروزی، گفت: این سازمان برای حمایت از بیماران خاص و صعب‌العلاج علاوه بر پیوند کلیه که جزو بیماری‌های خاص کشوری محسوب می‌شود، هفت نوع پیوند اعضاء شامل پیوند قلب، پیوند ریه، پیوند کبد، پیوند مغز استخوان، پیوند روده، پیوند پانکراس، پیوند قرنیه را به فهرست بیماری‌های ویژه خود اضافه کرده تا بدین ترتیب این بیماران از مزایای حمایتی سازمان در قبال بیماران خاص و صعب العلاج بهره‌مند شوند که این امرموجب تسهیل در فرایند درمان، کاهش پرداخت و افزایش رضایت مندی بیمه شدگان نیرو‌های مسلح خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



مدیرعامل سازمان بیمه خدمات درمانی نیرو‌های مسلح تأکید کرد: پیوند اعضاء که در گروه بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج قرار می‌گیرد، در جامعه عمومیت نداشته و برای آن‌ها باید شرایط ویژه‌ای فراهم شود، کمیاب بودن برخی دارو‌های موردنیاز مبتلایان به این گونه بیماری‌ها و پرداخت هزینه‌های سنگین درمانی، شرایط اقتصادی، روانی و اجتماعی خاصی را بر بیماران وخانواده آنان تحمیل می‌کند که ما در سازمان بیمه خدمات درمانی نیرو‌های مسلح با عنایت به تدابیر فرماندهی معظم کل قوا (مدظله العالی) و در راستای تحقق منویات معظم‌له سعی داریم شرایطی را مهیا کنیم که اگر کسی در خانواده‌ای بیمار شد آن خانواده بیش از رنج مریض داری، رنج دیگری نداشته باشد.   راهبرد سازمان بیمه خدمات درمانی نیرو‌های مسلح، کاهش هزینه‌ درمانی بیماران
وی اضافه کرد: راهبرد سازمان بیمه خدمات درمانی نیرو‌های مسلح همواره کاهش هزینه‌های درمانی بیماران بوده و بر اساس دستورالعمل‌های این سازمان، بیماران خاص و صعب العلاج از مزایایی همچون پوشش هزینه‌های خدمات بستری (مازاد بر تعهدات وزارت بهداشت، درمان و اموزش پزشکی)، تجهیزات پزشکی، بسیاری از دارو‌ها و... بهره‌مند خواهند شد.

نوروزی اظهار داشت: سازمان بیمه خدمات درمانی نیرو‌های مسلح به منظور نهادینه شدن فرهنگ اهداء عضو، مبلغ ۳۴ میلیون تومان ن به عنوان هدیه‌ی پیوند به اهداء کنندگان کلیه پرداخت خواهد کرد.   بیشتربخوانید: مشاور فرمانده نهاجا: شروع کننده تجاوز و تعدی را پشیمان می‌کنیم فرمانده کل دژبان ارتش: قلم‌ پای متجاوز به ایران را می‌شکنیمرهایی شناور‌های تجاری مورد تعرض دزدان دریایی؛ عصاره رزمایش مُرکب امنیت دریایی  

انتهای پیام/

برچسب ها: نیروهای مسلح وزارت دفاع

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: نیروهای مسلح وزارت دفاع سازمان بیمه خدمات درمانی نیرو های مسلح خاص و صعب العلاج پیوند اعضاء بیماری ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۵۸۶۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امیر فخری: کسی نمی‌تواند نام «خلیج فارس» را جعل کند

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، امیر «مجید فخری» معاون وزیر دفاع و رییس سازمان جغرافیایی نیرو‌های مسلح امروز (دوشنبه) در همایش بزرگداشت روز ملی خلیج فارس اظهار کرد: در طول تاریخ ایران، نام خلیج فارس ثبت شده و نیازی به جست‌وجوی مجدد برای نام تاریخی خلیج فارس نیست.

وی افزود: یک سری «واحد‌های سیاسی نوپدید» در دهه‌های اخیر مسایلی را در مورد خلیج فارس مطرح کرده‌اند و لذا از سال ۱۳۸۴ همراه با تصویب شورایعالی انقلاب فرهنگی، این روز در تاریخ جمهوری اسلامی ثبت شد.

رئیس سازمان جغرافیایی نیرو‌های مسلح با اشاره به گرامی‌داشت روز خلیج فارس گفت: وزارت دفاع در راستای دیپلماسی دفاعی، این موضوع را در زمره اهداف خود قرار داده و وزیر دفاع هم این موضوع را به سازمان جغرافیایی نیرو‌های مسلح واگذار کرده است و این سازمان هرساله برنامه‌های متنوعی در خصوص بزرگداشت روز ملی خلیج فارس برگزار کرده است.

امیر فخری با تاکید بر اینکه روز ملی خلیج فارس باید بزرگ‌تر و در سطح ملی برگزار شود، گفت: با هماهنگی سازمان‌های مختلف، تصمیم گرفتیم این روز را به صورت ملی برگزار کنیم تا به گوش همه جهانیان برسد و لذا امروز که این برنامه برگزار شده است، ۲۵ نهاد و دستگاه حضور و مشارکت داشته‌اند.

وی افزود: در حوزه دیپلماسی حقوقی، وزارت امور خارجه و در حوزه دیپلماسی علمی، مؤسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور، سازمان هواشناسی و مرکز ملی مطالعات راهبردی کشاورزی و اتاق ایران و… همکاری داشته‌اند.

رئیس سازمان جغرافیایی نیرو‌های مسلح اظهار کرد: در حوزه دیپلماسی فرهنگی، پژوهشکده حج و زیارت، شهرداری تهران، فرهنگسرای اندیشه و… پای کار آمدند و این وفاق رقم خورد.

امیر فخری تصریح کرد: این مساله کمک کرده است تا بتوانیم نشست‌های تخصصی مختلف در سازمان و دانشگاه‌ها برگزار کنیم تا از این طریق، نام خلیج فارس برای جهانیان آشکار شود.

وی افزود: در سازمان ملل، گروهی جغرافیایی وجود دارد که نام‌های جغرافیایی را برای کشور‌های جهان تبیین می‌کند که در بیست و سومین جلسه‌ای که برگزار شد، دقیقاً به نام خلیج فارس اشاره شده است که در دنیا جای شکی را باقی نمی‌گذارد که این نام، برازنده‌ترین برای این پیکره آبی است.

رئیس سازمان جغرافیایی نیرو‌های مسلح با بیان اینکه بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ سال در اسناد تجاری، تاریخی، کتیبه‌ها و نوشته‌ها نام خلیج فارس تکرار شده است افزود: این وفاق و همدلی در بین تمامی ایرانیان وجود دارد و با این انسجام، اقتدار و هماهنگی هرگز کسی نخواهد توانست از امروز تا آینده تاریخ، نام خلیج فارس را جعل و نام دیگری بر این پیکره قرار دهد.

گفتنی است؛ در این نشست بیانیه وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح در مورد روز ملی خلیج فارس نیز قرائت شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • الزام مراکز طرف قرار داد بیمه سلامت به ارائه خدمات پوشش بیمه‌ای
  • راه اندازی بخش شیمی درمانی در بیمارستان سجادیه تربت جام
  • جذب ۱۱۰۰ میلیارد ریال برای بیماران خاص و صعب العلاج در کرمانشاه
  • ویدیو/ درمان رایگان زیر ۷ ساله‌ها روی پیشخوان بیمارستان‌ها
  • «خدمات رایگان درمانی» برای تمام کودکان/ مشوق‌های طرح جوانی جمعیت
  • بیمه سلامت متولی امر بیمه همگانی است
  • بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF
  • امیر فخری: کسی نمی‌تواند نام «خلیج فارس» را جعل کند
  • عاقبت پوشش خدمات روانشناسی چه شد؟
  • افزایش ۴۰ درصدی تعرفه روانشناسی پاسخگو نیست/شرکت های بیمه‌ای به بحث پوشش خدمات روانشناسی ورود کنند