Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرورزشی – آرتین زهرابی؛ وزیر اقتصاد و امور دارایی در حاشیه نشست امروز خود با اعضای کمیسیون اقتصادی گفت: اگر هیئت واگذاری دو نکته اعلامی سازمان بورس را برطرف کرد، این دو باشگاه آماده واگذاری است و تلاش داریم در این دولت انجام شود.

***

مسولان بلند پایه دولت و البته پیش از همه آنها وزیر ورزش، جملگی با تاکید می گویند هر دو باشگاه استقلال و پرسپولیس باید واگذار شوند و جالب اینکه وزیر اقتصاد هم می گوید این اتفاق باید پیش از پایان دولت دوازدهم رخ بدهد!

گویی مسولان دولتی هنوز نمی دانند باشگاهداری بخش خصوصی ما به شدت بیمار است و همان سرمایه دارانی که با نظر افراد نزدیک به بدنه دولت وارد چرخه تیمداری می شوند، از اداره یک باشگاه متوسط هم عاجزند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 واقعا چگونه می خواهیم این دو باشگاه را به بخش خصوصی واگذار کنیم؛ آن هم در شرایطی که می دانیم بخش خصوصی ابتدا به بازگشت سرمایه و سودآوری می اندشید و دلیلی ندارد که عاشق چشم و ابروی فوتبال ما یا باشگاه های پرطرفدار باشد.

بیشتر بخوانید: تلاش وزارت اقتصاد برای واگذاری سرخابی‌ها تا قبل از پایان دولت

وقتی وارد مقوله درآمدزایی می شویم؛ آن وقت به سادگی می شود تشخیص داد مخزن درآمد فوتبال ایران در همان ابتدای شیر فلکه بسته است؛ فوتبالی که از ساده ترین حق ابتدایی اش – حق پخش تلویزیونی – محروم است چگونه می تواند بخش خصوصی را برای سرمایه گذاری در استقلال و پرسپولیس ترغیب کند و از آنها بخواهد علاوه بر تسویه بدهی های سنگین به جا مانده از گذشته، هزینه های جاری هر دو باشگاه را تقبل کند؟

آیا چنین سرمایه گذاری در فوتبال ایران و بخش خصوصی وجود دارد؟

 ما می گوییم بله هست؛ وجود خارجی هم دارد اما سرمایه گذارانی که بی حساب و کتاب و برای کسب شهرت و اعتبار هر چه بیشتر چنین مسولیت سنگینی را قبول می کنند؛ یا در کار خود موفق نیستند یا کار را در نهایت زمین می گذارند، یا مانند تمام این سال هایی که دیده ایم سر از دادگاه و زندان در می آورند.

نمی دانیم وقتی بستر خصوصی سازی در فوتبال ایران فراهم نشده، ماجرای پخش تلویزیونی و سهم باشگاه ها به نقطه ای معلوم و محاسبه شده نرسیده و سایر مباحث درآمدزایی در فوتبال مراحل قانونی اش را طی نکرده؛ واگذاری بی معنای استقلال و پرسپولیس چه ضرورتی دارد که دولت های مختلف هر بار وعده اجرایی شدن آن را می دهند و هیچ وقت هم به مقصود خود نمی رسند؟

بیشتر بخوانید: احضار وزیر به مجلس بر سر ماجراهای استقلال و پرسپولیس

منبع: پارس فوتبال

کلیدواژه: دولت استقلال پرسپولیس استقلال پرسپولیس دولت فدراسیون فوتبال ایران وزارت ورزش و جوانان استقلال و پرسپولیس دو باشگاه بخش خصوصی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۵۸۷۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خرید و فروش استقلال و پرسپولیس در چه زمانی امکان‌پذیر است؟

زمان فروش باشگاه‌های استقلال و پرسپولیس توسط مالکان خصوصی آنها مشخص شد. - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، در روز 5 اردیبهشت ماه سال جاری  مالکیت باشگاه‌های استقلال و پرسپولیس رسماً به بخش خصوصی واگذار شد. بر این اساس 85 درصد از سهام باشگاه استقلال از سوی شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس، شرکت‌های تابعه آن شامل پتروشیمی بندر امام، پتروشیمی بوعلی سینا، پتروشیمی شهید تندگویان، پتروشیمی پارس و شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس واگذار شد و همین مقدار از سهام باشگاه پرسپولیس نیز به بانک‌های شهر (30 درصد)، ملت (20 درصد)، تجارت (20 درصد)، صادرات (پنج درصد)، رفاه (پنج درصد) و اقتصاد نوین (پنج درصد) انتقال پیدا کرد. 10 درصد سهام دو باشگاه نیز پیش‌تر به هواداران واگذار شده بود. طبق اعلام وزیر ورزش قرار است 5 درصد باقی‌مانده سهام دو باشگاه نیز به زودی به پیشکسوتان واگذار شود.

پرسپولیس و استقلال رسماً واگذار شدند/ سهم پیشکسوتان؛ 5 درصد

در این میان سؤالی مطرح است که آیا مالک خصوصی چه زمانی قادر به واگذاری باشگاه مورد تملکش است؟ پاسخ این سؤال نیازمند رعایت یک پیش‌نیاز است.

از آنجایی که دو باشگاه به‌صورت اقساطی خریداری شدند، طبق توافق صورت گرفته، سرخابی‌ها تا شش سال زیر نظر سازمان خصوصی‌سازی خواهند بود و مالکان بخش خصوصی آنها باید تا تاریخ معین شده، اقساط خود را  به دولت بپردازند. حتی اگر بخش خصوصی سریع‌تر از زمان موعود (پیش از شش سال)، اقساط خود را تسویه کند، می‌تواند فردای همان روز سهام باشگاه موردنظر را در فرابورس عرضه کند. در غیر این‌صورت بعد از پایان شش سال و تسویه مطالبات دولت از محل سرخابی‌ها، بخش خصوصی قادر به فروش سرخابی‌ها خواهد بود.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • فلاحت پیشه: نه‌تنها از منابع فروش نفت نفعی برای مردم حاصل نشد؛ بلکه دولت دست در جیب مردم کرده است
  • عواقب بند س تبصره ۶ قانون بودجه | وقتی برای معافیت‌ها سقف تعیین شود چه می‌شود؟
  • بررسی شایعه تغییر مدیریت در سرخابی‌ها توسط مالکان جدید
  • با واگذاری سرخابی‌ها راه آسیا باز شد/ به عنوان هوادار در خدمت تیم هستم
  • مالکان جدید استقلال و پرسپولیس از کجا برای دوتیم خرج می‌کنند؟
  • خرید و فروش استقلال و پرسپولیس در چه زمانی امکان‌پذیر است؟
  • پیشنهاد وزارت ورزش برای تعیین مدیریت پرسپولیس و استقلال
  • پرهزینه و زیان‌ده؛ پول قرارداد پرداخت بازیکنان استقلال و پرسپولیس از جیب کارگران و بازنشستگان!
  • قاسمپور: با این واگذاری فصل آینده قرارداد بازیکنان ۴۰-۵۰ میلیارد است/مگر فولاد خوزستان کم هزینه کرده که اینجای جدول است؟
  • تغییر مدیریت در کار نیست؛ مدیران سرخابی حداقل تا پایان فصل در استقلال می‌مانند