Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-04-28@07:31:38 GMT

حناچی: هر ۲۰ سال یک بار سیلی عظیم در تهران رخ می‌دهد

تاریخ انتشار: ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۹۵۹۴۸۷

حناچی: هر ۲۰ سال یک بار سیلی عظیم در تهران رخ می‌دهد

شهردار تهران گفت: در سال ۴۸، ۶۵ و ۹۵ سیل‌های عظیمی در تهران داشتیم و این امر نشان می‌دهد که تهران هر ۲۰ سال یک بار یک سیل شدید را تجربه می‌کند که نیاز به آمادگی در برابر آن دارد.

قدس آنلاین؛ پیروز حناچی در مراسم آغاز عملیات اجرایی بهره برداری از دو پروژه مدیریت سیلاب در غرب تهران گفت: در شهر تهران ۷۵۰ رشته قنات داشتیم که حال حاضر حدود ۱۵۰ رشته از آن باقی مانده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه سیل و زلزله همواره جزو یکی از خطرات شهر تهران بوده است، عنوان کرد: در سال ۴۸، ۶۵ و ۹۵ سیل‌های عظیمی در تهران داشتیم و این امر نشان می‌دهد که تهران هر ۲۰ سال یک بار یک سیل شدید را تجربه می‌کند و ما باید برای آن آمادگی داشته باشیم.

شهردار تهران ابراز داشت: تلاش کردیم این آمادگی را با توسعه جنگل کاری، توسعه آبخیزداری، لایروبی و غیره ایجاد کنیم. در مناطق ۲۱، ۲۲ و ۵ خدمات زیر بنایی متناسب با توسعه بخش‌های مسکونی مورد توجه قرار نگرفته بودند که با این پروژه بهبود خواهند یافت.

حناچی افزود: سال ۹۸ تقریباً تمامی کشور درگیر سیل بود و تهران نیز همین شرایط را داشت که تا مرز بستن جاده کرج رفتیم و در همان شرایط اکیپ‌های امدادی ما در شهرهای دیگر بودند که دوران پر خطری را پشت سر گذاشتیم.

وی تصریح کرد: این پروژه‌ها در معرض دید نیستند اما در شهر بسیار تأثیر گذار هستند.

وی با تصحیح سخنان محسن هاشمی رئیس شورای شهر درباره میانگین سن مدیران شهری عنوان کرد: میانگین سنی مدیران شهری تهران حدود ۵۰ است.

وی در خصوص اقدامات انجام شده برای مدیریت سیلاب تصریح کرد: در زمینه اقدامات زیر بنایی حدود ۷۰۰ کیلومتر مسیر اصلی جمع آوری سیلاب داریم که ۵۳۰ کیلومتر آن اجرا شده است. طبق برنامه باید سالانه ۶ کیلومتر از این برنامه اجرا شود که طی سه سال گذشته سالانه ۸ کیلومتر ساخته شده اما مناطق ۲۱، ۲۲ و ۵ از برنامه عقب هستند.

شهردار تهران یادآور شد: در سال ۹۷ بودجه مدیریت سیلاب ۵۰ میلیارد تومان بود و سال ۱۴۰۰، ۲۵۰ میلیارد تومان اعتبار برای مدیریت سیلاب در نظر گرفتیم. در برنامه شناسایی نقاط سیلاب تهران نیز ۳۸ نقطه مستعد آب گرفتگی بودند که تلاش شده تا تا با ساخت شبکه مدیریت سیلاب این مشکل رفع شود.

حناچی ابراز داشت: برای رسیدن به چشم‌انداز برای تهران، باید برنامه‌های ما در راستای این برنامه باشد. نمی‌توان در چشم‌انداز، شهر انسان محور را هدف قرار داد اما به توسعه مسیرهای بزرگراهی شهر بیشتر توجه کرد.

وی تاکید کرد: تا پایان این دوره نیز بازسازی میدان توپخانه، بازسازی ساختمان بلدیه و بازسازی کوچه پشت ساختمان شهرداری انجام خواهد شد.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: پیروز حناچی شهردار تهران پروژه مدیریت سیلاب سیل در تهران مدیریت سیلاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۵۹۴۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لایروبی بند‌های تغذیه مصنوعی استان یزد برای مدیریت سیلاب

جواد محجوبی مدیرعامل شرکت سهامی آب منطقه‌ای یزد در مورد تلاش این شرکت جهت نگهداری از بند‌های تغذیه مصنوعی استان گفت: عملیات لایروبی و رسوب برداری از چندین بند در سطح استان آغاز شده است که تاکنون بند‌های صادق آباد تفت، مروست، بهاباد ۲ و بهادران ۲ به میزان ۲۸۰ هزار متر مکعب انجام شده است.

زارع زاده مدیر بهره برداری و نگهداری از تاسیسات آبی شرکت سهامی آب منطقه‌ای یزد هم از مرمت بند‌های استان در یک ماه گذشته جهت مهار سیلاب خبر داد و گفت: مراحل اجرای پروژه مرمت بند تغذیه مصنوعی رحیم آباد ابرکوه (مرحله دوم) که از سال ۱۴۰۱ آغاز شده است، در مراحل پایانی به سر می‌برد. 

وی با بیان اینکه مرمت بند رحیم آباد ابرکوه تاکنون ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است، افزود: به منظور تکمیل فرایند مرمت این بند، عملیات اجرایی در جناح راست با عنوان مرمت بند رحیم آباد (مرحله سوم) با انتخاب مشاور و پیمانکار آغاز شده است.

زارع زاده همچنین اظهار داشت:عملیات لایروبی سیل بند دم هفت اردکان و بند تغذیه مصنوعی رودخانه شور ابرکوه نیز شروع شده است. 

مدیر بهره برداری و نگهداری از تاسیسات آبی شرکت سهامی آب منطقه‌ای یزد در پایان هدف از مرمت و نگهداری بند‌های تغذیه مصنوعی استان را افزایش حجم مخزن به منظور کنترل سیلاب و افزایش نفوذ آب و تغذیه سفره‌های آب زیرزمینی دانست.

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • وقوع سالانه ۱۴ تا ۱۵ هزار زلزله در سطح کشور
  • ۴۲ درصد سد‌های استان گلستان آبگیری شد
  • یک میلیون و ۵۰۰ هزار متر مکعب سیلاب در گلستان مهار شد
  • صهیونیست‌ها اگر دوباره غلطی کنند سیلی محکم‌تری خواهند خورد
  • عملیات تنبیهی وعدۀ صادق یک کار الهی بود/ صهیونیست‌ها اگر دوباره غلطی کنند سیلی محکم‌تر خواهند خورد
  • خطیب نماز جمعه تهران: صهیونیست‌ها اگر دوباره غلطی کنند سیلی محکم‌تر خواهند خورد
  • اگر دوباره صهیونیست‌ها غلطی کنند سیلی محکم‌تر خواهند خورد
  • استفاده از درس آموخته‌های سیل ۱۴۰۳ در بحران‌های احتمالی ناشی از آب در پایتخت
  • استفاده از درس آموخته‌های سیل۱۴۰۳در بحرانهای ناشی از آب در پایتخت
  • لایروبی بند‌های تغذیه مصنوعی استان یزد برای مدیریت سیلاب