Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/اردبیل رئیس دانشگاه محقق اردبیلی از انتخاب موزه تاریخ علوم دانشگاه محقق اردبیلی به عنوان موزه برتر کشور برای پنجمین سال پیاپی خبر داد.

عزیز حبیبی در جمع خبرنگاران ضمن تبریک روز جهانی موزه و با اعلام این خبر، گفت: انتخاب موزه برتر کشور در چهار گروه موزه ‌های خصوصی و موزه‌ های دولتی بزرگ، متوسط و کوچک و 14 شاخصه شامل آموزش، بازدید از موزه، گردآوری، معرفی، نگهداری و حفاظت، پژوهش، اعمال استانداردهای فنی و توسعه فیزیکی، توسعه مدیریت، خلاقیت و نوآوری، تلاش برای بقا، شعار روز جهانی موزه، کودکان و نوجوانان، مناسب سازی برای معلولان و جانبازان و فعالیت در فضای مجازی انجام می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وی افزود: با توجه به اینکه آئین انتخاب موزه های برتر کشور در سال گذشته، با توجه به همه گیری ویروس کرونا، به سال ۱۴۰۰ موکول شده بود، کمیته ملی موزه ‌های ایران پس از ارزیابی فعالیت ‌های دو سالانه موزه‌ های کشور، موزه ‌های برتر را معرفی کرد.

حبیبی با اشاره به فرآیند انتخاب موزه برتر کشور در دوره سیزدهم برای انتخاب موزه برتر سال 1398 و 1399، تصریح کرد: این انتخاب بر اساس عملکرد موزه های کشور و بررسی مستندات تخصصی در چهارچوب آئین نامه کمیته بین المللی موزه ها(ایکوم) و کمیته ملی ایکوم ایران، در چهارده شاخص ذکر شده با رای هیات داوران متشکل از چهل نفر از متخصصان و برجستگان موزه به صورت کاملا استاندارد انجام شده و موزه هایی که در هر شاخص بیشترین رای هیات داوران را کسب نموده اند اعلام می شوند.

رئیس دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه سیزدهمین آئین ویژه روز جهانی موزه سالجاری که با شعار جهانی «آینده موزه ها؛ بازیابی و تصور دوباره» در 28 اردیبهشت در تهران و بصورت مجازی برگزار شد، تصریح کرد: در تقدیر از برترین های عرصه موزه های کشور، موزه تاریخ علوم دانشگاه محقق اردبیلی به عنوان موزه برگزیده و برتر کشور در چهار شاخص «پژوهش»، «گردآوری»، «بازدید از موزه» و «کودکان و نوجوانان» در بخش موزه های دولتی کوچک در دو سال 1398 و 1399 معرفی و مورد تجلیل قرار گرفت. همچنین در شاخص «خلاقیت و نوآوری» نیز موزه شایسته تقدیر کشور اعلام و از فعالیت های چشمگیر موزه در فضای مجازی در سطح ملی و بین المللی نیز تقدیر شد.

 وی ادامه داد: موزه تاریخ علوم دانشگاه محقق اردبیلی جزو معدود موزه دانشگاهی است که منتخب شده و در رده موزه های دولتی کوچک بیشترین افتخار را کسب کرده است.

حبیبی با بیان اینکه این موزه تاکنون بیش از 35 هزار قطعه و شی و اثر موزه ای را در خود جای داده و روند افزایشی و تنوع آن همچنان ادامه دارد، خاطرنشان کرد: این موزه در مدت شش سال فعالیت خود موفق به کسب چهار رتبه موزه برتر در سطح ملی در سال های 1394، 1395، 1396 و 1397 شده است و در سال 1398 نیز به سبب فعالیت مجازی در ایام کرونا مورد تقدیر قرار گرفته و در سال  ۱۳۹۴ نیز برنده هفدهمین جایزه ترویج علم جمهوری اسلامی ایران شده است. همچنین این موزه در سال 1397 در کمیته بین المللی موزه ها و مجموعه های دانشگاهی (UMAC) ثبت و معرفی شده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی منطقه اردبیل دانشگاه محقق اردبيلي موزه تاریخ علوم اردبیل روز جهانی موزه ها موزه برتر کشور موزه تاریخ علوم دانشگاه محقق اردبیلی موزه برتر کشور برتر کشور انتخاب موزه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۶۰۶۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زلفی گل: انتخاب استادان نمونه در راستای تحقق مرجعیت علمی است

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمدعلی زلفی‌گل، وزیر علوم در مراسم سی و یکمین آیین نکوداشت اعضای هیئت علمی نمونه کشوری که در سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران برگزار شد، با تبریک روز معلم و استاد و گرامیداشت یاد شهدا و شهید مطهری با تبریک به اساتید نمونه کشوری اظهار داشت: امکان ندارد کسی به توفیقاتی بدون همراهی خانواده خود دست یابد.

وی با بیان اینکه بزرگ‌ترین سرمایه هر جامعه، فرهنگ آن جامعه است، افزود: برای همین جامعه دانشگاهی فرهنگ جدید خلق می‌کند. با پیشرفت علوم در عرصه‌های مختلف علم و فناوری جدید همراه با خود فرهنگ جدید خلق می‌کند. شما اساتید فرهنگ‌ساز و امیدآفرین هستید. از این باب باید برگزاری این گونه مراسم با جدیت پیگیری شود.

وزیر علوم افزود: اساتید نمونه سرمایه‌های نمادین کشور هستند که هر جا باشند آنجا قیمت می‌یابد. به همین دلیل با احداث دانشگاه زمین اطراف دانشگاه ارزش پیدا می‌کند.

زلفی‌گل با بیان اینکه اساتید نمونه به عنوان سرمایه‌های نمادین کشور باید قدر ببینند و بر صدر نشینند، افزود: بین اساتید نمونه کشوری خوشبختانه بانوان دانشمند نیز داریم که امیدواریم سال‌های آینده افزایش یابند. تمام اساتید نمونه در رشته‌های خود سرآمد هستند.

وی ادامه داد: انتخاب استاد نمونه در راستای تحقق مرجعیت علمی است. در واقع می‌خواهیم شاخص افراد مرجع را به نمایش بگذاریم. اساتید نمونه مرجع علمی کشور هستند. خوشبختانه تعداد اساتید پر استناد یک و دو درصد کشور در حال افزایش است.

زلفی‌گل ادامه داد: اقتدار حاصل از جسارت کشور که در رأس آن رهبر حکیم و فرزانه کشور است یعنی وعده صادق، در سطح بین‌المللی نشان مرجعیت کشور ما است. مرجعیت علمی اولین اولویت وزارت علوم از پنج اولویت است.

وزیر علوم خطاب به اساتید نمونه کشوری افزود: شما در عرصه شاگردپروری هم نمونه هستید. به همین دلیل مرجعیت علمی برای ما مهم است و در قوانین وزارت علوم سعی شده برای ارتقای مرجعیت علمی برنامه داشته باشیم و از ظرفیت برنامه هفتم توسعه خوب استفاده کرده‌ایم. منتظریم ابلاغ شود و به تصویب هیئت وزیران برسانیم.

وزیر علوم گفت: در راستای اهداف برنامه هفتم توسعه، برنامه‌های خوبی در وزارت علوم تدارک دیده شده است که می‌توان به تدوین دستورالعمل اعطای پژوهانه جامع، دستورالعمل تعاملات علمی، ملی و بین‌المللی و دستورالعمل مهارت محور کردن آموزش اشاره کرد که برای این برنامه‌ها اعتبارات لازم نیز پیش‌بینی شده است. در برنامه هفتم توسعه آمده است که ۱۵ درصد اعتبارات برای پژوهش و ۵ درصد به امور فرهنگی اختصاص داده شود.

وی ادامه داد: جامعه دانشگاهی هم قدرت ایجاد تجهیزات سخت و هوشمند را دارد و هم قدرت نرم را ایجاد می‌کند. هرگونه هزینه برای علم و فناوری بهترین نوع سرمایه‌گذاری برای آینده است.

زلفی‌گل با تقاضا از اساتید گفت: تمام تلاش خود را بکنید تا نسل توانمند‌تر از خود به جامعه تحویل دهید.


انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • زلفی گل: انتخاب استادان نمونه در راستای تحقق مرجعیت علمی است
  • رئیس دانشگاه محقق اردبیلی: چگونه در برابر ضرب و شتم دانشجویان ساکت هستید؟
  • راه‌اندازی پارک علم و فناوری در عراق با استفاده از ظرفیت‌های پارک فناوری تهران
  • تشریح روند انتخاب استادان نمونه کشوری
  • روند انتخاب اساتید نمونه کشوری تشریح شد
  • امضای تفاهم نامه همکاری دانشگاه رضوی با مرکز کربلاء للدراسات والبحوث
  • درخشش دانشگاه بیرجند در نظام رتبه بندی جهانی اشپرینگر نیچر
  • هشدار رئیس دانشگاه آزاد به ناهنجاری در انتخاب رشته دانشگاهی
  • انتخاب وزارت علوم به میزبانی بخش دانشگاهی سی و دومین دوره نمایشگاه قرآن
  • نقشه فرهنگی کشور درحال بازنویسی است