Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در خصوص انجام واکسیناسیون و آخرین وضعیت کرونا ویروس در استان اصفهان توضیحاتی ارائه داد.

آرش نجیمی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا، در خصوص واکسیناسیون در استان اصفهان، اظهار کرد: افراد متولد سال ۱۳۲۵ و قبل از آنکه تاکنون علیه بیماری کووید ۱۹ واکسینه نشده‌اند، می‌توانند در سامانه ثبت نام و نوبت دهی واکسیناسیون کرونا به نشانی برای ثبت نام و ارائه اطلاعات اقدام کنند، بعد از انجام ثبت نام زمان و محل تزریق واکسن برای آن‌ها از طریق پیام اعلام خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه حدود ۱۵ روز است که واکسیناسیون ۷۵ سال به بالا شروع شده و تا تکمیل این گروه واکسیناسیون آن‌ها ادامه دارد، افزود: هر گروه هدفی که طبق سند ملی واکسیناسیون اعلام می‌شود، اسامی آن‌ها در سامانه وجود دارد و به صورت پیامکی محل و زمان واکسیناسیون برای آن‌ها ارسال می‌شود، اما برخی نیز به هر دلیلی پیامک برایشان ارسال نشده است و گروه‌های جامانده از واکسیناسیون هستند، این گروه‌ها می‌توانند به سامانه سلامت مراجعه و اطلاعاتشان را تکمیل کنند تا برایشان پیامک ارسال شود و بر اساس آن در زمان مقرر مراجعه کنند و واکسن بزنند.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان خاطرنشان کرد: گروه بعدی برای انجام واکسیناسیون زمانی اضافه می‌شود که بیشتر گروه قبلی واکسینه شده باشند.

واکسن ایرانی وارد چرخه واکسیناسیون نشده است

وی در خصوص محموله‌های جدید واکسن، اضافه کرد: در حال حاضر محموله‌های جدید به اصفهان رسیده و کار واکسیناسیون با تمام قدرت انجام می‌شود، همچنین بیشتر واکسن‌ها از نوع چینی و آسترازنکا هستند و هنوز واکسن ایرانی وارد چرخه واکسیناسیون نشده است.

نجیمی با توضیح اینکه محموله‌های جدید واکسن به طور مدام می‌رسد، تصریح کرد: آخرین محموله حدود سه روز پیش به اصفهان رسیده و تحویل دانشگاه علوم پزشکی اصفهان شده است.

روند کلی بیماری رو به کاهش است

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در خصوص وضعیت بیمارستان‌های اصفهان در مقابله با شیوع کرونا ویروس، اظهار کرد: روند کلی بیماری کووید ۱۹ رو به کاهش است، هرچند که در برخی مواقع سیر نزولی بیماری کند می‌شود، اما از نظر ابتلاء کل، شناسایی بیماران جدید و تعداد بیماران بستری روند کاهشی را در استان داریم.

وی ادامه داد: حجم بیماران در بیمارستان‌ها تقریباً از سه هزار و ۶۰۰ بیمار به حدود یک هزار و ۴۰۰ بیمار رسیده است و امیدواریم این کاهش با همکاری مردم و رعایت هر چه بیشتر دستورالعمل‌های بهداشتی مقابله با شیوع کرونا ویروس ادامه‌دار باشد.

نجیمی با اشاره به آمار فوتی بیماران در استان اصفهان، تصریح کرد: آمار روزانه بین ۲۰ تا ۳۰ نفر فوتی داریم و موارد بستری روزانه نیز حدود ۲۵۰ نفر است و حدود همین تعداد هم روزانه از بیمارستان‌ها ترخیص می‌شوند.

بیمارستان الزهرا همچنان مرجع کرونا است

وی با تاکید بر اینکه تا زمانی که بیماران به کمتر از ۷۰۰ بیمار نرسند بیمارستان الزهرا به عنوان بیمارستان مرجع باقی خواهد ماند، اضافه کرد: در حال حاضر بیمارستان‌های غرضی و الزهرا مرجع کرونا هستند و سایر بیمارستان‌ها از جمله بخشی از بیمارستان خورشید نیز پذیرش بیماران کرونا را دارند.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان خاطرنشان کرد: تعداد تست‌های مثبت از حدود ۴۵ درصد در اوایل موج چهارم به ۲۳ درصد رسیده است و از نظر رعایت پروتکل‌ها نسبت به عید وضع بهتری داریم، اما متأسفانه با باز گشایی اصناف رعایت‌ها تا حدودی نسبت به بعد از عید کاهش یافته است.

وی با اشاره به اهمیت رعایت پروتکل‌های بهداشتی مقابله با شیوع کرونا، گفت: افرادی که واکسن زدند و حتی آن‌هایی که نزدند، باید دستورالعمل‌های بهداشتی مقابله با شیوع کرونا ویروس را رعایت کنند.

کد خبر 494900

منبع: ایمنا

کلیدواژه: اخبار کرونا در اصفهان کرونا در اصفهان شیوع کرونا در اصفهان آمار کرونا در اصفهان آخرین آمار ابتلا به کرونا در اصفهان وضعیت کرونا در اصفهان ابتلا به کرونا در اصفهان اعمال محدودیت در اصفهان کنترل شیوع کرونا در اصفهان وضعیت زرد کرونا وضعیت نارنجی واکسیناسیون کرونا در اصفهان واکسیناسیون کرونا واکسیناسیون آمار واکسیناسیون کرونا واکسیناسیون سالمندان وضعیت واکسیناسیون واکسن کرونا آسترازنکا واکسن سینوفارم چینی محموله واکسن کرونا واکسیناسیون گروه های هدف عوارض واکسیناسیون عوارض واکسن های داخلی عوارض واکسن های خارجی شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان مقابله با شیوع کرونا بیمارستان ها کرونا ویروس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۶۸۳۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است

ایتنا - سازمان جهانی بهداشت گزارشی را منتشر کرده است که تأیید می‌کند بین همه‌گیری کووید-۱۹ و افزایش نرخ چاقی کودکان ارتباط وجود دارد.
بنابر اعلام سازمان جهانی بهداشت، یافته‌های این مطالعه که روی ۵۰ هزار کودک در ۱۷ کشور اروپایی بین سال‌های ۲۰۲۱ تا ۲۰۲۳ انجام شده است نشان می‌دهد شیوع کرونا منجر به زمان شرکت کودکان در فعالیت بدنی، صرف زمان بیشتر پای صفحه نمایش‌های الکترونیکی و در نتیجه افزایش چاقی کودکان در سراسر اروپا شده است.

این سازمان می‌گوید این چاقی در پسران و دختران ۷ تا ۹ ساله شایع بوده است.

این مطالعه نشان داد که در طول مدت همه‌گیری و قرنطینه‌های ناشی از آن، بیش از یک سوم از کودکان (۳۶ درصد) زمان بیشتری را برای حضور آنلاین، انجام بازی‌های کامپیوتری، استفاده از رسانه‌های اجتماعی یا تماشای تلویزیون در روزهای هفته گذرانده‌اند.

۳۴ درصد از کودکان ۷ تا ۹ ساله نیز در روزهای شنبه و یکشنبه زمان این فعالیت‌های خود را افزایش دادند.

طبق یافته‌های منتشره، تقریباً یک سوم (۲۸ درصد) از کودکان به طور قابل توجهی زمان کمتری را در فعالیت‌های خارج از منزل در طول هفته و تقریباً یک چهارم (۲۳ درصد) زمان کمتری را در تعطیلات آخر هفته در خارج از منزل گذرانده‌اند.

با این حال همه نتایج این تحقیق تلخ نیست. برخی از جنبه‌های مثبت همه‌گیری کووید-۱۹ این بوده که تقریباً یک سوم (۳۰٪) خانواده‌ها افزایش در تهیه غذاهای خانگی را گزارش کردند. امری که نشان از مصرف غذاهای سالم‌تر به جای غذاهای فرآوری شده و حاوی درصد بیشتری نمک و شکر بوده است.

 

۲۹ درصد از پاسخ دهندگان گفته‌اند که به عنوان یک خانواده با هم غذا می‌خورده‌اند و ۲۶ درصد نیز گفته‌اند هم‌اکنون نیز به برخی عادات شکل‌گرفته در طول همه‌گیری از جمله آشپزی و پختن غذا با فرزندان خود ادامه می‌دهند.

دکتر کرملین ویکراماسینگ، مشاور منطقه‌ای سازمان جهانی بهداشت در امور تغذیه، فعالیت بدنی و چاقی، در این باره گفت: «چشم‌اندازی که این گزارش ترسیم می‌کند بسیار ظریف است؛ در برخی کشورها تغییرات مثبتی رخ داده است مانند اینکه خانواده‌ها بیشتر با هم غذا می‌خورند، اما یافته‌های نگران‌کننده‌ای نیز وجود دارد از جمله افزایش عادات غذایی ناسالم و زمان بی‌تحرکی.»

وی اضافه کرد: «ما نمی‌توانیم این روندها را نادیده بگیریم. امیدوارم این گزارش زنگ خطری را به صدا درآورد و ما را وادار به انجام اقدامات فوری برای بهبود الگوهای تغذیه و فعالیت بدنی کند.»

دکتر آنا ریتو، رئیس مرکز همکاری سازمان بهداشت جهانی برای تغذیه و چاقی کودکان، نیز گفت: «این مطالعه و یافته‌های آن اولین دیدگاه در نوع خود را از پیامدهای جسمی و روانی همه‌گیری برای کودکان مدرسه‌ای با تمرکز بر بیماری طولانی‌مدت و پرخطر چاقی به ما می‌دهد.»

وی که در تهیه این گزارش مشارکت داشته است اضافه کرد: «اطلاع‌رسانی به کشورهای عضو درباره شواهد ملموس از پیامدهای مشکل‌ساز تغییرات رفتاری مبتنی بر بیماری همه‌گیر جهانی، ما را قادر می‌سازد تا با استراتژی بهتر و همدلی بیشتری برای بحران‌های بهداشتی آینده آماده شویم.»

پیش از این نیز گزارش شده بود که کووید-۱۹ با تاخیر رشد در کودکان صفر تا ۵ ساله مرتبط است.

دیگر خبرها

  • کاهش ازدواج و طلاق در کردستان در سال گذشته
  • کاهش ازدواج و طلاق در کردستان طی سال گذشته
  • سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد؛ نجات جان ۱۵۴ میلیون نفر با تزریق واکسن در ۵۰ سال گذشته
  • واکسن ها در ۵۰ سال گذشته جان ۱۵۴ میلیون نفر را نجات داده اند
  • شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!
  • هزار حجاج استان سمنان برابر مننژیت واکسینه می‌شوند
  • هدر رفت آب در اردستان ۳ درصد کاهش یافت
  • اگر واکسن آسترازنکا زده‌اید، بخوانید
  • تزریق واکسن پنوموکوک در ۷ استان کشور آغاز شد
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است