Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از اراک محمدعلی آقازیارتی صبح امروز در بازدید از امامزادگان عبدالله و آمنه خاتون با اشاره به آغاز هفته میراث‌فرهنگی، اظهار کرد: به مناسبت هفته میراث‌فرهنگی مراسم غبارروبی بنای تاریخی امامزادگان عبدالله و آمنه خاتون اراک انجام شد.

وی افزود: در این غبارروبی با بازشدن ضریح عطرافشانی فضا نیز انجام شد و از بنای تاریخی این امامزاده نیز بازدید به عمل آمد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان اراک با اشاره به جلسه با هیأت امنای امامزادگان عبدالله و آمنه خاتون، بیان کرد: در این جلسه مصوب شد که میراث‌فرهنگی جهت مرمت سرداب تاریخی امامزاده اقدام کند، همچنین تصمیم بر این شد یک طرح معماری سنتی و مذهبی برای نمای بنای امامزاده طراحی و با نظارت میراث‌فرهنگی اجرا شود.

آقازیارتی افزود: به منظور انجام مصوبات، بازدیدها و جلسات فنی برای شرح خدمات در دستور کار قرار می‌گیرد و برای اجرای برنامه‌های فرهنگی از فضای این بقعه تاریخی استفاده خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه این امامزاده، محل دفن فرزند امام موسی کاظم علیه‌السلام بنام حسن و همسرش و دو فرزندشان بنام عبدالله و آمنه خاتون است، گفت: «بنای امامزاده عبدالله و آمنه خاتون تنها بنای آرامگاهی شهر اراک است که متعلق به دوره صفویه است، متاسفانه در دو دهه اخیر دخل و تصرفات و ایجاد تغییرات گسترده در بنای مذکور، ماهیت معماری آن را از بین برده است، در حال حاضر تنها طاق سردابه آن باقی مانده است و عمده قسمت‌های بنا بدون نظارت میراث‌فرهنگی بازسازی شده است.

به گفته وی این بنا به شماره ۲۵۰۱ در تاریخ ۷۸/۸/۲۶ در فهرست آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.

انتهای پیام/

 

منبع: فارس

کلیدواژه: میراث فرهنگی معماری گردشگری اراک امامزادگان عبدالله و آمنه خاتون میراث فرهنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۶۸۴۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

‌معرفی ۳۰ رشته صنایع دستی و هنرهای سنتی فارس در اکسپو تهران

ایسنا/فارس مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان فارس از حضور قطعی ۲۶ هنرمند و معرفی ۳۰ رشته صنایع د ستی و هنرهای سنتی این استان در اکسپو تهران (نمایشگاه بین‌المللی توانمندی‌های صادراتی ایران) خبر داد.

محمد ثابت اقلیدی امروز ، ۸ اردیبهشت‌ماه بابیان اینکه نمایشگاه اکسپو تهران از امروز در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی پایتخت آغاز به کار می‌کند، گفت: این نمایشگاه بین‌المللی از ۸ تا ۱۲ اردیبهشت‌ماه برپاست و فارس تنها استان در کشور است که با مشارکت بخش خصوصی و در قالب غرفه‌ای ۱۰۲ متری و به‌صورت کاملاً تخصصی محصولات و تولیدات صنایع‌دستی و هنرهای سنتی خود را در معرض دید عموم قرار می‌دهد.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان فارس افزود: در راستای حمایت از توسعه و ترویج و فروش صنایع‌دستی استان، تفاهم‌نامه‌ای با یکی از شرکت‌های حوزه اقتصاد صنایع‌دستی کشور در فارس منعقد شده که در قالب آن زمین نمایشگاهی به وسعت ۱۰۲ متر در اختیار هنرمندان صنایع‌دستی قرار گرفته است.

وی با بیان اینکه غرفه‌سازی، اسکان و ایاب و ذهاب هنرمندان به عهده این شرکت است، گفت: از ۲۶ هنرمندی که در این نمایشگاه حضور دارند ۶ هنرمند دارای مدرک درجه‌یک هنری هستند و طبق برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده ۳۰ رشته تخصصی صنایع‌دستی فارس شامل دست بافته‌های داری، منبت، معرق، خاتم، تراش سنگ‌های قیمتی و نیمه قیمتی، مسگری، گره چینی و حصیربافی و ... در این نمایشگاه معرفی می‌شود.

به گفته ثابت اقلیدی، برای معرفی بیشتر داشته‌های فرهنگی و صنایع‌دستی این استان در نمایشگاه اکسپو تهران، کلیپ‌های مستند ۵ دقیقه‌ای و کاتالوگ دوزبانه و مترجمین به زبان‌های چینی، فرانسوی، عربی و انگلیسی و... پیش‌بینی‌شده است.

وی همچنین با اشاره به اینکه تجهیز قسمتی از پاویون جمهوری اسلامی هم در اکسپو تهران با المان‌های صنایع‌دستی استان فارس چون خاتم و منبت است، افزود: بی‌تردید برگزاری این رویداد بین‌المللی تأثیر بسزایی در معرفی و فروش محصولات صنایع‌دستی فارس و رونق گردشگری استان خواهد داشت.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • گسترش همکاری‌های مذهبی - فرهنگی در دستور کار ایران و ازبکستان
  • دومین جشنواره غذاهای سنتی (آش نغوزه) در چناران برگزار می‌شود
  • بودجه دولتی برای حوزه‌های علمیه | جمع مبلغ نهاد‌های فرهنگی و مذهبی ۶۷ هزار میلیارد تومان!
  • اهداء تخته فرش به بقعه متبرکه امامزاده شاه محمد بخش اسیر
  • احصاء سرخط‌های عملیاتی برنامه ساماندهی قلعه ضحاک
  • معرفی ۳۰ رشته صنایع دستی و هنرهای سنتی فارس در اکسپو تهران
  • ارگ کریم خانی میزبان صنایع دستی وهنر‌های سنتی فارس شد
  • آیین نقاره زنی در اردبیل احیا می‌شود
  • ‌معرفی ۳۰ رشته صنایع دستی و هنرهای سنتی فارس در اکسپو تهران
  • استقبال گسترده از فعالیت‌های فرهنگی امامزاده قاسم(ع) تهران/فعالیت‌ها با پیوست رسانه ای انجام می شود