Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-04@19:32:48 GMT

مسیر قطار توسعه اقتصادی باید ریل گذاری فرهنگی شود

تاریخ انتشار: ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۹۶۹۶۴۲

مسیر قطار توسعه اقتصادی باید ریل گذاری فرهنگی شود

ایسنا/مرکزی نماینده مردم شهرستان‌های زرندیه و ساوه در مجلس شورای اسلامی گفت: مسیر قطار توسعه اقتصادی کشور در سال "تولید، پشتیبانی‌ها و مانع زدایی‌ها" باید ریل گذاری درست فرهنگی شود.

حجت‌الاسلام محمد سبزی پنجشنبه ۳۰ اردیبهشت ماه در هفتادوهفتمین جلسه شورای فرهنگ عمومی شهرستان زرندیه که در  سالن جلسات فرمانداری برگزار شد، با تاکید بر اینکه فرهنگ ریشه و اساس تمامی فعالیت‌های فردی و اجتماعی است، اظهار کرد: باید در همه زمینه‌ها فرهنگ سازی کرد و نسبت به ارائه گفتمان فرهنگی مناسب در جامعه تلاش کرد تا توطئه های فرهنگی دشمنان نقش بر آب شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر اصلاح فرهنگ در جامعه و ترویج سبک زندگی اسلامی اظهار کرد: با اصلاح فرهنگ می توان فرهنگ های نامطلوبی چون فرهنگ راحت‌طلبی، فرهنگ بی‌مسئولیتی، فرهنگ به من چه و... را دور ریخت و فرهنگ مسئولیت‌پذیری، تعهد، نظم و ... را جایگزین کرد.

این نماینده مردم در خانه ملت در ادامه با اشاره به نامگذاری سال جاری با عنوان "تولید، پشتیبانی‌ها و مانع زدایی‌ها"  افزود: آماده کردن زیرساخت‌ها مهمترین اقدام در راستای پشتیبانی و رفع موانع تولید است که باید به آن توجه خاص داشت.

وی مهمترین مانع بر سر راه تولید را موانع تفکری و مدیریتی دانست و ادامه داد: گاها بعضی از مسئولین به جای حمایت از تولید و پشتیبانی از آن، مانع تراشی می‌کنند که نتیجه آن بروز مشکلات عدیده ای در این خصوص می شود و ضرورت دارد که این رویه بازنگری و اصلاح شود.

حجت الاسلام سبزی با تاکید بر اینکه ترویج و گسترش فرهنگ کار برای پشتیبانی از تولید به عنوان موضوع محوری سال جاری باید مدنظر قرار گیرد، افزود: اگر قرار است شعار امسال تحقق عینی پیدا کرده و دشمن از خاکریزهای فرهنگی و اجتماعی به عقب رانده شوند باید برنامه عملیاتی و کاربردی تدوین و اجرایی شود و همه دستگاه های اجرایی و متولیان امر وسط میدان باشند.

به گزارش ایسنا، در ادامه امام جمعه و رئیس شورای فرهنگ عمومی شهرستان زرندیه با اشاره به دستور جلسه با محوریت ارائه راهکارهای عملی پیرامون شعار سال "تولید، پشتیبانی‌ها، مانع زدایی‌ها"، گفت: نقش فرهنگ و شورای فرهنگ عمومی در خصوص رفع موانع و پشتیبانی از تولید می‌تواند بسیار راهگشا و کارساز باشد.

حجت الاسلام حسین ابراهیمی ادامه داد: رفع موانع موجود پیش پای سرمایه‌گذاران و تسهیل امور بسیار ضروری به نظر می‌رسد و دستگاههای متولی می‌بایست در این خصوص پیش قدم باشند.

وی افزود: جای بسیار تاسف است که رتبه کشور ما در بحث تسهیل سرمایه‌گذاری در سطح دنیا رتبه پائینی باشد و مسئولین باید در راستای بهبود وضعیت جهد و تلاش بیشتری به خرج دهند.

امام جمعه زرندیه از ادارات متولی خواست تا خود بدنبال سرمایه گذار و تولید کننده رفته و منتظر نمانند. فرهنگ‌سازی در خصوص اهمیت تولید، حمایت از نیروی کار، حمایت از سرمایه گذار و تولیدکننده در این راستا بسیار ضروری است و ایجاد تعامل میان صنایع، تولیدکنندگان و اصحاب فرهنگ وهنر موضوع مهمی است که نباید مغفول واقع شود.

گفتنی است در ابتدای این جلسه مسئولین ادارات جهاد کشاورزی، شهرک‌های صنعتی، صنعت، معدن، تجارت و اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی گزارشی از فعالیت‌های صورت گرفته در خصوص پشتیبانی و مانع زدایی از تولید ارائه کردند.

هماهنگی برگزاری نشست همایش صنعت و فرهنگ با حضور مدیران ادارات، شرکت‌های صنعتی و اصحاب فرهنگ و هنر با مسئولیت شرکت شهرک‌های صنعتی و اداره فرهنگ وارشاد اسلامی مهمترین مصوبه این جلسه بود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: شوراي فرهنگ عمومي تولید پشتیبانی ها مانع زدایی ها زرنديه استانی اقتصادی استانی شهرستانها مانع زدایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۶۹۶۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسیر تحقق واقعی مشارکت مهم ترین بخش مردمی اقتصاد در جهش تولید و صادرات کشور

شهباز حسن پور عضو کمیسیون اقتصادی مجلس پیرامون حرکت مثبت صنعت نفت و گاز کشور به سمت دانش بنیان شدن به خبرنگار قدس گفت: صنعت نفت و گاز محوریت اصلی تولید بار اول بوده است این صنعت یکی از موفق ترین صنایع کشور در همکاری با بخش دانش بنیان های کشور بوده است و به کمک همراهی بخش اقتصاد دانش بنیان در کاهش هدررفت انرژی در کشور، توسعه زنجیره ارزش و همچنین صادرات خدمات فنی و مهندسی دانش بنیان حوزه نفت و گاز سهم بسیار کلیدی در رسیدن رشد اقتصادی کشور به میزان بسیار بالا و خوب ایفا کرده است و صنعت نفت و گاز ایران توانسته است قدم های خوبی را در مسیر دانش بنیان شدن این صنعت بردارد که  با بهره گیری از تداوم استفاده حداکثری از ظرفیت های شرکت های دانش بنیان به مانند دو سال گذشته که در حوزه تولید بار اول بیشترین همکاری را داشته است، در سال آتی نیز به همین شکل ادامه خواهد داد تا شاهد تداوم بهره وری در این صنعت باشیم

حسن پور نماینده مجلس در رابطه با دستاوردهای کلیدی این همکاری گفت: با تکیه بر همین تجهیزات تولید بار اول شده به دست دانش بنیان های نفتی، توانستیم در داخل و خارج از کشور به توسعه زنجیره ارزش محصولات برسیم و حالا می توانیم در خارج از کشور در قالب پالایشگاه های فراسرزمینی این مهم را دنبال کنیم که قطعاً برایمان سودمند است. به کارگیری از دانش بنیان ها در صنعت نفت و گاز علاوه بر رشد اقتصادی، کاهش هدررفت و افزایش بهره وری، ارزآوری خوبی برای کشور نیز داشته است.

وی ادامه داد: ما از توان بالایی در حوزه های مختلف به لحاظ فنی و مهندسی برخوردار هستیم. صادرات این خدمات به دیگر کشورها نیز سیاست دیگری است که دولت سیزدهم به اجرا گذاشت. به ویژه سابقه ای که در این زمینه از خود به جای گذاشته ایم، مبنی بر عمل به تعهداتمان در مقابل کشورهای دیگر، زمینه خوبی برای گسترش این سیاست به وجود آورده است. خدماتی که ما به دیگران ارائه می دهیم، به لحاظ قیمت و کیفیت توان رقابتی در عرصه بین الملل دارد و این موضوع برایمان یک مزیت محسوب می شود.

این عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در پایان گفت: از طریق سیاست گذاری مهم در زمینه استفاده از دانش بنیان ها در صنعت نفت و گاز توانستیم در شرایط تحریمی به رکورد جدید در فروش نفت و بازارسازی تضمینی و بسیار مهم در کشور های همسو با خود در جهت مقابله حداکثری و خنثی سازی تحریم ها اقدام کنیم. باید دیگر صنایع نیز به مانند صنعت نفت و گاز مسیر دانش بنیان شدن خود را با توسعه همکاری با دانش بنیان ها تداوم بخشند تا شاهد تحقق واقعی مشارکت مهم ترین بخش مردمی اقتصاد در جهش تولید و صادرات کشور باشیم.

دیگر خبرها

  • مسیر تحقق واقعی مشارکت مهم ترین بخش مردمی اقتصاد در جهش تولید و صادرات کشور
  • مفاهیم جان‌بخش اسلامی از مرزها بیرون رفته است
  • جشنواره‌های امام رضا (ع) سبب‌ساز توسعه فرهنگ رضوی است
  • تقویت بنیه تولید داخلی کشور لازمه توسعه اقتصادی است
  • حرکت در مسیر تمدن‌سازی نوین اسلامی اولویت معاونت فرهنگی دانشگاه‌
  • حرکت در مسیر تمدن‌سازی نوین اسلامی اولویت معاونت فرهنگی باشد
  • توسعه گذر و مسیرهای گردشگری در تهران/ سرانجام ایجاد شهرداران ویژه ناحیه چه شد؟
  • از توجه ویژه به توسعه روابط فرهنگی با همسایگان تا طرح مساله غزه در اجلاس باکو
  • از توجه ویژه به توسعه روابط فرهنگی با همسایگان تا طرح مسئله غزه در اجلاس باکو
  • توجه ویژه به توسعه روابط فرهنگی با همسایگان تا طرح مسئله غزه در اجلاس باکو