Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قزوین، محمدحسن طالبیان معاون میراث فرهنگی کشور در مراسم اختتامیه جشنواره مستند یادگار گفت: در چند سال گذشته ۶ هزار طرح مرمت آثار تاریخی و فرهنگی در کشور با مشارکت و سرمایه گذاری مردم اجرایی شده است که نشان از توجه و دغدغه مندی مردم به این بخش دارد.

وی افزود:حتی در مدت شیوع بیماری کرونا هیچ کارگاه مرمتی در کشور متوقف نشد و در کنار اشتغالزایی برای حفظ منابع و میراث فرهنگی کشور تلاش گردید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طالبیان با تاکید بر صیانت و حفاظت از میراث فرهنگی و تاریخی کشور، افزود: متاسفانه در حوزه‌های فرهنگی نظیر معماری و حفظ میراث فرهنگی و معنوی نتوانستیم خیلی حرکت ارزشمندی انجام دهیم.

معاون میراث فرهنگی کشور گفت: ما از درخت ۱۱ هزار ساله تاریخ و تمدن ایرانی ریشه می‌گیریم و بسیاری از مسائل فرهنگی و میراثی ما برای مردم سراسر جهان جذاب است، از این رو آمادگی کامل داریم که در تمامی مراکز میراثی با تیم‌های مستندساز و فیلم ساز همکاری کنیم تا این یادگاری‌های ارزشمند برای نسل‌های آینده به تصویر کشیده شود.

طالبیان تصریح کرد: میراث فرهنگی و معنوی کشور به اندازه کافی در بین مردم دارای جذابیت است و فقط وظیفه ما در این بین ایجاد هماهنگی بین تیم‌های هنری و مستندساز و فعالان این بخش است تا بتوانیم این داشته‌های ارزشمند را برای آیندگان ثبت و ضبط کنیم.

وی اضافه کرد: هم اکنون برای مجموع سعدالسلطنه با ۵۶ کاروان سرا اقدامات اولیه برای ثبت جهانی انجام شده است و یکی از بزرگترین کاروانسرا‌های جهان با معماری ویژه ایرانی به ثبت خواهد رسید.

طالبیان خاطر نشان کرد: همچنین هفته گذشته پنج مجموعه مهم برای ثبت در میراث فرهنگی جهان اسلام آماده و ارسال شده که یکی از این آثار منظر فرهنگی الموت است.

معاون میراث فرهنگی کشور تاکید کرد: تلاش بر این است که محتوا‌های فرهنگی برای معرفی ارزش‌های میراثی نظیر کاروانسرا‌های ایرانی، گنبد‌های ایرانی و آثار باستانی و ارزشمند کشور تهیه و به مخاطبان ارائه شود.

طالبیان افزود: استان قزوین نیز به عنوان مهد تمدن و فرهنگ می‌تواند در بسیاری از این موارد پیشتاز باشد.

معاون میراث فرهنگی کشور تصریح کرد: بسیار خرسندیم که قزوین میزبانی این جشنواره ارزشمند را بر عهده گرفته است و آمادگی داریم طی سال‌های آینده نیز حامی برگزاری این جشنواره در استان قزوین باشیم.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: میراث فرهنگی جشنواره ملی مستند سازی معاون میراث فرهنگی کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۷۳۳۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای برنامه ملی بازآفرینی/ مردم مشارکت کنند

به گزارش خبرنگار مهر، سید مسلم سیدالحسینی ظهر پنج شنبه در هفتمین اجلاس مجمع رؤسای کمیسیون‌های شهرسازی و معماری در بوشهر افزود: سند توانمندسازی برنامه ملی بازآفرینی در صورت تصویب در هیأت وزیران بزودی در کشور اجرایی می‌شود.

معاون وزیر راه و شهرسازی افزود:: مبنا و محور این برنامه بر پایه مشارکت مردمی است، و بر مبنای این برنامه یک مدیریت یکپارچه در کشور ایجاد می‌شود که کار در رأس آن در کشور رئیس جمهور، در استان‌ها استانداران و در شهرستان‌ها فرمانداران با دبیری شهرداران انجام می‌شود.

وی تصریح کرد: با اجرای این برنامه با مشارکت مردم و افزایش روحیه شورایی، شهرهای ایران در همه زمینه‌های اجتماعی و اقتصادی بافت‌های تاریخی توسط خود مردم و با مشارکت واقعی مردمی رشد پیدا می‌کنند.

مدیر عامل شرکت باز آفرینی شهری ایران با بیان اینکه در این برنامه شهرداری‌ها و شوراهای اسلامی شهر، دولت و مردم سه رکن اصلی اجرایی هستند، افزود: توسعه شهری به جای کارشناسی و تخصصی بر مبنای توافقی است که میان مردم و موردقبول و توافق نهایی مردم خواهد بود.

وی با اشاره به اینکه بافت تاریخی بوشهر به‌عنوان نماد معماری کشور شناخته می‌شود، اظهار کرد: این نماد معماری نشان می‌دهد که آنچه موجب توفیق شهر بوده همان مشارکت مردم بوده است و تجربه تاریخی نشان می‌دهد که هیچگاه طرح‌های توسعه شهری از بالا به پایین موفقیتی نداشته است.

کد خبر 6088642

دیگر خبرها

  • مافیای «بافت تاریخی» به زمین می‌خورد؟
  • همکاری گروه بین المللی ایسکارسا در مرمت بنا‌های تاریخی نطنز با میراث فرهنگی
  • همکاری گروه بین المللی ایسکارسا با میراث فرهنگی در مرمت بنا‌های تاریخی نطنز
  • هفتاد اثر موزه شوش، مرمت شد
  • اجرای برنامه ملی بازآفرینی/ مردم مشارکت کنند
  • دستگیری باند حفاران غیرمجاز حریم قلعه تاریخی هزاره اول پیش از میلاد
  • انهدام باند حفاران غیرمجاز در ارومیه
  • بررسی کاربرد فناوری‌های نوین درجلوگیری از آسیب‌های طبیعی به بنا‌های تاریخی
  • سعدآباد پر حاشیه
  • سعدآباد پرحاشیه