Web Analytics Made Easy - Statcounter

تنش سیاسی میان اسپانیا و مراکش در پی ورود سیل مهاجران به مرزهای اسپانیا بالا گرفته است. خبرگزاری میزان – اقدام اسپانیا مبنی بر بازگرداندن حدود ۷ هزار پناهجوی مراکشی یک روز پس از ورودشان به خاک این کشور، سبب بالا گرفتن درگیری لفظی میان دو کشور شد.     به گزارش «گاردین، آسوشیتدپرس و یورو نیوز»، اسپانیا در پی ورود حدود ۸ هزار پناهجوی مراکشی به «سئوتا» در خاک خود، مراکش را به اهانت و بی احترامی به اتحادیه اروپا در موضوع مهاجران و به خطر انداختن جان کودکان و نوزادان متهم کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

    ارتش اسپانیا ۷ هزار نفر از ۸ هزار مهاجر وارد شده به خاک این کشور در روز دوشنبه را به مراکش بازگرداند.۲ هزار نفر از مهاجران، کودک بودند.   بیشتر بخوانید: پشت پرده ناپدید شدن کودکان مهاجر در اروپا مشکلات ادامه دار پناهجویان و بی توجهی اتحادیه اروپا دیده بان حقوق بشر اقدام اسپانیا در بازگرداندن مهاجران بدون ارزیابی شرایط فردی را نقض حقوق مهاجران و در مغایرت با قوانین اسپانیا، اروپا و حقوق بین الملل خواند.     خبرنگاران از حمله نظامیان اسپانیایی با باتوم به پناهجویان خبر دادند.   رویکرد سختگیرانه اسپانیا مورد حمایت اتحادیه اروپا قرار گرفته و «اورسولا فن درلاین»، رییس کمیسیون اروپا با اسپانیا اعلام همبستگی کرد.     تنش دیپلماتیک میان مادرید و رباط به دلیل این موضوع بالا گرفته و اسپانیا ورود به شهر سئوتا را ممنوع کرده است.   اسپانیا اعلام کرده نگران اقدام تلافی جویانه مراکش است.   انتهای پیام/ برچسب ها: حوادث بین الملل حقوق بشر اروپا

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: حقوق بشر حوادث بین الملل حقوق بشر اروپا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۷۳۳۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بورل: ایران و کره شمالی، کشورهایی هستند که بیشترین تحریم‌ها علیه آن‌ها اعمال شده است

به گزارش همشهری آنلاین، «جوزپ بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، امروز در جلسه عمومی پارلمان اروپا در استراسبورگ درباره پاسخ ایران به اقدامات متجاوزانه رژیم صهیونیستی طی حملات پهپادی و موشکی گسترده به اهدافی در اراضی اشغالی، گفت: حمله ایران علیه اسراییل در ۱۳ آوریل بی‌سابقه بود. هیچ گاه، پیشتر اتفاق نیفتاده بود. اولین باری است که ایران به طور مستقیم از خاک خود اسراییل را با صدها پهپاد و موشک هدف قرار می‌دهد.

بورل در ادامه اشاره کرد که حمله ایران به اهدافی در اراضی اشغالی، پس از حمله رژیم صهیونیستی علیه ساختمان کنسولگری ایران در دمشق رخ داد که اتحادیه اروپا آن را محکوم کرده بود.

بورل اقدام متقابل ایران را که تهران آن را پاسخی «مشروع» به اقدامات متجاوزانه رژیم صهیونیستی و در چارچوب بند ۵۱ منشور سازمان ملل تلقی کرده بود، «نشان‌دهنده وخیم‌تر شدن شرایطی بسیار متشنج در منطقه دانست.»

او در ادامه گفت: ما، همگی حمله ایران را محکوم کرده و تعهدمان نسبت به امنیت اسراییل را اعلام کردیم. درباره گسترش تحریم‌های موجود علیه ایران اتفاق نظر وجود دارد.

بورل با دفاع از سیاست‌های تحریمی اتحادیه اروپا علیه ایران گفت: تحریم‌ها ابزار مهمی هستند و ما از آن‌ها برای فرستادن پیام مهمی به ایران درباره فعالیت‌های آن در زمینه اشاعه تسلیحات کشتار جمعی با هدف ثبات‌زدایی در منطقه، استفاده کرده‌ایم.

او افزود: اگرچه، باید بدانیم که تحریم‌ها به تنهایی یک سیاست نیستند. تحریم‌ها ابزاری برای اتخاذ یک سیاست هستند. تحریم‌ به خودی خود، ایران را باز نمی‌دارد. این باید پس از سال‌ها تحریم بین‌المللی مشخص باشد. ایران به همراه کره شمالی، کشورهایی هستند که بیشترین تحریم‌ها علیه آن‌ها اعمال شده است. تحریم‌ها به تنهایی نمی‌توانند خطر گسترش تنش‌ها را برطرف کنند و باید جایی برای دیپلماسی در نظر گرفت. اقدام دیپلماتیک باید از اهمیت برابری برخوردار باشد.

کد خبر 846996 منبع: ایسنا برچسب‌ها جوزف بورل - اتحادیه اروپا ایران و کره ‌شمالی خبر ویژه تحریم ایران و اتحادیه اروپا

دیگر خبرها

  • موافقت پادشاه انگلیس با قانون ضد مهاجرتی رواندا
  • کمک ۱۷ میلیون یورویی اتحادیه اروپا به مهاجرین افغانستانی
  • ویرانی های غزه از جنگ جهانی دوم بیشتر است
  • بورل: ویرانی های غزه از جنگ جهانی دوم بیشتر است
  • بورل: درباره ایران باید جایی را برای دیپلماسی در نظر گرفت
  • بورل: ایران و کره شمالی، کشورهایی هستند که بیشترین تحریم‌ها علیه آن‌ها اعمال شده است
  • بورل: تحریم‌ها ایران را نمی‌ترساند
  • کمک دولت اسپانیا به رئال مادرید برای خرید امباپه
  • انتقاد شورای اروپایی و سازمان ملل از قانون ضد مهاجرتی انگلیس
  • بورل: به همکاری با آنروا ادامه می دهیم