Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین، وقتی که صحبت از غذاهای ایرانی می‌شود حتما همه از خورش‌های خوشمزه و جا افتاده اصیل ایرانی یاد می‌کنیم. خورش‌ها دنیای بسیار متنوع و رنگارنگی دارند و یکی از خوشمزه‌ترین و خوش ظاهرترین آن‌ها خورش بادمجان است که غذای محبوب هر خانواده‌ای است. همان‌طور که از اسمش پیدا است عضو اصلی این غذا بادمجان است که به صورت‌های مختلف مثل حلقه‌ای، از وسط نصف شده یا به صورت کامل سرخ شده و همراه با بقیه مواد پخته می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این خورش اکثرا همراه گوشت‌های تکه‌ای آماده می‌شود که کار را برای افراد گیاهخوار سخت کرده است. ولی لازم نیست که نگران باشند. چراکه تهیه خورش بادمجان بدون گوشت هم ممکن است. مطابق دستور زیر شما می‌توانید پنیر کبابی را که سرشار از پروتئین و کلسیم است جایگزین گوشت کنید و از طعم جدید و متفاوت ولی دوست‌داشتنی آن لذت ببرید. در ادامه با طرز تهیه خورش بادمجان بدون گوشت همراه ما باشید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کشک و بادمجان اصیل ایرانی در خانه مواد لازم (برای ۵ نفر)

پنیر کبابی ۴۵۰ گرم
بادمجان درشت چهار عدد
پیاز بزرگ یک عدد
آب سه لیوان
گوجه فرنگی متوسط چهار عدد
سیر دو حبه
رب گوجه فرنگی
دو قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
روغن زیتون به مقدار لازم
آب لیمو ترش یک قاشق غذاخوری
غوره تازه یا فریزری یک‌چهارم پیمانه

طرز تهیه خورش بادمجان بدون گوشت

مرحله اول

برای شروع ابتدا پنیر کبابی را از فریزر خارج کنید و در دمای آشپزخانه قرار دهید تا یخ‌زدایی شود. پس از این که پنیر کبابی از حالت یخ‌زده خارج شد، آن را به صورت مکعبی برش بزنید. سپس آن‌ها را داخل یک کاسه بریزید و مقداری روغن زیتون و نمک و فلفل سیاه اضافه کنید. همه مواد را کمی هم بزنید و داخل یخچال قرار دهید تا پنیر کبابی‌ها مزه‌دار شوند.

► مرحله دوم

بادمجان‌ها را خوب بشویید و پوست بگیرید. سپس به صورت حلقه‌ای برش بزنید و داخل یک صافی یا آبکش بچینید. روی بادمجان‌ها را مقداری نمک بپاشید و ۳۰ دقیقه کنار بگذارید تا آب تلخ آن‌ها خارج شود. پس از ۳۰ دقیقه بادمجان‌ها را بشویید و با دستمال خشک کنید. یک ماهیتابه بزرگ بردارید و بسته به تعداد بادمجان‌ها داخل آن روغن بریزید. ماهیتابه را روی حرارت متوسط قرار دهید و بادمجان‌ها را داخل آن بچینید و سرخ کنید.

► مرحله سوم

در حالی که بادمجان‌ها سرخ می‌شوند گوجه فرنگی‌ها را بشویید و به صورت حلقه‌ای برش بزنید. دقت کنید که برش‌ها خیلی نازک نباشند چون گوجه فرنگی پس از سرخ شدن ممکن است از پوستش جدا شود و ظاهر زیبایی نداشته باشد. پس از این که بادمجان‌ها سرخ شدند، گوجه فرنگی‌های برش خورده را داخل ماهیتابه بچینید و به مدت چند دقیقه سرخ کنید.

► مرحله چهارم

پیاز را پوست بکنید و خلالی کنید. سیر را پوست بکنید و رنده کنید. یک ماهیتابه بردارید و مقداری روغن داخل آن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. پیازهای خلالی شده را داخل ماهیتابه بریزید و سرخ کنید. پس از این که پیازها طلایی شدند، سیر رنده شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا عطر سیر خارج شود. دو قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی اضافه کنید و همراه با مقداری نمک، فلفل و زردچوبه حدود دو دقیقه تفت دهید.

► مرحله پنجم

اکنون بادمجان‌های سرخ شده را روی مخلوط پیاز و سیر سرخ شده بچینید. گوجه‌های سرخ شده را هم روی بادمجان‌ها بچینید. پنیر کبابی را از یخچال خارج کنید و با نصف پیمانه غوره تازه به خورش اضافه کنید. سپس در تابه را قرار دهید و حرارت شعله را کم کنید. اجازه دهید تا خورش به مدت ۸-۱۰ دقیقه بپزد و جا بیفتد. در انتها می‌توانید پس از خاموش کردن حرارت، یک قاشق غذاخوری آب لیمو  به خورش اضافه کنید. خورش را داخل ظرف مورد نظر بکشید و سرو کنید. نوش جان.

نکات طرز تهیه خورش بادمجان بدون گوشت از آنجا که پنیر کبابی دارای نقطه ذوب بالایی است، هنگام پختن آب نخواهد شد و شکل خود را حفظ خواهد کرد. پس لازم نیست نگران ظاهر خورشتان باشید. می‌توانید از غوره تازه در این خورش استفاده کنید که طعم ترشی به غذا می‌دهد. برای این مقدار از مواد نصف لیوان غوره تازه کافی است. غوره را در مرحله آخر همراه با مواد دیگر به خورش اضافه کنید تا بپزد و نرم شود. در مرحله آخر می‌توانید به جای آبلیمو از آبغوره استفاده کنید.

منبع: کتاب کاله

کد خبر 602426 برچسب‌ها غذای اصلی رژیم غذایی آشپزی - دستور پخت تغذیه سالم

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: غذای اصلی رژیم غذایی آشپزی دستور پخت تغذیه سالم بادمجان بدون گوشت طرز تهیه خورش بادمجان ها قاشق غذاخوری اضافه کنید پنیر کبابی گوجه فرنگی قرار دهید سرخ شده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۷۵۱۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علت چرخش مچ پا چیست؟

چرخش مچ پا به سمت داخل زمانی که پا روی زمین قرار می‌گیرد و وزن بدن روی آن تمرکز می‌کند به طور طبیعی رخ می‌دهد.

به گزارش جام جم، در واقع، چرخش مچ پا حالت طبیعی است و مزایایی دارد، اما چرخش بیش از حد مچ پا که به عنوان عارضه چرخش مچ پا به داخل شناخته می‌شود، زمانی رخ می‌دهد که میزان چرخش مچ پا به سمت داخل بیش از حد طبیعی باشد و مچ پا بیش از حد معمول به سمت داخل منحرف شود.

در افرادی که این عارضه را تجربه می‌کنند، مشاهده می‌شود که مچ پا به سمت داخل منحرف شده است و افزایش چرخش مچ پا به داخل، باعث بر هم خوردن راستای مفاصل می‌شود در نتیجه درد یا آسیب‌دیدگی قوزک پا، زانو و حتی مفاصل ران و پایین کمر را به همراه دارد و چرخش مچ پا در صورت عدم درمان مشکلات متعددی را به دنبال خواهد داشت و اهمیت این موضوع به خصوص برای کودکان بسیار زیاد است.

علت چرخش مچ پا چیست؟

علت چرخش مچ پا شامل ژنتیک یا نقص مادرزادی، کف پای صاف، افزایش سن و تضعیف عضلات، استفاده از کفش‌های پاشنه بلند و کفش نامناسب و... است.

راه‌های تشخیص چرخش بیش از حد و غیرطبیعی مچ پا

زمانی که فرد به صورت عادی ایستاده، استخوان مچ پا دقیقا در بالای پاشنه قرار گرفته است و پزشک متخصص می‌تواند با انجام آنالیز حرکت و گام برداری، بیماری چرخش مچ پا را تشخیص دهد و علاوه بر معاینه بالینی، اسکن کف پا، اسکن مچ و زانو روش‌های دیگری هستند که برای تشخیص این بیماری وجود دارد.

چند تمرین ورزشی اصلاحی برای این عارضه وجود دارد که شامل حرکت پای کوتاه، حرکت اردک ایستاده و کشش ساق پا با حرکت زنجیره باز از جمله تمرینات ورزشی اصلاحی است.

حرکت پای کوتاه

کفش‌های خود را در بیاورید و پا‌های خود ر به اندازه عرض لگن از هم باز کنید. در حالی که انگشتان پای شما هنوز روی زمین است و وزن بدن خود را روی قسمت بیرونی کف پا بیندازید تا قوس کف پای شما از زمین فاصله بگیرد. این حالت را برای چند ثانیه حفظ کنید و سپس به حالت اولیه بازگردید. شما باید به تدریج عادت کنید که این حالت را در حین انجام کار‌های روزانه حفظ کنید.

حرکت اردک ایستاده

بایستید و پاشنه پا‌های خود را به هم بچسبانید و پنجه پا‌های خود را از هم باز کنید به حالتی که پا‌های شما مشابه پای اردک شود. سعی کنید که ران پا‌های خود را به سمت خارج بچرخانید و از عضلات گلوتس خود کمک بگیرید تا لگن خود را بچرخانید. ممکن است حس کنید که با چرخش ران پای شما، گودی کف پا به سمت بالا می‌آید و چرخش مچ پا به داخل برطرف می‌شود. این حالت را برای ۳۰ ثانیه حفظ کنید.

کشش ساق پا با حرکت زنجیره باز

حرکت زنجیره باز در حالت نشسته انجام می‌شود. روی زمین بنشینید و پا‌های خود را کاملا دراز کنید. پا‌های خود را در حالتی خنثی و طبیعی نگه دارید. به آرامی به سمت جلو خم شوید و انگشتان پای خود را با دست بگیرید و آن را به سمت خودتان بکشید. این کار موجب کشش ساق پا می‌شود. این حالت را برای ۱۰ تا ۲۰ ثانیه حفظ کنید و سپس به حالت عادی بازگردید. این کشش را چند بار تکرار کنید.

دیگر خبرها

  • رولت یخچالی یک شیرینی فوری بدون نیاز به فر
  • فصل رویش گیاه کوهی با مصرف خوراکی و دارویی
  • مهمترین فاکتورها برای تهیه لوله گازی چیست ؟
  • بدون حمایت ایران اکنون نامی از فلسطین نبود
  • قیمت گوشت بوقلمون در میادین تره بار
  • مرغ؛ از «تولید و تامین بازار داخل» تا «ارزآوری و صادرات»
  • قیمت گوشت بوقلمون در میادین و بازارهای میوه و تره بار
  • تاکید رئیس شبکه دامپزشکی طرقبه شاندیز بر ممنوعیت کشتار غیر مجاز دام در منازل و معابر
  • علت چرخش مچ پا چیست؟
  • پیاز این‌گونه ۱۵۹۸ درصد گران شد/ تغییر ۱۵۴۰ درصدی قیمت گوشت در ۷ سال گذشته